Titti

2012-05-20
15:39:18

Nu lägger du av Jörgen
Igår hade vi en riktigt trevlig kväll som började med att mina föräldrar bjöd på surströmming följt av Björn Rosenström på folkparken. Var faktiskt otroligt lite kändisar men roligt ändå, träffade några bekanta man inte sett på flera år så det var kul. När hultfredsfestivalen började spelas kunde jag inte låta bli att vända mig om för att leta efter Ninni som naturligtvis inte var där. Det kändes faktiskt förbannat sorligt oh just då och där bestämde jag mig för att det nog inte blir någon mer Rosenström konsert om inte Vallin är hemma.

Idag mår jag faktiskt väldigt bra, sov dock enda fram till lunch. Har varit en sväng till Innervik och miljötränat Zebo med grannens djur. Han tyckte både hästen och fåren var lite obehagliga men vågade sig till slut in i fårladan men bara för att käka lite skit. Djuren var för läskiga. Mattes farliga mördarvoff.

Skitvädret motiverar till att bara sitta i soffan resten av kvällen. Jag hade lovat mig själv lite att skura badrummet någon dag när det är dåligt väder men just idag tror jag att jag hoppar det.

}}}
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: