Titti

2008-06-03
10:05:49

nu är det sommar
Vilket underbart väder! Tror det får bli att sätta sig ute och sola, men jag känner mig lite rädd för jag måste sitta på innergården och det har jag aldrig gjort förr. Läskigt!
Sen undrar jag vars tusan Mosse är, jag saknar engelskaglosorna SOM VI HAR PROV PÅ IDAG. Kulkul, sånt är livet.

Får se hur det blir ikväll, såg ut att stå brännboll med klassen på shemat men sen skulle det även vara trevligt att dra ut till Svartå igen iochmed att det skulle bli så underbart väder imorgon. Vi får se, vi får se!Puss & Kram !

2008-06-02
15:15:33

wonderful world
Helgen har varit hur skön som hellst! Chill i fredags med lite öl och poker, sen i lördags for vi till min stuga och solade och drack mer öl och hade det underbart. For hem i söndags och då blev det endast mys framför tvn. Sköntsköntskönt!

Idag har jag varit på Linagården och fått inskolningstider, sett brännboll, stökat ihop allt som var kvar hemma hos mamma och pappa, diskat (herregud) och nu är det dags för att sätta sig med engelskan. Känns inte lika jobbigt som det borde, men det är säkert för att det är absolut sista saken som ska innan sommarlov. Just ja, har gjort hemprovet i matte idag också och for och lämnade det på skolan.

Efter middagen blir det ta bussen in till stan och gå på stan med mamma, hon har lovat att köpa mina ballar åt mig, lycka! Sen blir det köpa massa nödvändiga saker att ta hit och sen hem och fortsätta plugga. SNART ÄR DET SOMMARLOV!Puss & Kram !