Titti

2008-09-26
10:31:11

Körkort
Saker som är roliga med att ha körkort:
Köra bil
Mindre begränsad

Saker som är mindre roliga med att ha körkort:
Jag har ingen bil
Bensin är snordyrt

Min faster ringde igår och hon sa att hon tyckte pappa kunde köpa mig en bil, och det vore trevligt! Han hade dock svarat med att vi inte är några Wallenbergs, fast vad hade jag förväntat mig? Nejnej, gammgoffen står hos mamma och pappa och bara väntar på mig, men då måste någon först laga den och besikta den så att man får köra med den. Vore nåt iallafall.

Jobb 17-22 fredag, lördag, söndag. Känns jätteskönt att få sova ut på mornarna! Ikväll ska jag och Mosse vara chaffisar efter vi slutat jobbet och imorgon får jag väl se vars världen vänder mig!

Nu vill jag ha mat. Skolan suger. Maten suger! Jag hatar skolmaten. Jag tror hela klassen har en pakt om att hata skolmaten just nu. Jag är rädd för maskar.Puss på Johannes !

2008-09-09
13:24:58

Sommarlåtar borde förbjudas efter augusti
Finns det något som gör en mer deprimerad än när man sitter på skolan och vet att det är flera månader kvar av bara skola och arbete och man känner kylan i luften och så börjar dom spela mange smidtt eller någon annan sommarmänniska spelas på radion? FEL är det, och ORÄTTVIST. Sommarmusik hör till sommaren, jag orkar inte börja längta dit redan. Igår var jag sugen på att köra skoter, det är bättre!

Jaha, har jag något intressant att säga då? Har halken imorgon, fyller 18 på torsdag, blir fest hela helgen. Annars är det bara jobb och skola för hela slanten. Och mysa med Johannes så klart. Han är bäst.
Sen så tror jag att jag och min Mostafa får åka och festa utombords någon helg, typ umeå eller piteå eller nåt sånt. Bara för att få lite nyheter i vardagen.

Just ja, Mosse klarade körkortet idag, grattis till henne!Puss på Johannes !