Titti

2012-05-21
19:37:15

Lite orättvist känns det
Idag for jag till drängsmark för att umgås med Theres och träna hund. La ett spår åt Zebo 10m-vinkel-30m och han tog det klockrent om än vinden spökade lite. Han tycker det är så roligt, han är så duktig, det är så lätt att avancera och det känns så pissigt att vi aldrig någonsin kommer kunna tävla eftersom Zebo inte är en skk-ras.
Vi pratar om att spåra någon mer dag i veckan och då tror jag faktiskt jag lägger in en vinkel till och ser hur det går, jag kan inte tänk mig något annat än att det ska gå bra.

Blev lite lydnadsträning hemma på Theres gård men Zebo hade då glömt varenda ord han någonsin lärt sig. Fick han till slut att komma ihåg både ligg och stå men det krävdes lite tålamod. Vissa dagar är det bara att ge sig innan man blir arg.

Lyxigt nog blev jag bjuden på lunch och sedan följdes eftermiddagen av en massa tjatter. I afton har jag kört bilen genom tvätten och funderar om jag skulle hitta på något. Det sprätter lite i kroppen av någon anledning, det är för svårt att sitta stilla.

}}}
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: