Titti

2014-02-28
11:35:21

Om hon är gratis?2014-02-26
13:00:18

 

2014-02-11
16:46:39

Skiddrag
Nu har jag börjat ta tag i det här med skidåkningen igen. Jag gjorde ju ett väldigt tappert försök för typ en månad sen på en isbana som resulterade i massa blåmärken och ja, ungefär det...
 
Men nu har vi börjat få lite vettigt med snö, i alla fall så att det finns några skoterspår att köra efter. Kan säga att Qira verkligen prövar mitt tålamod, direkt det blir jobbigt tvärstannar hon och vill helst bara springa bredvid. Tji för henne, hon har nämligen hamnat hos en van terrierägare som har en envishet utöver det vanliga, så varenda gång hon stannar backar jag tills linan är sträckt igen och skickar iväg henne framåt.
 
Som att det inte vore nog med att hon är omotiverad i sig själv så har vi även haft med oss en liten marodör som jobbat hårt med att tugga på skidor, stavar och inte minst sin storasyster. Kan säga att det blivit en hel del förbudsträning och hon har fått en och annan skidstav i huvudet och ja, det går i alla fall åt rätt håll!
 
Idag fick faktiskt Snöa prova dra lite hon också, bara 100 meter för att testa, bakom henne kan jag lova det var full spurt! Jag har inga planer på att börja dragträna henne redan men det är roligt att kolla av hennes motivation (som det verkligen inte var något fel på). Förhoppningsvis har jag jobbat upp en tillräckligt bra teknik bakom Qira i vinter för att kunna koppla på Snöa och köra för fulla muggar nästa vinter!
 
 

2014-02-08
10:04:24

Strukturer
Dagens fundering...
Det suckas, stönas och himlas med ögonen när den svenska korresponenten i Iran bär slöja, stackars dessa förtryckta kvinnor på andra sidan jorden som tvingas bära slöja, dom fattar inte ens själva att de inte gör det av eget, fritt val.
 
Samtidigt visar en kvinna i svensk tv helt ogenerat upp en armhåla som inte är slätrakad och hon ska genast kölhalas, trakasseras och hängas ut, hur VÅGAR hon provocera på det viset? På bästa sändningstid dessutom? Så äckligt!

Jag kommer osökt att tänka på uttrycket sopa rent framför egen dörr. Något att reflektera över.

2014-02-02
22:10:11

Lycka är att ha en syster