Titti

2009-06-04
13:48:48

Rhodos!!

Så var man till slut hemma igen. Måste erkänna att det inte känns speciellt roligt, men min kropp har tagit så mycket stryk nu att jag kan inte göra annat än att titta på mig själv och skratta. För det första är det enda jag laddat kroppen med under en hel vecka med är alkohol. För det andra har jag blåmärken på hela benen som jag inte har någon aning om vars ifrån dom kommer. För det tredje skulle jag visa en kille en karatespark men det slutade med att jag gjorde flatfall och landade på min STACKARS STACKARS armbåge. Annars har jag en jävulskt massa myssbett också, många i ansiktet.

Men roligt har vi haft, något så fruktansvärt roligt! Hade aldrig kunnat ana att jag skulle palla ett sådant tryck, inte har det blivit många vilotimmar! Varje nattsömn har bestått av cirkus 3 timmars vila (förutom två nätter då det faktiskt blev 4,5 timmar). Som om inte det vore nog har eftermiddagsnapparna aldrig varit längre än en och en halv timma. Trotts det har jag aldrig stigit innanför hotelldörren innan klockan 5 på morgonen (förutom under mitt lilla missöde som jag skrattar lika hysteriskt åt nu som jag gjorde när det hände och det vill inte säga lite).

Stranden var ingen höjdare men det var däremot poolen vid hotellet, toppenbra och dessutom liveshows med bland annat uttag från titanic, hahaha! Vi har haft toppenväder precis varje dag förrutom sista dagen, och lika glad för det var jag eftersom att om solen stått på topp hade det bara blivit 1,5 timmars sömn för stackars "tittina" men det slapp vi nu tack och lov!

Partylivet var helt okej, ungefär en gata med 15-20 barer på. Men precis som alltid annat hittar man sitt favoritställe och jag började jobba på baren Ibiza som inkastare hahahaha. Nämen på allvar så gjorde jag faktiskt det och jag hade skitroligt. Har fått erbjudande om att komma ner och jobba där nästa säsong på riktigt, får nog ta och överväga det.

Annars var det mycket svenskar där men själv känns det som jag mest umgåtts med alla inkastare. Och druckit tequila, till fördärvet! Jag vill aldrig mer se en shot i hela mitt liv (det vill säga tills nästa gång jag far utomlands).


Inga har varit ovänner och trots vissa borttappade vänner så är det ingen som däckat i något dike eller blivit nerdrogad. Jag har haft fruktansvärt fruktansvärt roligt och jag ser verkligen fram emot att fara dit igen någon gång!
Puss på Johannes !

}}}
Kommentarer:
#1: madde

cirkus 3 timmars sömn!!! att ni orka med=) Du verkar då ha haft en riktigt kul vecka iallafall! Hörde att hunden ställt till med en del här hemma...

2009-06-04 @ 15:01:32

Fuckingfucking jävla nice ;) Hahahah nämen seriöst, vi har haft så sjukt kul =D OM jag kunde ändra på något skulle jag ändå inte göra det!

2009-06-04 @ 22:23:40
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: