Titti

2014-01-30
08:06:25

endorfinchock
Igår var en helt fantastisk dag. Inte för att det var en speciellt annorlunda dag egentligen, men igår kom jag till insikt. Kan hända jag sagt det förr, men jag har verkligen fått världens bästa valp. Jovisst, hon är skitvidrig när hon äter Qiras färska bajs, jag blir gode förbannad när jag står på altanen och ropar för döva öron och jag kan slita mitt hår åt att det fortfarande händer att vi måste torka pink, men allt det bleknar bort i jämförelse med det som är bra.
 
För jag hade aldrig någonsin trott jag skulle kunna koppla lös min 7 månaders valp inne på klubben, mitt bland hennes hundkompisar, få hennes uppmärksamhet och utan problem träna på ett helt nytt moment. Jag hade aldrig trott att jag skulle kunna skapa den kontakten att hon, 7 månader gammal, i det triggande läget bland tollartokar och spanielsprättar, skulle ha motivationen att fokusera för att verkligen försöka vara mig till lags.
Framför allt hade jag inte ens i min vildaste fantasti trott att vi, på blott 5 månader, skulle lagt grunderna till alla moment i LK1 och börjat jobba för att kedja ihop dom. Förstå mig rätt, vi är fortfarande långt ifrån startklara, men jag kunde verkligen aldrig föreställa mig att inlärning kunde vara så lätt. Visst går det lära gamla hundar sitta men nu med en valp börjar jag förstå var ordspråket kommer ifrån.
 
Så ja, jag har verkliegn fått världens bästa valp, hon är fortfarande allt jag kunnat drömma om och ännu mer därtill. Jag var såld redan från första MMSet från Jenny-Ann där hon var alldeles nyfödd men jag blir fortfarande mer och mer förälskad för varje dag som går. Jag är dessutom helt övertygad om att hon kommer fortsätta svepa undan mina fötter (både bildligt och bokstavligt) många gånger till!
 
 
}}}
Kommentarer:
#1: Ellinor

Vad duktiga ni är!

2014-01-30 @ 10:46:41
#2: Maja

hehe...jaaa Du, det kan vara lite tufft ibland :P
och nej du är inte ensam, han skäller för att han är frustrerad, inte för att han vill fram till andra hundarna nej nej...han vill jobba haha...

2014-02-28 @ 08:18:42
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: