Titti

2009-09-30
22:16:10

En arbetarvardag
Jajjemen, jag knegar på! Idag har jag tagit mitt första f-hb, ni som inte vet vad det är behöver inte vara så nyfikna, det är ett bajsprov. Så nu kan jag det också! Känner hur jag verkligen börjar komma in i rutinerna där på 7an, känns tråkigt att jag bara har två dagar kvar! Fast vi får se, hon som jag jobbar för visste inte om hon skulle bli sjukskriven längre och om det bara blir någon vecka till så får jag nog gå kvar. Om det blir längre får jag det nog inte, jävla LASregler! På kommunsidan ligger jag bättre till där!

Sen kan jag säga att jag ser fram emot på lördag, jag och Linda ska först på hockey och hejjahejjaAIK och sen blir det Rosenström på kvällen! Min bekanta vän Mr Beer ska så klart få följa med, för hälsans skull! Vi har nämligen disskuterat det där på jobbet ikväll. Therese är nämligen jätteförkyld (SVINEN!) och var så irriterad över det eftersom att hon varit nykter i nästan en månad. OCH DÄR HITTADE VI SVARET! Och eftersom alla som ingick i disskussionen var utbildade ssk och uskor så anser vi att vi har rätt! Allt är bra - i måttliga mängder! :)

2009-09-21
18:37:42

hockeydags!
Jajemen, så var det dags igen! Tre taggade själar sitter klistrade i soffan hemma hos fröken H redo för seriestarten för AIK! Linda äter kinamat och Robert kakor, själv sitter jag här med en dator i knäet, värt? Sockersuget är verkligen högt idag..

Annars så är allt brabra, har fortfarande inte fått upp taklisterna i lägenehten men det är sånt som händer, imorgon börjar 2 veckors heltidsvik på sjukhuset och ja, allting snurrar på!

Take this broken wings
and lern to fly again lern to live så free
and when we here the voices sing
the book of love will open up and let us in

2009-09-15
22:02:47

goodlife
trött som satan med ett järnvärde på botten igen, men järntabletterna inhandlades idag så nu ska det nog bättras igen!
dessutom jobbar jag så mycket att jag inte ens hunnit gå till arbetsförmedlingen och skriva in mig men, haha, det är otur!
Kan helt enkelt säga att jag mår otroligt gott just nu och jag njuter av varje stund!

2009-09-09
21:24:28

work
Vaddå arbetssökande? 5dagars arbetsvecka den här veckan, men nu är det bara en dag kvar!

Förresten fyller jag år på fredag och jag har inte tänkt fixa någonting speciellt. På grund av familjefirande och ingen pepp så vill jag inte heller bli bortrövad eller att någon ska braka in genom dörren laddade för fest. Om någon ändå vill frångå dessa råd (och inte vill/vågar fråga mig för att det skulle förstöra "överraskningen") så kontakta fröken Linda Holmberg för hon är den enda som jag PUNKTSLUT vill vara med.

2009-09-03
14:15:46

nostalgiskt!
Hittade en av mina gamla skivor (från hösten 2007) i Fannys rum och jag blir alldeles varm och pirrig när jag nu lyssnar på den. Rock n roll baby! Och självklart börjar skivan med godingen Hoobastank - dont tell me

So show me that you really figured it out.
And show me everything that you are about.
But if you can't then you should just shut your mouth

'cause I don't care what you say or what you do,
You can't take back what you've put me through.
Your actions will speak louder than you

What you say will be forgotten someday.
What you do will be remembered.
Empty promises always fade away.
What you keep will last forever.

2009-09-03
13:37:41

dator?
Nej jag har verkligen viktigare saker för mig  att göra, som att jobba och hålla på i lägenheten. Roligare saker har jag dessutom också för mig, såsom surströmmingsätande, öldrickande och sängliggande (jag kommer aldrig någonsin sluta älska att ligga i sängen halva dagarna bara för att jag kan).
Sen så hinner jag även med "hundbråk och yxhot" eller hur norran så fint beskrev det, kan iallafall säga att ungefär 1 ord i hela historien var sant och J överväger att stämma både norran och vf.

Det som vankas just idag är iallafall lägenheten. Ska låna en bil och köra all gammal pappkartong till Åsa som vill ha virke (antingen är hon pyroman eller så förstår hon inte hur mycket det faktiskt är). Ska även försöka flytta lite grejer från mamma och pappa så dom får göra i ordning sitt kontor igen. Sen vore det bra om min kära fader någonsin behagar att vara hemma trots dessa jakttider, jag skulle nämligen hemskt gärna vilja få upp mina gardinstänger.... (stångar?)