Titti

2014-06-07
10:05:33

När tiden inte räcker till
Just nu går det sisådär för det här hemmet... Först skadade sig Qira förra helgen, är nog ingen större fara med henne men just nu bor hon hos mina föräldrar under sin konvalescens eftersom hon inte får leka. Mest trist känns det att vi inte kunde fara till boden och tävlat i helgen som jag sett fram emot så länge.
 
Nåväl, en olycka kommer sällan ensam och två dagar senare hamnade mercan i diket. Inga personskador men om vi får tillbaka bilen från verkstaden innan semestrarna är slut så tror jag vi kan skratta oss lyckliga.
 
Och när vi ändå är inne på otur så började jag må dåligt på jobbet i tisdags, riktigt dåligt. Slutade med två besök på vårdcentralen, ekg, blodprov och en jädra massa lyssnande på mitt hjärta som inte alls slår som det ska. Mitt blodtryck är alltså i minst sagt överkant och ingen tycks ha någon bra förklaring till varför. Ska få bära telemetri eller vad det nu är i ett dygn och så bli remmiterad till medicinkliniken. Känner mig som hundra år och är mest över irriterad av hela skiten, jag har varken tid eller lust med det här!
}}}
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: