Titti

2012-05-16
11:17:14

Morgonaktivitet
Jag har kommit på att det är väldigt skönt att göra bort hundträningen på förmiddagen. Dels är det lite folk ute och dels hinner det inte bli så varmt! Idag for vi upp till vitberget igen men inte till BK. Parkerade vid promenadstråken, la ett spår och sedan tog vi en klövjepromenad medan spåret fick ligga till sig.

Spåret var 15m-vinkel-15m, anledningen till att jag la så kort var för att terrängen var så jobbig. Fast den var visst bara jobbig för mig. När Zebo fått upp spåret lät det PJONG och så hade han gått halva spåret. Han tog det väldigt rakt och fint men i vinkeln blev det lite jobbigt för honom och han fick snurra något varv innan han kom på vilket håll han skulle fara. När han väl kommit på det lät det bara PJONG igen och så hade han kommit fram till spårslutet.

Han tycker verkligen det är SÅ roligt med spårandet och jag känner att jag måst börja utmana honom lite mer, framför allt med lite längre spår. Det jag tycker är jobbigast är bara var jag ska lägga spår här i närheten. Tror jag får försöka ta mig till gamla kågevägen nästa gång och lägga spår där ute.

}}}
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: