Titti

2009-06-23
17:53:17

Spring !
Igårkväll var jag hos Johannes. Vi gick ut och gick och sen såg vi Seven Pounds som jag verkligen rekomenderar! Själv brukar jag hata drama men Will Smith går alltid att lita på!

Idag har det varit arbete som gällt för min del, nu är min insulindeligering klar så jag får börja ta själv imorgon. Var ute och gick med en vårdtagare idag och började känna dropparna falla men då ökade vi bara på takten så vi klarade oss ifrån det värsta, ofta man ens kan ha sån tur? Annars har det inte hänt så mycket, har jobbat både med Emelie och Sebbe idag och det är alltid lika kul att få jobba med någon som är ungefär i samma ålder så mitt humör är på topp!

Vad ska jag hitta på ikväll då? Jag kände mig tom på ideer. Trött är jag också, glömde ta järntabletter 2 dagar i rad så jag är lite efter på det stadiet. Måste skärpa mig!
}}}
Kommentarer:
#1: madde

jodu, lite otänkt e jag allt=) Tur att salubrin fungerar perfa till solbrännan också (eller det sägs då det)Kom ihåg järntabletterna nu =)

2009-06-23 @ 19:20:36
#2: Evelina

Låter kanoners, kanske måste ställa mig och baka ihop en sådan då;) vi måste dock fortfarande hitta någon stanns att vara ;(

2009-06-23 @ 22:17:55
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: