Titti

2011-08-09
10:43:28

Läggande + vänstersväng
Idag provade vi för första gången läggande från det fria följet (alltså i rätt position). Hon ville tjuva lite med armbågarna men i övrigt är jag nöjd. Ser dock på filmen att hon ligger lite snett, hur blir man av med det?
Sen glömde jag helt bort det här med bakåttänket, men en gång är ingen gång?

PS, ordet du söker efter är snålapa. Det är det jag kallar Mila i början av klippet.

Det känns som vi inte kommit någonstans med våra vänstersvängar på ett tag nu, hon bara fuskar och förflyttar frambenen istället för bakbenen (trots klossträning). Provade därför att träna svängen direkt ur det fria följet och rörelsen blev direkt MYCKET bättre.
Något jag däremot inte såg när vi tränade men som syns på filmen är hur hon nästan sätter sig i rörelserna ibland, jag undrar om det spelar någon roll? Så länge hon följer i position menar jag?
Ibland kände jag hur jag klickade lite sent (slarver) men över lag så tycker jag det gick bra och jag tror jag ska fortsätta träna svängarna på det här sättet.
Eller finns det någon som har andra tips och idéer?
Sen måste jag bara få skryta över hur stolt jag är över Mila just nu. Ser ni vilken trevlig bjudning och energi hon har? Hon som alltid varit så svårmotiverad med godis men nu går det hur fint som hellst! Är det osten som gör underverk eller handlar det om att hon är motiverad för att hon förstår vad hon ska göra och därför blir det roligare? Stolt matte är jag iallafall!

Fast sen så börjar jag fundera när dessa husvagnscampare ska lämna min träningsplats? Jag tycker semestern börjar vara över nu!
}}}
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: