Titti

2009-06-22
13:33:07

midsommar
Midsommarafton var trevlig, var i Kåge och i Ersmark och babblade en hel massa och dansade en hel massa. Jättetrevligt var det iallafall, tills jag fick den där drinken av Sandra, då gick det lite utför. Sen hade jag glömt min mobil hemma så när jag och Gusse skulle hem till stan visste vi ingen som körde (som vi kunde få numret till). Såå det slutade med taxi, usch!

Midsommartravet var också jättetrevligt, spelade lite grann och i slutet gick jag 7 kronor plus, hahah! Var iallafall med mina föräldrar och med mammas kusin och hennes karl och det var mysigt, speciellt när molnen kom fram och Håkan plockade fram varm mintuoboy, MUMS! Sen träffade jag en massa vänner som jag sprang emellan, jag var nog lite på villovägar och vissa ville jag bara ifrån. Roligt roligt, men bara lite pinsamt. Höll aldrig på få mig hem då heller men till slut hittade jag några vänliga själar som jag låtsades anse att jag kände och tack och lov fick jag skjuts hem.

Inte lika kul har det varit att jag inte sovit något, och att efter en tvådagars skulle jag upp och jobba 12 timmar. Nej, så lite produktiv som jag var igår på jobbet har jag nog aldrig tidigare varit! Jag gjorde det som skulle göras och inte NÅGONTING mer. Åt knappt någonting på rasterna utan la mig istället och sov, och det behövdes nog för efter middagen piggnade jag faktiskt till lite grann. Sen blev det ett besök hos Johannes innan jag kom mig hem och inatt har jag sovit huur länge som helst, mamma väckte mig halv 1 idag när hon var hemma på lunch. Men det behövdes nog.

Nu ska jag försöka få mig lite sol innan jag börjar jobba 16.15. Ledig imorgon, skönt!
}}}
Kommentar:
#1: madde

ska allt fixa rabarber =)Härligt att vinna 7 kronor, alltid nått=)

2009-06-22 @ 19:29:39
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: