Titti

2012-05-25
08:45:20

Värmekänsla
Vilken underbar dag igår - var inte stilla så länge att jag ens hann öppna datorn. Efter jag slutat jobba klockan 14 mötte jag upp Theres med bihang vid kyrkholmen och så gick vi broarna runt, lejonströmsbron-manhemsbron. På manhemskajen stannade vi och åt glass, hundarna fick bada lite. Inte för att min hund var så intresserad av det erbjudandet men han gick så långt ut i vattnet att det nästan gick upp till magen på honom och det är åtminstone ett säsongsrekord.

När glassen var slut och vi återhämtat krafterna åkte hem till henne där hon bjöd på middag innan vi begav oss till klubben för wp-träning. Blev en liten utflykt till ett sandtag där vi tränade inkallning i uppförsbacke. Zebo hade en otroligt trevlig attityd och provade varken att stegra eller backa en enda gång.

När vi dragit klart gick vi till grusplan för lite lydnadsträning. På väg dit så bestämde sig lilla fröken tollarvalp för att Zebo var en jättebra lekkamrat och hoppade, studsade, klängde och tuggade på honom. Första gången hon gick fram till honom fick jag en liten klump i halsen men o så fin han var med henne, så lugn och obrydd. Han försökte till och med busa lite tillbaka men hans dumma matte skulle ha honom till att arbeta.

På grusplan tränade jag lite gott och blandat med fokus på Zebos snabbhet och att jag inte skulle ge några dubbelkommandon. Gick faktiskt helt okej men vi var båda två ganska knäckta efter en lång dag i solen så det blev ett ganska kort pass innan vi gick tillbaka till klubben igen. När vi senare kom hem somnade Zebo direkt och själv däckade jag i soffan några timmar senare.

}}}
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: