Titti

2012-08-31
10:37:59

Tävlingspremiär
Så var det äntligen dags igår, tävlingspremiär. Kan inte säga annat än att det gick långt över förväntan.
Hann få lite fjärilar i magen innan vi gick in men gick ganska bra att fokusera och få det till något bra. Jag var lite för het att komma in på plan och hade inte Zebo med mig riktigt från början, det ledde till att han nosade i backen första två momenten. Sen hittade han fokus och följde mig superfint genom banan, ett par gånger blev han lite överspelt och hoppade på mig men det kan jag ta.
 
Över lag kändes det som en jättetrevlig bana som vi lätt gick igenom och vi hade verkligen roligt tillsammans! Känslan var toppenbra och ännu bättre kändes det när jag fick resultatet, 71p av 100 möjliga och INGA neddrag på helheten. Sammanfattningen löd: Bra jobb med röst. Bra samarbete. Tänk på tydliga steg i backandet.
 
Förutom att själva tävlingen gick bra så skötte sig Zebo fint även utanför planen. Han var lugn och avslappnad, stod mest och snusade, tittade lite slött på allt runtomkring. Två stycken ärkerivaler fanns på plats så där blev det lite gruffande men jag gjorde mitt bästa för att hålla mig på avstånd och sökte mig istället till de fina tollarflickorna som har en väldigt lugnande inverkan på Zebo.
 
Det bästa var nästan att möta en bekant vi inte träffat sedan Tina Fidh-kursen som var trettondagshelgen. Hon kunde knappt tro sina ögon hur lugn Zebo var och drog sig inte för att berätta vilken förbättring vi fått till, både till oss och till alla andra. Jag får ofta höra att jag gör ett bra jobb med Zebo och jag tar verkligen åt mig, men det känns i egoismens namn extra bra att även andra får höra det.
 
Jag kan inte säga annt än att den här tävlingspremiären var en riktig tiopoängare och jag har verkligen fått mersmak. Det har även ploppat upp tankar om hur jag ska överföra känslan och energin till den vanliga lydnaden och nu är jag bara supertaggad på allt. Alldeles, alldeles underbart!
 
 
}}}
Kommentar:
#1: Pillan

Grattis till fin prestation, vad kul att det gick så bra!

Övning ger färdighet vilket du uppenbarligen bevisat. :-)

2012-09-01 @ 19:37:20
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: