Titti

2012-05-29
14:26:41

Ljus och mörker
Ja, dagens hundträning bjöd både på mörka och ljusa stunder, vi börjar med det sämre som var uppletande. Zebo sprang ut, plockade upp föremålen, höll dom i munnen 3sek, släppte dom, strosade vidare... Händanefter blir det mycket lek och bus med föremålen för att bygga upp motivation och intresse.

Lydnadsträningen som i ärlighetens namn gått si sådär senaste veckorna gick faktiskt riktigt bra. Ställandet som känns som ett evighetsmoment har börjat komma att lossna, problemet sitter som vanligt i att jag inte vågar utmana Zebo som faktiskt anstänger sig mycket hårdare när han måste tänka efter.
Körde lite fjärrdirigering med fokus på teknik och med lite tragglande tror jag faktiskt det kan bli riktigt bra. Ordförståelsen satt riktigt bra.

Fick med mig hem några vittringspinnar så afton blir det prova på vittringsapportering för första gången. Det ska bli lite spännande och jag håller tummarna för att Zebo inte bara ska ta första bästa pinne.

Theres erbjöd mig att börja träna (och om det går bra även tävla) med henne och Solo i rapport. Jag har aldrig varken provat eller sett det men hon förklarade konceptet för mig och det lät helt klart intressant. Nu hoppas jag bara att Solo tycker jag är tillräckligt intressant.

}}}
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: