Titti

2010-08-28
21:52:14

Fortfarande knäckebröd
Ändå har jag varit ovanligt pigg idag. Var uppe säkert 2 timmar idag när vi for på matfesten.
Sen powernap.
Vaken hos Åsa vid middagen.
Sen powernap.
Skjutsade Robert till bersan (via Bella) och sen skjutsade jag Malin och Ninni till Falle. Ville verkligen vara med men jag stannade i 5 minuter innan jag kände att nu dör jag.

Så nu är jag hemma och ska sova. Oj så skönt det ska bli. Ska sova minst 12 timmar tror jag. Känns då så. Fortsätter knapra piller i hopp om att vara någorlunda levande imorgon. Då blir det turkey!

2010-08-28
16:14:07

Sova
21.30 Robert har bråkat med mig för länge. Jag däckar när han far hemifrån.
23.30 Robert kommer hem och släcker lamporna i lägenheten. Jag vaknar inte ens.
02.30 Robert kommer hem för att berätta att han ska fara hemifrån igen. Jag vaknar, klarvaken.
04.00 Robert ringer för att fråga vad jag gör. Jag ligger vaken i sängen.
05.00 Jag somnar äntligen om
05.30 Robert kommer hem och måste berätta om hela sin kväll. Jag är för trött för att be han hålla käften.
06.30 Robert däckar, äntligen tyst. Jag har för ont i halsen för att kunna somna.
07.00 Robert har börjat snarka. Jag tar mig en shot coccilliana. Somnar äntligen om.
12.30 Åsamamman ringer och väcker oss.

For och åt "lunch" på matfesten. Jag är död. Ska lägga mig och sova en timma innan det bär av mot viken där Åsa ska bjuda på taccogratäng till middag.

2010-08-27
19:33:05

knäckebröd
Eller nåt sånt. Stackars hund säger jag bara, så understimulerad är hon just nu. Tog henne på en promenad till mamma och pappa, men väl där så var jag så knäckt så jag däckade i deras soffa och Robert fick plocka upp oss när han skulle hem från jobbet.

Ätit middag, palt. Inspirerande. Just nu är jag mest totalt död. Ingen ork över huvud taget. Tror att jag snart kommer somna.


2010-08-27
14:33:12

Har fått min diagnos
Symtom:
Halsont
Hosta
Täta bihålor
Litervis med snor
Bensvaghet
Trötthet
Yrsel
Nedsatt allmäntillstånd

Diagnos:
Gick du med strömmen och kände panik över svininfluensan? Eller blev du helt enkelt tvingad av din arbetsgivare? Ni förstår nog vad jag menar: den där förbannade sprutjäveln. Det är garanterat den! Det har jag bestämt mig för iallafall. Från och med nu ska jag skylla alla mina sjukdommar på den där sprutan. Framför allt nu. När jag nästan ligger på dödsbädden men ändå inte har någon feber (nästan). Jävla skit.


2010-08-27
10:59:55

Hur mår jag idag?
Svaret är att jag har ingen  aning.. Har bara ställt mig upp för att ta datorn från bordet till sängen.
Men första känslan är iallafall att näsan är bättre men halsen är sämre. Däremot kan jag inte minnas att jag hostat speciellt mycket inatt.

Har i flera dagar planerat att jag ska ner på stan idag och fixa massa saker till resan. Men nu när dagen väl har kommit så har jag verkligen glömt bort vad jag skulle dit och göra. Solskydd passade jag nämligen på att köpa på apoteket.


2010-08-26
21:15:29

Shopoholic
Gå aldrig på apoteket när du är sjuk! Jag blev 500 kronor fattigare!
Nu ska jag lägga mig i sängen och pussa på Robert :)

2010-08-26
18:17:19

mat då
hur kul är det när man inte känner varken hunger eller smak?
åt iallafall. Kebaba ala Roberto.
Nu försöker han tvinga på mig byxor och följa på solbacken.
Behöver iofs på apoteket...

2010-08-26
15:52:22

Min intressanta dag
11.23 - Robert ringer och väcker mig. Frågar om jag vill ha mat. Jag tackar ja.
11.31 - Tattarbussen rullar in på läkarvägen och vi äter maxmat. Gott var det.
12.06 - Tillbaka i sängen. Somnar och vaknar om vart annat. Knapprar lite på datorn.
15.34 - Tar mig i kragen, drar på mig ett bar byxor. Hämtar posten.
15.35 - Av med brallorna igen. Betalar räkningar.

Nu väntar jag bara på att Robert ska komma hem från jobbet.
Finns faktiskt ett par terapiarbeten att göra om jag orkar.
Typ som att diska och skura toan.
Spännande va?

Hejsan alla cpbarn!


2010-08-26
15:20:07

Mitt horoskop för dagen
Du har inte fått någonting gratis. Du har inte tagit dig dit där du är idag utan både svett och tårar. Ingen borde missunna dig någonting, men ändå verkar det som om det finns någon som inte alls är så glad åt din framgång som du tycker att denna person borde vara.

2010-08-26
12:04:31

död åt bihålorna
och åt hela kroppen. Skit alltså. Har legat vaken och hostat halva natten. Robert ringde och väckte mig halv 12, nu har han och Åsamamman kommit förbi och lunchat men nu tror jag att jag kryper ner under täcket igen. Det är helt enkelt för jobbigt att vara vaken.

2010-08-25
19:49:45

Valhysterin är löjlig
Man kan inte hitta en enda ledare, knappt en insändare i dagstidningen om detta val, olika partier, riksdagsledamöter som kastar skit på varandra odyl.
Om jag inte minns helt fel så var det samma visa för 4 år sen. Säkert för 8, 12 och 16 år sedan också. Då var jag bara för liten och obrydd för att minnas.

Det kan omöjligt bara vara jag som känner irritation över denna återkommande valhysteri. Tänk om det fanns något parti som, oberoende av styre, kunde ta sig plats jämt. Som varje år försökte överala oss väljare att nästa val välja just deras parti. Det är ett parti som jag skulle ta betydligt mer på allvar.

För att inte tala om hur löjligt det är med  denna återkommande smutskastning. Lågstadienivå? I högsta grad! Alla är vi vanliga dödliga, även politiker. Enklast vore ju om alla bara kunde öppna upp sig om sina svagheter, men det fungerar ju inte ens i privata kretsar. Att det då skulle kunna fungera på en riksdagsnivå är väl utopi.

Avslutningsvis vill jag bara säga att jag hoppas att ni alla ska gå och rösta den 19e september. Ditt parti kanske inte vinner, men möjligheten finns iallafall att det blir en extra plats i riksdagen. Om man går och röstar, då har man rätt att klaga om fel parti vinner. Inget parti som passar dig? Rösta blankt! Då visar du åtminstånde att du bryr dig. Röstar du inte alls, ja, då tycker jag faktiskt du kan hålla käft nästa gång du funderar på att klaga på skatten, vården, eller vad det nu är du kunde varit med och förändra. Att inte gå och rösta är ett medvetet val, ett val att inte bry sig.


2010-08-25
15:37:57

Rinner
och då pratar jag inte bara om regnet, utan även om min näsa. Vaknade i morse och mådde skit. Trodde inte jag skulle klara jobbet fram till lunch men det gick ändå. Trots täta bihålor och snooor.

Nu har jag kommit hem och krupit ner under en filt. I skrivande stund håller jag på att göra varm choklad.

PS dagens kommentar av Isabelle: Jag vet inte vad en näbbmus är. Eller alltså jag menar grävling!

2010-08-24
13:32:08

Time to work
Har haft tjejmys i sängen med Mila, druckit massa vatten och sett city akuten. Men nu börjar tiden rinna ut och det börjar bli dags att bege sig mot jobbet.
Ska bli spännande att se hur mycket vi får att göra ikväll, jag hoppas på lagom!


2010-08-24
11:47:20

boost
Kände mig verkligen opeppad och seg, men som dom flesta vet så utsöndrar fysisk aktivitet endorfiner så just nu känns det som jag strålar.
Tröttheten, stressen, allt bara försvinner och just nu sitter jag och bara njuter av mina nudels.


2010-08-24
09:26:32

Ryggont
Drömde inatt att någon högg mig med en kniv i ryggen. När jag vaknade insåg jag varför. Helvetet min rygg. Har jätteont precis mellan skulderbladen (där jag blev knivhuggen haha) och även i höften. Ska jag måsta ha så här i en och en halv timma?

När jag jobbar eftermiddag brukar jag stiga upp klockan 8 men idag bestämde jag mig för att sova tills 9. Trodde jag. Somnade aldrig om efter Robert farit till jobbet, men kvar i sängen låg jag. Det var skönt.

Ska väl försöka rycka upp mig, sen blir det en sväng på gymmet!


2010-08-23
16:06:38

Lata på jobbet?
Fullt ös kan jag säga, en hel sal full av bensår. Men jag tycker verkligen det är roligt så det må då va. Däremot var det inte lika kul då jag hade duschat en tant på eftermiddagen och skulle gå till förrådet och hämta en kam. Hade nämligen inte tagit av mig stövlarna och precis utanför matsalen så trampar jag luft och landar platt på rygg. Lagom till eftermiddagsfikat. Men den bjuder jag på!

Sitter just nu och väntar på att Robert ska sluta jobba, då ska jag ta kebabrullen och hämta honom från jobbet.


2010-08-23
06:39:39

mornings
Borde känna mig utvilad efter typ ett dygn i sängen, men tyvärr så har våra stolpar rasat igen så hela sängen går i en båge och det går verkligen inte sova skönt i den. Så nu är ryggen paj igen, grattis till mig. Men jag tror jag väntar tills efter Turkey innan jag ordnar till det.

Nu jobbijobb!

2010-08-22
13:14:59

lite öl kanske
Ja det blev som så. PS så är det lagomt avstånd till förfesten när man kan gå dit i tofflor!
Men från ingenstans blev jag KNALL, fick kräkas lite grann och sen var jag så gott som ny. Jag vart väldigt förvånad måste jag säga. Drog en sväng i kebabrullen och mötte dagens stjärna Anna. Sedan Calles.

Jag tycker det är jätteroligt när det är gamlingar som tror att man kan paxa bord på krogen klockan 12 en lördagnatt. Men somliga straffar gud direkt när ölen försvinner, hahaha. Nej men jätteroligt faktiskt.
"Men hallå nu tog du min öl"
"Varför ska du dricka två öl?"
"Men jag skulle ge bort den där"
"Jaha till vem då?"
"Det vet jag inte......"
Hahaha, arma stackare.

Trodde att jag var superbakis när jag vaknade. Tog ändå en promme med hunden, städade bort, diskade och ja... Har nu förstått att jag inte alls är bakis, jag ville nog bara ha en anledning att inte göra något annat än att dega.
Robert är och leker däckgubbe men jag och Mila ska lägga oss i sängen och mysa nu.

Vilken babe!


2010-08-21
17:35:25

ett dygn i stugan
med god mat, fiske och ett otroligt lugn. Skönt har det varit.
Via hundkappen så har vu nu farit hem och fått oss en dusch.

Sitter just nu bara och känner lugnet, vad händer ikväll?
No stress!

Helt normalt!...?


2010-08-19
20:27:06

Lyxfru
Så har jag känt mig idag. Robert hade nämligen kvar en hel del städning att göra sen i måndags och då passade jag på att fara på gymmet.
Efter att Robert bytt däck på Hiluxen bjöd mamsen oss på lunch, truckgatan. Dom har verkligen supergod mat, även så idag.

Eftermiddagen spenderade jag i sängen, åt ett par negerbollar och läste Boktjuven innan jag till slut började med middagen. Satt även igång tvätten och så blev det 1,5 timmars promenad med Ninni. Man får som vidga sina vyer när lejonströmsbron är stängd, idag var vi och lallade runt på vitberget bland annat.

Nu är sängen renbäddad och det är bara lite tvätt kvar i tumlaren. Sitter mest bara och känner lugnet. Har verkligen känt mig oduglig i veckan men nu är det som att jag återhämtat mig!


2010-08-19
09:24:53

det värker
Haha ja vilken jävla träningsvärk alltså! Tränade armar på gymmet igår för första gången på flera månader och jag kan lova att det känns!
Men det är inget att gnälla över, bara ut och röra på sig.


2010-08-19
09:24:53

det värker
Haha ja vilken jävla träningsvärk alltså! Tränade armar på gymmet igår för första gången på flera månader och jag kan lova att det känns!
Men det är inget att gnälla över, bara ut och röra på sig.


2010-08-18
16:52:18

Sådär
Ny dag, nya möjligheter. Lugnt som i en filbunke på jobbet. For en sväng på gymmet efteråt men det kändes sådär. Insåg att jag inte hade några skor och då tappade jag som stinget, men jag tror ändå jag kommer ha ont i armarna imorgon..

Väntar just nu på maaat och sen vet jag inte. Robert vill ha myskväll. Jag är fortfarande sugen på negerbollar. Men jag vill också fiska, fara till stugan. Är less påstan.

Svarta Sara. Vilken fårskalle!


2010-08-17
22:24:10

orkar inte
över huvud taget. Vilken dag. Hade dock lugnt på jobbet tack och lov. Men självkart händer det något precis när man tänkt gå hem och istället måste man jobba över.

Känner mig verkligen bara eländig. Tack och lov så har jag min älskling städat nästan hela lägenheten så jag åtminstånde slapp komma hem till ett bombnedslag.

"Typ" inte efterbliven


2010-08-17
13:17:57

förbannat
- Mensvärk till tusen
- Tappar börsen på promenaden
- Spenderar halva förmiddagen med att leta börsen, hittar den inte
- Får superstressa på gymmet
- Ska fara och hämta igen min börs hos polisen men där är det fullsatt och jag hinner inte vänta
- Måste råna mina föräldrar på småpengar för att ha råd med middag
- Lägenheten är ett förbannat bombnedslag
- Hundjäveln som har fått en timmas promenad, en extra runda runt OKbacken och 20 minuters cykeltur ligger lik förbannat bara och piper

Den här dagen den kan rent dra åt helvette! Nu ska jag KASTA mig in i duschen innan jag ska SPRINGA till jobbet.

Bara för att jag är på så dåligt humör. Planteringsförbannelse.
Och Roberts söta rumpa :o9

2010-08-17
08:44:27

Trötter
Mens + inga järntabletter = knäckt Titti. Känns som jag bara sovit ett par 3-4 timmar fastän jag slocknade klockan 10 igårkväll.

Dagens planer är iallafall att gymma, ta ut hunden och kanske känna på lite värme innan jag börjar jobba klockan 2. Bombnedslaget i lägenheten hade jag tänkt lämna åt Robert.

Ganska konstigt sånt där egentligen. Jag städade alltså i fredags. Vi har typ inte varit hemma över huvud taget under hela helgen men lik förbannat är det värsta kaoset.

Men nu vaknar hunden, dags för rastning!


2010-08-16
19:58:04

toppenhelg
Fredag - party med brudarna
Lördag - förfest i viken, sedan bredsele
Söndag - stugan, hundkappen

Idag var jag tillbaka på jobbet, har varit på gymmet och fått langos hos mamma och pappa.
Men vem fan orkar sitta vid datorn när man har saker att göra?

2010-08-13
17:00:57

Alltid redo!

Väntan är över, första ölen är sprättad! Nu väntar jag bara på brudarna. Jag längtar så häääär mycket!


2010-08-13
15:23:33

5e inlägget idag
Tiden går alldels för sakta och jag är alldeles för taggad för att orka väntaaaaa. Jag hade bara tänkt säga att jag börjar tro att vissa människor vill vara olyckliga. Det är otur.

Själv så vill jag vara lycklig så därför tar jag beslut som gynnar mig själv. Typ som att gå all in ikväll. Fast det gynnar mig inte imorgon bitti. Men vet du vad huvudsaken är? Att det är värt det. Och det kan jag lova att det är!

Haha Greger :(


2010-08-13
14:43:30

Höjden av chill
Nu har jag ätit, sparkat igång datorn, bränt två skivor och duschat. Just nu sitter jag naken med bara en handduk i håret, datorn i knäet och tänkte spela på king.com en stund. Känn lugnet!

2010-08-13
13:36:54

För andra gången idag
så svettas jag så mycket att jag kan känna lukten av fuktkräm i munnen. Mumsigt? Inte speciellt, smakar rätt så strävt!

Har varit ute och gått en promme med Mila. Tycker det är jättesvårt när det är så här varmt ute. För om hon inte får någon motion så blir hon så otroligt jobbig, bara piper och springer omkring i lägenheten. Å andra sidan så känns det verkligen som djurplågeri att släpa runt på henne ute när det är så här varmt.

Fick därför bli en promenad så hon både fick bada i älven och i dammen. Hon är rätt nöjd, själv så håller jag på att rinna bort. Nu ska jag äta .... lunch?.... och försöka sparka igång gamhärket till dator (den stationära) och bränna en skiva! :)


2010-08-13
11:30:39

Vet ni vad?
Det är VARMT ute idag. Och inte lite heller. Man kan nästan säga att det var kallt på gymmet. Insåg jag när jag kom ut därifrån. Jises vilken hetta. Har nu dunkat i mig en liter vatten och vad man kan kalla väldigt sen frukost?

Måste förresten berätta om detta vatten. Ninni gav mig idéen att min yresl kanske kommer ifrån vätskebrist. Så sen i lördags har jag druckit minst 2 liter vatten om dagen (förutom det jag dricker till måltiderna då). Vet ni vad? Ingen yrsel! Jippie. Däremot tror jag att jag lagt på mig ett kilo eller två på grund av all vätska jag samlat på mig (så här inför mensen), vilken tur att vikt inte spelar någon roll!

Nu ska jag ta ut Mila på en promenix och sen ser jag fram emot en riktigt kylig dusch!

Sommarkänsla!


2010-08-13
08:31:01

Årets höjdpunkt!
Pirrepirr i magen så kul vi ska ha ikväll! Skäms fortfarande över förra året då jag lämnade, men jag är inte förlåten fastän jag var nykär. Ninni har hotat att jag inte får lämna även om Robert hamnar i koma haha. Däremot om jag får ett berömt migränanfall (som jag vägrar!). Nämen det ska verkligen bli superkul!

Just nu har jag träningsvärk i hela kroppen från gymmet igår, men det är inget att göra någonting åt. Mila ligger i sängen och snarkar, ska försöka få liv i henne så hon får sig en snabbkiss sen blir det tillbaka till gymmet för sista gången den här veckan.

flingokkar


2010-08-12
19:21:19

Man måste bestämma sig
Se på fan, nu har jag både diskat, städat och gått ut med hunden. Och lätt gick det, bara jag kom igång. Det farliga är att hitta ursäkter, "jag ska baara se det här programmet", "jag ska baara läsa bloggar". Ett bara blir fort flera och så blir klockan natt.

Nu känner jag mig tillochmed taggad att fara på gymmet så det här blir ju toppen! Enda problemet är att jag lämnar en blöt hund själv i lägenheten. Får nog bädda sängen innan och hoppas att hon ligger PÅ våra täcken istället för under.

Zebo var en expert på att riktigt bädda ner sig. Mysgrisen!


2010-08-12
18:07:36

Varför tar det alltid emot
när man ätit middag? Lusten till ALLT försvinner. Gymmet? Nää. Städa? Blää. Sitter och rapar vitlök, mumsigt. Tror jag iallafall ska börja med att diska. Ta ut hunden en sväng. Orkar hur som hellst inte fara till gymmet på ett tag, massa människor.


2010-08-12
16:29:43

Trixa och fixa
Först så måste jag bara berätta om när jag och Ninni var ute och gick imorse. Helt plötsligt ligger det någonting mitt på vägen och sprattlar. Då är det en andunge som har hamnat på rygg och inte tar sig någonstans. Dagens goda gärning när Ninni vände honom på rätt köl. Sen försvann han in i vassen. Men mamman hittade nog igen honom!

Har sedan hunnit äta lunch från subben, epilerat benen, flamsat runt på stan och hittat presenter till födelsedagsbarnen som jag sedan knåpat ihop hos mamma och pappa. Tur att jag slår in paket lika bra som en 5åring på amfetamin. Men den bjuder jag på!

Sitter och funderar vad man skulle gjort för middag. Engagemanget är som vanligt när det är varmt ute = öken. Vill bara leva på mina flingor.

Kvällens uppgifter blir iallafall att gymma, städa lägenheten och föra över bilder till datorn från Ninnis kamera. Om jag hinner ska jag även bränna en skiva, annars blir det bra uppladdning imorgon!


2010-08-12
10:12:57

en öl kanske?
Blev en liten utgång igårkväll för mig och Ninni. Satt på Calles uteservering och bara myste. Oficiellt så var vi nyktra. Så länge man kan uttala officiellt så är det lugnt. Vi var nog mest bara fnissiga. Avslutade kvällen med efterlängtad smältost på max (med pommes till om någon undrade).

Har tagit en riktig sovmorgon och det var såå skönt. Nu ska jag väl försöka få liv i hunden och sen se vad som kan hända idag.


2010-08-11
16:39:41

Sol och boktjuv
Har legat på baksidan hos mamma och pappa idag och bara pressat! Läst mycket ur Boktjuven som jag aldrig vill ska ta slut. Måste se om författaren skrivit fler böcker för tekniken är underbar, älskar språket.

Hann även bli en glass på Ainas vilket verkligen behövdes. Just nu väntar jag på middag och sen väntar kvällen :)

2010-08-11
09:38:15

Ändring
Tokvarmt ute ju! Inget gym för mig, tog en powerwalk/joggingtur med hunden istället. Nu rinner det svett och jag beger mig ner mot mor och far för en dag i solen!

2010-08-11
08:26:01

Hundbajs
Det finns verkligen roligare saker att göra 04.10 på morgonen än att torka hundbajs, typ som att SOVA. Men är man så dum att man inte fattar när hunden bara piper och piper hela tiden så får man väl skylla sig själv. Stackars Mila. Fast hon får också skylla sig själv som blev lös i magen av pizzakanter hon stal från bordet. Men det fattar ju inte hon.

Strålande sol idag, vilket betyder jalla jalla. Ska ta ut Mila på en promme och skynda ner på gymmet, sen hade jag tänkt att det skulle bli sol sol för hela slanten! Jag och Ninni hade pratat om kanske en öl ikväll?


2010-08-10
20:37:35

Skönt med rörelse!
Blev en promme runt anderstorp ikväll, var riktigt härligt.
Igår var jag duktig när jag kom hem och åt ingenting, men nu kunde jag inte låta bli.
Hoppas jag får sova inatt bara!

Mattes goshegosh!2010-08-10
18:04:46

För lite att göra
Leder till för många blogginlägg. God var då maten iallafall!
Just nu sitter jag mest och väntar ut tiden innan jag ska gå och möta upp Ninni.
Blir en vanlig promenix! Dock inte lika lång som igår, har låsning i foten IGEN!
Typiskt! Kanske ska be pappa fixa den innan vi går?

Haha vildhunden!


2010-08-10
16:34:09

Väggar
Håret blev inte så rött, varken mitt eller mammas. Men det blev typ sådär att det syns i solen bara, var ju lite så jag hade tänkt!
Sen for jag med päronen och tittade på tapeter/panel till stugan, tror det blir jättebra.

Nu har jag kommit hem och börjat laga korvstroganoff som jag varit sugen på i flera veckor. Mumsmums!

2010-08-10
13:43:57

redhead?

Vilken fin dag. Spenderade förmiddagen på gymmet och nu sitter både jag och mamma med färg i håret. Dock så tror vi kommer bli rödare än vad tanken var, skulle verkligen vara hysteriskt roligt om hon skulle få brandrött hår i botten och typ blond överallt annars!
Själv så har jag också rödfärg i håret, hoppas att den fäster som jag vill att den ska. Vill inte bli superröd men vill ha en rödare ton än vad jag har nu. Har ju bara haft samma hårfärg i typ 3 år så jag kände för en förändring!


2010-08-10
09:43:56

Skönt att sova
Tror jag ställt om väckarklockan 5 gånger idag. Till slut bestämde jag mig ändå för att stiga upp. Tycker helt enkelt det är för jobbigt att sen ikväll ligga och vrida sig i sängen för att jag inte kan somna.

Mamma har iallafall också semester, passande nog, så jag ska bara diska sen gå ner och leka med henne. Vi ska färga hår och gå på gymmet. Oj så bra!

Asså jag vet inte?


2010-08-09
20:16:38

Promenix
Har varit ute med Ninni på en promme till mobackendammen. Dock så var lejonströmsbron stängd så det fick bli parkan, 2h och 10 minuter tog det. Skönt!

Men innan vi började gå gick vi förbi nordannå och matade änder, precis som när man var liten. Var en jättefrän mamma som skyddade ungarna så dom fick mest mat. Fast mest tänd av alla var nog Mila!


2010-08-09
16:28:57

Minisemester!
Så har man gått av både första och sista passet för den här veckan! Känns otroligt skönt och det enda jag ska göra i veckan är att sova/sola och vara på gymmet. Det är alla planer iallafall!
Sen i helgen så har vi ju ett par födelsedagsbarn!!


2010-08-08
22:12:17

jakten på surfisken
Efter jobbet idag skulle vi till viken och äta suring, men VET NI hur svårt det är att få tag i så här års 2 veckor innan årspremiär?
Coop - nix
Konsum - nix
Supermarket - nix
Kvantum - nix
Willys - nix
Maxi - JAAA!
Då slipper ni fundera. Fast oskars fileer var slut så det fick bli röda ulven istället. Men det var gott iallafall!

For även en sväng förbi gokart banan där Robban spöade skiter ur några norrbaggar. Själv så körde jag inte, jag orkade rent inte.
Mår för övrigt lika halvrisigt som jag gjorde igår och det var skönt med en lugn dag på jobbet annars hade jag nog slocknat. Denna förbannade yrsel alltså. Måste försöka komma ihåg att ringa vårdcentralen imorgon...


2010-08-07
22:19:22

Mysipys
Tänkt att jag tog på mig ett par byxor till slut. Mila blev då lyckligast i världen.
Vi ligger i sängen och myser med ghostrider. Har aldrig sett den förr.
Men det skulle inte skada om Robert ville komma hem med lite karra.
Jag blir för avis när han äter det på tvn.

Mila äter vattenmelon.


2010-08-07
20:14:52

Degen herself
Jo så känner jag mig verkligen. Har då piggnat till litegrann, ledvärken har börjat släppa också. Just nu känner jag bara av den i axlarna. Råkade förresten se lite "diagnos okänd" idag och diagnostiserat mig själv: jag måste ju ha fibromyalgi. Håller ni inte med?

Robert är i garaget, själv har jag bara njutit av ensamheten. Jag har verkligen inte ens klätt på mig idag. Däremot ser Mila lite rastlös ut så jag tror jag ska ta ut henne en stund, röra på kroppen och hoppas på att piggna till. Har då bestämt mig för att fara till jobbet imorgon.2010-08-07
17:07:30

R i p
Godnatt gamgubben

2010-08-07
14:02:56

skitkropp
Sovit 15 timmar inatt, men inte har jag sovit bra. Eller det beror väl på hur man ser det. Har iallafall drömt i racertakt hela natten så jag var helt knäckt när jag vaknade.
Har dessutom ledvärk i hela kroppen. Yrseln har däremot börjat lätta.
Stannade då hemma från jobbet och det känns som ett bra val. Hoppas det här lättar snart!

2010-08-06
21:40:48

började som yrsel.
utvecklades till migränkänningar.
väntar bara på att det ska explodera.
dom skickade då hem mig från jobbet.
härdade ut så länge jag kunde.
av vilken jävla anledning sitter jag vid datorn?
puss på underbaraste sängen nu kommer jag!

ps håller tummarna för att slippa spy blod som jag gjorde sist!

2010-08-06
12:26:51

svett
Har varit ute och gått med Mila i två timmar. Snacka om att svetten bara rann! Tänkte dock på hundens bästa så hon fick bada både i dammen och i älven. Hon träffade dock på en flytande stock som hon var LIVRÄDD för, haha hon är för rolig ibland.

Nu sitter jag och knaprar på kycklingsalladen från igår. Sen ska jag in i en KALLdusch innan jobbet!

Livsfarligt!


2010-08-06
09:12:33

Jag känner värme
Och trötthet. Steg upp just, men det tycker jag att jag förtjänar när jag ska jobba helg och stiga upp tidigt.
Har inte tänkt göra speciellt många knop idag innan jag börjar jobba. Förutom en promenad. Känner mig rätt sliten i kroppen och känner hur bränd jag är i ansiktet. Vatten!

2010-08-05
21:57:22

Ett slag i ansiktet
Ja, ser ut som att Robert slapat runt mig i ett par veckor eller så, jag är nämligen KNALLRÖD på kinderna. Glömde nämligen solskyddet idag då jag och Ninni pressade manhemmskajen i 4 timmar. Nästa -> MK aftersun!!!

Ikväll har vi varit i Svartå och kollat på stugan, det börjar ta sig! Föster och golvåsar sitter nu på plats!

2010-08-05
09:58:39

Vilken härlig dag
Riktigt varmt ute, ganska skönt med vindarna faktiskt. Höll på svettas ihjäl under promenaden. Men gladast är nog hunden, äntligen får hon komma in och slippa solen, haha.

Nu ska jag svida om till bikini och vänta på att Ninni ska plocka upp mig, sen bär det av mot falkan!


2010-08-05
08:25:18

Jag ser lite moln
Men mycket blå himmel. Jag myste när åskan kom inatt för då förstod jag att det skulle bli fint väder idag. Hur varmt det är återstå att se.

Har tänkt ta ut Mila på en promme sen hoppas jag att det kanske blir ett strandbesök?


2010-08-04
21:37:12

Kul grej

Jag hittade den här listan hos Cosmo! För fler listor besök cosmopolitan.se!

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV

1. Är du singel?: Nej

2. Är du lycklig?: Ja

3. Är du uttråkad?: Ja, annars skulle jag inte sitta vid datorn

4. Är du ledsen?: Nope

5. Är du italienare? Nix

6. Är du cool?: Självklart

7. Är du från Irland?: Haha nej

8. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: Yes

 

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Inte det

2. Har du någon gång blivit sårad?: Otroligt mycket, var längesen sist dock

3. Har du någonsin tänkt på samma kille flera gånger under samma natt? hehe gör inte alla det när dom är singel

4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom?: har jag säkert, typ i mellanstadiet

5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna?: Ja Blåbert :)
6. Har du haft en hemlig beundrare?: Ja på gymmet!
7. Är du kär?: Oja

8. Vill du gifta dig när du blir stor?: Ja, mest bara för att få ta bröllopskort

TVÅ ALTERNATIV

1. Bilddagboken eller lunar?: HAHAHHA puss på den frågan
2. Hår eller ögon?: Ögon

3. Katter eller hundar?: Hundar alla gånger

4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?: Beror på tillställningen men oftast några få

5. Coca-Cola eller Pepsi?: cola for life

6. Utekväll eller romantisk hemmakväll?: paaartyparty

7. Pengar eller lycka?: Lycka

8. Dag eller natt?: Dag (nu på äldre dar)

9. Msn eller mobil?: Fy inget av det. Eller, sms

 

TIO "HAR DU NÅNSIN..."

1. Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån? Inte vad jag kan minnas

2. Brutit nåt?: Nixpix

3. Gjort nåt du ångrar?: Jag tror inte på ånger

4. Hoppat Bungee Jump?: JA!

5. Ljugit för någon du tycker om?: Säkert

6. Ätit en hel tårta?: Haha nej fy så äckligt

7. Gjort bort dig offentligt?: Eh ja,

8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen?: inget nytt förhållande

9. Gråtit när ett husdjur dog?: förmodligen

10. Velat försvinna?: Jaa men det var flera år sen

 

SENASTE

1. Telefonsamtalet du gjorde: Till telefonbanken, oooooh

2. Telefonsamtalet du fick: Fanny som frågade om hon fick komma och baka kladdkaka

3. Personen du var med: Robert och Fanny ligger i sängen och brottas just nu

4. Roligaste grejen som hänt: Att jag kommit igång med träningen igen

5. Personen du smsade: Amanda
6. Personen du tänkte på: Ninni

7. Du skrev till på myspace: Vad är myspace? Är det typ apberget på engelska?

8. Du kommenterade: Flygrädslan i "a-team"
9. Du tillbringade natten med: sambon/älsklingen/karl/blåbert

10. Du kramade: haha jag fick en kram av en patient på jobbet idag


2010-08-04
19:11:00

Lansering
Konstigt ord det där. Inte när man först läser det, men om man fortsätter tänka på det. Lansering. Det låter verkligen konstigt. Sen är det som gjort att man ska läspa när man säger det. Konstigt.

Här är iallafall den nya bloggen!2010-08-04
17:23:18

Regn
Ja, det bara öser ner. Efter jobbet for jag förbi och lånade mammas regnställ innan jag for på frille och körde 40 minuter crosstrainer. Tummen upp på det, trodde aldrig jag skulle orka men det gick bra.

Nu har jag kommit hem och ätit middag. Robert sitter och tjurar över att han inte får kolla på bilar för att jag ska läsa bloggar. Pusspuss surpuppe. Ikväll ska vi mysa!


2010-08-03
22:27:13

Underbart!
1,5 timmar på gymmet och jag skulle kunnat vara där hur länge som hellst. Men försökte köra lugnt med lätta vikter så att jag kan överleva imorgon också! Sen gick jag och Ninni korta broarna. Nu ska jag kasta mig genom duschen och sen pussa upp Robert som ligger i sängen och gnyr :)


2010-08-03
18:50:09

Nämen !

2010-08-03
16:00:57

Nu får jag ju ge mig
Har gäspat preciiis hela dagen på jobbet, trots att vi haft det vi gjort. Jag är verkligen så svinigt trött. Tur att Ninni ska dra med mig på gymmet ikväll, hade säkerligen bangat om jag skulle fara själv. Latjävlamask! Måste nog dessutom ringa till vårdcentralen ASAP och kolla upp mina järnvärden.

Men just nu så ska jag och Mila lägga oss i sängen och mysa en stund!

2010-08-02
22:08:32

Back to reality
Var som i gasen när jag komme till jobbet idag, och så fortsatte det. Nu är det tillbaka till vanligheterna då man har någonting att göra hela tiden, har faktiskt varit skönt! När Madde kom och frågade om inte jag också skulle gå hem blev jag jätteförvånad då jag såg att klockan redan var halv 10.

Nu är det bedtime och imorgon är det jobb igen. Har faktiskt en toppenvecka trots att jag jobbar helg!
14-2130
Ti 7-15
On 7-15
To Ledig
Fr 14-2145
7-16
7-15


2010-08-02
13:12:30

full rulle, ingen bulle
* 60 minuters powerwalk
* Städat lägenheten
* Duschat
* Banken
* Veterinärbesök
* Guldkort på frille
* Lunch

Ja ingen tid till vila här inte! Har dock en sak ogjord som jag tänkte göra och det var att fara på Resia och betalat resan efter jag varit på banken och fixat verified by visa. Men när jag kommer till banken säger han att jag måste gå hem och göra det själv via internetbanken, så det förblev ogjort. Kanske hinner göra det imorgon? (och ja jag tänkte betala för alla så får ni mitt kontonummer sen)

Nu ska jag snart börja jobba men innan dess hade jag tänkt starta en ny blogg (på sidan om den här) för att hålla koll på mig själv. Spännande? Jag återkommer med uppdates!

FinMila var duktigast i världen hos veterinären fastän hon ville hälsa på Carina genom receptionsluckan. Hon höll nämligen på bli attackerad av en galen pudel och hon bara kollade på den som att den var dum i huvudet. Så mycket för mattes mördarvovve.


2010-08-02
09:54:09

r i p

2010-08-02
08:35:52

Jag blir tokig
Varför kan jag inte sluta vara trött? Jag har absolut inte sovit för lite i helgen och inatt har jag sovit precis lagoma 8,5 timmar. Dessutom äter jag järntabletter varannan dag.

Får väl hålla fast i att jag håller på att bli förkyld, men varför kan det då inte bara bryta ut? Fast hellst nästa vecka då jag inte ska jobba något.

6 stycken uppdrag innan jobbet börjar, dags att sätta igång!

2010-08-01
21:24:24

fördelen med att inte vara bakis
Har som varit igång idag. Hämtade några däck som Robert har fått. Fick sedan lite kaffe på Kolbacks innan vi for till viken och klippte klorna på Mila + blev bjudna på lunch.

For hem och myste till family gay en stund innan jag och Ninni fick tummen ur och tog oss en promenad. Har faktiskt varit väldigt skönt väder ikväll så vi bestämde oss för att ta en glass på Ainas efteråt, hur gott är det inte?

Nu ska jag vika tvätt och diska innan det blir nattinatt


2010-08-01
11:47:44

badake
Trots trötthet så kom vi oss till slut på fötter igår och for till Fjanton på förfest. Var jättekul att leka med grapparna igen, var verkligen suuuperlänge sen. Att både Lance och brandstegs-Falle är hemma gjorde inte saken sämre.

Däremot hade jag en huvudvärk som bara vägrade ge sig så jag stannade inte på calles speciellt länge. Då fick min bästaste karl komma och skjutsa hem mig. Sovit som en stock 11 timmar i rad, så jag tror jag behövde det.