Titti

2008-08-28
12:11:01

äckelkropp
Nu såhär lagom till skolstarten så har min kropp bestämt sig för att börja jävlas igen. Sen i måndags mitt på dagen har jag haft en mycket obehaglig huvudvärk, en som säger "när som hellst nu kommer du få ett megastort migränanfall", fast det där anfallet har inte kommit, utan huvudvärken bara ligger där och luras för att kunna explodera ut lagom när jag kör bil eller något så jag kan dö på kuppen. Har dessutom åkt på feber och jag är verkligen inte pigg, har sovit 18-20 timmar/dygn senaste dagarna och jag orkar ändå knappt hålla uppe ögonen.

Har kommit igång ordentligt med teorin och övningskörningen igen, nu har jag tre körlektioner kvar och sen halken den 10e. Får se när jag tar och bokar in teorin, borde kanske börja på faserna först?

Aja, nu ska jag ta min huvudvärk in till stan för en körlektion och sen ska jag försöka hinna sova lite innan jag ska laga mat så jag hinner äta med Johannes innan jag far på jobbet som jag råkade ta på mig fast ingen del någonstans i min kropp orkar egentligen.Puss på Johannes !

2008-08-15
11:32:31

Jag ser blå himmel
Ganska ovanligt för att vara den här sommaren faktiskt, fast det är inte speciellt luftvarmt. Funderar på att lägga mig en stund på balkongen och pressa, vi får se hur det blir med den saken.

Har nu varit ledig i 5 hela dagar och jag har knappt gjort ett skit, jag känner mig tjock och lat och ingenting annat och längtar nästan till jobbet imorgon, haha. Firade förresten Malin och Mosse i tisdags och jag vet inte hur det gick till, egentligen skulle jag inte ens dricka och så var jag helt plötsligt jättefull. Det var ganska roligt, enda tills jag vaknade morgonen efter och ville dö. Hur gick det till?

Nä får se, hoppas på att hitta på något roligt ikväll sen imorgon såååååååååååååååååååååå får vi se hur det artar sig.
Men nu är jag less på datorn, usch!Puss på Johannes !

2008-08-08
17:32:36

Jag är en liten tjockis
Blev väckt klockan 8 på min lediga dag, perfekt! Sprang ut naken på balkongen för jag såg att det var kommunen som ringde, och ja, det var jobbjobbjobb. Så jag har jobbat idag och sen ska jag jobba delad tur imorgon och så ska jag nog jobba på söndag också om Erina fortfarande är sjuk då. Hade sett fram emot lite ledighet men det kommer väl kanske under veckodagarna nästa vecka.

Anmälde mig till teoristart på körskolan igår, äntligen. Börjar den 20e och sista träffen är 3 dagar innan jag fyller år så det blir säkert perfa. Har suttit och pluggat både igår och idag och är redan halvvägs igenom. Duktigt av mig, hoppas bara inte jag ger upp när skolan börjar om.

Jag längtar till Thailand nu, massor. Fick inte råd till att åka nu så det blir att vänta. Fast om vintern går lika fort som sommaren har gjort så är vi där på ett litet kick! Ge mig sol och värme TACK!Puss på Johannes ! 

2008-08-01
12:48:43

Baby!

Vad ska man säga om sommaren egentligen? Solen har äntligen börjat visa sig och jag har fått lite färg på huden, och haha, för första gången sen alla hjärtans dag har jag rakat mina ben, MONSTER !
Blev en kväll på pdol också, inte lika mycket folk som det brukar men mange var bäst i världen och jag var jättefull jättelänge, fast jag var nog inte så mysig i bilen på väg hem. Men sen piggnade jag till i alla fall!
Har faktiskt hunnit vara på stranden ett par dagar också, byggt sandslott och lekt krig med Petrus (haha!) och försökt pressa lite extra på brännan.

Igår hade jag och Johannes 6 månader och idag har jag äntligen tagit tag i att göra en adressändring!

När skolan börjar om ska jag försöka få höjt studiebidrag eftersom jag flyttat hemifrån och sen så har Ulrika lovat mig att jag ska få fortsätta jobba extra på Linagården, känns väldigt bra!
Har bara 5 dagar kvar att jobba nu annars, onsdag och tosdag nästa vecka känns okej men nu bävar jag inför helgen.
Fredag 13.30-21.00
Lördag 07.00-13.00 + 17.00-21.00
Söndag 12.00-21.00
Men det är sånt man får ta ibland, Johannes har lovat att ligga och vänta på mig i sängen med en massa godis när jag kommer hem, det trivs jag med!Puss på Johannes !