Titti

2007-09-30
15:57:25

Vad hände igår egentligen?
Jag hade en känsla redan innan att kvällen skulle bli konstig, och tro mig det blev den!

For först till Medle för att fira Evelina, var många nya ansikten och många bolidenbor som alla mindes min farmor, haha! Hade riktigt trevligt fram tills dess att min sprit blev stulen, då blev jag riktigt irriterad och hoppade in i Annas bil för att bege mig mot nya äventyr, jag tror inte ens jag sa hejdå till någon.

När vi satt i bilen ringde min pappa och jag tror han var lika full som mig för vi babblade på riktigt ordentligt och jag kände att jag saknar han och han ville komma hem, men det är 8 dagar kvar innan han gör det.

For hem till Johannes och döm om min förvåning när jag ser Quais och Amadeus sitta där i soffan, mitt liv kändes ironiskt på något vis.
Allt kändes så himla bra till en början, jag kände verkligen att det var jag som hade kontrollen och trotts Ninnis onda blickar som snackade om kemi så kände jag verkligen ingenting!
Men till slut blev lögnerna för många och jag blev helt enkelt alldeles förvirrad och arg, och då kunde jag inte hålla undan tårarna längre. Det var kanske inte rätt tillfälle att ta den där disskutionen trotts allt, och det enda jag ville var att prata med Jennifer.

Höll aldrig på att få oss därifrån eftersom ingen visste hur man hittade dit och både Johannes och Jocke var helt jävla knäppa, iallafall i mina ögon just då. Jag kände bara hur jag var tvungen att komma bort därifrån, för allt blev så fel och jag ville inte prata med någon i det där tillståndet.

Till slut hittade Calle iallafall dit och hämtade mig och Sofie, då for vi till Max och käkade mat. Fastän jag tidigare under kvällen verkligen kännt att jag behövde närhet så var vid det här laget det enda jag ville att komma hem och själv få krypa ner i min säng.

Fick skjuts hem av Dennis till slut och då satt jag vid köksbordet och pratade med mamma ett tag, käkade varma mackor och klunkade i mig vatten. Kände hur min hjärna var ett enda virrvarv och jag hade verkligen ingen aning vad jag skulle göra av mig själv. Satt mig vid datorn och började öppna upp mitt hjärta för Anton men jag insåg ganska snabbt att ingen av oss var i ett bra tillstånd för djupa samtal så jag stängde ner och dunsade ner i sängen istället.


Det var hur som hellst en fucking jävla skitkväll men den hade sina goda stunder, och det kanske var bra att allt det där hände trotts allt. Fast just nu skulle jag bara behöva någon att ventilera allt det här med, någon som var med redan från början. Någon som delar min uppfattning och kan stärka mina tankar om det jag redan vet.
Näe, någonting behöver jag nu, men för första gången den här veckan så är det nog inte närhet. Det är förståelse.Puss & Kram !

2007-09-30
14:36:31

känn lugnet
Idag blir det inga vilda utflykter känner jag utan ligga med morgonrock i soffan tillsammans med lite godis och ett glas vatten känns mycket passande! Är rätt så förvirrad sen gårkvällen och jag känner obalans i mitt liv idag.
Är iallafall inte speciellt bakis och det känns ju bra iaf! Fast nu tror jag att jag ska återgå till He's a lady och min plats i soffan, sen får vi vell se om det blir masa sig till Vg för söndagsfilm ikväll.Puss & Kram !

2007-09-30
02:51:01

dina ord betyder SKIT
En tid i livet trodde jag på varenda ord du sa, jag trodde på dig när du sa att jag var vacker, söt och speciell. Jag trodde verkligen på dig när du sa att du ville ha mig, trotts att du hade andra tjejer.
Ikväll har jag verkligen kännt att jag gått vidare, allt du säger skrattar jag åt. Jag ser hur du ljuger mig rätt upp i ansiktet, påstår att du aldrig varit otrogen och att du aldrig betett dig som ett svin.
Du har FÖRSTÖRT 2 ÅR av mitt liv, men nej, du är inget svin?
Sen att det tog slut mellan dig och din tjej pga mig är det värsta bullshitet jag hört på mycket länge!
Jag är så jävla less på ditt skitsnack och dina lögner, du betyder NOLL för mig nu.
Jag lever fortfarande på hoppet att du någon gång ska komma ur den här skiten, jag vill att du ska sluta knarka, men i det stadiet av ditt liv, känner jag inte att jag kommer vara delaktig.
Som jag sagt så många gånger ikväll, du kan höra av dig när du är ren och nykter. Annars är jag inte intresserad av vad än du har att säga.

2007-09-29
17:05:10

Tiden tickar långsamt idag
Fastän jag låg i sängen tills klockan var nästan 1 så har den här dagen verkligen sniglat sig fram! Har suttit och sett på He's a lady ett par timmar men nu är jag less allt och jag vill bara hoppa in i duschen och göra mig redo för festligheterna men jag vet att jag kommer bli galen om jag är klar klockan 6 för vi ska inte fara mot medle förrän klockan närmar sig 8.
Blir fira Eve som sagt och det känns kul, undrar förövrigt vilka folk som kommer vara där? Jag har en känsla av att det kommer vara ett par nya ansikten iallafall och det är alltid trevligt!
Vad som händer senare får vi se, har ett par fester runtom i stan som man är bjuden på också, och det känns ju ocksaå trevligt! Känns som att det här kommer bli en helkväll! Så vars ska vi sova inatt? LalalalalaPuss & Kram !

2007-09-29
03:17:44

Det är dom små orden som gör skillnad
Ikväll har det varit fredag, och jag har varit nykter. Förrutom när jag var sjuk så känns det som en evighet sen sist jag var nykter på en fredag, och vet du vad? Fastän jag träffat massa fulla människor och verkligen känt "stämningen" så har jag inte kännt det minsta intresse till att försöka supa mig full ikväll, jag har helt enkelt inte haft lust.

Har istället chillat mest med grabbarna, och jag har verkligen haft kul. Har vell mest kört runt och försökt hitta på olika rackartyg och så men det är faktiskt riktigt mysigt! Har dessutom fått höra två stycken små kommentarer, sånna där ord som man bara säger för att vara uppriktigt snäll och få berätta för någon något dom tycker om hos en. Sånna där små ord som det inte tar i att säga, men som man omfamnar med en riktig värme. Det har helt enkelt gjort mig på bra humör ikväll.


Fast det är klart, direkt jag kommer hem och blir själv med tankarna så trillar dom tillbaka till någon som jag inte vill ha så här mycket tankar om. Allt känns så fel när jag tänker på honom, för mina tankar är inte som dom ser ut. Det känns som att yttervärlden ser det som att jag verkligen är jättekär i honom och vill verkligen vara tillsammans honom, men min sanning är bara den att jag saknar honom, ingenting annat. Jag saknar att ha honom nära mig, jag saknar att se han skratta, och jag saknar hur han får mig att skratta. Jag saknar att hitta på saker tillsammans med honom och jag saknar också viss närhet. Det handlar inte om att "vara tillsammans" eller "vara kära", det handlar helt enkelt om att jag håller på att tappa en vän jag verkligen vill ha kvar.

Men vänskap måste ju både ge och ta från båda håll, och just nu vet jag inte vad jag ska göra av min halva, för det känns som att din halva är totalt djupfryst. Jag vet att det inte är personligt (det mesta iallafall?), och du är helt enkelt så här "konstig" som jag skulle vilja uttrycka det. Jag förstår bara inte hur du tänker och hur du prioriterar ditt liv. Jag önskar att jag gjorde det, jag önskar att jag kunde förstå och jag önskar att du och jag och alla andra också kunde få tillbaka det vi hade i somras, varför ska samhörigheten bli kylig bara för att luften blir det?


I guess you're the only one
that nobody changes
guess you're the only one
left standing when everything else goes down
you're still the only one
who will never change faces
I guess you're the only one
left standing when everything else goes downPuss & Kram !

2007-09-28
13:49:10

Fredag igen
Ännu en välkommen helg, avbrott från skolan är just nu det skönaste som finns!
Så vad ska man hitta på då?

Vi skulle ju göra någonting JÄTTEROLIGT ikväll men det verkar som att det blir fest, jag far nog dit och är nykter i så fall, känner verkligen inte för att vara full ikväll, och blir jag det vill jag inte ens tänka på hur sne jag kommer bli!

Imorgon så snackade mamma om någonting men jag kan verkligen inte minnas vad det var! Hmm.. Sen på kvällen så blir det fara till medle och fira Evelina som har fyllt år. Känns verkligen jättekul att hon vill jag ska komma, jag saknar henne jättemycket och våran klass är inte samma sak utan henne! Jättekul att vi kan hålla kontakten iallfall!


I wash it you kick it and spoil it with dirt
nevermind I've got two faces and one of it hurts
Puss & Kram !

2007-09-27
21:05:42

Haha, tack Robin! :)
Det är kul att någon har lite hopp om en iallafall! Kändes faktiskt rätt så bra att träna men jag vill hellst slakta mina fotleder för dom fungerar bara inte! Så blir det snack om tävlingen i Umeå som är om två helger och Robin tycker jag ska vara med i lagkata med han och Elin. Jag uppskattar gesten, det var riktigt sött att han tror på mig men sanningen är fortfarande att under de senaste 4 månaderna har jag inte ens tränat 10 gånger så jag känner faktiskt inte att det skulle vara rättvist mot varken han eller Elin om jag ställde upp. Jag vet att man ska tro på sig själv, men det är även bra att ha en sån pass självinsikt och självbehärskning att man kan inse när man inte är i tillräckligt bra form.


Det är jobbigt när man tappar bort sig själv i vimmlet, och nu var det faktiskt ett tag sen jag kände mig helt tillfreds inombords. I våras var allt så underbart, och sen i somras var det så mycket annat att jag inte ens själv märkte hur jag började tappa fotfästet om vem jag egentligen är. Sanningen hann nog ikapp mig först när det tog slut mellan mig och Anton, det var då jag kände att "oj, jag vet ju inte ens vem jag är längre, för det här är inte jag". 
Egentligen känns det inte som att det borde vara så svårt den här gången att hitta tillbaka till mig själv, eftersom jag verkligen hade det i våras, men det är så mycket som förändrat mig under sommaren att det helt enkelt inte längre handlar om att hitta tillbaka, utan mer om att hitta det nya jaget. För det är så många nya intryck, så många nya känslor. Jag har lärt mig i sommar hur det är att verkligen vilja spendera hela sitt liv med någon, och jag har lärt mig hur det känns när man är älskad. Det är nog det vackraste någon har gett mig, och vad som än kommer hända i framtiden, så finns det ingen som kommer kunna ta ifrån honom det. Samtidigt som det var det bästa som hänt mig så skapade det en obalans, för nu när det är över vet jag inte hur jag ska hantera det och vars jag ska stoppa känslorna.

Det alla måste vilja höra måste nog ändå vara att dom har förändrat en person och satt avtryck i den personens liv sm kommer följa med personen hela livet. Iallafall om det är possitivt så!
När jag tänker på människor som satt starka spår i mitt liv på sätt som förändrat mig som person tänker jag framför allt på det negativa jag varit med om, människor som har sårat mig och huggit mig i ryggen. Men när det gäller possitiva saker, så måste jag få sätta Anton högst på prispallen. Det handlar inte om att han alltid funnits där för mig, att han alltid stöttat mig när jag behövt det och att han tagit mig igenom svåra stadier i mitt liv, för det har han inte gjort. Det han förändrat i mig är att aldrig gå tillbaka till det där, och det är något jag är så fruktansvärt glad över.
Det handlar inte bara om att jag lovade han att inte gå tillbaka, utan jag känner verkligen att det inte skulle tillföra mitt liv någonting. Jag känner inte längre det där behovet, jag behöver inte strula/ha sex med någon bara för att han är snygg, eller bara för att det är en utmaning. Jag hade jättekul när jag höll på med sånt, men inom mig har jag inte många gånger mått så dåligt. Att söka bekräftelse, för det är precis det man gör när man byter killar varje vecka bara för att, det är verkligen det värsta man kan göra för sin självkänsla. Även fast man tycker att man har roligt och man gör det för att "äga" killarna, "visa att tjejer också kan krossa hjärtan", man gör det ju bara för att man själv är så otroligt rädd för att bli sårad, lämnad och sviken.

Jag blir ledsen när jag tänker tillbaka på hur jag betedde mig förr. Jag ångrar inte att det hände, för det är en del av mitt liv som också har lärt mig någonting, men jag var verkligen tragisk. Jag trodde verkligen inte att någon kille kunde älska mig, och jag hatade mitt utseende så mycket att jag konstant var tvungen att få bekräftelse av okända att jag dög.
Hur ska okända människor kunna veta om jag duger? Det viktiga är ju att jag vet att jag duger, för utan det så når man ingenting. Sen är det också viktigt att få bekräftelse av sina nära och kära, få bekräftat av dom som betyder något det man redan vet. Det är det som är det viktiga i livet.

Jag var jätterädd att jag skulle gå tillbaka till det där, mitt gamla liv, när det tog slut mellan mig och Anton, och jag blev så oerhört tacksam när han fick mig att lova att jag inte skulle göra det. Men det var ändå bara mitt tvivel på mig själv som komme tillbaka där, för när jag letar innuti mig själv nu, så finns det inte en enda del som vill gå tillbaka till det livet.
Att en gång fått känslan av besvarad kärlek har tillfört så otroligt mycket i mitt liv. Nu vet jag att jag kan bli älskad, jag vet att det finns någon där ute som tycker jag duger för mer än en natt. Och när jag vet det, varför skulle jag då gå tillbaka till att hata mig själv igen? Även fast jag förlorat den jag älskade så ger jag inte upp, för någonstans där inne finns ett hopp och en vetskap att någonstans, finns det någon som älskar mig. Någon som jag kommer dela mitt liv med, gifta mig med och skaffa barn med. Han kommer älska mig precis för den jag är.Puss & Kram !

2007-09-27
18:12:56

Puss på Simon (men Jennifer får ge den!)
Haha alltså jag fattar ingenting, direkt Falle kommer in i mitt hus så börjar internet funka, han behöver inte ens röra i nåt! Jag tror helt enkelt mitt internet är kär i han. Var ändå trevligt att få lite sällskap så där på eftermiddagen när han och Vg kom förbi, jag behövde lite sällskap faktiskt!

Nu ska jag snart börja gå och byta kläder sen blir det kataträning, hoppas det går bättre än det gjorde i måndags! Skönt att komma igång med träningen igen, min påbörjade depression känner jag kan bero lite på att jag är så otränad och full med gifter. Skönt att aktivera kroppen och bli av med lite av dom iallafall, haha!
Hoppas jag orkar blogga mer sen ikväll, skulle verkligen behöva skriva av mig ordentligt.


Hur mycket vågar du ge, och till vem?
Puss & Kram !

2007-09-27
11:40:57

Jag vill bara sova
Det finns inte en chans att jag INTE har ett virus i kroppen igen! Det enda jag vill är att sova, sova, sova. Lägger mig 9 på kvällarna, stupar i soffan efter skolan och ligger och halvslumrar fram till middagen, orkar knappt göra någonting över huvud taget på kvällskvisten för att jag är så trött och om jag väl hittar på nåt så bär det av hem igen när klockan nämar sig 9, för jag orkar verkligen inte vara vaken längre.


Jag behöver närhetPuss & Kram !

2007-09-25
19:56:05

Jag vill inte vara med just nu
Jag känner bajset i livet just nu, och jag orkar inte med det. Samtidigt måste man placera det någonstans, eller iallafall få ut det. Att bara leva med sina egna tankar som blir fler och fler varje dag är jättejobbigt. Att sen inte längre känna samma känsla, samma lätthet att anförtro mina vänner saker, känns också jättejobbigt. Idag är jag i ett sånt stadium att jag bara vill supa bort alla bekymmer sen krypa ner i sängen med någon som kan säga att den älskar mig.

Man säger det allt för lite nu för tiden, att vi älskar varandra. För det är ju det vi gör? Varför har vi blivit så dåliga på att uttrycka det till varandra? Senaste tiden har jag kännt hur jag blivit bättre på att sluta dömma folk och ge mina gamla ovänner nya chanser, men istället förlägger jag dom som står mig närmast och berättar inte för dom hur mycket dom verkligen betyder för mig.

På ett annat sätt känns det ändå som att jag står ensam i världen just nu, alla har så mycket med sitt eget och jag vet att jag inte är något undantag. Skulle verkligen bara behöva träffa någon just nu som kunde öppna upp mitt hjärta, jag känner hur jag börjar stänga in mig i mig själv igen och vill inte besvära andra med mina problem när dom redan har så många egna. Själv kan jag tycka att det är skönt att få glömma sina egna problem ett tag och istället hjälpa andra med deras, men just nu känner jag mig rätt så ensam om det. Men då får jag vell göra så nu då, hjälpa andra istället. Fast just nu vet jag inte hur många fler tankar som ryms i min hjärna.

Pratade på psykologin igår om olika försvarsmekanismer man tar till när psyket måste omarbeta allt som händer, och just nu känner jag att jag använder nästan varenda en av dom. Varför är det så jobbigt att bara öppna sig och berätta vad man känner? Det är inte ens speciellt jobbiga känslor jag har egentligen, men det känns som att hela världen missuppfattar vad det är jag försöker säga.

Något annat jag behöver just nu är närhet, känslan att bara få finnas till och få vara någon nära. Bara ligga och andas in någon annans luft, känna stillheten och bara för en kväll få leva i någon sorts harmoni. Bara en liten flykt från vardagen och verkligheten helt enkelt. Jag skulle verkligen behöva få känna att jag är speciell just nu, det var alldeles för länge sen...Puss & Kram !

2007-09-25
11:53:07

Skolan är mitt liv
Helt seriöst, det är ju så? Finns knappt NÅGON tid över till NÅGONTING annat, jag är glad att jag ens kan träna som jag förövrigt började med igår (det gick bajs). Nämen nu är det hur som hellst 2 roliga veckor i skolan med prov eller inlämning varenda eviga dag. Puss på det säger jag bara, finns ingen ork kvar i mig. Och att mitt internet hemma inte funkar gör inte saken bättre heller, jag blir tokig av att inte blogga, alla mina tusen tankar bara snurrar in sig i varandra och jag blir ärligt talat galen.

Känner hur jag saknar en solstråle i mitt liv, någon som man blir glad av direkt man får ett sms av, man känner pirr i hela kroppen när den skriver på msn. Någon man kan prata med allting om, någon som lyssnar och som hjälper, som förklarar och försöker förstå. Det saknar jag verkligen..


We have to escape..Puss & Kram !

2007-09-23
18:58:31

Parta mera!
Så har man snart avverkat ännu en helg full med alkohol och andra trevligheter! Kan förövrigt börja med att meddela att min lillasyster mår bra men hon ser ut som freinkenstains opererade patient med sina 5 stygn mitt i pannan. 

Ska vi börja med fredagen då? När jag kom hem från skolan blev det lite plugg sen städa och hoppa in i duschen, äta med pappa och hans classmates och sen började jag göra mig i ordning för parteey. Min mostafa kom någon gång vid halv 4 eller något sånt och då blev det självklart drinken direkt, och började även samla ihop våra alkoholhaltiga drycker till helgens bravader. 
Vid 7tiden gick vi hem till Jenny och så blev det klassfest! Och som vanligt när det är tjejfester så spårar det mer eller mindre med lekar och dans och alltihop! Även cred till Simmeb som vågade sig dit! 
När vi for därifrån blev det aik för hela hjärtat och så letade vi fest men det spårade då vi snodde desinfektionsmedel tror jag? Slutade iallafall hos Ted och jag tyckte det var trevligt, har varken träffat Fnarre, Matilda eller Matte på hur länge som hellst och det var jättekul folk som var där, jag trivdes iaf.
Trodde dock aldrig jag skulle få sova men vid halv 3 kom Ninnis pappa och hämtade oss så då for jag hem till Sofie och sov, även om jag mest låg vaken hela natten och lyssnade på hennes hosta.

När jag vaknade igår blev det te och rostat bröd sen kände jag mig lite bortskämd när min mamma fick komma och hämta mig, haha. For en sväng till farmor och farfar och stökade undan ute i stugan, sen blev det hem och börja göra sig i ordning för kvällen igen. Jag, Mosse och Malin satt hemma hos mig och förfestade men helt plötsligt var klockan halv 11 och då insåg vi att det kanske var dags att börja dra till festen? haha. Var fullt ös hos Markus och tillochmed min kvinnohatare Maria var där. Var riktigt trevligt där trotts vissa personlighetsförändringar och djupa samtal... Gör inte såhär mot dig själv. Var iallafall där och dansade, åt popcorn och hade allmänt trevligt fram till 3 tiden då fick min festman och fossil komma och hämta mig, Ninni och Anna, då ville jag ENDAST krypa ner under tecket och slumra in, så det gjorde jag också. 

Vaknade vid halv 2 idag (riktigt skönt!) och började promenera hemmåt, och sen har det gått ganska segt. Har suttit framför tvn mest hela dagen men har faktiskt även läst några sidor på svenskan som vi har tills på onsdag. Nu är jag hos Vg iallafall med Bajjan men han är försvunnen hela tiden men om jag lyssnar efter hostan så hittar jag nog honom! 19.00 blir det Miami Inc sen så blir det söndagsfilm sen ska jag hem och sussa och äntligen i min egen säng !
Ville ha massa djupa tankar om helgen men Vgs tangentbord kan ta sig någonstans, ner med apple!!Puss & Kram !

2007-09-20
22:14:16

"Big-brother Danny"
Jaa alltså Vg har verkligen sina ljusa stunder ibland, bra minne också för den delen!
Tänkte att det skulle bli en chill kväll ikväll, men den kändes inte lika chill längre när min mamma ringde och sa att hon satt på akuten med Fanny för att hon fallit i badkaret och präckt pannan. Klick sa det sen i min telefon och efter det stängde hon av mobilen, så allt kändes ännu mer possitivt när jag kom hem och hittade en nerblodad handduk i badkaret. Stackars, stackars lillasyster. Hoppas hon inte kommer se ut som Harry Potter när hon kommer hem, men jag älskar henne ändå! Mitt största problem nu är nog att jag inte kommer kunna somna innan dom kommer hem.


Som vanligt när jag går hemmåt, eller går ensam över huvud taget, så kommer jag på många tankar, och tankarna jag fick ikväll var jag verkligen sugen på att skriva ner, men jag vet inte, den blodiga handduken tog som knäcken på mig. Handlade iallafall om hur mycket jag verkligen hatar J när jag tänker efter, för tack vare honom så har jag ärr som kommer visa sig resten av mitt liv. Ingen människa har nog någonsin krossat mig så mycket som han, och det som gör mig mest arg är att han förmodligen kommer glömma mig snart, medans jag får leva med alla äckliga minnen som han gett mig resten av mitt liv.

En annan tanke som slog mig, som handlar om någon helt annan, är hur jag allt mindre saknar honom, och istället bara saknar det. Visst det är klart, hur ska jag någonsin kunna sluta sakna hur han såg på mig, ingen har någonsin fått mig att känna mig så älskad, och hans lukt är också något jag alltid kommer bära med mig. Förutom det så saknar jag honom inte så mycket faktiskt, det jag saknar är närheten. Att få somna tillsammans med någon, att få känna dens kroppsvärme. Bara en sån sak som att ligga och mysa framför tvn saknar jag otroligt mycket. Men som sagt, då handlar det inte om honom, då handlar det om själva närheten. Och det känns faktiskt jättebra att jag vet inom mig, att någon dag, finns det någon som kommer kunna överta känslorna som jag förr gav honom.

Lite känslor slank ut iallafall, men nu känner jag mig helt slutkörd faktiskt. Tror iallafall jag ska försöka krypa ner under tecket, eller åtminstånde lägga mig framför tvn. Lillasyster kom hem!Puss & Kram !

2007-09-20
15:14:37

Aquaspa
Ååh mums säger jag bara jag tror det var gooode länge sen jag kände mig så här lugn och avslappnad!
Kom hem från skolan i stressen och kastade bara papper omkring mig för jag har typ 1000 saker ogjorda och jag kände all press i världen men sen for jag på ansiktsbehandling och nu känner jag mig typ som våran lärare i pedagogiskt ledarskap, jag lever i lugnet på molnen.
Tror inte jag ska sätta mig med pluggandet direkt nu som jag egentligen tänkt, tror först jag ska ta och chilla framför tvn med min mamma ett tag!


HAHAHHAHAHHA Alltså nej det hände inte :o)
Puss & Kram !

2007-09-19
22:26:03

91an Petterström
Haha jaa det är min nya man tydligen som gjord för mig om Ninni får säga sitt? När dom presenterade spelartruppen påpekade dom iallafall att han var aiks egen duracellkanin, så alla som fattar det internskämtet ...
Var iallafall jättekul att vara till bara på västra stå, fast första perioden stod vi där det var dålig inställning så sen bytte vi plats och då blev det genast mycket bättre! 
Otroligt nog, så var jag med om det nu, för första gången i mitt liv.... Aik vann inte... Första matchen jag är på då dom inte vinner! Och vilka förlorar dom mot sen? Luleå! Det är PINSAMT! Aja, tur att det bara var en träningsmatch och jag hoppas dom skärper sig till seriestarten annars åker vi nog raskt ner från elitserien!


Är det dags nu att berätta om mitt liv? Det är dåligt när jag känner mig så stressad att jag känner att jag inte ens har tid att få ut mina tankar genom att blogga. Det löser inga problem att springa ifrån dom utan att bearbeta dom, och jag om någon borde veta det. Så det är vell lika bra att få ut det.

Först kan jag ju säga att jag kom in i en medelålderskris igår där jag kände stressen till att skaffa man, hus och bil, och jag kände hur jag föralltid kommer både leva och dö utan någon att dela alla dom där speciella stunderna med. Tack och lov så var det bara en snabb fas som gick över innan jag ens vaknat imorse men jag känner sucken då jag tänker på att jag vet att fasen kommer komma tillbaka. Men förhoppningsvis inte än på ett tag!

När dom där tankarna kom så åkte jag verkligen på ett regält bakslag. Allt har verkligen kännts minst okej senaste veckorna, men när jag låg där i sängen och tänkte på att jag kanske aldrig kommer gifta mig och skaffa barn så fick jag ett riktigt återfall. Släppte några tårar till saknaden av känslan jag en gång fick, känslan av att älska någon, och bli älskad tillbaka, känslan att verkligen vilja spendera sitt hela liv med någon. Kan mycket väl vara därför den här kärleken känns så mycket starkare än kärlekar jag haft tidigare, för jag har faktiskt aldrig tidigare kännt så, kännt att den här personen skulle jag verkligen kunna leva mitt liv med, gifta mig, skaffa barn, bli gammal tillsammans med. Den känslan är nog den bästa jag kännt, och såklart även den värsta att förlora. Vetskapen om att den här personen inte ser samma framtid som mig, jag är bara "en flickvän i mängden", jag har nog aldrig kännt mig så lite värd någonsin, det finns inte många saker i mitt liv som slagit mig så hårt. Det tog verkligen ont i hela kroppen, varenda ben, muskel och led kändes verkligen smärtsam.
Men nu är jag iallafall en upplevelse rikare, och jag har nog verkligen lärt mig jättemycket av det, jag har växt som människa.

När jag kom att tänka på han känner jag också hur kluven jag är för oss nu. En del av mig hoppas fortfarande i smyg att det en dag ska kunna bli vi två igen, trotts våra olikheter och problem, hoppas verkligen att vi ska kunna leva ett fint liv tillsammans. Den delen bryr sig också, om allting. Är han med andra tjejer? Varför svarar han inte på mitt sms? Jaha, varför sa han så nu då och vad betyder det?
En annan del av mig skrattar åt allt det där. Den delen vet att det är det här som är det bästa, och vet också att det aldrig kommer fungera, vi kommer inte kunna leva tillsammans. Anledningarna är faktiskt rätt många, bland annat att vi har så olika prioriteringar. För att kunna dela ett liv så måste man känna jämnvikt, och det gör inte vi när vi är bundna till varandra. Den delen känner verkligen att den släpper taget om honom, och bryr sig så mycket mindre. Jag skulle faktiskt kunna vara med någon annan nu, bara jag skulle göra det på rätt sätt skulle det kunna bli hur bra som hellst.

Vilken del ska vinna, och vilken ska måsta ge vika? Just idag känner jag att det är den andra delen som tar över, den som vill släppa taget och gå vidare. Andra dagar är det den första delen som har makten, då vill jag verkligen att vi ska kunna få det att fungera.

Det är svårt att säga vad som är rätt och vad som är fel, men sanningen är att varken jag eller han har lika starka känslor för varandra längre, och därför skulle det vara ganska idiotiskt att bli tillsammans igen, det skulle endast förstöra våran vänskap. Jag väljer att leva i nuet, och nuet är att vi har varandra på ett plan som faktiskt är okej. Var det kommer leda får framtiden avgöra, men det jag hoppas är att vi ska kunna fortsätta vara vänner, för jag blir så glad av att vara med honom, och jag älskar honom fortfarande, men nu är det som en vän.

Oj, jag trodde inte jag skulle orka, men när jag väl började skriva rann allt bara av mig. Idag var ändå en bra dag, idag är en sån dag då jag känner mig förståndig. Dom jobbiga dagarna är när jag låter gamla känslor ta över, då jag lever i dået och inte i nuet. Men dom flesta dagar går underbart bra, jag är nog ganska klok ändå.
Nu ska jag svabba bort alla djurtarmar och krossade lusar som jag har i mitt ansikte sen så ska jag snussa såååå sött! Förövrigt kärleken till torsdag och sovmorgon! Sen ska jag på aquaspa och bli snygg, gärr!Puss & Kram !

2007-09-19
16:21:38

Romeo & Julia
Innan jag börjar med nåt annat måste jag berätta om min dröm inatt!
Mitt hus hade ingen övervåning, men på undervåningen fanns både lägenheten och även en liten affär. Sen bodde det en kines-tjej i 30års åldern i källaren för det var en egen lägenhet. Affären som fanns var typ någon form av handelsbod tror jag, förstod aldrig riktigt precis, och han som ägde den var någon som jag brukar kalla för Glader. Fast han var aldrig där, utan han som jobbade där var en av hans kompisar som det förövrigt är helt sjukt att jag drömmer om (ungefär lika konstigt som att jag drömmer om en kines om inte ännu konstigare).
Den här killen, vi kan kalla honom "kameramannen" bara så jag kommer komma ihåg vem det är när jag läser det här om några månader, han extraknäckte som torped. Han kunde döda folk utan att dom andra som satt i samma rum märkte det.
En dag när jag kom hem från V75 som hade varit på Skellefteåtravet (igen, varför?) så var våra hundar (2 shäfrar och en grå-vit typ shäferhund) utsläppta i hallen, och gulingen låg död längst ner i trappen. Det jävliga är att jag visste att det var "kameramannen" som hade mördat henne, men han fick alla att tro att det var hundarna som hade gjort det.
Det jobbiga i hela den här drömmen var att det inte kändes som nån skräck-dröm, utan mer som en thriller, jag visste på något sätt att den skulle få ett bra slut, jag visste bara inte hur. Inte hann jag ta reda på det heller, för då ringer min väckarklocka och jag är jätteirriterad för jag vill veta hur det gick... Jaja, jätteintressant dröm va?


Iallafall, idag har gått rätt så fort! Haft 2 stycken lektioner där vi spelat upp pjäser så fastän vi gått till halv 4 så känns det som dagen bara svishat förbi! Nu ska jag snart tydligen bli tjock för min lillasyste rringde och berättade att det blir pizza ikväll, och sen blir det HOCKEYYYYYYYYYYY! Nåt så fruktansvärt så mycket jag saknat hockeyn i sommar, men nu är den äntligen tillbaka igen! Åååh vad jag är peppad!


Påminn mig om att jag ska blogga om mitt återfall och sammanbrott och medelålderskris sen när jag orkar!Puss & Kram !

2007-09-18
21:05:33

Jag är duktig !
Idag känner jag mig verkligen stolt över mig själv! Visserligen gick det inte så jättebra med pluggandet men det har sina anledningar! Hann istället spela poker och gitarr en stund och det var ett tag sen så det var kul. Analyserade iallafall en av novellerna och jag vill inte ens veta hur mycket jag missat, jag känner snarket!
Sen ikväll har jag och Ninni varit ute och gått, en timma och 50 minuter! Dock tror jag att hon hatade mig bara för att jag vill utforska hela världen när jag är ute och går, jag hade lätt kunnat vara ute fortfarande om hon inte skulle fara hem till Janni och se idol. Så då for jag hem och gjorde det också, kom tillochmed ihåg att stretcha, och det är det inte varje gång man minns att göra när man bara tagit en promenad!
Nu så ska jag duscha, fara och hämta Fanny i kåge och sen blir det zZzZzZzZzZ. Jag längtar!Puss & Kram !

2007-09-18
15:35:00

Take me away
Dont give up on me yet
Dont forget who I am
I know Im not there yet
But dont let me stay here alone

2007-09-18
14:40:28

Jag är hel
Äntligen igen, nu känns det helt bra i ryggen! Känner dock fortfarande av plågeriet med pinnen men THAT'S LIFE och alla borde stretcha den muskeln oftare.
Kan påpeka hur bra humör jag är på idag jämfört med igår, inte ens att det inte fanns någon frukost hemma förstörde min dag vilket det annars lätt borde göra. Höll på bryta ihop när våran skadade Engelskalärare ville förstöra hela våran lektion men jag kom mig igenom det också.
Har dessutom ringt till Aquaspa och beställt ansiktsbehandling till på tosdag, MUMS!
Nu ska jag vara duktig och göra någon läxa jag har, finns ju en hel del att välja bland. Sen ikväll blir det nog Vg!


Samtidigt som jag ibland tycker att jag bryr mig alldeles för mycket så bryr jag mig andra gånger inte alls...Puss & Kram !

2007-09-17
22:27:25

En rövknullad dag
Somnar 01.30, TIDIGAST!
Minns inte hur jag vaknar, utan märker helt plötsligt bara att jag sitter och äter vid köksbordet. Det obehagliga är att jag aldrig varit med om något liknande tidigare.
Världens största horn-finne mitt i pannan.
Inte att förglömma alla små rudolfar som lyste på min näsa.
Hann gå ut typ 10 meter innan jag var sjöblöt om både lår och tår, något som jag hatar!
Fick ingen skjuts från Kaplan så det slutade med att vi tog bussen = -10 kronor, VÄRT?
Hade typ en miljon småpengar som jag hällde ut i mittgången på bussen.
Känner ångesten över att jag inte kan vara med på idrotten.
Mitt paraply flög åt helvette, det lever inte längre.
Söker mitt Ugly betty avsnitt i 20 min, när jag äntligen hittar det finns det inga lediga slots.
Söker ytterligare 30 minuter och hittar till slut någon till som har det. Laddar i ungefär en halvtimma och när det är 2 minuter kvar blir jag disconnectad.
Det går hål på mina enda bra vita sockar.
Jag har haft ont i ryggen hela dagen.
Jag har haft kramp i magen hela dagen.

Det enda possitiva med den här dagen är att jag insett hur mycket jag kommer uppskatta de vanliga dagarna ett tag framöver. Förövrigt kom Matte medvänner förbi en sväng och var lite sociala, det var trevligt. Sen har jag fkatiskt varit duktig och städat mitt rum och det känns grymt skönt.Puss & Kram !


2007-09-16
23:54:15

"Mitt hjärta är ändå i din rumpa"
Idag har varit en RÄTT så lugn dag! Har legat halvdöd framför tvn från det jag vaknade till vid 6tiden, då stoppade jag i mig lite fil och flingor sen gick jag mot södra sidan älven och träffade Falle och Bajsi. Gick och köpte godis på obs sen for vi hem till Bajjan och såg Bourne-filmen som va, minns inte vad den heter..
Sen var det bara att traska hemmåt igen och nu ska jag ta och sova. Längtar till imorgon då min huvudvärk förhoppningsvis är borta!


Nu verkar vi falla in i en sån period igen..
Jag förstår inte vad som händer när det blir så här, beror det på att någon av oss är stressad, på dåligt humör eller är det helt enkelt så att vi inte borde bo under samma tak? Ärligt talat så chansar jag på det sista, för det är när det blir så som vi kommer in i dom här perioderna. Men nu tror jag ärligt talat det börjar spåra på riktigt, jag vet inte vad som tog åt dig idag. Jag minns inte ens sist du svor åt mig, och för en sån där liten grej? Jag blir rädd.

Och du då? Vad hände med dig igår? Förstår verkligen inte vad som tog åt dig, jag tror helt enkelt inte att jag fanns i din värld över huvud taget? Känns iallafall för mig som att det börjat fungera så bra nu och i veckan har alltid verkligen kännts jättebra, sen bara helt plötsligt ser du mig inte ens? Jag hoppas verkligen bara att du var för full eller något, för annars betedde du dig bara riktigt svinigt. Du vet att för mig är det allt eller inget, du kan inte bara välja när jag ska finnas i din värld och när jag inte ska göra det, jag vet att jag är värd bättre än så.Puss & Kram !

2007-09-16
14:53:32

Festar du så festar jag
Ja vilken festarhelg det blev! Började i fredags i gamla hemmet 142 med grabbarna grus. Vet inte riktigt vad jag ska säga, tycker dom flesta hade dålig inställning till den bra musiken men det var rätt så trevligt ändå och jag blev vad jag då tyckte var lagomt men dagen efter kanske lite väl mycket. Jag hade kul iallafall, tills klockan passerat 23 då började alla säcka ihop så då ringde jag min älskling Kludd och så fick han komma och hämta mig. Åkte runt ett tag och for sen hem till Vg en sväng, sen blev det gnight sleep tight!

Klev upp vid 14.15 igår och kände mig jätteseg. Inte något bakis dock vilket kändes enormt skönt! Satt och gjorde mestadels ingenting fram till runt halv 5 snåret då kom Anna och hämtade mig och så for jag hem och åt och duschade, började göra mig redo för kvällen. Ninni och Jåkke kom hit sen for vi hem till Agnes. Hade jättetrevligt med ölspelet och nån röst-rörelselek och så vidare, men efter ett tag började folk få dålig inställning så då fixade vi skjuts in till stan.
For på nån randomfest vid PRO-lokalen och träffade Arvid och osvosv dom som hade farit på krogen. Gick med dom in till stan för vi skulle på fest på nygatan men då var Fossil och hans vänner rean inne på statt så vi tänkte vi drar tillbaka till den där lokalen och ser om det är kvar nåt folk. Där träffade vi någon som imorgon på skolan kommer dö av utskämdhet om han kommer ihåg hur han betedde sig. Vi fick oss ett gott skratt iallafall och mitt och Ninnis företagsekonomiliv är så komiskt!
Sen for jag och Ninni hem till mig och så kom Lundholm, Jessica, Arvid mfl och vi körde lite mysefterfest. Fick dock utskällning av min lillasyster för att vi levde om för mycket, haha.

Kom mig isäng vid 3 tiden inatt sen vaknade jag klockan 9 imorse för att det var så stek-hett i mitt rum. Somnade dock om och vid 14tiden kom pappa och väckte mig. Jag har inte vaknat av vattenbrist inatt vilket gör att jag känner av det nu istället, dunkdunk i mitt huvud!
Får se vad som händer ikväll, funderar på att dra till Vg och ligga och slöa där. Kände mig inte taggad på något ansträngande kan jag lova iallafall!


Vad fan var det med dig då?Puss & Kram !

2007-09-14
17:27:10

Grattis från grabbarna grus
Jaaaa ikväll blir det PARTYHARD med grabbarna grus och vågar påpeka att det inte var igår sist! Var iofs med Jonas och Joel och förfestade på stugsistan men det här är på riktigt! Och känslan blir inte sämre av att det är i min gamla kära lägenhet 142! Vad ska man säga? Den är som gjord för fest! Det här blir superduper tycker jag! Vet dock inte hur jag ska få mig hem inatt men det löser sig !Puss & Kram !

2007-09-14
13:12:52

Dead man walking
Det är vad jag kallar Anton just nu! Totalt okontaktbar på alla sätt i flera dagar, men han kan gärna skicka sms 04.58 på natten! Somnade inte om förrän halv 7 så jag var lagomt munter imorse när jag klev upp! Gjorde bara klart omvårdnaden sen for jag hem och sov till halv 12.
Har nu fått mig upp ur sängen och försöker planera min dag. Har läst psykologin men jag fattar ingenting så jag ska nog låta min hjärna smälta vad den läst! Funderar om jag ska göra skrivarstugan men det väntar jag nog med tills på söndag. Ska träffa Jon iallafall och sen hade jag tänkt försöka hinna ut på en promenad sen hem och duscha.
Ikväll då? Partyhard är det iallafall. Får se om det blir hos Anton eller i Kåge, VEM SOM LEVER ÖVER HUVUD TAGET?
Aja, nu ska jag klä på mig och stoppa något i magen!Puss & Kram !

2007-09-13
23:26:30

Pluggis
Min hjärna dör av all skola, jag blir sjuk. Eller rättare sagt, jag blir utbränd pga att jag varit sjuk och nu har jag allt att ta igen! Gjorde iallfall klar lägenheten idag + att jag skrev min engelskaredovisning. Synd bara att jag kom på efter att jag skrivit klart redovisningen att den faktiskt ska vara på engelska.. Aja, har en del att stå i imorgon också, tror jag ska sätta mig och göra psykologin imorgon när jag kommer hem. Försökte göra den ikväll men jag fick inte ens ihop orden, så jag gick ut och gick i en timma, riktigt skönt faktiskt, och när jag ändå var ute passerade jag Vg och stannade där och såg Goast Ship.
Sen får jag inte glömma att fara till polisionen imorgon och hämta ut mitt pass!

Annars så käns det kul att det faktiskt blir fest i helgen, och inte hemma hos mig. För första gången på vad som känns som en evighet slipper jag hålla koll vilka som är där, vem som spiller och om något går sönder. Dessutom knäböjer jag av lycka att slippa städa dagen efter också! Knallast är ballast och jag hoppas att det kan bli jag! Måste njuta dom gånger jag inte behöver hålla mig någorlunda normal, nej i helgen då jävlar ska det partas! Botten upp och resten i håret!


Varför måste man som tjej hypertänka så mycket? Jag skrattar åt mig själv över hur mycket jag överanalyserar allt som jag möjligen kan. Har försökt sluta men det verkar hopplöst, så nu låter jag det bara pågå och sen skrattar jag åt mig själv ännu mer för att det jag till slut kommer fram till måste vara så långt bort från verkligheten som man kan komma.

Kom även att tänka på en annan sak om det här med att tro. Jag tror det är en försvarsmekanism i förebyggande syfte. Jag menar, om jag hela tiden går och tänker han är säkert med en annan tjej så blir jag inte lika ledsen om det skulle visa sig vara så. Visst, jag blir fortfarande arg och besviken, men ändå inte lika sårad. Sen handlar det nog mycket om det man varit med om.
Kom att tänka på hur blåögd jag var när det gällde J. Jag tvivlade inte för en sekund att det inte var mig han ville ha, om det ringde någon tjej i hans telefon kändes det självklart att det var "hans syster". Men självklart alla gånger jag bara såg genom camen att någon ringde då tog jag förgivet att det var hans kusin eller någon av hans killkompisar.
Så här i efterhans är det så skrattretande att det inte är sant, undra om någon över huvud taget ens håller nästan koll på hur många olika tjejer han haft. När jag sitter här i dagsläget är jag iallafall glad över att jag aldrig gick isäng med honom det måste jag säga! Då var det en slump, men nu är det så otroligt skönt att ha kvar någon värdighet i kroppen!

Men om man jämför det med nu, när det gäller någon annan, och när jag har gått igenom det där att bli sårad, sviken, blåst, då rullar så många tankar varje dag om att det är klart han är med någon annan. På ett sätt är det nog ganska dåligt eftersom det sänker min egen självkänsla, varför skulle jag duga åt honom? Å andra sidan så är det så, jag är inte berädd att bli sådär sårad igen, jag vägrar gå dit igen.
Missförstå mig inte, det är inte så att jag inte litar på honom. Det gör jag, blint. Jag tror på varenda ord han säger, och det kan nog vara blåögt det också. Men samtidigt så har han aldrig gett mig en anledning att tvivla, jag vet inte en enda gång som han ljugit för mig. Det är klart, det visste jag vell inte med J heller innan det var för sent, men skillnaden nu är att jag känner hans kompisar och vi umgås i samma kretsar, jag får höra från dom som känner honom bättre än mig hur han är som person och hur han agerar i olika situationer.
Ändå tänker jag dessa tankar, att han skulle vara med någon annan, och vissa gånger känns det så självklart att han är det. Fastän jag vet att han inte är en sån person så finns dom tankarna. Men som sagt, jag tror det är en försvarsmekanism. Bra eller dåligt? Det lär vi upptäcka med tiden.Puss & Kram !

2007-09-13
16:23:03

Jag tror Ninni är blond
Så har ännu en skoldag passerat rätt så fort. Var extremt skönt att ha sovmorgon till halv 10 vill jag lova, det ger så mycket. Började med rollspel på engelskan och jag tror jag och Ninni är smartast gamla kärringar som tror att diabetes och reumatism smittar?
Hade en låång skrivarstuga lektion idag, slutade säkert bara 10 minuter för tidigt. Vad bortskämda vi är egentligen, en halvtimma innan vi egentligen ska sluta börjar vi flänna om att vi har haft för lång lektion. SNORUNGAR!
Ninni hade iallafall en ljus stund där när vi disskuterade hur man värmer upp sina hus.
Ninni: Jamen vi vedeldar då hemma hos mig
Malin: Men ni använder vell ändå el också?
Ninni: Ja alltså, vi har ju lampor och så....

Hahaha ibland så tror jag nästan att hon föddes med en annan hårfärg än vad hon säger! På tal om det, där var en till sån där grej som kan reta upp mig totalt. Jag säger att hon är blond för att hon sa något korkat, jamen, det är sånt man bara säger och jag känner iallafall ingen blondin som tar illa upp bara för att man drar blondinskämt? Hade jag istället sagt "det var så dumt sagt att man skulle tro hon var en turk" då hade folk direkt hoppat på mig om att jag är rasistisk och dum i huvudet. ALLTSÅ VA, DET ÄR ETT TALESÄTT, ETT SKÄMT! Jag orkar inte människor som tar livet för seriöst, man måste ju få vara rolig någon gång också!

Nu ska jag ta och försöka slänga ihop en engelskaredovisning sen ska jag både försöka hinna äta och göra psykologin innan klockan bli så mycket så jag hinner fara och träffa Jenka ikväll. Alla andra också så klart, men hon är inte med lika ofta längre så det känns lite speciellt med henne! Hon är faktiskt väldans söt den där Jennifer, jag gillar henne!Puss & Kram !

2007-09-12
22:42:20

Marioparty
Allt jag har att säga är JAG ÄR BÄST I VÄRLDEN! Spelade Marioparty mot Bajjan, Gille och Alle, och trotts att Bajjan tog en snabb ledning, trotts att Alle hann både ikapp och förbi honom och trotts att jag låg sist jättelänge så vann jag alltihop överlägset till slut! SUG PÅ DEN SMÅPOJKAR! Haha, jag tror jag överdriver min lycka men då är ju frågan hur ofta jag brukar vinna i tv-spel? PRECIS; aldrig! Så jag känner lyckan i mitt liv nu men jag hostar och jag är trött jag vill sova och det ska jag göra!


Livet är för kort för att kasta bort det med dåliga tankar
Puss & Kram !

2007-09-12
19:06:02

Lägenhet?
Jag säger bara skjut mig, jag tror samhällskunskapen hatar mig! Först hade vi inget lim, sen när jag börjar sätta mig ner och räkna har jag överskridit budgeten med nästan 10 000 kronor. Så mycket för att sitta på skolan 20 minuter extra, var bara att börja om från början igen! Men nu är jag äntligen klar, eller allt klippande och klistrande är ju kvar men det har jag ju som ingen möjlighet att göra när jag inte har något som fastnar.

Nu är jag så LESS och så KLAR så nu ska jag börja bege mig mot Sofie sen får vi se vars vindarna vänder oss ikväll!Puss & Kram !

2007-09-12
16:12:47

Tillbaka till verkligheten!
Så var födelsedagen borta och vanliga livet tillbaka. Har varit sjukt trött idag men det har ändå gått rätt bra, känner hur jag hunnit ikapp i alla ämnen och så efter att jag varit sjuk, enormt skönt, jag hatar att ligga efter.

Ett litet avbrott, ett snabbt stopp i vardagen, att sätta sig vid datorn när man kommer hem från skolan. Men jag har inte tid att sitta här nu, jag måste först diska bort allt från igår sen måste jag sätta mig och göra klar lägenheten. Hoppas jag blir klar snabbt så man kanske hinner dra sig en sväng mot sörböle ikväll.Mina drömmar besannas inte, jag hoppas iallafall inte att dom jag drömde inatt gör det. Som sagt drömmer jag alltid dåliga drömmar när jag ätit innan jag gick och lagt mig och igår var inget undantag. Trodde det skulle bli en värdelös dag när jag vaknade eftersom jag var på allt annat än bra humör men jag hann inte ens kliva ur sängen innan det vände. Vissa gånger behövs det så lite för att vända på en hel dag, och även om det inte betyder något i det vakna livet så gör det att mina drömmar inte betyder någonting. En så liten bekräftelse, som ändrar en hel dag. Ibland så har jag verkligen tur!Puss & Kram !

2007-09-11
23:06:08

Min födelsedag!
Nu ska jag vara jättejobbig och berätta om min dag, men det är bara för att den varit så otroligt bra!

Vaknade av mamma och Fanny som kom med fika på sängen åt mig och presenter. Fick en DKNY parfym som jag önskat mig, ansiktsbehandling och massage på aquaspa och så fick jag en mysig filt.

Skolan gick fort och lätt, fick tillbaka cirkulations-provet och fick vg+-mvg på det! Allt kändes lätt och dagen var fort över.
For hem och bytte sängkläder, städade lite, sen vidare till Zedig och knäckte ryggen, ÄNTLIGEN! En snabbis på ica för att handla tårt-virke sen hem.

Ninni kom och fikade, och där satt vi och fikade tills mamma kom hem, då var det bara att bege sig till Olles och köpa mat. Hem och äta och direkt jag ätit klart nästan började det droppa in folk.
Vi fikade, planerade nyårs (hemavaaaaaan), såg idol och myste allmänt. Jag kände mig faktiskt riktigt uppskattad att det ändå kom så många! Haha även speciellt tack till mina födelsedagsprestenter, GODIS, eller rättare sagt choklad!

När sista gästen lämnat festen var det bara för mig att börja städa ihop och nu är det äntligen klart fast det är inte diskat men det ska jag ta mig tusan ta och göra imorgon för nu är jag så extremt trött att jag håller på falla ihop!

Tack så jättemycket alla som grattat mig, vare sig det varit via dator, telefon eller i verkligheten. Jag känner mig verkligen duktig på att uppskatta sånna saker, även fast man säger grattis till alla så känner jag mig verkligen speciell när folk kommer ihåg att gratta mig. Kanske kan bero på att jag är så dålig på att komma ihåg det? Iallafall har jag haft en höjdardag och det har utan tvekan varit den bästa födelsedagen jag haft på många år. Tack!
Puss & Kram !

2007-09-11
14:59:11

Vad är det för en dag?
Jo det är min födelsedag! Fast egentligen är det är ett ganska knäppt namn, födelsedag, jag föddes ju inte idag? Eller jo, men idag för 17 år sen. Herregud så gammal jag börjar bli, dags att pensionsspara snart va?!

Faktiskt haft en jättebra dag hittils och nu kommer Ninni så vi ska tjocka oss sen ska jag äta med mamma och Fanny på Olles sen ikväll blir det tårtkalaaaaaaaas.Puss & Kram !

2007-09-10
21:48:23

Musik i höstrusket
Mycket värdefull dag? Såg Foolproof och Narc när jag vaknade, Anton säger att jag måste bli mer allmänbildad inom filmvärlden så jag jobbar på det! Fick faktiskt i mig en hel portion middag också trotts min brist på matlust, jag känner mig som ett anorexia-fall. Fast då äter jag ju godis och fika när jag kommer över det så det kanske är någon annan knäpp ätstörning den här förkylningen för med sig? Haha.

Ikväll så har jag suttit vid datorn och njutit av musiken som jag tankat, måste njuta så länge jag kan. Musiksmaken ändras som nu när sommaren börjar ta farväl och hösten smyger sig på. Gamla klassiker som Tompa och Teddan, sommarkänslan, byts ut mot lite mer rockiga Fall out boy och Hoobastank. Många år jag har bytt ut musiken för att jag varit deppad och bara velat lyssna på sånt som gör att jag känner mörkret, men i år känner jag verkligen att jag bara vill byta för att. Sorgen har kanske bytts ut mot vana? Känner bara att det känns konstigt att lyssna på Markoolios "Ingen sommar utan Reagge" nu, "Come back down" med Lifehouse känns helt enkelt mer hemma på nåt sätt, det ska bara vara så.

Hade egentligen tänkt se nyaste Mission Impossible eller Rånarna ikväll men nu känner jag hur klockan blivit för mycket, tror jag sitter vid datorn ett tag till istället sen ska jag nog läsa ur min bok, har inte blivit mycket av det senaste dagarna fastän jag varit sjuk faktiskt.

Imorgon så blir det dra sig till skolan hur jobbigt det ens känns, jag vet att jag måste och dessutom är jag inte så sjuk längre, det är mest huvudvärken som är jobbig och den kommer nog försvinna efter besöktet hos Zedig imorgon! Efter det blir det fika med typ Malin och Ninni, får se vilka filurer jag kan lura med mig hem och göra tjocka. Måste sen en sväng på ica och köpa nytt tårt-virke sen blir det hem och göra nya tårtor och sen på kvällen kommer sbh och tjockar sig. En heldag helt enkelt, hoppas febern håller sig på en låg nivå!
Har för övrigt en liten förhoppning om att trotts det är en värdelös ålder så kommer det bli den bästa födelsedagen på flera år, har verkligen inte kännt mig uppskattad när det varit min dag på länge.
Kan inte säga vad det beror på, om jag har nya vänner som uppskattar mig mer, om det beror på att jag bor centralare eller om det helt enkelt är för att vi mognar med åren? Orkar inte hålla på och analysera, spelar ändå ingen roll. Huvudsaken är att livet går frammåt och det känner jag verkligen att det gör nu!


Ska ändå bli skönt att komma ut till livet igen imorgon, har kännt idag hur min hjärna inte mår helt bra av att sitta inne för många dagar i sträck, det går snabbt utför. Jag skrattar åt mig själv för hur tankarna börjar snurra i fjantiga banor som jag inte har någon grund till, men det kanske är något bilogiskt eller nåt sånt? Man kanske helt enkelt måste vara ute, träffa folk, röra på sig och få stimulera det sociala i sig för att annars blir man deprimerad? Det låter faktiskt inte helt otroligt tycker jag!

Trotts att jag börjat känna depremisser komma i min hjärna idag så har jag ändå funderat ganska mycket och jag kan bara säga att jag är så otroligt nöjd och stolt över det liv som jag lever just nu. Det är klart att det finns saker man önskar var anorlunda, men man måste kunna arbeta med rekvisitan man blivit tilldelad utan att måla om den. Tror inte det kan bli så mycket bättre än så här faktiskt, speciellt inte när jag börjar komma igång med träningen!
Vill verkligen säga tack till alla vänner som finns hos mig nu, det är ni som gör mina dagar värdefulla och det är ni som får mig att vilja upp ur sängen varje morgon. Jag vet att ni finns hos mig både när jag mår bra och när jag mår dåligt, ni både skrattar och gråter med mig. Det är det som gör att ni är så mycket mer än bra vänner, ni är riktiga vänner!Puss & Kram !

2007-09-10
12:13:26

Morgon
Har haft en riktig god natts sömn nu med drömmar om snö och vinter och snowboardåkning, mycket härligt! Men så vaknar man upp till huvudvärk och halsont ännu en dag, jag vill inte vara med längre! Hoppas bara febern är på väg ner igen, pallar inte vara sjuk längre.
Idag blir det nog en heldag framför tvn, sen hoppas vi jag mår bättre imorgon!Puss & Kram !

2007-09-10
00:14:08

Dags att krypa isäng?
Jag tror faktiskt det. I och för sig ska jag inte på skolan imorgon och även om jag skulle det skulle jag haft sovmorgon till 12.10 men hur som hellst är jag dödstrött! Är bara alldeles för fashinerad av att internet fungerar, har suttit hela dagen och lekt på dc, nu känns min playlist lite bättre faktiskt!


Today you made me cry, but that was not a bad thing.
Jag trivs med det liv som jag lever. Jag känner mig lycklig. Allt kan inte vara perfekt, och genom att sträva efter perfektionism gör man bara sig själv olycklig och otacksam. Dessutom är det sant som dom säger; att oroa sig för framtiden gör det inte lättare, det gör bara livet tråkigare idag. Det är klart att man inte till 100% bara kan leva för dagen, man måste tänka på vilka konsekvenser ens ord och handlingar kommer leda till senare, men jag känner inte att jag tjänar någonting på att oroa mig för problem som kan komma att hända i framtiden. När man inte är säker ska man inte hålla på och analysera det heller, det gör bara att man får spindelväv i hjärnan och man kommer bli besviken hur som hellst i slutändan.
Nej, jag känner verkligen att jag håller på att få någon sorts rätsida på mitt liv just nu. Det enda som behöver fixas till är den fysiska biten, men efter tisdag ska jag bli bättre på vad jag stoppar i mig och dessutom så börjar träningen om redan imorgon. Tror dock inte jag ska träna på grund av att min feber gått upp igen men det är bra att veta när jag blir frisk igen.
Just idag är jag stark.Puss & Kram !

2007-09-09
19:58:40

Just idag är jag glad
Ja just idag mår jag så oerhört bra. Jag vet inte riktigt vad det är med mig, jag är sjuk och instängd och jag brukar verkligen vara deprimerad när livet är såhär, men jag är på så oerhört bra humör idag! Kanske kan bero på allt jag fikat idag, sockerhalten i mitt blod kan vara över normalt värde!
Ja, har nu iallafall undanröjt födelsedagsfirandet med släkten, får en dag imorgon då jag slipper äta mig tjock iallafall, haha. Men tisdag då kör vi igen, blir nog öppet hus efter middagen någon gång sen får vi se vilka som dyker upp, känns som vi kommer bli ätna ur huset, haha, men det kanske inte är så konstigt med tanke på hur tjocka jag och mina söta vänner faktiskt är!
Men det är ett tag kvar än innan det är tisdag, först kanske vi ska avverka söndagkvällen framför allt! Tror jag ska slå på någon film och sätta mig framför tvn, fick ju låna ett helt gäng av Jon i fredags som jag fortfarande inte sett en enda film av.  Jajjemen, filmkväll lät skönt !


Du får mig att må bra, hoppas jag kan få behålla det här nu.
Hoobastank - EscapePuss & Kram !

2007-09-09
15:50:47

Fikafikafika
Jag känner mig som en borttappad fågel, eller igår iallafall. Eller först kan jag ju börja med att kyssa Falles fötter för att han äntligen fick internet och msn att fungera på riktigt!
Sen for vi till Vg och jag skrattade så att tårarna sprutade! Jag var verkligen "klockan 4-trött" och tyckte att hela livet var alldeles för roligt och jag höll på avlida när dom började prata om Kay. Tror Bajjan höll på dö av skratt bara för att jag såg så sjuk ut när jag skrattade? Herregud säger jag bara, ville hellst av allt kissa ner mig av skratt så hysteriskt var det!

Var jagad och efterlyst så jag ville vaka hela natten men alla andra skulle sova så vad hade jag för val? Blev vell sängen vid halv 3 tiden något, och jag måste säga att jag sovit mycket bra inatt, det var mysigt. Dock vaknade jag erdan 11 när mamma ringde och jag kan lova att jag inte var berädd, mitt hjärta höll på flyga ur kroppen av rädsla.

Mormor och morfar kom hit och fikade och jag hade god-tårtan, mums! Fast jag glömde att ta laktospiller så det blev inte så mycket ätet. Nu sitter jag och fördriver minuterna i väntan på bättre tider, typ mindre feber till exempel! Farmor skulle förresten visst också komma på ett tag och fika hon med och ge mig presenter. 2 dagar kvar till världens onödigaste ålder.
Ikväll blir det nog iallafall att vara hemma, känner mig verkligen trött och sliten nu. Måste gå och kolla vad febern säger, jag tror inte den är allt för låg faktiskt!


Nu vill jag verkligen bara bli frisk, jag är less på att sitta hemma hela dagarna. Tror ändå jag ska vara hemma imorgon, får se vad febern säger. Jag blir så kramsjuk och galen och deprimerad av att vara själv jämt, igår var verkligen behövligt! Jag måste ändå vara frisk på tisdag för då hade jag ju tänkt bjuda på fika!Puss & Kram !

2007-09-08
22:04:35

Wireless Network Adapter
Känns kanske lagomt kul att sitta hemma och fixa internet en fredagkväll men vad gör man inte, jag VILL att det ska funka NU! Blir nog dra till VG sen, måste ut och träffa folk!


Ibland måste man inse att folk förändras, och växer ifrån varandra. Det kan faktiskt hända att man vaknar upp en dag efter 10 års vänskap och inser att man inte längre inte har någonting gemensamt, man har inte samma prioriteringar längre och man förstår inte varandras val i livet. När man inte ens längre kan se på sin vän om den är lycklig eller olycklig, står man verkligen varandra så nära då?
Det är alltid svårt att skiljas från någon man hållt kär länge, speciellt om man stått varandra nära. Ibland är det helt enkelt svårt att inse att man glider ifrån varandra, och ibland kanske det även är det bästa. Om man hela tiden bara bråkar, om man aldrig längre kan stötta varandra utan bara hackar ner på varandras val i livet, är man fortfarande vänner då över huvud taget?
När man inte längre kan bringa varandra lycka, utan bara förvirring, oro och irritering, varför ska man då fortsätta umgås? Om man inte längre känner att vänskapen ger någonting possitivt, varför ska man då fortsätta släpa på den? Varför kan man inte bara acceptera att även fast man haft underbart bra många stunder tillsammans så kanske det kommer en dag då det är dags att släppa taget, låta varandra gå, och leva på de bra minnen man har tillsammans.
Livet som jag lever nu är mitt val, och det gör mig lycklig. Jag gör saker, val, som jag tidigare aldrig trott jag skulle kunna göra, men nu gör jag dom iallafall, och jag ångrar dom inte heller. För just nu är det här bäst för mig, take it or leave it.Puss & Kram !

2007-09-08
11:31:56

Sne som en gren
Hahhahahaha jag tycker fortfarande det är lika kul? Men jag ÄR faktiskt sne som en gren just nu, det är helt ofattbart. Aja, bara att hålla ut, 3 dagar kvar tills Zedig!
Igår var en rätt så skön dag, for till polisstation och tog passfoto sen satt jag hemma framför tvn och åt godis med Malin på kvällen, det var ganska lagomt ansträngande!
Fast även trotts att jag inte gjorde något ansträngande under gårdagen så har jag ännu ondare i min hals idag, kul! Dock fortsätter febern att sjunka och det är jätteskönt, tror faktiskt jag ska he mig utåt ikväll.Dagarna kommer då jag tänker på det för mycket, oroar mig för mycket och helt enkelt hypertänker för mycket, men när verkligheten visar sig är jag faktiskt nöjd att ha det så här och det vet jag om också. Blir så irriterad på mig själv när jag tvivlar på vad jag vill egentligen, och det är alltid lika skönt när jag inser att jag gör det som känns rätt. Jag är helt enkelt inte i ett sånt stadie av mitt liv att jag vill stå så nära någon annan och ha alla dom där kraven. Det är så skönt att kunna leva själv i sitt eget liv men ändå veta att det finns någon där, och det är så skönt att ett godnatt-sms kan vara bekräftelse nog, man behöver inte vara fastkedjade tillsammans för att vara lyckliga. Nej, jag trivs verkligen, jag är lycklig nu.Puss & Kram !

2007-09-06
23:57:15

Jag älskar Sverige, så jag är rasist?
Jag blir så arg, så arg att jag knappt hittar orden. Jag förstår det bara inte, förstår inte vars det gick snett.  Kan ju börja med att säga att jag inte är en rasist. Rasism är enligt den svenska ordboken (politisk, soclal) åskåd­ning som (i enlighet med vissa utrerade ras­teorier) kraftigt betonar rasens betydelse för samhället; strävan att hålla den egna rasen fri från främmande raselement. Några sådana tankar har jag inte över huvud taget, och jag har ett flertar vänner som inte är svenska och som har annan tro än mig, men det gör inte att jag tycker sämre om dom än om någon av mina andra vänner.

Sen kan jag också säga att jag har inga problem med att Sverige tar in invandrare, jag tycker det är bra gjort att hjälpa folk som behöver det, framför allt barn och kvinnor som i sina hemländer behanlas sämre än djur.

Det jag tycker är fel är att Sverige tar sig vatten över huvudet, hur kan vi ta in folk från andra länder när vi knappt har bostäder åt dom som redan finns här? Sedan tycker jag att det borde vara strängare regler, BÄTTRE regler, för vilka som får stanna.
Någon, spelar inget roll från vilket land, säg Iran, kommer hit. Han bor i en lägenhet som betalas av hans halvtidsjobb som vårdare, och han pluggar sista året på omvårdnadsprogrammet. Han kostar inte en krona för staten att ha i landet, och han har inte gjort någonting som strider mot svenska lagen. Dessutom pratar han så gott som ren svenska. Han ska skickas tillbaka, för han har tydligen inte "rätt" att vara kvar.
En annan man, också från Iran, kommer hit. Han bor i en lägenhet tillsammans med sin fru, som betalas av staten. Han har inget  jobb och eftersom han inte pratar svenska är hans chans för att få ett minimalt, men han bryr sig inte.  På dagarna sitter han ofta hos sin bror och röker hash, för hans bror bor nämligen i lägenheten intill, dom bor i ett så kallat azylområde. Mannens fru sitter inne på dagarna, varje dag faktiskt. Förrutom en dag i månaden, då får hon lämna lägenheten för att gå till banken och hämta ut sina pengar hon får av staten. Givetvis handlar mannen upp varenda krona, och skulle kvinnan så mycket som ens tänka på att spendera dom eller ens lämna lägenheten utan hans tillstånd så åker hon på stryk, hon ska vara glad varje dag hon överlever. Den här mannen ska få stanna i Sverige, för han har "giltig anledning" som är att hans bror också bor i Sverige.
Att denna man dagligen bryter mot Sveriges lagar verkar ingen se, men den unga studenten som verkligen har skaffat sig ett värdigt liv i Sverige, han ska skickas hem? Jag förstår verkligen inte hur systemet är uppbyggt!

Som sagt har jag verkligen inget emot de som kommer hit till Sverige och sköter sig, visar respekt och vördnad över att dom får vara i det här vackra landet. Det jag inte förstår är dom andra. Dom som våldtar, stjäl och som skriker fula ord efter oss svenska tjejer när vi passerar dom på stan. Jag påstår inte att det itne finns svenskar som gör samma sak, men problemet är att om jag passerar en, som min morfar brukar säga, kulört man på stan och han kallar mig för hora, då ska jag bara hålla tyst, för säger jag ett ont ord då, då är jag en rassist. Om en svensk kille skulle säga samma sak har jag all rätt att gå fram och ge honom en rak höger, men när det är någon från något annat land ska jag bara le och låssas som ingenting. Än en gång, systemets uppbyggnad?

Har vi i Sverige blivit så blinda över termen frihetsfientlig att vi tror vi måste kyssa fötterna på varenda icke-svensk i vårat land? Jag tror inte jag är ensam om att vara förvirrad, irriterad och ärligt talat förbannad över vad Sverige håller på att bli, så varför gör vi ingenting åt saken? Invandring är rätt, men det måste vara lagomt. Som det ser ut i dag har vi nästan fri invandring, skillnaden är inte stor, och de finns dom som tycker vi borde öppna gränserna totalt. Jag har två ord att spegla fri invandring; hedersmord och självmordsbombare. Är det sånna människor ni vill ska komma in i vårat land? Jag vill det iallafall inte, och jag vet att många är med mig. Tyvärr hittar jag inget svar, ingen lösning på problemet. För ett problem är vad det är, om en svensk skolklass inte får ha sverige-tröjor på sig för att svenska landslaget spelar pga det är rasistiskt, då har vi ett problem. Vi måste hitta ett bättre ställe där gränsen ska dras helt enkelt. Och det var allt för mig!

2007-09-06
11:57:38

Medelålderskris?
Haha alltså vad hände med mig inatt egentligen? Först drömmer jag att Lina och Matte gifter sig och sen drömmer jag att Hanna är gravid? Haha jag måste vara sjuuuuuuk. Fast det är jag ju också iochförsig, men idag mår jag faktiskt mycket mycket bättre! Riktigt skönt att känna så, sen fick jag just veta att vi är lediga från skolan i morgon så jag känner lyckan i mitt liv, YES!
Överväger om jag ska orka klä på mig, sen måste jag iallafall stöka bort från rummet som jag och Fanny aldrig orkade göra igår innan vi gick och la oss, det ser förjävligt ut ! Efter det får jag vell se, dricka te och sitta framför tvn kanske? Ska inte utmana ödet för mycket nu när jag känner hur tvärfrisk jag blev, ska ta det lugnt ikväll också!


Förmodligen så är det för bra för att vara sant, och jag förstår inte hur det ska kunna hålla i sig speciellt länge med min otroliga tur i spelet vi kallar för livet. Men jag orkar verkligen inte tänka på det för just nu mår jag bra och så länge jag gör det har jag tänkt leva på det också! Jag vet att det kommer komma nergångar i mitt liv men varför lägga sig ner och gråta för det? Kommer komma fler uppgångar också!Puss & Kram !

2007-09-05
23:24:48

Jag är så sne..
Haha alltså om man ser mig just nu så är jag ett skämt och det är inget att skoja om! Hela niagrafallen rinner ut ur min näsa, jag tror det syns utanpå mitt huvud hur mycket det bultar, hela jag är helt blek och sliten och dessutom är jag så otroligt sne i höfter, axlar, huvud och allt vad som går att min lillsyster inte ens kan hålla sig för skratt. Sen har jag inte tid hos Zedig förrän på TISDAG, roligt att leva med det här enda till då!

Nämen, extremt stillsam dag. Jag har vell suttit framför tvn och suttit framför tvn och sen har jag faktiskt suttit lite framför tvn då. Men vi ska ju inte överdriva det hela, jag har varit ut i köket säkert 5 gånger och på toaletten 2, så nog har jag rört på mig alltid! Otroligt hur ont jag har i huvudet alltså, det känns som hela hjärnan dunkar för varje steg jag tar. Dessutom vill jag inte ta ipren eller alvedon heller eftersom dom är febernedsättande och när min feber inte är skyhög så kan jag lika gärna ha den, blir fortare frisk på det viset!
Men nejdu, nu är det dags för mig att krypa ner under tecket, se om jag kan somna direkt eller om jag ska lägga mig med min bok ett tag!Puss & Kram !

2007-09-05
12:32:13

Under vattnet
Just idag känner jag mig inte så interligent. När man är sjuk så bör man nog ligga hemma och sova hela livet, och inte göra någonting annat.
Men vem har sagt att jag gör vad jag bör (HAHA jääh rimmarn)? Gå ut och gå i kylan, bli hostad i ansiktet och mojsa ihop sig riktigt tätt under tecket med världens feber gör livet så mycket roligare. Fast inte dagen efter, då vill man hellst dö. Har extremt mycket lock för öronen och torkat snor i hela ansiktet för att jag snorat så mycket inatt men inte orkat gå och hämta papper, min huvudvärk är extrem och dessutom tror jag inte det finns ett enda rätt i min rygg, något som gör att det är otroligt svårt för mig att sova gott. Men vissa saker är helt enkelt värt besväret!

Vad ska jag göra nu då? Kan inte sova för jag har för ont i ryggen, kan inte anstränga mig på grund av febern, det är inget bra på tv och dc funkar inte så jag kan inte tanka hem någon film heller.  Dagens i-landsproblem!Det går verkligen bra nu, allt stämmer verkligen för mig. Förrutom kroppen då, men den skiter jag i. Så länge jag är lycklig i hjärnan så är jag nöjd! Kan inte bli mycket bättre än såhär.Puss & Kram !

2007-09-04
18:18:56

Stackars min hals !
Jag sover och vilar och dricker te och blir iproppad äcklig salami med vitlök i, men inte känns det bättre ändå. Nej jag bara fortsätter hosta och nysa och snora och min kropp kokar och fryser ihop om vart annat. Det är inte lätt att vara sjuk säger jag! Och ändå är jag inte sådär fasligt sjuk att jag bara ligger, fast det här är nästan ändå värre, för engergin finns, men direkt jag försöker använda den så faller jag ihop. Grymt irriterande måste jag säga!

Har iallfall fått mig ner på stan och träffat Falle och Jenka idag som följde mig på icd och köpte nytt nätverkskort till datorn så snart kanske man kan få det att funka på heltid! Annars är det vell mest sömnen som tagit upp min dag, har även läst lite ur min bok. Försökte göra Skrivarstugeläxan men det var typ feltryckt i pappret eller nåt så man fattade ingenting.
Nej nu tror jag allt jag ska försöka lägga mig och sova ett tag igen, typ så man orkar vara vaken ett tag senare ikväll.Puss & Kram !

2007-09-04
11:11:20

Hosta
Vilken dag va? Skulle gärna sovit över den! Vaknade imorse och önskade att jag inte gjort det, halsen känns rivig och sårig, jag har lock för båda öronen och mit huvud tjuter. Dessutom har jag mensvärk både fram och bak om överkroppen och för att göra det hela ännu mer spännande hade vi matte första lektionen. Härdade smärtsamt ut och sen även näringskunskapen, men efter det gav jag upp.
Jag undrar om jag och mamma skulle fara till polisstationen och ta passfoto idag eller? Hm, jag tror jag ska lägga mig i sängen och vänta på att hon ska ringa. Sen blir det nog sova lite mer, kanske läsa lite ur min bok, sova ännu lite mer, försöka vara duktig och göra engelska och sen hade jag tänkt avsluta dagen med att sova hur mycket som hellst!
Så irriterande, jag har inte tid att vara sjuk nu, det är alldeles för mycket skit på skolan som jag inte orkar komma efter i. Men om jag försöker sova mycket idag och varvar det med honungste och vitlöksklyftor så kanske jag orkar med morgondagen. Det går inte vara borta från en onsdag, då är jag död!


Annars så mår jag verkligen bra nu. Jag orkar inte bry mig om hur sargad min kropp känns för min hjärna mår så otroligt bra. Allt känns som så lätt just nu! Jag tror på att livet är vad man gör det till, och valen styr ens egen lycka. Det är bara du som kan göra ändring.
Jag har gjort ändringar, flera stycken, och jag är glad för det. För mycket bättre än så här kan det nog inte bli. Förrutom utlandet då!Puss & Kram !

2007-09-03
18:51:24

På smällen
Jaa det blev ju bio igår med Agge och Bella, riktigt riktigt trevligt! Filmen var faktiskt hur bra som hellst, jag tror jag älskade det mesta med den. Typ bara massa roliga småkommentarer, typiska "pojksaker" och sen rörde även filmen mig jättemycket känslomässigt på nåt sätt. Inte så att jag grät, jag kände mig bara rörd på nåt vis. Var iallafall jättekul, och inte blir det sämre av att Bella har världens härligaste skratt !
Fast det roligaste av allt var nog nästan ändå när vi skulle gå hem och Agge skulle ta sin cyckel samtidigt som hon pratade med Bella och Bella skulle gå och prata med Agnes som var bakom henne samtidigt. DONK lät det, RAKT IN I LYKTSTOLPEN! Trodde jag skulle kissa ner mig av skratt, det var verkligen hysteriskt kul!

Något som var mindre kul var att jag aldrig höll på somna igår av att jag aldrig fick bra värme i rummet, min feber leker med min kropp precis som den vill och jag har ingenting att säga till om. Så trotts att jag kröp isäng där nångång efter 23 somnade jag inte förän närmare 1.
Var faktiskt inte speciellt kul att vakna i morse. Dock kände jag kärleken till att besöka mitt riktiga hem Kaplanskolan och sen så tyckte busschauffören om mig också så det gjorde mig på bättre humör igen.

Dagen har gått rätt så fort fastän vi inte slutade förän 15.55, har haft fullt upp helt enkelt. For hem och träffade Sofie, åt mat och ja, sen har vi vell inte hunnit med så mycket mer. Klanten jag själv glömde omvårdnadsboken på skolan och vi har läxa till imorgon, känns lagomt kul! Hoppas Tina eller Ninni vill vara min räddare och skriva ner det åt mig på datorn, är ändå inte så mycket. För övrigt skulle jag kunna gå och lägga mig nu och sova tills imorgon, helt sjukt trött är jag!Haha, du är ju fan dum i huvudet!Puss & Kram !

2007-09-02
19:40:51

Svanprinsessan
Ja min dag blev vell kanske inte riktigt lika full av grejer som jag hade hoppats planera, men jag har haft kul ändå. Fanny drog upp massa gamla inspelade filmer som vi har suttit och skrattat åt och sen såg vi Svanprinsessan (kärlek!). Terés kom förbi ett tag också, trevligt, trevligt!
Nu väntar jag på att mamma ska komma hem med middag från frasses (nyttigt!) och sen ska jag på bio med Agge och Bella. Ska se På smällen, hoppas den är bra! Var för övrigt sjukt länge sen jag var på bio!
PUSS V

Om jag va fri att gå, så var jag där han är.
Men det är lite svårt att vi ska få ett liv.
Derek, du och jag e harmoni.

För längre än för alltid, har du min kärlek kvar.
Det känns att du var här hos mig i drömmarna jag har.
För längre än för alltid.
Som stjärnan lyser klart´,
Så håller du mitt hjärta i förvar.

Säkert som solen ska stiga.
Sant som om stjärnorna tänds..
.. lever vår kärlek för evigt utan gräns.
För längre än för alltid
   ?för längre än för alltid.

Jag svär dig evig tro.
Jag svär dig evig tro.

Jag vet att över alla hav
Slår kärleken en bro.
För längre än för alltid
Så länge hjärtat slår

...så känner jag...
Din kärlek, var jag går.

För längre än för alltid.

I all oändlig framtid?

..så känner jag din kärlek, var jag går.Puss & Kram !

2007-09-02
11:26:23

Gladiator
Man ska alltid lita på sin instinkt, och min instinkt igår var att jag skulle stanna hemma. Låg på rumsgolvet inlindad i ett tecke och såg Gladiator men somnade vid 23.30. Kan lova att jag sen haft en god natts sömn trotts massa sms och samtal som jag faktiskt just och pass vaknade av.
Steg upp vid halv 11 och idag känns det som jag vill göra någonting. Typ någonting konstigt, som fira farfars syster för att hon fyller år eller fara till vildmarksutställningen för att dom har gjort något nytt rum, något i den stilen. Typ en sån sak som bowling skulle iochförsig inte heller sitta helt fel, men det kändes ändå rätt ansträngande för min slitna kropp. Blä, jag vill inte ha feber, och nu har jag även utvecklat huvudvärk och slem i halsen, tror jag vet vem jag kan skylla det på.
Nej men som sagt, idag känner jag verkligen för att göra något. Kanske skulle fråga mamma om vi ska dra en sväng ner till Ånäset och hälsa på mormor och morfar, jag skämms nästan då jag tänker på att jag inte varit hos dom en gång på hela sommaren, enda gången var när vi skulle till Umeå och se Nordman då jag knackade på för att låna toaletten. Känns konstigt på något vis, jag brukar alltid spendera minst en vecka nere hos dom under somnarna. Fast det blev vell så efter den där helgen i våras då dom bodde hos oss, då kände jag mest av allt för att kasta ut dom ur huset. Men man måste ta tillvara på sina gamlingar, man vet aldrig hur länge dom finns kvar.Puss & Kram !

2007-09-01
18:46:19

Lite sliten kanske
Jag känner mig inte direkt bakis, bara trött och sliten. Kan ju kanske bero på att jag har feber och så blandat med att jag var ganska full igår, men det är sånt man får ta. det kostar att ligga på topp, haha! Det är värt det.

Nu har jag varit duktig och städat, dammsugit och torkat golvet och Fanny var snäll och gjorde disken. Nu väntar jag på att mamma och pappa ska komma hem så vi kan få någon middag. Tror det skulle bli sjöfågel, mums. Hoppas bara jag har någon aptit, brukar vara lite jobbigt med den ibland när alkoholen infunnits kvällen innan.

Så vad ska man hitta på ikväll då? Inget ansträngande iallafall tycker jag, skulle uppskatta att mysa ner mig i soffan med lite godis och en bra film faktiskt! Får se om jag orkar dra min breda bak till VG eller nåt, ärligt talat så tvivlar jag på att jag kommer fara hemifrån eftersom jag måste gå. Men först och främst så måste jag hoppa in i duschen nu, kan nästan smöra bröd med mitt hår, gott !Puss & Kram !

2007-09-01
15:16:17

Falle fixar !
Vad hände igår egentligen? Däckade i soffan när jag kom hem från skolan iallafall, skulle fara och fixa passfoto men det var stängt, åt god middag och Sofie var här.
Sen blev det fan party. Fattar inte ens riktigt vilka människor som var här det var en salig blandning av sbhare, lövångerbor och gamla goda ansikten. Haha kul att min mamma var ute och gick med hunden och bjöd in folk på fest? Hahaha herregud kan lova att jag blev paff när Bonden och Micke Davidsson klev innanför dörren !
Känns ändå som det var ganska lugnt och städat, lång tid trodde jag att jag skulle få slippa torka golvet idag men nej då måste dom enda nyktra människorna VG och Fredde spilla ut en hel öl. Jag hade riktigt trevligt iallafall, men när tröttheten slog till så var det på allvar, min feber sa helt enkelt stopp.
PS så kan vi ju säga att stekarN Kludd var på topp, lammköttstopp! Hahaha efter att han träffat min lillasyster och hennes kompisar tror jag att han satt på hennes rum hela kvällen?


Sov ganska bra inatt, kändes lite ovant när jag nu blivit van att kunna röra mig hur jag vill men det var mysigt. Vaknade vid 14tiden och har i smyg börjat städa men jag känner ingen drivkraft. Måste ändå gå och göra klart nu innan mamma och pappa kommer hem från stugan ...Tanken slog mig, varför jag tror så blint på varenda ord du säger. Jag tvivlar aldrig på att du säger sanningen till mig, inte en endaste gång. Jag funderade lite över det där, men kom fram till att det helt enkelt är för att du aldrig gett mig en anledning till att tvivla. Även om du vet att orden sårar mig så säger du sanningen, och jag uppskattar det så otroligt mycket. Var berädd på en lång pratstund igårkväll, men allt löste sig så enkelt. Känns som att vi vet vars vi har varann nu, och det känns bra. Det känns som att det är så här jag vill ha det. Låter kanske lite småkorkat, men jag har vell blivit skadad av livet som jag levt. Men nej, det känns verkligen bra nu, på riktigt!Puss & Kram !