Titti

2015-01-23
11:34:32

Att komma igång igen
När man fastnat i bloggandet är det jobbiga egentligen inte att börja om att skriva NU, utan att återkoppla till allt som hänt sedan sist. Det känns avlägset och jobbigt och ju längre man väntar desto mer blir det som hopar sig.
Så jag tänkte helt enkelt skita i kursutvärderingar, årsredovisningar och målsättningar och helt enkelt kasta er in i verkligheten som är idag.
 
Efter en välbehövlig paus från lydnaden (efter novembertävlingens nederlag) har vi äntligen börjat komma tillbaka på banan igen och få lite rutin i träningen. Snöa har börjat jobba upp ett riktigt bra fokus på bekanta ställen och vi har börjat arbeta på mer utmanande platser, typ i ridhus. Ridhus ja, för i februari är det dags att ge sig ut på tävlingsbanan igen och Norsjö står först på tur. I vanlig ordning har jag inga resultatförväntningar utan hoppas bara att Snöa ska hålla ihop och att vi ska ha ett bra samarbete.
 
Vi har även börjat komma igång med lite WP så smått, Snöa har en riktigt bra motivation där så i vanlig ordning är det bara min oro över att lägga på henne för mycket vikt som sätter gränserna. Än så länge har hon aldrig tvekat.
 
 
För Qiras del så har hon faktiskt varit på sin första träningstävling och jag är så glad att Victor är snäll och tävlar henne. Lustigt nog var det tunnlarna hon tjorvade mest på så nu är det banne mig bara att komma igång med agilityträningen igen innan hennes första officiella start.
 
Med henne känns det lite som att jag sitter fast i rallyn också och nu är det längesen vi tog oss ut på en tävlingsbana. Fortfarande ett resultat kvar i RLN men träningsmässigt så tar hon sig igenom även fortsättningsklassen. Gäller bara att få tummen ur och anmäla till nån nedra tävling någon gång, det är bara synd att alla är så långt bort.
 
För övrigt försöker jag väl bara få lite ordning på tillvaron, valde att kliva av styrelsen i november och efter det har jag bara försökt reda ut var jag vill och varför. Det är helt klart så att min föreningsengagemang är anledningen till att mina egna hundar har fått stå åt sidan, igen, och jag vill verkligen hitta en balans mellan att hjälpa andra och att träna själv. Tydligen är det svårt när man vill göra allt på en och samma gång?
 
Och på tal om allt på samma gång så börjar ju äntligen skotersäsongen komma igång också och även om vi inte har så många fjällresor inplanerade tillsammans verkar det kunna bli körning hemmavid i år!