Titti

2009-01-28
13:47:13

Hejhejhej jag är 14 år
Det är otroligt hur kul man kan ha i väntan på sin lillasyster..

1. Jag har insett att min senaste kyss: nog var ganska blöt, jag slemmar mycket när jag sover
2. Jag lyssnar på: tvn
3. Jag pratar: alldeles för mycket efter några öl
4. Jag tycker om: maat
5. Min bästa vän är: bäst
6. Min första riktiga kyss: är inget som behöver disskuteras
8. Jag avskyr när folk frågar: frågor dom ändå inte vill veta svaret på
9. Kärleken är: Johannes
11. Någonstans, tänker någon på: En anka med träskor
12. Jag kommer alltid att: ha anorlunda funderingar
13. Jag är hemligt förälskad i: Bolt!
14. Sist jag grät var: när wall-e inte längre var wall-e
15. Min mobiltelefon är: en liten undulat
16. När jag vaknar på morgonen: önskar jag att jag fortfarande sov
17. Innan jag går och lägger mig: pussar jag på Johannes
18. Just nu tänker jag på: att jag vill pussa på Johannes
19. Bebisar är: gosiga
20. I dag har jag: träffat Janne på friskvårds
21. I kväll ska jag: läsa kapitel 10 i sjukvårdsboken och kanske handla på Maxi
22. I morgon kommer jag nog: träna karate
23. Jag vill verkligen: kunna äta vad som hellst utan att bli tjock

Kul, jättekul!Puss på Johannes !

2009-01-26
16:03:07

Disneys (o)hjältar & annat kul
Förra veckan måste jag erkänna var ganska seg, jag fryser fortfarande intill benet fastän det är nollgradigt ute. Nä fy vad jag saknar värmen i Thailand.

Helgen blev iallafall jättetrevlig! I fredags komme mamma och pappa (och ruska) och så bjöd Johannes på enchiladas och så drack vi öl och spelade poker. Riktigt mysigt måste jag säga!
Lördagen blev toppen! Granis fyllde år och hade beställt maskerad på sin födelsedagsfest. Själv så var jag utklädd till Johannes, men höjdarna på kvällen var utan tvekan Mosse som var Cruella DeVill och Granis som var Jafar himself! Hahaha så underbart roligt! Vi lekte lekar och spelade spel och dansade och sjöng en hel del! Ut på krogen gick vi i våra utstyrslar också, iallafall vi som pallade trycket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (pik till alla som gick ut utan utstyrsel)

Hoppas den här veckan ska flyta på, måste erkänna att jag verkligen inte ser fram emot engelskaprovet på onsdag men annars ska det nog gå bra! Det gäller bara att hålla modet uppe!Puss på Johannes !

2009-01-19
17:01:46

usch för alkohol!
Måste säga att det blev en riktigt trevlig fredagkväll med langos, klapputdelning, bildvisning och öl. Lite för mycket öl för mig kanske. Jag hatar när jag inte kan sluta prata, och det värsta är att jag aldrig inser det förrän dagen efter. Skäms Titti!
Lördagen blev iallafall väldigt lugn, vaknade pigg som en mört klockan 08.40, såg på Vänner, följde Ulla till solbacken, såg på Reaper och sedan när solen gick ner så slocknade jag direkt. Fast jag var nästan vaken ibland, typ!

Kan inte säga att söndagen blev något mer händelserikare än lördagen, såg iallafall klart säsong 1 av Reaper och nu är det bara att vänta till mars då andra säsongen släpps! På tal om det, är det någon som använder Utorrent som hittar The black Donnellys någonstans? En serie jag saknar grymt mycket!

Ganska skönt med vardag igen, jag är väldigt less fet mat måste jag säga. Dock blev jag jättesugen på negerbollssmet när jag såg på Vänner idag, typiskt! Tack och lov hade Johannes köpt frukt när han kom hem så jag kommer nog klara mig!
Ikväll blir det karate och gud vad jag längtar! Har varit utan det alldeles för länge nu, och det börjar bli riktgt illa då jag drömmer på nätterna att jag graderar men jag får inte ens göra någonting annat än grundteknikerna för att jag är ett så stort skämt. Pinsamt!Puss på Johannes !

2009-01-16
16:24:03

Lilla sena julafton
Så var det redan helg, måste erkänna att den här veckan har gått otroligt fort!
Just nu sitter vi och väntar på att mamma ska komma och plocka upp oss sedan blir det hem till dom för "lilla julafton", dags för dom att få sina julklappar ifrån thailand. Blir nog myspys!

Annars så är det mest kallt. Väldigt kallt! Visserligen är det skönt att andas frisk luft men jag måste erkänna att värmen i Thailand är grymt saknad!


Söta lirare på båten mot phiphi islandPuss på Johannes !

2009-01-14
16:27:37

Träna
Tack vare friskvårds underbara erbjudande med ett årskort guld för 2500 så har jag nu investerat i ett sådant, och igår tränade jag för första gången på alldeles alldeles för länge. Skönt var det, men jag kände hur det tog emot på en himla massa ställen, så idag ringde jag till Zedig och bokade en tid.

Hade tänkt träna mitt första karatepass på över ett halvår imorgon men då fick jag ju tid hos Zedig då så vi får se hur det går, jag får hålla tummarna!

Just nu väntar jag bara på att Johannes ska komma hem, jag längtar efter hans pussar och kramar, har varit utan dom alldeles för länge nu, jag börjar få abstinens. Det kanske låter fjantigt men det struntar jag i för han har faktiskt världens godaste pussar och världens mysigaste kramar. Han är helt enkelt bäst! Fast det är ju därför jag älskar honom.Puss på Johannes !

2009-01-12
18:22:57

karon>bangkok>hem
Blev ett lugnt avslut i Karon då jag verkligen inte var kry, tog ett par dagar innan vi insåg att jag var allergisk mot antibiotikan jag fått och att jag hamnade i anafylaktisk chock flera gånger, men efter att jag slutade med den så blev jag frisk nästan direkt.

När vi komme till Bangkok så hade vi fortfarande en massa pengar kvar så vi tog in på lyxhotell med 19 våningar (vi bodde på 14e) och pool på taket. Dessutom fanns det all möjlig roomservice, sista kvällen blev det massage på rummet innan vi skulle sova!
Medan vi ändå var i Bangkok for vi till Munktemplet med tigrarna, och det var lite utav ett zoo. Lösa djur överallt, fast tigrarna var fastspända. Fick klappa dom och ta kort och sen gick vi runt och såg på de andra djuren. Allt ifrån kossor till hönor, vildsvin och dromedarer!
Sista dagen blev det shopping från morgon till kväll, och det var ganska tur för det gjorde att jag kunde sova relativt gott under den 12 timmar långa flygresan.

Thailand var helt underbart och det finns inte ett tvivel, jag kommer återvända många gånger om. Men det känns ändå väldigt skönt att vara hemma, äta svensk mat och dricka vatten ur kranen. Dessutom har sängen aldrig varit så skön!

Johannes var och köpte en ny dator idag och det känns väldigt skönt, dessutom är den bärbar så jag kan ha den på bordet och faktiskt SE vad jag skriver, toppen! Finns jättemånga roliga saker att göra på den också, roliga spel och man kan göra hysteriskt roliga saker med kameran! Nu ska jag fortsätta leka!Puss på Johannes !

2009-01-04
09:28:38

kamala > surat thani > karon

Det blev en kortare vistelse po kamala beach, fanns inte so jettemycket  der att gora. Treffade Johan Akterhed som hjelper mig och ninni med vorat projektarbete, och jag moste seja jag tror han er verldens snellaste menniska. Han hjelpte oss att fo specialpris till FantaSea som for ovrigt var helt underbart, jag vill ha en elefant! och en tigerunge ockso!

Efter nogra netter po kamala so okte vi med Johan till surat thani der vi fick fara och se po Felix family village, eller det som ska bli. Kommer bli superfint er jag helt seker po! Treffade nogra familjer och nogra av barnen ockso, snacka om menniskor som brinner for det de gor! Jettespennande var det.

Johan hade fixat ett superfint hotell till oss i Surat so vi stannade der en natt, med planer att dagen efter fara till Koh Samui (eller Kossa mu som Ninni kallar det). Men det fanns inga lediga hotell der so istellet okte vi tillbaka till Karon der vi alla trivdes jettebra.

So nu er vi tillbaka her igen, firad nyorsafton her och det var trevligt. Ot middag po Buffalo Steak House och det var den godaste planksteken jag etit i hela mitt liv! Efter det blev det en livad utekvell och allt var jettetrevligt.

Igorkvell borjade jag mo jettedoligt och i morse so modde jag ennu semre, vi borjade tro att det kanske var blindtarmen so vi tog en taxi till Bangkok hospital i phuket. Fick treffa jetteduktiga skoterskor och doktorer och so fick jag ta ultraljud, det var typ roligt! Visade sig i alla fall att jag har en bakterie i tjocktarmen som har gjort att tarmen har fott en spasm som vegrar sleppa, so nu blir det ingen alkohol po ett tag, dricka mycket vatten och so fick jag nogra piller jag ska eta. Doktorn sa att det borde go over inom 3-4 dagar so forhoppningsvis har det sleppt innan vi ska till Bangkok! Hela besoket po sjukhuset tog 2 timmar och kostade cirka 700 svenska kronor (med medicinerna). Jag kommer aldrig orka med ett svenskt sjukhus igen!

Hoppas att ni har det bra der hemma och att ni skoter om er! Gott nytt or i efterskott och ett fortsatt trevligt 2009!