Titti

2014-08-21
09:46:48

Åt vilket håll drar hösten?
Sommaren börjar lida mot sitt slut och vädret påminner oss. Visst är det fint med värme men jag njuter även av regnet och kallare gradtal. Åter igen, jag älskar norrland!
 
Med hösten börjar även alla rutiner komma igång med träningskvällar, kurser och annat roligt. Jag känner mig dock lite orolig eftersom att kroppen redan har börjat flagga för att den inte alls är speciellt intresserad av att hålla flera bollar i luften samtidigt hur gärna jag än vill det. Så fruktansvärt frustrerande när jag känner hur bra jag mår över att göra flera saker samtidigt och så börjar hjärtat rusa och påminna mig om att det inte alls håller med. Är det så här gamlingar känner sig?
 
Nåväl, med hösten kommer även sjukvården igång och kommande vecka har jag inte mindre än tre besök inbokade för vidare utredning av det här förbannade blodtrycket. Från början var jag övertygad om att det var stressrelaterat men den teorin har jag faktiskt börja lägga åt sidan. Tycker annars det vore en logisk och lättsam förklaring...
 
 
}}}
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: