Titti

2007-06-30
17:22:58

festivaaal
Så var det igång igen ! Helt sjukt hur kul jag hade igår (mestadels).
Började med förfest här med bara massa snygga brudar, vi skrattade och sjöng och dansade. MANGE <3
Drog in vid festivalen kring 10snåret, och jag och Ninni måste ha dragit kvällens vinstlott. Vi betalade med ungdomsbiljetter men fick vuxenband, jag trivs !
Var ute på området ett tag och träffade folk sen begav vi oss ner till älvstältet där vi satt och sjöng mestadels hela kvällen sen.
Vid halv2 tiden begav vi oss uppåt igen och jag och Spence åkte karusell men den sög så vi for och åt langos istället.
Kom vell hem kring 4tiden nångång i morse och sen kan jag lova att jag har sovit gott inatt!
Förövrigt så gick min kvällens ros till Terese Fjällström, jag är extremt stolt över hennes beteende och hur hon hanterade alkoholförtärandet. Där har vi en tjej som verkligen lär av sina misstag !

Ninni har faktiskt rätt, egentligen borde man aldrig skriva om sånna där roliga kvällar, för det går nästan inte ens nästan förklara hur extremt kul man hade. Men det är som ändå något man måste göra, så man senare själv kan läsa det och minnas alla känslor.


Nu så kanske jag borde börja sminka mig och klä mig snart och så, förfesten börjar kring 7 och då är det bara att vara redo ! Det är ikväll det gäller; pengarna ska ta slut och så kan vi tappa bort oss i älven eller nåt, JAG LÄNGTAR ! PS så hoppas jag bungyjump om någon betalar för mig, TIHI.


Puss & Kram !

2007-06-28
15:03:30

magsjuka?
Alltså vad hände igår egentligen? Jag fattar fortfarande inte hur jag blev så full.
Började hos Evelina med födelsedagsfika, jättegott!
Eftter det for jag, hon och Murre till oldisarna för att åka flotte. Vi insåg nog redan innan det börjat vars det skulle sluta. Åkte i typ en halvtimma sen steg vi av vid festivalen för att se Citizen Kane. Träffade Linda och Petra och delar av gärngänget som hade burit sig dit. Tog ett par öl och lyssnade på musiken, hade det rätt skönt och mysigt. Sen försvann Eve och jag vet fortfarade inte vars hon tog vägen! Satt iallafall kvar i Älvstältet tills klockan var kring 12 då gick vi upp och jag och Petra delade på en langos.

När jag och Anton kom oss i säng var klockan 00.50 och senare skulle den hinna bli. Gick vell en halvtimma eller nåt sånt efter att vi lagt oss i sängen då min mage vände sig ut och in. Sen igen, och igen.
Kan lova att jag inte hunnit sova mer än 3 timmar när väckaren ringde imorse. Så jag ringde till Eva och berättade hur det låg till och hoppades att jag skulle kunna komma och jobba efter lunch iallafall. Men när jag steg upp vid 11.30 mådde jag likförbannat kasst i magen. Fick i mig lite yogurt och en macka iallafall men var tvungen att ligga still i en halvtimma sen för att inte kasta upp det igen.
Efter att min mat äntligen smält sig följde jag pappa in till stan en sväng och hjälpte han köpa en tröja, men jag kan lova att det var plågsamt för att jag mådde så illa.

Hoppas verkligen att jag mår bättre innan imorgon, att det bara var den där langosen som ställde till det för mig, för annars kommer jag gråta! Eller nej det kommer jag inte alls, jag kommer bara supa mig full iallafall och kräkas ännu mer än jag redan gjort. För jag vägrar sitta hemma under stadsfesten, speciellt när jag redan har förköp!
Nej nu ska jag försöka gå till köket och hitta nåt lätt jag kan stoppa i magen, så får vi se hur det går!Puss & Kram !

2007-06-27
16:55:18

And here we go again !
Kanske lika bra att supa sig redlös ikväll trotts allt?

ÅÅÅh varför måste jag jämt ha så rätt? Det gör ont i mig att det ska behöva vara så här.
Aja, det höll nästan 6 dagar iallafall.
Varför kan du aldrig bara säga förlåt, eller åt minstånde "ursäkta för att jag var otrevlig"? Sluta skämta bort allvaret i allt, det gör mig bara ännu mer irriterad och vid det här laget borde du lärt dig det.

2007-06-27
16:02:33

Jag vet att det är fjantigt men...
Tack, det där var precis vad jag behövde! Troligtvis betydde det inget speciellt men jag uppskattar dom små sakerna i livet!

Idag har det faktiskt gått otroligt fort att jobba! Jag har verkligen sökt jobb hela tiden sen var jag ute på 2 promenader och så följde jag en tant till apoteket sen satt vi oss i parken och åt glass det var rätt så mysigt! Så ja nu var man redan hemma, för det känns verkligen som redan!

Ikväll så blir det först fara till Eve och äta tårta sen få sig till stan på nåt vänster och spana in Antons pappa. Jag hoppas bara inte att jag kommer supa mig så full för då kommer jag ångra mig imorgon när väckaren ringer 06.45 det vill jag lova!Puss & Kram !

2007-06-26
20:53:30

Karate !
Guuuuuud så glad jag blev helt plötsligt !
Fick för det första i mig en fet portion spagge och kötte, mammsen hade verkligen lyckats! Efter det så tog alla mina planer slut så då följde jag mamma och fanny till sommarträningen i ersmark. Jag måste erkänna att det skulle vara en lögn om jag påstod att jag inte är kär i karaten. Jag vet att jag tar mina pauser från det ibland, men det är när det blir för mycket, och lat som jag är går det alltid trögt att börja om. Jag har iallafall bestämt mig för att chilla ett tag, lägga tävlingarna åt sidan. Jag är helt enkelt inte i ett sånt stadium i mitt liv att jag känner mig peppad på att leva för idrotten. Nej just nu så vill jag bara flyta omkring i det gröna och sköna. Men karaten ska ändå finnas där, för jag trivs med den. Jag triv med hur kroppen aktiveras, jag trivs med övningarna och jag trivs med alla mina träningskamrater, dom är verkligen ett störtskönt gäng!
Det enda som gick dåligt idag (förutom att mitt lillfinger krockade med Koss fot i full fart) var den där jävla foten! Varför kan det inte bara bli bättre? Jag drar en djup suck! Kanske borde ringa den där sjukgymnasten trotts allt?
AJA! Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sen hoppas att Anton vill pussas lite med mig !Puss & Kram !

2007-06-26
16:19:22

jobb, jobb, jobb
Fastän det är sjukt mycket dödtid så har jag faktiskt börjat känna att tiden går relativt fort nu. Det kanske kan bero på att jag satt i en gungstol och sov hela förmiddagen men ändå. Det beror vell säkert på att man börjat komma in i rutinerna och så, man har helt enkelt vant sig.
Jag behöver sömn, tonvis med sömn. Dessutom måste jag komma igång och träna igen och hoppas på att det kan få min aptit tillbaka. Jag är så äcklad av all mat jag måste verkligen trycka på för att få i mig den fastän min mage skriker efter hjälp.
Jag hoppas vädret kan hålla sig lite stadigt nu, då kanske man skulle kunna fara och rida hos Evelina idag. Fast med våran tur kommer det nog börja regna igen när som hellst. Världen (vädret) vill helt enkelt inte att vi ska vara tillsammans?

Jag kan iallafall säga att jag mår lite bättre psykiskt idag. Jag känner inte längre ångesten och jag behöver inte gråta längre, och ändå grät jag inte igår. Dock känner jag hur denna brist på föda gör mig grymt lättirriterad och att det enda jag fann ätbart i Antons hus i morse var laktosfull mjölk och müsli som smakade hundmat gjorde inte saken bättre. Enda gången jag verkligen kan äta nu är på morgonen och förmiddan. Efter det tar det stopp. Det var inte långt ifrån att jag skulle gå upp och kräkas igår efter jag lagt mig, lukten av haloomi i munnen gjorde mig äcklad.
Tack och lov hade jag iallafall min antefjante lingonvantePuss & Kram !

2007-06-25
21:23:08

vad är det med mig?
Jag kan inte fatta vad det är som händer just nu, både igår och idag har jag varit helt knäpp. Jag vill inte göra nåt annat än att gråta och allt känns bara piss fastän det inte är det. Kanske är vädret som drar ner mig vad vet jag? Allt känns iallafall jättejobbigt och jag vet inte ens vad jag ska säga. Borde kanske bara få släppa ut allt, det finns ju faktiskt framforskade bevis på att man mår bättre när man fått gråta. Men jag har ju inget att må dåligt över nästan?
Jag går bara och oroar mig hela tiden, oroar mig för saker som jag inte behöver oroa mig för. Jag hypertänker, och det är inte likt mig nu för tiden. Det är precis som att jag skulle ha mens, men inte ens det kan jag skylla på.  Jag känner mig helt enkelt lite konstig just nu.
Aja, fuck it. Det blir säkert bättre snart, jag behöver bara lite bekräftelse.Puss & Kram !

2007-06-24
23:50:04

Det är bara lite mycket just nu...
Varför är det så svårt att fatta rätt beslut fastän man redan i förväg vet att man väljer fel?
Hur kan man så possitivt gå in i något man vet är dömt att misslyckas?
Varför stöttar man sig mot någon som man vet gång på gång sviker?
Hur kan man tro att någon som gång på gång sviker ska ändra sig?
Varför är det så svårt att acceptera sanningen och gå vidare?

Jag vet att det inte är lätt, för jag har suttit i den där skiten själv. Jag vet hur otroligt svårt det är att bestämma sig för att gå vidare. Vad jag inte förstår är hur man kan gå tillbaka när man har lovat sig själv och alla runt omkring  sig att man inte ska göra det. Är det verkligen värt att svika förtroendet till alla vänner för den där personens skull? När man hela tiden fortsätter att gå tillbaka till den där personen fastän man har lovat alla sina vänner att inte göra det, då förstår jag att vännerna sviker, jag förstår dom när dom säger att du har passerat gränsen.

"Kärleken övervinner allt" bla bla bla. Ibland kanske man borde fundera på om det är värt det? Jag tror på att kärleken kan övervinna allt, men jag tycker inte att det är värt besväret. Om man förlorar alla sina vänner, sin familj, sina egna intressen och sitt eget liv, om man totalt viker sitt liv åt den här andra personen och gör allt precis som den vill, då har verkligen kärleken övervunnit allt. Frågan är bara vem vill leva i ett sånt förhållande?

Jag är oerhört bra på att anpassa mig till tiden, tillfället, iallafall om jag får säga det själv. Jag har fått till vana att bli kastad åt sidan för att det finns en sån här person, som slukar mina vänners liv. Jag är van att inte bli pratad med på dagar och inte fått umgås med mina vänner på veckor, för att dom sitter hemma och antingen bråkar med den här personen, eller väntar på att den här personen ska höra av sig. Kortfattat: Dom mår så dåligt på grund av den här personen att dom inte orkar umgås. Men när dom behöver tröst finns jag där, och jag tror på dom varje gång dom säger att "det här var sista gången", VARJE GÅNG! Ändå går dom tillbaka till dom, gång på gång. Och jag fortsätter tro på dom när dom säger att dom ska lämna dom. Är jag då kanske lika blind och naiv som mina vänner?

Trotts att jag under flera tillfällen blir totalt åtsidosatt, så går jag ändå tillbaka till mina vänner när dom äntligen har tid för mig igen. Gång på gång finns jag där som stöd och tröst, ofta när alla andra redan dragit för länge sen. Men nu börjar jag ta slut, och det känns som jag äts upp inifrån. Jag vet inget värre än när mina vänner mår dåligt. Jag skulle kunna offra hela mitt liv bara för att få se mina vänner vara lyckliga, och det är en sanning som kommer direkt från mitt hjärta. Jag försöker verkligen hjälpa till när det är svårt, för jag vill att mina vänner ska börja må bra igen, men när dom gång på gång sviker mitt förtroende och sätter sig själva i olyckliga förhållanden som är på och av oftare än solen och månen byter plats, då vet jag inte vad jag ska göra längre. Jag har så länge försökt hjälpa att gå vidare, skaffa ett nytt liv, hitta intressen och saker utanför den personen som får dom att må dåligt, men det verkar inte hjälpa. Jag vet ärligt talat inte vad jag ska göra längre. När jag ser att ni kommer sätta er in i en situation som får er att må dåligt och inte kan göra något åt det, då vill jag bara falla ner på knä och gråta. När jag redan innan det börjar ser vart det kommer sluta och inte verkar kunna få er att förstå, då är jag kanske bara ett irritationsmoment? Det kanske är dags för mig att sluta försöka lägga mig i andras liv och låta dom fatta sina beslut utan att jag försöker förstöra för det dom tycker är bra. Men om det ska vara så, då vill jag tamme fan inte att ni ska komma till mig när det jag inte la mig i gick åt helvete!

2007-06-24
19:55:25

Midsommarfirande
Ja midsommar spenderas då ju som sagt i Calles stuga i Båtvik. Vi grillade, bastade, fiskade, åkte ring efter båten, drack och hade allmänt trevligt ! Jag tycker det var riktigt mysigt faktiskt, och som pricken över i-et lyckades jag behålla en kontrollerad, lagom fylla i ungefär 12 timmar. Det enda negativa var nog alla dessa mygg! Jag har MINST 40 myggbett över hela kroppen nu, varav typ 10 stycken sitter på min stackars rumpa.
Dagen efter när vi vaknade så glassade vi i solen och for ut och åkte ännu mera ring, jag kan lova att jag och Sofie FLÖG! Då menar jag inte flög ner i vattnet, utan jag menar flög på vågorna! Jag trodde vi skulle dö men det gick bra , haha.

På kvällen då vi kommit hem for jag, Sofie, Ninni och Linda på midsommartravet. Det var inte riktigt samma feeling som det brukar och det blev inte så himlas sent heller innan vi for på frasses, men jag började må så illa att jag for hem och kräktes och gick och la mig nästan direkt.

Imorse väckte mamma mig vid 12 och så for vi upp till stugan. Det var rätt så skönt, har varit där hela dagen och bara varit. Har legat och solat, kollat i fotoalbum och så har jag badat lite.
Sen när vi skulle hem började maskningen. Först fick vi punka, sen var vi tvugna fara till ersmark, sen träffade vi en snackgubbe och bara zZzZZZzzZzzZZ.

Men nu är jag äntligen hemma iallafall. Får se vad det blir ikväll, antagligen fara till någon och se söndagsfilmen men om man har tur hittar någon på nåt anorlunda. Fast jag skulle ändå behöva en relativt tidig kväll, jag känner mig ordentligt trött faktiskt !
Du sa att inget skulle få komma mellan oss. Nu vet jag inte hur länge till jag orkar med det här.
Puss & Kram !

2007-06-22
14:13:47

en vanlig dag med oss !
SOMMAR ! ! ! !
Jag tror det är näst intill omjöjligt att få mer sommarkänsla än så här. ÅÅÅH SÅ UNDERBAART !

KYSS till livet !

2007-06-22
12:39:25

Midsommarblomster i solsken står
TYP IALLAFALL? Skönt att det är lite varmare idag iallafall!  

Hur som hellst, funderade på att inte fara och jobba alls idag eftersom jag hade kvar så mycket att göra innan vi ska till Calles stuga. Fast då kom jag till insikt med att ingen ändå skulle ha vaknat innan jag kom hem från jobbet så jag for iallfall och det kan jag vell säga var rätt lättförtjänta 500 kronor. PS så tror jag att jag vill bli spring-vikkare, LÄTT VÄRT !

Aja nu har jag iallafall kommit hem och min familj har försvunnit och jag har varit på karratåget och köpt groggvirke så nu ska jag hoppa in i duschen sen ska det börja drinkas! Allt fixade sig rätt lätt faktiskt, jag hade hamburgare och bröd i frysen, Sofie kanske hade fixat en plats åt mig i VGs bil och hade hon inte det så fick jag åka med Hulle. Superduper!
I morgon blir det midsommartravet, myspys! Jag och Hompa ska jag spela på lite hästar och om man har tur finns det alltid någon som bjussar på en öl eller två. Det känns som att mina pengar rinner iväg ikväll.

Haha förresten börjar jag fundera om jag är alkis, inatt drömde jag att jag, ninni och lullan var på olles fast det såg ut som i cliffs hall på övervåningen och vi bara satt och drack hela drömmen? Totalt normalt !
Trevlig midsommar gott folk ! Puss & Kram !

2007-06-21
21:41:03

Tagga !
Ja nu jädrans taggar jag till i morgon! Jag kommer aldrig komma somna ikväll känne jag.. Dessutom kommer jag verkligen inte kunna koncentrera mig på jobbet imorgon!
Vi hade nästan tänkt dra till Calles stuga redan ikväll men jag vet inte varför det inte blev ? Aja alla for någonstans men jag var duktig och stannade hemma och städade (mamma och pappa kommer hem ikväll) och efter Las Vegas slutar ska jag faktiskt gå och lägga mig! Jag känner hur jag kan behöva ta igen lite sömn om jag ska orka imorgon.


Hur kan känslor jag inte trodde fanns visa sig vara de starkaste jag kännt på extremt länge? Jag kräver ingen förklaring till det egentligen, jag försöker bara njuta av det så länge det fortfarande finns. Ändå går det inte en dag utan att jag vill gråta för att tankarna kommer; "han kommer lämna mig", "det kommer bli som det alltid blir", "jag kommer bli sårad igen", "han tänker på nåt ex" , "han kommer hitta någon annan", "jag är alldeles för efterhängsen", "han tror att jag har någon annan bara för att jag har mycket killkompisar", "varför skulle någon stanna hos mig?".
Jag hatar dessa förbannade tankar, för jag tror inte sånt om honom, jag VÄGRAR tro att han inte är en bra kille. För i mina ögon är han inget annat än bäst, och jag kan inte förstå hur jag inte föll för honom vid första ögonkastet?
Anton
Puss & Kram !

2007-06-21
18:08:30

Frasses
Jaaa så gott! Jag har längtat efter det enda sen sist jag åt det (dvs studenten-dagen) och äntligen har min hunger stillats! Jag har för övrigt ätit bra idag, tog en macka till fikat och åt firrepinnar till lunch! Min mage kanske äntligen kommer tillbaka igen?
Dessutom kan Ninni vara stolt över mig, jag drack kaffe idag. Det är nog det äckligaste man kan hälla i sig, jag ville gråta. Men jag fick faktiskt i mig 2 3djedelar av koppen så jag är stolt över mig själv! Fast jag lär nog inte göra om det inom den närmaste framtiden.

Idag tog jag mig en normal dag, förutom att jag började 10 min tidigare och hade 5min kortare lunch än vad jag ska egentligen. Jag har räknat ut att om jag jobbar till 12 i morgon så har jag bara 1 timma att ta igen av det som jag inte jobbar imorgon och en timma tar man ju lätt bort med några minuter varstans.

Förövrigt längtar jag sjukt mycket till imorgon! Guuuuuuuuuud så mysigt vi ska ha! Förresten är ingen på att bygga en midsommarstång? Jag är taggad! Myspysmyspysmyspys! Dessutom så är knallast ballast, jag ska grogga så det kommer nog sluta som det brukar ! Aja hur som hellst så kommer jobb-dagen i morgon gå jättesakta fastän det är midsommar för jag kommer längta så sjukt mycket. Fast jag vet fortfarande inte hur jag ska ta mig till calles stuga, ooops!Jag tror ingen förstår hur rädd jag verkligen är att förlora dig

SPEC-PUSS PÅ MIN MYSPROPP!
Puss & Kram !

2007-06-20
17:47:29

PS!
SNART KOMMER SOFIE HEM! :*

2007-06-20
16:27:16

Kras
Ja, allt känns som kras i min rygg och nacke. Alltså, när något krasar. Direkt jag rör mig så känner jag hur alla kotor och alla knutor bara krasas mot varandra och jag håller på att bli galen.  Jag skulle verkligen behöva fara först till Jerker och sen till Zedig, en helrenovering på min rygg helt enkelt !

Vad bjuder denna dag på då? Ingen som vet som vanligt. Jobbade iallafall till halv 3 (med en 5 min lunch) och nu har jag sparat ihop en timma och en kvart som jag kan dra bort på midsommarafton. Det känns ändå surt att inte jobba hela dagen när lönen är dubbel, men helt ärligt så behöver jag inte vara så pengakåt jag har en bra ekonomi iallafall.

Anton for nyss hem för att äta, han litar tydligen inte på mina matlagarskills. Jag ska vell försöka få i mig något jag också, men jag funderar på vad. Jag är nog för lat för att leva egentligen, och alldeles för lat för att göra fiskpinnar, men jag funderar på det ändå.
Det är något med mig nu, jag tror jag har något virus i min mage. Fastän min mage kurrar och skriker av hunger så klarar jag inte av att äta, jag känner mig helt enkelt inte hungrig. Jag känner hur min mage vrider sig men ändå får jag inte i mig något annat än fil eller kräm. Visserligen glider skräpmat ner hur lätt som hellst, men riktig mat, vanlig mat, jag känner mig helt enkelt äcklad direkt jag stoppar det i munnen. Jag kanske lider av ofrivillig anorexia? Eller så kanske min hjärna ställt in sig på nån fett-diet eller nåt? Jag fattar ingenting...


Tanken när jag skaffade den här bloggen var att jag skulle kunna tänka fritt och skriva fritt, och inte bry mig om vem som läste. Vid närmare eftertanke är det inte alltid en så bra sak, och det kan lätt sätta en i jobbiga situationer. Men grundprincipen är iallafall kvar; det här är INTE min lunarblogg, jag får skriva hur mycket tankar jag vill och jag får skriva hur utförligt som hellst om hur min dag har varit, för ärligt talat, jag skiter i om någon över huvud taget läser min blogg. Jag vet att det är relativt många som gör det, iallafall i gemförelse med vad jag hade trott skulle läsa den, men för mig spelar det ingen roll. För mig handlar det om att få skriva av mig och få lätta på det mentala trycket. Få prata av sig helt enkelt, fast i skrift.
Just nu så är det inte speciellt ofta jag skriver om mina tankar dock, det är mest om mina dagar. Ibland blir jag irriterad på mig själv att jag aldrig längre skriver om mina tankar, men då kommer jag på; jag behöver inte göra det. Att bara få berätta vad jag gjort under dagen och hur jag tycker det varit, det ÄR mina tankar. Just nu mår jag så bra. Hypertänkandet och allt det där är helt enkelt inte en del av min vardag längre. Största delen av tiden tänker jag nog inte alls (det låter väldigt interligent va?). Men jag trivs med det, i mina ögon blir man inte lycklig av att tänka, man börjar bara analysera för mycket. Jag trivs bättre med att stödja mig på fakta.


Nu sitter jag här och skriver om att jag aldrig längre tänker och alltid mår så bra, men jag måste erkänna att jag är rädd. Jag är verkligen jätterädd. För det första så kan jag inte förstå vilken god gärning jag gjort i mitt liv som har lett till denna tillvaro, och jag är skräckslagen att den tillvaron snart kommer svepas undan.
Dessutom är jag rädd för "snartet". För snart kommer min pappa hem igen, och han kommer stanna under en längre period. Jag vet att vi fått oss en mycket bättre relation sedan valborgs, och att hela familjen faktiskt blivit lyckligare, men nu är jag rädd att allt kommer bli som vanligt igen. Alla småbråk tär verkligen på mig, och det är så onödigt, för det leder verkligen ingenstans! Jag hoppas verkligen att allt kommer förbli som det är nu , men ärligt talat så tvivlar jag på att den drömmen kan besannas...Puss & Kram !

2007-06-19
16:00:10

Vackert regn ?
Idag när jag fick lunch så regnade det, så jag tänkte att jag har lix en matdosa på jobbet, så jag äter upp den och så kan jag gå en timma tidigare när jag slutar i stället (jag hade nämligen även kommit för tidigt på morgonen så jag fick en timma att ta igen).
Men när jag skulle sluta satt jag på bingo så det blev inget av. Då tänkte jag att "jamen då slutar jag klockan 3 istället, det blir en halvtimma". Fast när klockan var 3 så regnade det, då tänkte jag att "jag väntar tills halv 4 då jag ska sluta egentligen". 5 över 3 slutade det regna, och 25 över började det om igen. Känn min lott i livet.

Vart bär det av ikväll då? Inga planer hade jag iallafall, förutom att jag måste dammsuga och diska. Fast dammsugningen hade jag tillochmed tänkt hinna göra innan jag äter middag! Då kom nästa fråga, vad ska jag äta till middag? Det finns kycklingfiléer som jag kan steka upp om jag vill men jag är less kyckling.. Firrepinnar finns det iochför sig, kanske blir att göra det, var ett tag sen jag åt faktiskt.

Nu har det slutat regna igen, jag blir galen på det här vädret. Förresten, hoppas det börjar åska ikväll, jag tycker sånt är mysigt. Jag minns när jag var liten och det började åska, då satt jag och pappa oss alltid på altanen i ersmark och tände kaminen, sen satt vi där och bara myste. 1990-nånting, back in the days!Puss & Kram !

2007-06-18
20:28:01

snark
Det här är inget skämt, jag ger upp nu. Orkar inte ens diska, får ta konsekvenserna imorgon när det kommer vara ett berg av smutsiga tallrikar kvar.. Dessutom måste jag dammsuga imorgon, hela tjocka familjen kommer ju hem på torsdag.
Men ja som sagt, nu är sängen det enda jag ser. Skulle jättegärna vilja se dokumentären som går på 5an just nu men jag klarar verkligen inte av att hålla ögonen öppna.
Så nu blir det borsta gaddarna sen krypa ner i sängen. Jag längtar !
Puss & Kram !

2007-06-18
18:53:26

Brogården
Ja, så hade man börjat jobba också. Sommarjobba iochförsig, feriejobba. Jag dör av alla regler och skrattar åt att vi inte ens får mata? Aja ofta alla regler hålls, jag brukar bryta det mesta JÄH NU VAR JAG COOL.
Har inte gjort så mycket idag, varit ute och gått med en av de boende, dammsugat och bakat äppelpaj typ. Sen så såg vi ju också "midnattssolens son", svart-vit film från gud vet när, handlade om lappar. "Jätte"kul.

Är för övrigt sjukt trött idag, är det verkligen så jobbigt att jobba? Eller beror det kanske på att jag somnade närmare 2 inatt? Det kan ju faktiskt hända! När jag kom hem från jobbet idag 15.35 låg Anton den sömntutan fortfarande och sov, tog nog inte mer än sekunder efter han lämnat sängen som jag däckade och vaknade inte ens när telefonen ringde.
Har legat halverst däckad framför tvn sen jag vaknade, har dock gjort en kraftansträngning och stoppat i mig en filtallrik och sen dragit mig till datorn.

Ikväll var jag verkligen inte sugen på någonting. Jag vill bara ligga hemma och sova i soffan. Kalla mig lat men jag är tammefan det tröttaste som finns just nu. Blir tidigkväll ikväll skulle jag tro! Det kan jag verkligen behöva, inte minst med tanke på att jag börjar jobba halv 8 i morgon bitti.
Puss & Kram !

2007-06-18
00:32:49

Arvid airlines
Haha helt sjukt hur kul jag har haft ikväll! Började med att jag Anton och Arvid satt hemma hos mig och skrev en låt (kom dock bara till första refrängen), sen blev det ett avbrott med mys kring elden vid älven, sen har vi åkt Arvid airlines Renault E-space med flygvärdinnan Johansson till våran hjälp (celle). Det var nog RÄTT så länge sen jag skrattat så mycket! Tack för en glad kväll killar!

Men hejhopp jag jobbar imorgon måste upp klockan 8 jag kanske borde sova? Fast det ska jag också, ska bara först krypa ner i jacuzzin med Anton nu. Myspys!Puss & Kram !

2007-06-17
17:03:58

nudlar och coca cola
Oj så skönt det är att vara själv hemma, öronen får som lugn och ro. Har städat undan idag, bäddat sängen, diskat osv, så man får lite struktur. Börjar jag strunta i att stöka undan blir det fort en ond cirkel och på några dagar ser hela lägenheten ut som en svinstia. Men nu känns det bra, jag är skötsam. Jag har tillochmed tvättat.
Middagen kände jag dock ingen ork till, men det var verkligen jättelänge sen jag åt nudlar.
Nu så hade jag tänkt bege mig mot Anton , och helt plötsligt så undrar jag hur varmt det är ute egentligen, ser att Anderas är ute i bara shorts. Tänk om det blir finare väder nu igen? Jag blir så lycklig då! Fint väder är äkta kärlek!
Men nejj jag har inte tid att sitta här jag borde bege mig bort mot Rancho.Puss & Kram !

2007-06-17
13:01:01

Dröm
Först och främst, igår glömde jag en sak som jag aldrig tidigare gjort under detta liv (8 månader) och jag tycker det är jätteirriterande för det kunde verkligen inte komma mer olägligt. Aja, är hjärnan glömsk får hela jag lida.


Inatt så hade jag ganska roliga drömmar, och om människor jag vanligtvis inte drömmer om. Bitvis var det faktiskt riktigt kul, till exempel när Sandra Larssons mamma blev galen och när vi sprang ifrån några väldigt efterhängsna typer! haha jadu, ibland önskar man att drömmarna vore sanna bara för att det vore så roligt att ha kvar minnena.
Drömde förresten rätt mycket om någon som jag bara brukar bli arg när jag drömmer om, men så var det inte den här natten. Det kändes så verkligt och jag blev så glad att jag fattade de beslut som jag gjorde, för jag kände ingen ånger och jag vet att det var rätt. Jag skulle inte gjort det på ett annat sätt om det hände i  verkligheten, och det känns skönt att mina drömmar äntligen har hunnit ifatt verkligheten. Allt stämmer helt enkelt ihop nu.


Vad händer idag då? Jag är ensamlämnad åt mitt öde, mamma for ner till pappa i morse och Fanny for till m&m. Så jag är själv hemma fram tills på torsdag. Det känns typ ändå rätt skönt, hela lägenheten för sig själv.
Börjar ju förresten jobba i morgon också, det ska bli intressant att se hur det kommer gå. Känns ändå som att 3 veckor är en kort tid, och jag tror faktiskt det kommer gå snabbt. Jag tyckte 5 veckors APU på servicehuset i kåge gick fort, så 3 veckor på brogården kommer säkert bara svisha förbi. Ska bli intressant att se vad jag får för shema också, jag håller mina tummar om att det ser bra ut.Puss & Kram !

2007-06-16
17:03:14

Mys
Ja, det tycker jag beskriver gårdagen rätt bra. Fick jättegod mat hemma hos Anton sen jordgubbar och glass till efterrätt, MUMS! Sen kom kavaleriet dit och vi satt och spelade lite gitarr och så, men vi saknade känslan. Så vi for på max och käkade sen drog alla då gick jag och Anton hem till mig och såg Blade istället. Somnade nog relativt tidigt skulle jag tro, och vaknade faktiskt 13.35 imrose av mig själv!
Idag har det inte hunnit hända mycket ändå, har bara varit på Maxi med mamma och handlat. Funderar på vad som händer ikväll, hemmakväll kanske? Jag kände mig ändå sugen på att göra något, någon som är sugen på styra nåt bus?Haha, om jag inte visste bättre skulle jag nästan tro att du skickat spioner efter mig. Fast det är klart, spioner ska ju vara diskreta och tro mig, det var dom verkligen inte. Var nog ett tag sen jag blev så utglodd, men som vanligt kan jag inte göra någonting annat än att skratta. Lite funderar jag också vad du går runt och säger om mig egentligen, eftersom jag helt plötsligt fått så många hemliga beundrare. Rykten hit och rykten dit, jag är van att vika mig dubbel av skratt angående all skit som snackas om mig och jag kan gissa att den här gången inte kommer vara något undantag. Varför snackar alla så mycket om dom som vågar säga nej, vågar gå vidare? Kanske är det avundsjuka, att man själv inte vågar lita på sin egen person, och stå upp för vad man tycker.Puss & Kram !

2007-06-15
17:43:50

Kyla
Var tog det fina vädret vägen? Det känns nästan som minusgrader ute nu, hurvas och lurvas jag trivs inte jag vill ha tillbaka sommaren! Hör förövrigt rykten om att det ska vara 12 grader på midsommarafton, JAG VÄGRAR!

Annars så börjar jag jobba på måndag, känns jobbigt att måsta styra tillbaka sin dygnsrytm men samtidigt så jobbar nästan alla nu i början av sommaren så då är det lika bra att jobba själv också så man inte bara ligger och sover hela tiden.

På tal om annat så vägrar min förkylning ge upp! Det känns bra på dagarna men på kvällarna och mornarna är supersnoret och sandpappershalsen tillbaka. Varför? Mamma säger att jag får skylla mig själv som är ute och ränner på kvällarna men jag har faktiskt suttit hemma flera kvällar i rad nu, förutom igår då vi var ute och kastade vattenballonger då. Jag klarar helt enkelt inte av att sitta hemma och vara sjuk när jag vet att alla andra är ute och har kul. Jag har fallit offer för samhörigheten.

Nu tycker jag att tiden går alldeles för sakta, jag skulle ju bara hem och duscha sen fara till Antons pappa. Nu har jag varit hemma i 2 timmar och jag är rätt så uttråkad! Väntar nu bara på att min bror ska höra av sig och sen att Helene kan komma nångång så vi kan fara. Jag har suttit hemma själv för mycket senaste dagarna och jag vill inte vara hemma nu för alla bara städar och min mamma har lite pms.
Men inte händer det något för att jag sitter här och ugglar, nu ska jag ringa Anton och fråga när vi ska äta sen får jag vell fingervirka eller hitta en annan hobby som man brukar sysselsätta sig med när man är 70+.Puss & Kram !

2007-06-15
15:34:29

Vad nu då?
Helt seriöst, VAD VILL DU MIG? Haha, jag fattar verkligen inte vad som händer just nu. Men jag tycker du verkar lite tappad faktiskt. Dessutom tycker jag fortfarande det är grymt skönt att jag inte bryr mig. Jag blir bara irriterad men vad kan man göra annat än att skratta åt idioter som dig ?


Det är faktiskt rätt skönt att sova till 1500 varje dag nu, när det ändå är dåligt väder. Ikväll blir det fara och grilla hos Antons pappa sen ser det ut som det är fest? Jag kände inte taggen igår men idag känns det lite mer faktiskt. Det blir säkert mysigt.


Jag saknar Linda
Puss & Kram !

2007-06-13
15:16:18

Huvudvärk
Jag förstår verkligen inte vad det är min kropp vill mig. Igår mådde jag rätt så bra faktiskt, jag hade verkligen hopp om att jag skulle bli frisk. Idag känns dom tankarna långt borta. Jag vaknade klockan 7 imorse, efter ungefär 5 timmars sömn. Jag kände min värk så jag tog en ipren, men att somna om igen verkade näst intill omöjligt. Tror klockan var närmare halv 9 innan jag äntligen kunde falla in i John Blunds värld igen.
Slog upp ögonen igen vid halv 12 tiden och önskade att jag bara kunde få sova för evigt. Värre huvudvärk var det länge sen jag var med om. Hela huvudet bultar och det känns som att hjärnan ska knäcka skallbenet för att den sväller så mycket. Det är helt sjukt så mycket min värld snurrar, och kan du tänka dig att det är utan en endaste liten droppe alkohol. Jag hoppas verkligen på att det ska börja åska, då får jag iallafall en förklaring till huvudvärken och då kommer den även att lätta, för ska jag gå och må så här i flera dagar funderar jag hur jag kommer orka börja jobba på måndag.
Nej just nu så vill jag bara ligga i sängen och mysa med min antefjante så tiden kunde gå fortare.
Puss & Kram !

2007-06-13
00:18:47

Låt mig sova
Jag kan inte fatta hur jag kan vara så trött? I och för sig somnade jag inte förän 5 imorse tack vare den alltid lika älskade mensvärken, men sen sovde jag faktiskt enda tills mobilen visade 14.05.
Steg upp och åt frukost, Anton for tillbaka till Ralle och jag satt mig just vid datorn för att blogga om att jag hade tänkt ringa Sofie när hon kliver in genom dörren.
Vi käkade lite sallad till middag sen for vi hem till Ralle vi också. Spelade lite Tony Hawk  och kort, jag gav Sofie storstryk i Finns i sjön, haha.
Till slut tog dock hungern över och vi for till max och köpte milkshake och chilicheese, efter det cyklade vi vidare hem till mig och bakade negerbollsdeg. Jag har verkligen svårt att förstå dom som tycker att ordet negerbollar är diskriminerande. Dom borde ju vara glada att någonting uppkallats efter dom? Dessutom står det negerbollar i bakboken! Och förresten, om negerbollar är diskriminerande så är vita huset det också !
Nu for Soffan just hem och jag funderar på att lägga mig i sängen. Jag är faktiskt grymt trött och sömnen är jätteefterlängtad! Drömde knäppa drömmar förra natten bland annat om att Evelinas mamma ville skjuta mig.Haha jadu, jag vet inte riktigt vad jag ska säga om dig. Jag tycker faktiskt det är ganska skrattretande. I mina ögon så kommer du nog förbli en i mängden av dom jag önskar vore bra men aldrig kommer förändras, för jag tror verkligen inte att du är något annat än det. Ändå så verkar det som att du bryr dig nu bara för att jag skiter fullständigt i dig och har hittat någon som jag kan må bra av att tycka om. Vad är det du vill mig egentligen? Haha, jag kan verkligen inte göra annat än att skratta, jag tycker verkligen att du är patetisk. Jag trodde aldrig att jag skulle se dig på det sättet, men tydligen så gör jag det nu. Fortfarande så tycker jag det är sorligt att vi inte kan vara vänner, men jag orkar inte lägga ner energi på någon som bara ska hålla på och svina sig. Nej vet du vad, jag tycker det är dags för dig att VÄXA UPP!
Puss & Kram !

2007-06-12
00:17:53

This is life as it should be
Jag tror inte det är mycket som skulle kunna få mig lyckligare än vad jag är just nu. Jag kan bara komma att tänka på en enda sak och det är att det löser sig för Linda nu, för det finns få saker som är så underbart att se som att se henne lycklig. Förutom det så tror jag att mitt liv är komplett. Jag har människor överallt runt omkring mig som älskar mig, och som jag älskar tillbaka, och när man har det så kommer faktiskt det mesta av sig självt.

Det bästa är nog vad mycket jag lärt mig om mig själv de senaste dagarna. Jag har haft sommarlov i en vecka och under den veckan har jag kommit fram till många saker. En stor bedrift som jag insett är att ofta föraktar vi människor vi inte känner, för dom är alldeles för lika oss själva. I samma ögonblick som jag insåg det slog en annan tanke mig; jag är verkligen över "den där". Det är så skrattretande när jag tänker tillbaka på hur jag tänkte där ett tag, jag hoppas att jag slipper vara en sån människa igen. Jag tror jag brukar kalla dom för småfjortisar. Egentligen har det inget att göra med deras personlighet, utan endast för att dom så lätt blir snärjda i fel spindelnät.

Jag tror jag har hittat rätt spindelnät nu. Det känns verkligen som att allt stämmer, allt är bra den här gången. Värmen, tryggheten och den allmänna känslan är helt rätt. Det känns helt rätt. Det var länge sen jag var så här rädd att förlora någon, och jag tror det är första gången som jag på riktigt ser en framtid.

2007-06-11
18:10:36

Grattis, grattis!
Början av juni har som vanligt inneburit en hel del födelsedagsfirande, med mest betoning på storebror och lillasyster. Sedan har det varit mycket badande, solande och mysande också. Efter flera veckor i solens strålar har det dock varit mulet idag, och ärligt talat var det rätt så skönt. Då slipper man ha dålitg samvete över att inte vara ute.

Igår var faktiskt en rätt så mysig dag måste jag säga, trotts att mamma slet upp mig och Anton ur sängen klockan 11. Vi for ut till maranäsvältan och sen for vi till stugan och gjorde premiärdoppet i nya dammen. Botten var galen men det var rätt kul ändå.

Kan ju också lägga in att i fredags var galet. Började med förfest hos Calle där vi åt och söp oss redlösa, haha herregud det spårade med ramsorna vill jag lova. Efter det drog vi in till stan men alla försvann överallt men mitt minne säger mig iallafall att jag gick in till stan med Agnes. Efter att ha träffat upp Anton och Lance gick jag med typ Falle och Jenka in till Nordannå där vi skulle slå ner nån brud men hon började tydligen bara flänna jag minns typ inte. Var iallfall jättekul på nordannå träffade sjukt mycket folk som jag inte sett på länge och det är lika trevligt varje gång! For och käkade just innan frasses stängde sen for vi hem och sov, stackars stackars min förkylning.

Vad händer i veckan då? Börjar ju jobba nästa måndag. Hm, mina planer ligger nog i att ta det lugnt och försöka bli frisk, iallafall den här kvällen kommer jag nog spendera hemma framför tvn med en filt. Känns förövrigt som jag kommer somna innan klockan slagit 2100.


11/6-07 Anton :)


PS så vill jag ge all kärlek till min mamma för jag fick 2dagars biljetter av henne till stadsfesten!

Puss & Kram !

2007-06-07
12:35:57

Sol och snor
Det är vell ungefär hur vardagen ser ut just nu. Har vaknat två mornar i rad med snor halva ansiktet, MYSIGT ! Nej det kan jag inte påpeka att det är faktiskt ! Helt sjukt, hur kan man bli tvärsjuk när det just blir sommarlov? Hellst av allt vill jag bara dö och vakna om en vecka frisk som en nötkärna. Jag tycker inte om att vara sjuk på sommaren.
Jag hade tänkt bege mig mot Sofie men ärligt talat är jag för trött och slut för att orka göra något över huvud taget, jag överväger fortfarande om jag ens ska orka gå ut och lägga mig i solen. Jag mår helt enkelt inte speciellt bra.


Förresten så vill jag säga tack för en rolig skolavslutningskväll! Träffade grymt mycket folk som jag inte sett på länge och det var verkligen jätteroligt. Dock var det några timmar på krigsstigen och när jag vaknade igår kändes det verkligen som att jag hade slagit någon för jag har grymt ont i min hand men jag tycker verkligen att jag borde ha minnats om jag hade gjort det!


Vad händer härnäst i livet då? Imorgon har resten av världen skolavslutning, så det blir nog lite party. Fast jag som är så sjuk kanske borde försöka hålla mig lite nykter iallafall. Jag tror jag styr det bra till slut iallafall, det brukar gå bra! Annars så är det vell länge kvar innan det finns några planer i min bild. Min bild just nu är vell mest planerad ledighet, bara ligga och glassa i solen hela dagarna. Börjar jobba den 18e på Brogården och har jobb i 3 veckor där, ska sen försöka få extrajobb jag hoppas jag hoppas. Sen är det midsommar, stadsfesten, pdol och JA vi ska ha SJUKT KUL.
Puss & Kram !

2007-06-05
12:51:10

Sommarlov !
Så extremt skönt ! Visserligen har det käntes som sommarlov enda sedan i fredags, men nu är det på riktigt. Inte en enda dag till med skola förän 22a augusti, fyfan så skönt! Och inte nog med det, just nu är vädret underbart också! Minns knappt sist det regnade och idag är första dagen på länge det ens är moln på himlen.
Min längtan till vintern finns inte ens lite längre, jag njuter av stunderna och tiderna som är här och nu! Det var faktiskt länge sen jag mådde så här bra. I och för sig är jag förkyld, nyser hela tiden och min hals känns som sandpapper, plus min fot är fortfarande trasig, men det är ju tanken som räknas, och min tanke, den mår bra !
Känslan som jag aldrig trodde fanns
Puss & Kram !

2007-06-02
01:36:28

Vid världens ände
Eller stavas det ende? Jag har faktiskt ingen aning vad som betyder slut och vad som betyder rumpa, helt ärligt.

Ja, som sagt. Var iallafall på bio med Linda och Ninni och såg Pirates. Den var sjukt mycket bättre än 2an men jag kan inte riktigt bestämma mig om den här eller den första var bäst. Var iallafall trevligt, och lite öde. Roligast var det nog för Ninni, för hon hade två öden där.
Efter det for jag ut med Anton, Arvid, Kludd och Jåkke, körde runt lite och Kludd var körskolelärare, det var länge sen jag skrattade så mycket. Fast värst var nog Jåkke, jag har aldrig sett någon ha så kul!

Men nu kom det en filur i bara handduk som jag tror jag ska mysa ner mig i sängen med nu. God natt gott folk!Puss & Kram !

2007-06-01
16:55:02

Let the sunshine in!
Den här dagen är så underbar? Vädret är så SJUKT fint! Visserligen blåser det lite men det är nog lika tur, annars skulle vi nog smälta bort i värmen. Det här är andra dagen i rad som det inte går se en skymt av ett moln på himlen. JA TRIVS !

Jag och Sofie gick iallafall på stan och köpte bikini idag, jag köpte 2 stycken för jag kunde inte bestämma mig. Det är lite häpnandsväckande när man tänker på att jag ALDRIG brukar hitta någon bikini som jag gillar.
När vi hade gjort det och gått in en snabbis på Kicks för att köpa hårfärg så begav vi oss till Sofie. Där slog vi igång sommarmusik, tog på oss våra nya bikinis och så la vi oss i solen på en filt och där har vi glassat fram till nu! Det har varit extremt skönt, fast jag tror att en myra har bitit mig på benet.

Nu så ska jag ta och hoppa in i duschen innan Linda och Ninni kommer in till stan, man börjar alltid lukta så gott efter att ha solat eller vad säger du? Skulle inte tro det va.. Får se vad vi kan hitta för mat att kasta i oss, jag var verkligen inte sugen på skräpmat idag.. Sen så blir det så Pirates + Popcorn osvosvosv ni vet vad som gäller!
Nu känner jag att allt är sommar och då tar tiden aldrig slut så när bion är slut är kvällen ung i min värld, så då ska jag ringa Sofie och höra vad järngänget har att erbjuda småtimmarna. Blir säkert något bra !Så länge det finns tankar kvar så finns det någonting kvar. Men jag känner mig så totalt obrydd, jag lever i en annan del av mig själv nu, och den delen gillas. Jag är lycklig !Puss & Kram !

2007-06-01
11:28:44

Sol, gräs och solbrills
Så var den sista skoldagen gjord. Visserligen så är det innebandycup på måndag men jag kände mer för att glassa i solen då! Om det är sol vill säga. Sen skolavslutning på tisdag, JA TRIVS!

Jag älskar detta väder det är så otroligt skönt! Igår var vi och spelade brännboll i kvällssolen, shorts och barfota, blir det mycket mer sommar än så? Var extremt skönt iallafall.

Idag så tror jag det blir mycket glass i solen med Poppisoffan, det lät rätt skönt! Ska försöka he mig in i stan och köpa hårfärg och bikini också men vi får vell se hur det går med det. Ikväll blir det biorio med Linda och Ninni, Pirates 3, jag längtar! Jag uppskattar verkligen att få umgås med Linda nu när vi ses så sällan. I sommar kommer du dock inte undan! Jag älskar dig sunshine!
Men nu ska jag ta och kasta i mig lite maaaaat. Typ fil lät bra. Försöka få i sig nåt nyttigt mål om dagen iallafall.Puss & Kram !