Titti

2007-08-31
09:04:52

Tjockis
Så var det ännu en ny dag.. Kan ju börja med att säga att gårdagen gick rätt så bra, inte speciellt mycket tankar, fick annat som fångade min uppmärksamhet. Haha måste bara säga herregud x-men med råttor och skäggisar. Nu har jag all rätt i världen att döpa om Vallin till Skäggninni!
For till medle igårkväll oc hvar med Terese, satt och myste framför tvn med popcorn, var riktigt skönt att bara ta en kväll att ta det lugnt..
Somnade förövrigt innan 22.30 !

Så vad ska vi säga om idag då? Ska till Elin efter skolan slutat och äta tårta iallfall , mums och grattis på 18årsdagen! Ikväll hoppas jag på fest men vi får vell se, känns som att alla är lite tröga? Sjuka också för den delen.. Nog för att jag också är det, har feber, men sen när har det stoppat mig ? Det bästa skulle egentligen bara vara att mysa ihop sig med en bra film men jag vet inte ..


Det gick ju så bra igår, varför kunde det bara inte fortsätta? Nej då måste jag ha en cpfittdröm inatt som ger mig äckliga förhoppningar som jag vet inte ens finns i verkligheten. Aja, ge mig lite annat att tänka på så ska vi se det snart försvinner!Puss & Kram !

2007-08-30
13:22:43

Jag tror jag är en grillrök
Jag får sammanbrott av att inte blogga varje dag, min hjärna måste få släppa ut allt som finns däri hela tiden för annars blir jag så deprimerad. Då är det självklart att "ovanligt nog" dör mitt internet och vägrar fungera. Anna kom förbi igår och försökte fixa det men hon klarade det inte.
Annars igår så kan jag ju säga att jag hade mycket trevligt på kvällen där vid thecage, jag och Arvid spelade fotboll och jag var på mitt livs topp när det gällde fotbollsspelandet ! Hade verkligen hur kul som hellst, var dessutom jättetrevligt att träffa Arvid jag blir alltid så glad av att vara med honom.

Måste erkänna att fastän jag hellst av allt inte ens ville stiga upp ur sängen idag för att jag har träningsvärk i så gott som hela kroppen så är jag ändå väldigt pigg. 3 nätter i rad nu har jag sovit hur bra som hellst, jag är så stolt över mig själv. Har inte längre ångest över att sova ensam och tillochmed mina mitt-i-natten-vaknanden har blivit färre. Det är underbart!

Idag har känts som en ganska lätt dag, började med wookande, kanotande och chillande vid älven med våra "hälsolärare". Därefter hade vi omvårdnadsprov, vet inte riktigt vad jag ska säga om det. Har ett säkert G iallafall, får vell hålla tummarna och hoppas på att jag kanske kan få ett VG-.
Nu har vi vell ingenting egentligen, eller engelska kanske? Eget arbete iallafall, sen bär det av till mitt och Ninnis riktiga hem KAPLANSKOLAN, puss!

Senare idag har pappa lovat att följa mig till polisstationen så jag äntligen kan ta ett nytt passfoto så jag kan fara utomlands någon gång i mitt liv ! Det känns faktiskt superduper! Börjar bara inse att jag inte riktigt vet hur mycket pengar jag har kvar men det borde iallafall vara minst 3000. Sen ikväll då? Jag har ingen aning, vi får vell se. Borde gå ut och gå en promenad och få lite rörelse i mina träningsvärkande ben, men annars då? Orkar inte sitta hemma, det är dålig stämning där av någon anledning. Fast som sagt så är jag fixarN, så det löser sig!Att inte veta, det är nog föralltid det värsta. Även om sanningen är något man inte vill ska finnas, så är det ändå bättre att veta det än att inte veta över huvud taget, utan bara gå runt och fundera. Just nu så funderar jag nog för mycket, och jag hypertänker nog ganska mycket. Jag vet att det inte tjänar någonting till och det är just därför jag blir så arg på mig själv när jag gör det. Men imorgon kommer helgen och då kanske det här kan lösas, jag hoppas det. Orkar inte gå runt och inte veta, det gör mig så sjukt i huvudet. Måste få en klar bild av vars det här leder, vilket håll det än är. Är ganska säker nu på vad det är jag vill, men det är ju viktigt att dra åt samma håll.. För jag vet att jag inte klarar av att ha det så här, att inte veta.Puss & Kram !

2007-08-28
18:18:47

Sliten
Ja nu börjar jag känna av det, tröttheten. Pluggade lite när jag kom hem från skolan och sen har jag legat på soffan framför tvn hela eftermiddagen, och det var riktigt skönt! Fast på något vis får jag ändå dåligt samvete när jag inte gör massa saker som borde göras, diska och städa mitt rum till exempel. Fast något jag iallfall fick gjort var att fylla på mobilen så jag fick gratis sms! Började även inse hur länge sen det var jag hade det sist, haha. Ganska kul egentligen när jag tänker efter vad för liv jag levde då.Haha, jag är ju hopplös! Jag tänker för mycket! Måste hitta något mirakelsätt som gör att jag lägger av med det, för jag vet att det inte leder någonstans och jag är bara fjantig. Just nu vet jag inte ens riktigt vad jag har för känslor och jag måste lära mig hantera det. Men trotts förvirring så är jag fortfarande glad och på bra humör! Tur att jag vet att jag bara fjantar mig!

Något som jag inte fjantar mig om, insåg jag idag. Jag hade glömt hur mycket människor kan förändras, men nu fick jag ännu en gång den insikten. Det är klart att det är sorligt att gå vidare från någon man hållit så kär, men ibland är det helt enkelt det man måste göra för att klara av att kunna ta nya steg i livet. Dessutom är det mitt val, även om jag inte valde att bli ställd i situationen jag hamnat i så är det helt och hållet jag själv som har bestämt vilken väg jag ska gå för att ta mig ut ur det. Det kanske ses som själviskt av vissa, men då får det vara så, för jag vet nu att jag inte klarar av att få andra att må bra när jag inte ens kan må bra själv. Love thieself som dom brukar säga, och hur det nu stavas.. Jag jobbar iallfall på det! Gör du?Puss & Kram !

2007-08-28
15:27:28

Träningsvärk?
Min kropp är helt sjuk, jag har träningsvärk på sidorna av höfterna? Alltså de tgår typ inte förklara men kan man ens ha träningsvärk där är frågan jag ställer mig? Jag har det hur som hellst..
Idag har gått ganska bra tycker jag, sovde jättegott inatt och drömde om massa trevliga saker, ammarnäs och "Thomas" bland annat. Känner hur jag börjar sakna det mer och mer.
Min enda ångest just nu är hur jag ska klara av matten? Fast det går nog bättre när jag börjat komma in i det.
Känner mig faktiskt ganska pigg och glad idag men sen såg vi Shakespare in love sista lektionen och jag dör, jag klarar inte av kärleksfilmer. Så nu måste jag göra något som rycker upp mig!

Hade faktiskt tänkt fortsätta vara duktig och plugga ännu mer Cirlukationen idag, typ nu kanske? Får vell se vad det blir sen ikväll, jag är sugen på göra nåt! Synd att det är så kallt ute säger jag bara, men som sagt, vintern är påväg! Hoppas bara snön kommer tidigare än förra året, det är ingen riktig vinter utan snö! Ingen vinter alls över huvud taget!

För övrigt välkommen hem till Bulgarienpojkarna som alla 4 tog sig hem med livet i behåll!Idag känner jag mig realistisk, det känns bra. Jag tar dagen som den kommer just nu och gör samma sak med tankarna, en i taget helt enkelt. Livet känns faktiskt helt okej, det känns faktiskt riktigt bra! Höstdepressionen som för någon vecka sen höll på ta steget in i mig lyckades jag knuffa ut igen och trotts några motgångar så känns det faktiskt som att livet bara blir bättre och bättre just nu! Det är underbart !Puss & Kram !

2007-08-27
22:21:01

Plugg och pinnbröd
Det känns verkligen som att jag fått mycket gjort idag. Som sagt var Emmeli här när jag slutade skolan så jag hann träffa henne och hon höll mig sällskap när jag började skriva min hälsodagbok. Därefter har jag gjort skrivarstugarläxan och dessutom pluggat rätt duktigt på cirkulationen som vi har prov på på torsdag.
Gugge kom hit ett tag och fikade, hon har börjat bli så trevlig på senaste tiden så det var faktist jättekul, sitta och snacka lite skit sådär.
När klockan närmade sig 20.00 hade jag tänkt gå ut på en promenad, sen sova, men då kom jag på att jag vågar helt seriöst inte vara ute och gå själv på kvällarna nu. Det är ju fan helt sjukt, jag vågar inte ens gå ut och motionera runt min egen stad för jag är så fittigt jävla rädd för att bli våldtagen, och ändå har jag gått karate i 7 år. Det är ju tammefan sanslöst!
Blev istället så att jag gick till lejonströmsbron och grillade med sbh, käkade pinnbröd och mars-mallows, mums! Riktigt mysigt faktiskt, och det kändes kul att träffa Matte och Lina, har inte gjort det sen innan dom for till Grekland. Dock påminde sig min trötthet rätt fort och då var Calle en ängel och skjutsade hem mig.
Nu har jag tänkt gå och sova innan jag faller ihop!Det höll på bli ett sammanbrott där tidigare idag, och jag blir så irriterad på mig själv. Efter att ha tänkt egenom det lite så inser jag hur fjantig jag är och att jag måste skärpa mig när det gäller detta tänkande! Jag bara tänker och tror och hoppas hela tiden, jag måste göra som min Skrivarstuga-lärare säger: reseach ! Nej humöret mitt steg faktiskt igen efter bara någon halvtimma med depp, jag bättrar mig hela tiden känner jag! Blir så stolt över mig själv när jag faller ner sådär och blir ledsen, sen kan jag själv klara av att fort resa mig och inse att det bara är att sopa bort spånet från knäna. Undra om det verkligen är så det ordspråket går? Men sen, vem bryr sig om tio år?Puss & Kram !

2007-08-27
17:57:31

Skrivarstuga
Ja idag så hade jag min första lektion i årets individuella val, Skrivarstuga. Det hela känns faktiskt som ett skämt, hur kan 2 stycken simpla noveller leda till 150p samtidigt som 75% av all tid vi arbetar är hemma. Säg dock inte att jag klagar, för jag trivs rätt så bra med måndagssovmorgonen och den simpla torsdagen som kommer följa!
Efter buset på Kaplan gick jag och Ninni in till stan och köpte lite nödvändigheter, OBSERVERA att Sebastian-shampoo för 120kr inte räknas som nödvändigheter i min bok, men vi alla vet nog att det är anorlunda i Ninnis..
Åkte kanot på idrotten och sen hade vi 2 ganska värdelösa lektioner, sen var dagen äntligen slut.

Kom hem och vem sitter på min trapp om inte Emmeli Fjellström? Haha, det var lite oväntat faktiskt men kul då fick jag lite sällskap ett tag innan Fanny kom hem. Mamma lagade en jättegod middag och det var bara jag och hon så vi pratade ut ganska mycket som jag kände jag inte gjort på jättelänge, och det kändes jättebra. Om det är någon som förstår så är det mamma!

Hur ser kvällen ut då? Hade först och främst tänkt vara duktig och göra Skrivarstugar-läxan, sen måste jag plugga på cirulationen om jag vill hinna lära mig den innan torsdag. Får se sen hur pigg jag är, kanske blir grill eller vattenpipa med sbh.


Trotts min trötthet idag har jag ändå varit på bra humör, "jag har mått bra i själen" som det står i min hälsodagbok. Jag mådde faktiskt så igår också och allt kändes så bra, fast så sprack det.. Det värsta av allt är att jag blir så arg på mig själv för att jag tror så mycket. Att jag aldrig bara kan lära mig att sluta tänka när jag inte har någon aning? Nej jag måste alltid komma på massa fantasier i min hjärna om hur det kanske är. Det räcker med en tanke som spårar ur lite granna, man börjar hoppas, sen krävs det så lite för att den ska förstöras och så blir man ledsen över något som aldrig egentligen existerat.
Men imorgon är en ny dag, och vem vet, kanske tillochmed ett nytt liv? Ska försöka ta tag i det här så snabbt som möjligt nu, jag vet att det går bättre ju fortare det är över. Det går lättare på något sätt. Måste tänka på det mamma sa; När man pratar med karlar så måste man vara rak och tydlig.Puss & Kram !

2007-08-26
22:26:46

Udda vänner
Idag blev en ganska lugn och skön dag måste jag säga. Började min bakishet med att ligga och se på friidrott, Carro som fixade till sig nytt Europarekord och allt, härigt! Visar att svenskar duger till något också.
Agnes kom hit vid 15.30 tiden och vi satt här ett tag och pratade sen gick vi ner till matfesten och träffade Calle. Hade tänkt äta där men allt var stängt typ så vi for på Olles och köpte mat istället sen for vi hem till mig och åt. Allt jag har att säga är MUMS, det är verkligen värt det att lägga ut dom där pengarna! Extremt god mat faktiskt.
For sen och plockade upp Bajsi sen for vi hem till Calle och spelade TP. Tjejerna mot killarna och visserligen spelade vi inte klart men tjejerna vann med 2 tårtbitar! Kluddan kom också dit och vi satt och såg på Beck men jag kände tröttheten i mitt liv så jag for hem.
Nu ska jag snabbt hoppa in i duschen sen så ska jag sova så sött. Imorgon blir det besöka mitt riktiga hem Kaplanskolan, jag längtar.
För övrigt tusen förlåt till Sofie, men jag ska vara ärlig, jag TOTALT glömde bort att ringa.


Sometimes everyting feels allright
Then it all breaks down and I just wanna lay down and cry
But somehow it all builts up and then
This never ending circle starts over once again

Det går bra nu, kompis det går bra nuPuss & Kram !

2007-08-26
12:38:42

Jag är bakis
Ja det är jag verkligen, och då menar jag inte lite bakis heller. Inte sådär bakis som jag var förrut, att jag mår illa och så, men mitt huvud vill verkligen explodera och jag har migrän i mina ögon. Nedrans också, det var inte riktit planerat. Men som jag redan insett borde jag förstått att det skulle bli såhär när jag insåg hur full jag var när jag gick och la mig. Men jag var så trött jag var tvungen. Jaja, när man är dum så får man lida.
Idag känner jag för att göra precis ingenting. Jag vill bara sitta hemma framför tvn med godis och vatten och några ipren. Dock kom jag på jag, Bajjan och Agge skulle ju gå ner på matfesten och äta något, undra om det blir något av..


Jag orkar inga djupare tankar just nu, det enda mitt huvud säger är DUNK....DUNK....DUNK...DUNKPuss & Kram !

2007-08-26
01:36:02

När man är full..
Ja just nu är jag ju inte vad man kallar nykter om man är nykter. Fast inte när man är full heller. Som jag kanske kan säga att jag är. Fast jag är ändå mindre full än killen som föll ner för trappen hos andreas, slog sönder pannan, spydde som fan och trodde han stod på marken när båda fötterna var i bilen. Nej, han är jag nog nyktrare än faktiskt !

Ikväll kan vi ju iallafall säga började lite smygförfest hemma hos mig jag och Ninni, sen drog vi till mitt gamla hem beännsvedjevägen 142 och förfestade med Jonas och Joel där. Det var lite oldie-känsla. Drog vidare till stugsistan och träffade Lulle, Marklund och andra  gamla kågelirare, mysigt mysigt. Dock för många småbarn så jag ringde till min älskling Kludd så fick han komma och hämta mig.
For till Calle och satt där ett tag och såg en jättebra film, Sleepers måste jag säga att den hette så jag kan ladda hem den imrogon eller någon dag och se den. Sen for jag Celle och Bajsi till matfesten och åt langos och jag och Bajsi shakade ass som fan jaojao. Men sen blev jag trött så dom fick skjutsa hem mig och nu vill jag sova jag vill bara uppdatera min pussade blogg först.


Alltså , när man är full, så får man många insikter som man inte vågar tänka på när man är nykter. Jag kan verkligten inte bestämma mig om de man gör när man är full är det man vill göra men inte vågar när man är nykter, eller bara idiotiska grejer som man gör för att man kan och vet att man kan skylla ifrån sig på dagen efter. Ärligt talat så tror jag det är lite både och. Jag menar, man strular kanske bara med den där asfula killen för att man kände att man var kåt och livet efer ska man ångra sig gärnet, men samtidigt kanske man verkligen älskar den där killen men bara aldrig skulle våga berätta det för honom när man var nykter.
Kärlek ja, jag borde nog inte yttra mig om det i detta tillstånd. Ibland önskar man bara att just denna stund vore det någon här som kunde lyssna på mig så jag fick berätta vad jag känner. Men jag är int een sån person som ringer mina vänner mitt i natten bara för att berätta om mina känslor, så ingen kanske någonsin kommer att få veta. Det är inte så bra egentligen, för man ska egentligen säga vad man känner, annars kan man bli deprimerad och ledsen.
Just nu är allt jag önskar att jag slapp krypa ner i min säng själv, somna själv och vakna själv. Jag skulle vilja ha någon som kröp ner där med mig, höll om mig när jag skulle sova, kyssa mig på halsen och andas in min lukt. Jag önskar att när jag vaknar inatt skulle jag vakna bredvidd någon jag älskar, och kunna somna om snabbt och lugnt, tryggt och säkert. Jag önskar att jag kunde vakna, vända mig om och se ansiktet på min älskade, kyssa honom på näsan och bara ligga där och titta på honom. Det kommer inte hända. Det är bra att jag har den insikten iallfall. ALla som känner mitt gamla liv kan iallfal lvarara stolta över mig att jag inte dragit hem nån random bara för at tjag känner mig ensam. Jag sover helldre själv än att vakna med någon jag ska fundera över vars jag plockade upp kvällen innan. Grattis mitt nya liv!
Sen kan man få andra insikter också, typ man inser hur dåligt vissa 'vänner' faktiskt behandlar en. Typ tack? Jag menar, när jag funnits där, vad får jag tillbaka? Fler svek. Typ tack? Jag orkar inte , jag orkar inte lägga mig i , jag orkar inte disskutera. Jag vet att det inte tjänar någonting till och fastän jag vet att det här är inte mitt fel kommer den personen ändå spegla det så och verka få det att se ut som att jag bara är en dålig kompis. Typ tack? Så mycket som jag försökt hjälpa, och till vilken nytta? Fuck jävla fittkärlek, kyss Hitler eller nåt, det är mer hälsosamt!

Alltså förövrigt, varför funkar inte min msn?


Puss & Kram !

2007-08-25
13:47:29

En helg
Ja, nu måste man bli van med att ledighet inte varar alltför länge. Därför måste man ta vara på den speciellt mycket!
Har sovit extremt gott inatt faktiskt, drömt om en massa tokerier! Vaknade vid 12 och låg och drog mig en timma sen, satt inte helt fel det heller.

Nu ska jag vell kravla mig in i duschen och försöka fräscha till mig lite, sen kommer Ninni någon gång. Ser ut att bli stugsistan ikväll, jag ser hur solen kikar fram mellan molnen in genom mitt fönster just nu. Jag har vell inte direkt sett fram emot det kan jag ju säga men gästen gör festen och jag har bestämt mig för att försöka ha så roligt som möjligt för då kommer det säkert bli en toppenkväll! Just ja, får inte glömma bort att ringa Jenka!Nu händer det, jag ger upp. Jag borde slita mitt hår, gråta, sörja och vilja ta mitt liv, men det har faktiskt gått så långt nu att jag inte ens bryr mig längre. Det är sorligt och tragiskt med tanke på hur bra stunder som faktiskt funnits, men dom är långtlångt borta nu, och det känns faktiskt inte som att jag kastar bort någonting. Livet är valen man gör, och att vara någon trasdocka i någon annans spel är inget som får mig på bra humör. Jag tror faktiskt inte jag kommer ångra mig, jag vill vara lycklig!Puss & Kram !

2007-08-25
00:39:31

Popcorn och öl
Ja herregud vad gott det var! Varit en lugn och skön kväll hemma hos mig, vissa drack öl, andra inte. Dom flesta for ganska snabbt för dom åkte med Calle men Kluddan och Kulan stannade ett rätt bra tag, och herregud så roligt! Drev sönder min lillasyster med att jag och Kludd var tillsammans, HON BLEV SÅ BLÅST!
Jasi, skönt att få ta det lugn och ändå ha kul, speciellt utan att vara full men ändå kunna dricka. Dessutom kommer det kännas så skönt att vakna imorgon och inte vara sliten!

Vad händer imorgon då? Om vädret tillåter och jag kan få mig till Myckle blir det fara och rida med Evelina, hoppashoppas! Känns som alldeles för länge sen just nu. Dock brukar vi ju som alltid matcha in dom dagarna det ska regna..
På kvällen verkar det bli stugsistan i Byske, men samma sak där då, om vädret tillåter. Vet inte om jag känner så stor pepp på det men det blir vad man gör det till! Kan säkert hitta massa trevligt folk där.Hur förklarar man för någon man känt så länge att det här kanske inte kommer gå reparera? Hur förklarar man att nu är jag villig att ge upp? Det går nog omöjligt göra utan att någon blir jättearg, ledsen och sårad, men samtidigt så är det inte jag som satt oss i den här situationen, och nu är jag less! Jag har försökt och försökt och försökt, men min drivkraft är slut..Puss & Kram !

2007-08-24
16:08:27

oväntat internet?
Ja, mitt internet har varit dött i nästan 3 dagar nu och när Fjantonanton är i Bulgarien känner jag mig så handikappad när sånt händer! Dock så tänkte jag försöka gräva runt lite i datorn nu och först trodde jag att jag förstörde hela datorn men sen fixade jag det. Det är andra gången i rad jag fixar internet själv när det har dött, jag börjar bli haj på det här!

Haft två fulla dagar nu med massa saker, jag känner mig faktiskt duktig. Direkt skolan börjar så känner jag ansvaret komma tillbaka och igår gick jag tillochmed och handlade på ica. Dessutom har jag pumpat cyckeln, städat, handlat massa nödvändiga saker + firat Sofie som fyllde år igår. På tal om det har jag fortfarande inte frågat vad hon tyckte om min present, måste komma ihåg att göra det ! Det blev snapsglas med Simpsons på, sist vi var inne på partaj sa hon att hon önskade sig sånna så vad gör man inte?

Händer ikväll då? Har varit massa velande fram och tillbaka och jag har då ingen koll över huvud taget. Har bara tänkt sitta här nu och vänta på att Kludd ska ringa och så kommer allt säkert bli uuuunderbart! Det löser sig, det gör det alltid.Och jag önskar jag kunde säga att de är en fas vi går igenom
En storm vi måste orka rida ut
Och jag önskar jag kunde säga att vi klarar det tillsammans
Att allting kommer ordna sig till slut
Men hur säger man till nån att här tar vägen slut
Och hur säger man till nån att hjärtat längtar ut

Jag kan inte ljuga för dig, du känner mig alltför väl
Om du ser mig i ögonen
så säger dom; att vi kan bara vara de vi är
så ge mig inga skäl, för vad vi än kallar det
så är det bara;
ett långsamt farväl

Puss & Kram !

2007-08-22
14:58:16

Så var det skola igen
Ja nu har man avklarat första skoldagen det här läsåret, inte alltför ansträngande faktiskt. Fått böcker och så, den bjöd svenskaläraren på glass på nordannå för att hon inte var med på våran skolavslutning.
Jag ska verkligen försöka anstränga mig nu i höst men jag undrar hur det kommer gå, känner mig typ redan skolless...
Nu ska jag vänta på att Malin ska sluta skolan sen får vi se vad det blir, jag skulle behöva ner på stan och köpa en födelsedagspresent till Sofie som fyller år i morgon. Förresten så har mamma lovat att hjälpa mig pumpa däcket till cyckeln ikväll, yes!


Idag känns allt ändå rätt okej, skolan ger tankeversamhet och gör att hjärnan får mindre tid över åt såkallat hypertänk. Orkar inte gräva in i min hjärna nu för att se om det finns några djupare tankar, ska nog sätta mig och läsa läxan istället.. Vilket liv va, läxa första dagen? Fast jag kan ta det, för det gör att jag slutar 12.20 imorgon istället.Puss & Kram !

2007-08-21
21:55:18

Träning ger färdighet
Duvet, man blir ju helt färdig... "hahaha" vad rolig jag var nu.
Var iallafall hur skönt som hellst att få träna ikväll, en och en halv timme ren svett.  Jag tror jag är kär i karaten faktiskt, det är jag nog. Dock har vi inte så stabilt förhållande men nu har jag ju faktiskt sagt att jag inte ska satsa på träningen i vinter, fast MINST 2 träningar i veckan iallafall, för annars kommer jag bli fet och deprimerad.Jag kom nyss till insikt med en sak, och det kändes ganska bra. På ett sätt ändå jobbigt, men kärlek är jobbigt.
Jag vet att det inte kommer funka om vi bara försöker igen, man måste först hitta grunden i problemet. Dock tror jag redan vi vet vad det är, iallafall om du var ärlig den där dagen, men det tror jag att du var. Problemet var nykärheten. Hur kan man vara nykär så länge? Fast det kanske berodde på att jag blev kär så mycket senare..
Innan ens tanken på att det skulle fungera får finnas så måste mina känslor placera sig, det måste kunna gå en dag utan att vi måste se varann. Längtan är ju det som är viktigt, utan längtan så blir man fort less på varann.
Jag blir så irriterad på att man ska komma på sånt här först i efterhand, för jag tror inte att det kommer bli vi igen.  Hoppet är det sista som lämnar en människa så det är klart att jag drömmer, men verkligheten är att du inte längre har kvar samma känslor för mig och det är något som jag jobbar på att lära mig leva med varje dag.
Det skulle inte bli såhär, men det vart så iallafall. Det är inget vi kan ändra på nu, för valen är redan gjorda, och livet är de val vi gör.
Jag accepterar dagsläget, och det känns helt okej. Fortfarande så är det några olösta gåtor just nu, men jag är fast besluten att lösa dom nästa vecka. Jag ser inte problem, jag ser inte ledsamhet, jag ser möjligheter och possitivitet. Ju längre tid det går, desto enklare kommer det att bli. Livet går vidare och jag kommer bli lika lycklig igen någon gång, det vet jag. Det är därför jag fortsätter sträva frammåt..Puss & Kram !

2007-08-21
16:36:07

Ana - We are
Det där måste verkligen vara en låt som jag aldrig blir less på. Man sitter inte och pressar den 24/7, men varje gång man hittar den på datorn så lyssnar man på den. Vet inte varför, men ja, det är så iallafall.

Nu har jag varit duktig idag med, gick ner på stan och köpte block till skolan och gick även in på banken och beställde ett nytt kort. När jag kom hem fixade jag faktiskt tillochmed iorning min skolväska. Jag känner hur pluggis jag låter men jag vet hur skönt det kommer kännas när jag vaknar imorgon och vet att jag redan förberett allt så jag slipper stressa och glömma massa saker.

Sitter och väntar på att mamma ska komma hem från jobbet, jag känner hur det börjar kurra i min mage. Sen blir det ta bilen till kusmark och träna karate, jag längtar! Dock vet jag att min kondis är sämst, och jag har ingen aning hur min fot kommer klara sig, men jag hoppas det ska gå bra. Sen vet jag inte, har försökt ringa Linda men fick inte tag i henne. Antingen blir det vell sitta hemma och ta det lugnt eller så drar jag någon sväng till VG. Kanske borde fara och pumpa däcket på min cyckel? Vore verkligen underbart.Jag vet att jag tänker för mycket nu, det gör jag verkligen. Därför välkomnar jag skolan med öppna armar imorgon, får något annat in i hjärnan, för det behövs! Kanske kan hitta igen mig själv någonstans i den här röran.
Jag har funderat mycket senaste dagarna vars det gick fel, och jag vet faktiskt inte. I våras kändes allting så underbart, jag visste precis vad jag ville med allting och jag kände mig så extremt stark. Men någonstans i sommar så tappade jag bort allt det där, men stödde mig mot Anton så jag slapp tänka på det. Det är först nu då jag inte längre har honom att ringa till, sova hos, mysa med, som jag får dom här ensamma tillfällena då jag börjar tänka efter, och hittar att jag vet inte vem jag är längre. Min målvetenhet känns som bortblåst.

Men nej, jag vill inte leva på det viset. Jag har fortfarande mitt nya liv, och jag ska ta tag i det nu igen! Det ska inte bara förbli en dröm, för jag vet att bara jag vill och försöker så kan jag, allt jag vill kan jag göra

Det som känns jobbigt är nu när man flyttat och allt, vänner som man umgicks med mycket förr har man inte längre samma möjlighet att umgås med, och dom blir ledsna och besvikna. Ibland kanske man måste inse att man växt ifrån varandra, kanske inte klarar av att umgås med varann lika mycket som man gjorde förr. Det betyder inte att man ska bryta kontakten med varann, men att istället verkligen ta på vara dom gånger man faktiskt träffar varandra. Det var precis likadant när jag bodde i ersmark/kåge, fast då med mina vänner som bodde i stan, det är helt enkelt inte lika lätt att träffas och umgås och då är det självklart att man istället umgås med dom som är mer lättillgängliga. Det betyder inte att man inte bryr sig längre, men man kanske helt enkelt har kommit in i ett nytt stadie i sitt liv då man tycker att andra saker är intressant än vad man tyckt tidigare.

Flera av mina vänner från Kåge brukar fundera varför jag inte är med dom så ofta nu för tiden, och varför jag aldrig kommer till Kåge. "Jag har inte tid" brukar jag säga, för det är så jag tycker att det är. Inatt insåg jag att det kanske ligger mer bakom. När jag satt där i stolen hemma hos Simon och pratade med honom om att vara en god vän, skydda dom man bryr sig om och visa att man bryr sig insåg jag hur mycket mer dom jag kallar Sbh visar att dom bryr sig om mig än vad någonsin grabbarna grus gjort. Nu kommer både Linda och Ninni bli jättearga när dom läser det här, men jag hoppas dom förstår att det inte är dom två jag syftar på, för det är det verkligen inte!

Vänskap handlar inte om vem man umgås med, utan hur man beter sig mot varandra. Här får jag umgås med precis vem jag vill, kön eller ålder, utan att det blir ett jävla liv. Det är klart att dom driver med mig om vilka jag umgås med och så, men jag vet att det bara är på skämt och jag vet att dom inte bryr sig egentligen för jag umgås inte med idioter. Umgicks man med fel personer när man bodde i Kåge kändes det verkligen som att man blev utfryst på något vis..
En annan sak är det där med hemligheter.. Anförtrodde jag någonting åt någon så gick det inte många veckor innan alla visste det, ibland för att den man anförtrott sig till anförtrott sig vidare till fel person, ibland var det bara för att den man anförtrott sig åt kände sig fittig och skrek ut det. Var det fel sorts hemlighet som kom ut kunde det också bli ett jävla liv, och ofta blev det missförstånd och historier som ändrades varje gång dom fördes vidare till en ny person. Här känner jag dock verkligen hur jag kan förlita mig på alla i 'gänget' utan att vara rädd för vilka konsekvenser det kan få. I en så tight grupp är det klart att saker kommer vidare, men jag vet att om det är något som jag verkligen inte vill ska komma ut så kommer det inte ut heller, och får någon annan reda på det iallafall låssas dom som att dom inte vet någonting. Allting stannar på ett diskret sätt och man känner sig accepterad vad man än råkar ta för felsteg.
Jag trivs helt enkelt jättebra med Sbh, för jag känner att alla spelar i samma lag och ligger på samma nivå i livet. Dessutom vet jag att ingen av dom skulle tveka på att backa upp mig i en jobbig situation, samtidigt som jag vet att dom skulle stoppa mig om jag höll på göra något dumt. Jag känner helt enkelt att jag trivs.Puss & Kram !

2007-08-21
13:24:50

Dagen innan ..
Dags att börja vara lite seriös igen. Hade tänkt försöka komma mig isäng relativt tidigt igår men det blev inget av! Sofie däckade i Falles säng och jag och han satt vakna till halv 7 och pratade om livet. Då var det bara att packa sig ihop och börja gå hemmåt. Hade tänkt stiga upp 12 och göra allt jag måste göra, men sen kom jag på att jag har inga pengar och dessutom kändes det inte så taggande att ta passfoto när man är slitnast i världen.
Men skolgrejer måste jag köpa iallafall, och fara på banken och fixa mitt kort. Malin ska följa mig oh det blir bra, kan inte förstå hur vi inte hinnat få någon tid att prata med varann sen i fredags!
Ikväll blir det träning, och jag längtar! Sen får jag vell se, Linda kanske skulle komma och bo hos mig. Det blir säkert bra. Får vell försöka göra en tidigkväll ikväll också så man orkar med morgondagen.
Fick förövrigt ett sms imorse av Anton just innan dom gick in i gaten, jag vill verkligen explodera av avundsjuka. Jag behöver verkligen få komma härifrån ett tag, och Bulgarien låter faktiskt inte helt fel!Ju mer jag tänker på det desto mer förvirrad blir jag. Vet inte riktigt vars jag ska söka stöd heller, för sist jag kände förvirringen och fick hjälp blev det inte helt rätt. Jag menar inte att jag inte vill att mina vänner ska hjälpa mig när jag behöver det, men jag måste själv kunna fatta beslut om det dom säger stämmer eller inte. Det känns helt hopplöst att få någon rätsida på det här, och jag vet att det inte kommer lösa sig närmaste veckan, men som sagt, jag måste iallafall försöka reda ut vad jag själv vill, för i dagsläget vet jag inte det. Aja, jag faktiskt jättemånga supervänner som ger mig råd när jag ber dom, så det här blir säkert bra det också.Puss & Kram !

2007-08-21
04:24:11

Ge mig utlandet
Ja, idag blev vell inte riktigt som planerat, men lite duktig har jag iallafall kännt mig. Kom hem och lagade middag, köttfärssås och spagge, mums! Efter det for jag med mamma till boliden, köpte nya regnkläder och hälsade på kussarna. Blev en ganska bra sväng med övningskörningen där.
Hem och duscha sen vidare till VG. Gjorde vell inte så mycket ikväll, for och käkade på max och spelade tv-spel typ, men målet med kvällen var faktiskt inte att hitta på nåt, utan bara att få vara med Anton, Jåkke, Lance och Grolle deras sista kväll i Sverige. Känns knäppt att inte se dom på en vecka med tanke på att jag inte varit utan dom många dagar den här sommaren. Sen tanken på att dom ska vara i Bulgarien i en hel vecka med värme, alkohol och raggning gör ju inte heller att jag blir dåligt avundsjuk. Jag vill utomlands så sjukt mycket just nu, speciellt eftersom jag känner höstdepressionen komma smygandes. Känns förövrigt också skummt att det kommer dröja jättelänge innan man får träffa Lance nästa gång, hinner vell knappast träffa han mellan han kommit hem från Bulle och tills han far till Söderhamn.

Nu sitter jag iallafall hemma hos Falle med han och Sofie, börjar fundera på att dra mig hemmåt. Kanske borde försöka ställa om dygnet? Har massa saker jag måste hinna med imorgon hur som hellst så måste typ stiga upp vid 12tiden.. Känns overkligen att skolan börjar om mindre än 30 timmar. Ska på ett sätt bli skönt att få lite stabilitet i livet igen, men det känns tungt ändå, känns verkligen som att det kommer bli en tung höst..


Ännu mer förvirrad än jag var tidigare idag. Försöker att inte tänka så mycket men det är inte så lätt, på något sätt känns det som dubbla budskap. Får se vad som händer den här veckan, och vad som händer efteråt. Jag får helt enkelt ta livet dag för dag just nu, jag orkar inte mer än så. Mycket av min engeri försvann iochmed att jag inte längre ser en klar framtid. Haha, nu känns det som jag låter som någon självmordshora, men jag menar inte så.
Jag syftar endast på att bara för några veckor sen såg jag verkligen en framtid för mig själv, hur den skulle se ut och hur allt skulle bli. Även om framtiden inte skulle bli så kändes det ändå som en dröm som var verklighet. Nu finns det inget sånt längre, jag kan inte se frammåt. Jag ser inte ens en veckas framtid, jag vet verkligen inte vad som kommer hända. Ibland är det skönt, ibland vill man bara vara ovetandes, men just nu vill jag inte det. Jag behöver en grund, en stabilitet. Som sagt, det kommer nog bli ganska okej ändå när skolan och allt börjar om..Puss & Kram !

2007-08-20
14:43:06

Nedräkning..
Vaknar idag och frågar Sofie vad det är för väder, "mulet" säger hon, så jag somnar om och skiter i när jag vaknar, för jag menar, värt att vara vaken, alla andra kommer ändå sova. Vaknar upp igen nu och vad ser jag? ALLA är vakna, inklusive Malin och Anton som ALDRIG är vakna denna tid. Dra mig baklänges säger jag bara!
Aja, ska försöka klä på mig och börja traska hemmåt, byta kläder och sådär. Sen blir det dra en fika eller glass eller något med Malin, wie.
Ikväll så blir det typ någon form av vaka lät det som, njuta av våra sista minuter med Bulle-pojkarna kvar i livet, haha. Nämen, så farligt ska det nog inte bli jag tror alla kommer överleva, men man vet ju aldrig man ska ta vara på den lilla tid man har, man vet aldrig om det kommer bli den sista.


Okej, jag är nog ganska förvirrad, men det är inget jag orkar ta itu med nu, jag hinner inte. Nu får jag en vecka för mig själv att tänka på vad jag egentligen vill, för jag är osäker, och sen när jag löst det får jag ta tag i andra endan av det här. Det viktiga är inte att sluta eller börja om på nytt ändå, det viktiga för mig är att veta, för jag hatar falka förhoppningar.Puss & Kram !

2007-08-19
17:55:43

När verkligheten visar sig..
Jag tror på dig.


Vad hände igår egentligen? Hade sett fram emot en lugn kväll framför tvn med lite godis, men icket! Vi körde förbi kåge så vi tänkte vi hälsar på inflyttningsfesten, och fastän vi bara var där några minuter och det var jättelugnt där så började peppen till fest komma direkt.
Det bar hem och jag bytte kläder, sen begav vi oss mot Boviken.. Rykten gick om att det skulle vara jätteball, jag tror det var någon 14årig tjej som startade det ryktet.. Träffade Micke och Urban iallafall och dom bjöd på öl så det sjöng om det, ölhatten fick helt enkelt inte vara utan fulla flaskor!
For tillbaka till stan vid 23.30 (då hade vi varit i Boviken en och en halv timma och var gode less) och drog hem till Spence. Kan lova att det var trevligare där än i Boviken men Gro, Lance och Sofie for in till stan ganska fort.. Festen fortsatte iallafall och jag tror klockan var 3 innan jag tillslut slumrade in på Ullas tempurmadrass.

Vaknade vid halv 12 tiden då Spence stod och skrek i köket att det fan bara var att he sig upp och hjälpa till med städningen. Gick ändå relativt fort iochmed att typ allt var redan bortplockat och diskat, sen skjutsade Lillen hem mig.
Bar dock direkt vidare till stugan för att hämta Fanny och Emmeli. Åt mat där sen for vi till medle och åt glass, sen hem. Nu är det bara vad som händer ikväll? Jag är sugen på att bara göra ingenting, ligga i en soffa och snacka skit typ. Men först och främst så vill jag duscha!Puss & Kram !

2007-08-18
14:26:50

Vad gör vi av våra liv?
Vad hände igår egentligen? Jag önskar verkligen att jag inte minns nåt, men tyvärr så minns jag allt. För det första var jag verkligen inte snäll, jag var skitsnackarN from hell, sen så späddes det på med fler och fler saker som gjorde mig på allt sämre humör. Jag brukar alltid försöka visa mitt glada ansikte utåt men jag kände verkligen hur jag var på bristningsgränsen igår.
Dock så vet jag att jag överdrev lite grann, men fortfarande, det är svinigt gjort av någon som jag brukar kalla vän. Men som sagt, nu vet jag på vilken nivå våran vänskap ligger, och även om jag fick veta det på ett skitigt sätt så fick jag iallafall reda på det.

All ilska gjorde det extremt svårt för mig att sova inatt. Gick från datorn halv 5 på morgonen, försökte sova i en halvtimma men jag mådde alldeles för dåligt. Gick in i Fannys rum och låg där och pratade med Spence till klockan 7 på morgonen, då somnade han. Gick och la mig i min egen säng och försökte somna jag med, men det var hopplöst. Trodde att jag bara skulle kunna få slockna och sova tills middagstid men inte! Tror inte jag sovit mer än på sin höjd 3 timmat inatt..

Har städat upp i lägenheten nu, jag kan lova att det var det svinigaste golv jag någonsin sett, kladdigt överallt! Förutom det så var det rätt lugnt, skönt att vi plockade bort alla tomburkar och allt skräp igår. Dock var det ganska svinigt på uteplatsen med burkar och glas och massa skräp. Dessutom tror jag Anton hade ganska tur för han hade glömt Johannes sombrero där ute och det har regnat inatt, men den är inte förstörd.

Vad händer ikväll då? Funderar på boviken men jag tror jag väntar med att bestämma mig tills senare under dagen. Måste få duscha och få någonting i magen innan jag kan överväga om jag orkar eller inte. Annars skulle det faktiskt vara jätteskönt att bara ligga hemma och dränka sina sorger i godis och popcorn. Vi får vell se vars vinden bär.Puss & Kram !

2007-08-18
04:08:18

För övrigt ...
Den här kvällen blev inte riktigt vad jag trott den skulle bli, fast trotts aggressioner har jag faktiskt haft rätt trevligt!
Extra tack till Spence som gjorde det mesta för att rädda mig (duvet!) och till Malin, för hon är ljuset i min vardag, dessutom den bästa på att förstå!Puss & Kram !

2007-08-18
03:53:40

En vän
Ikväll har jag riktigt fått se prov på hur vänskap INTE ser ut. Visst kan man tycka att jag överdriver, men så där.. gör man bara inte. Visserligen så vet jag inte hela sanningen, för jag vet inte vad som hände när ingen annan var där, och ärligt talat tvekar jag på om jag någonsin kommer att få veta det heller..
Problemet är inte själva händelsen, det måste jag säga att det inte är, även om det finns en del i det. Jag VISSTE att jag skulle bli ledsen när det väl hände, jag var bara inte berädd att det skulle komma så snart. Men det är något jag får leva med, för man kan inte klänga fast vid en person som inte vill ha en längre. Dessutom skulle det vara så fel om jag bad dom att sluta, för jag har inte med det att göra längre.
Det som gör mig mest ledsen, sårad, det är att tidigare idag satt jag och pratade med henne om det här, och jag sa att det känns jobbigt. Hur skulle det inte kunna vara jobbigt att ha känslor för någon som man vet inte har samma känslor tillbaka? Jag berättade för henne hur tungt det känns, och ÄNDÅ gör hon så.
Fortfarande, jag vet att jag inte har rätten att lägga mig i, hon var hans långt innan jag fanns där och Fortfarande, jag har ingen aning om vad som hände där ute. Hände det ingenting så borde jag egentligen bara rycka på axlarna, för då skulle det bara vara två vänner som pratar, men när jag vet att dom har varit tillsammans förrut och har en otrohetshistoria med varann så skulle det kännas jävligt skumt om jag INTE trodde att det hände något.
Det handlar inte om svartsjuka, det handlar inte om att jag fortfarande har kvar känslor, även fast det är så. Det som det handlar om, det är att man inte GÖR SÅ mot sina vänner. Men okej, nu har du satt ribban! Jag skulle säga Game on bitch, men jag vet att det inte spelar någon roll. Jag orkar inte bråka, jag orkar inte disskutera, för du visade så fruktansvärt bra ikväl vars våran vänskap ligger. Jag trodde bara inte att du värderade den så extremt lågt.

2007-08-18
02:27:03

fortfarande åt helvette..
Fyfan är allt jag har att säga. Jag kommer ångra mig i morgon och vilja ta mitt liv imorgon men då är det fest i boviken så då dränker vi våra sorger i alkohol igen!

Fast med tanke på att jag nog aldrig varit så deppad på nån fest nångång har jag ändå hållit god min!

2007-08-18
02:15:42

det blir alltid värre frammåt natten
horfittajävlasieghhitlerhielhorafittafankukhora
skjut mig i huvudet
kan lika gärna gå och lägga mig
visste det skulle bli jobbigt
men jag vill bara inte finnas just nu
fittafittafittafitta
jävla kukhora
dubbelfitta !
godnatt din jävla

2007-08-17
16:56:45

spontant!
Jag hann knappt komma innanför min dörr idag innan det började ringa. Så hipps vipps var det visst fest ikväll! Jag som inte ens känner suget? Men ska bli skönt att komma ut, känner jag har suttit inne hela veckan!
Det här kommer säkert bli mycket bra, det tror jag faktiskt !Puss & Kram !

2007-08-17
13:32:46

Vädret?
Imorse ringde Sofies mamma och sa att det spöregnade, så därför hade jag inget dåligt samvete när jag låg kvar i sängen tills nu. Men vad skådar mitt vänstra öga? Inte ett moln i sikte! Måste dra på mig bikinin och gå ut känner jag! För övrigt är det helg nu så vad ska man hitta på ? Vårat Harry Plopper maraton är slut, jag känner ingen pepp till att festa och jag har ont i ryggen... Äsch, det löser sig!Det gör alldeles för ont just nu... Varför har inte den här smärtan kommit tidigare?
Jag är ju för tusan otrolig..
Puss & Kram !

2007-08-16
17:56:03

Tack mamma !
Räddade i nöden hit, dagens stjärna dit, mamma är ändå alltid bäst i världen. Har gått hela dagen och suckat och varit på jättedåligt humör för att jag inte vill fara till stugen, men jo jag måste dit för pappa ska lära mig namnet på varenda växtjävel som finns där ute. "Jättekul", verkligen! Det värsta av allt är att det verkar verkligen som att han tror att jag tycker det också, fastän jag visar mitt missnöje på alla sätt som går.
Tacka vet jag mamma, hon hann inte vara hemma mer än 3 minuter innan hon såg hur fördärvad jag kände mig och övertalade pappa om att jag skulle få stanna hemma.
Det ser säkert ut som en liten sak, men att slippa sitta ute i ingenstans, ensam utan täckning på mobilen en hel dag och en hel natt och en hel dag igen känns verkligen inte lockande, speciellt inte som mitt hypertänkande vägrar ge sig. Jag kan inte förstå varför jag ska vara så flännig nu för, jag har verkligen ingen rätt till det.
Men nej som sagt, mamma räddade mig från att bryta ihop inatt, istället har jag hela huset för mig själv hela natten. Inte för att jag tror att jag kommer vara här men, ifall att!
Rykten går om en Zelda-dag hos VG, så jag ska vell stoppa i mig lite mat sen bege mig dit. Stackars mina fötter, dom kommer bli jättekalla och jätteblöta. Tur att dom är härdade !Puss & Kram !

2007-08-16
15:08:04

Harry Plopper
Igår blev en rätt bra dag, förutom att den aldrig höll på ta sig någon vart. Jag och Sofie for till VG vid halv 1 och började försöka styra igång bad/gumibåt i älven. Det blev ett jävla velande och klockan var nästan 14.30 innan vi till slut kom oss fram till Falkan. Väl där var det rätt skönt att bara ligga och sola, det var härlig värme i luften.
For hem och åt vid 17tiden sen hem till VG igen. Började med att lira Zelda ett tag sen kom vi på den briljanta idén att ha ett Harry Potter maraton eftersom att Fredde ändå glömt sin Potter-box hos Veggan. Dock kom vi på att 4an var glömd hos Maria i Piteå, men det gjorde inte så mycket eftersom att alla var kräklessa på att vara vakna efter andra filmen. Då var VG dagens stjärna och skjutsade hem mig, men även fast jag var tröttast i världen var klockan ändå säkert närmare 5 innan jag somnade.

Har sovit rätt så dåligt inatt, det har blåst mycket ute vilket har gjort att mitt fönster dunkat mot väggen hela tiden, dessutom har jag legat med en kudde för varje öra sedan bilarna började komma igång, jag blir så extremt stressad av att det aldrig kan vara tyst.
14.30 drog pappa upp mig ur sängen iallafall, eller väckte mig. Blir fara till stugan nu i eftermiddag och fixa nåt, sen blir det nog tyvärr stanna där över natten. Jag längtar verkligen inte, speciellt inte när vädret ser ut så här. Jag kommer vara hur pigg som hellst och kommer aldrig kunna sova, sen kommer dom tvinga upp mig jättetidigt imorgon.

På tal om imorgon så är det redan helg då, och vad sak hända? Ska försöka få Anton att fixa mitt internet innan dom far tll Bulle, dock för att jag inte tror det kommer hända men jag kan ju försöka iallafall. Fast om jag känner den där plutten rätt så är det förmodligen inte fixat till min födelsedag. Kände hur som hellst att det skulle vara trevligt att få spendera tid med Anton, Gro, Lance och Jåkke i helgen, för jag tror inte dom kommer överleva Bulle.
Vet inte om jag kände mig så festsugen, jag känner mig faktiskt rätt så sliten och opeppad..Just nu så känns det faktiskt lite jobbigt. Jag har hållit upp mitt humör vad som känns att vara jättelänge, när jag så gärna skulle vilja bryta ihop. Men jag vet att det inte tjänar någonting till att ligga och gråta hela livet, så jag vägrar! Fast just nu känns det på något sätt som jag är på brytningspunkten, senaste 2-3 dagarna har verkligen kännts långa och ovärda. Aja, det löser sig sinom tid. Allt som behövs är tålamod, för jag vet att livet inte är över.Puss & Kram !

2007-08-15
12:12:05

Nakenbad och Zelda
Ja, igårkväll blev det ganska lugnt. Pressade Zelda fram till vattentemplet och chillade hos VG, åt maaat och så nakenbad i falkan. Nog för att jag tror vi dödade stämningen för dom där kära som var där när vi kom men det brydde vi oss inte om. Var faktiskt jätteskönt i vattnet, fast idag känner jag hur jag har ont i halsen vilket kanske inte känns så kul.
Nu kanske man skulle försöka få på sig några kläder eller nåt, sen blir det vell Falkan som gäller idag med, jag ser fint väder på himlen. Sen ikväll kanske man kan hitta på nåt igen, jag känner hur min energi börjar återkomma.I just want you to know who I amPuss & Kram !

2007-08-14
18:29:57

Skatan
Då var det gjort, årets första bad i Skatan. På något sätt kändes det konstigt att inte vara där med kågebor, men vi hade riktigt kul. Nog för att alla hatade mig för att jag är värdelös på att kasta boll men det skiter jag i! Var trevligt hur som hellst, dessutom riktigt härligt att få träffa Arvid, det händer så sällan nu för tiden! Var riktigt varmt och skönt i vattnet också, sen får vi inte glömma klassikern naken-lance som visar sig varje gång Lasse stoppar tån i vattnet.
Men nej nu måste jag äta och duscha, jag har sand överallt och min mage vill dö av hunger. Ikväll kanske det blir vattenpipa eller nåt, det lät mysigt, sen nattbad!Puss & Kram !

2007-08-14
16:08:09

minigolf
Jag kan lova att det inte är svalt ute idag! Tror jag håller på att rinna bort! Har varit uppe vid edda och spelat minigolf med Ralle, Falle och Lance, och trotts min extrema brist på bollkontroll satte jag faktiskt 2 stycken hole in one! Var nära på att hinna ikapp Falle där ett tag men då var det ett hål som horade sig jättemycket och jag blev jättearg. Kul iallafall att hitta på något för ovanlighetens skull, var faktiskt jättelängesen jag spelade minigolf dessutom!
Lät som att det fanns planer på att bada nu, eller senare ikväll, jag förstod inte riktigt? Lät underbart skönt iallfall för värmen tär! Tack och lov blåser det lite iallafall, annars skulle jag inte överleva !Puss & Kram !

2007-08-14
13:37:02

så otroligt långsamma
Fick första smset av Lance om att vi skulle hitta på något idag klockan 12.03. Tog det lugnt vid datorn ett tag, klädde sedan på mig och åt frukost i lugn och ro.
Efter det kom Anna och höll mig sällskap. Ringde Lance strax innan 13 och frågade om vi skulle kunna vara pågång innan 14 så att Anna kunde skjutsa mig, han sa att det säkert skulle gå bra. När klockan närmade sig 13.30 och Anna ville börja fara ringde jag upp Lance igen och frågade hur långt bort dom var. Då har Ralle just börjat klippa gräset så det dröjer minst en halvtimma till. Herregud säger jag bara, dessa pojkar!
Men det är vamt och skönt ute idag iallafall, så jag funderar på att lägga mig ute och sola tills dom hör av sig. Det enda som känns drygt är att jag måste gå upp till Edda, min cyckel mår inte speciellt bra. Kanske skulle ta och slaya lite med supermopeden? Det tragiska är att det är precis så det kommer bli, men då slipper jag iallfall förstöra mina redan sargade fötter.
Men janejvavava nu tar jag på mig bikinin och slänger ut mig i solen!Puss & Kram !

2007-08-14
12:17:31

Jag skymtar ett solsken
Jag såg fram emot att få sova länge idag, men nejj då har Andreas besök av någon som har 2 småbarn och dom ville leka tidigt imorse. Tack och lov somnade jag iallafall om ganska fort men sen vaknade jag av mig själv halv 12 fastän jag inte fick mig isäng före halv 4 inatt.
Hann inte mer än stiga upp och gå in till köket förrän det plingar i min telefon och äntligen är det dags att hitta på något under dagen igen! Ser ut som det blir minigolf? Kan ju inte påstå att jag är någon stjärna i det, handlar ju som sagt lite om bollkontroll och pricksäkerhet där, två saker som jag inte blivit tilldelade. Men det gör ingenting, för mosse är king. Och på tal om mosse så väckte inte Ninni mig imorse när hon kom och hämtade sina pengar, TACK!
Men jasi, man kanske skulle ta och klä på sig så man kommer sig iväg någon gång idag. Nog för att jag vet att det förmodligen kommer bli jag som får vänta på dom andra iallafall men, sånt är livet !Puss & Kram !

2007-08-14
02:39:45

Värdelösa dag..
Ja, vad ska man säga? Min första tanke om denna dag stämde in ganska bra, och då vet jag att jag pratar för fler än bara mig själv.
Efter att ha ätit middag och suttit lite framför datorn idag så gick jag hem till VG, och som sagt fortsatte även denna dag med Zelda-spelande. Dock kändes det inte som att vi hade lika mycket framgång som igår men vi kom igång lite på slutet iallafall. For på Shell ett  tag och käkade också, men jag frös och längtade mest tillbaka till Zelda igen. Dock när vi väl kom dit somnade jag mer eller mindre i Veggans säng och där låg jag tills han skulle sova.
Satte oss ute i bodegan ett tag och pratade film och lite sån skit, sen började färden hemmåt. Tro det eller ej men jag hämtade faktiskt min cyckel hos Sofie. En baktanke fanns ju så klart där, jag visste att jag var tvungen att fara enda upp till tågstation för jag var tvungen att ta ut pengar som Ninni ska hämta här halv 8 imorgon bitti. Dock funkade inte mitt förbannade kort (det går bra för mitt kort-liv nu för tiden) så det blev låna pengar av mamma istället.
Kan ju för övrigt säga en sak, och det är att om Ninni springer in och väcker mig och hoppar på mig imorgon bitti eller winar för att det är 20kr för lite som jag gett henne, då har jag redan en planerad hämnd. Det känns lite tryggt iallfall!


En rätt så sorlig sak som hänt idag är att en mycket kär familjemedlem dött.. Tjärholmens greve hamilton, eller Hampe som dom flesta känner igen honom som, är inte längre i livet. Oväntat nog så har jag ännu inte gråtit några tårar, men jag har verkligen känt hur jag verkligen inte orkat ligga hemma och gråta ikväll. Känns ganska kallblodigt på något vis, trotts allt så har jag faktiskt haft honom längre än min egen lillasyster. Aja, kommer nog snart få en insikt och förstå hur hemskt det är och att han faktiskt aldrig kommer tillbaka, och då kommer det nog börja rinna nerför kinderna på mig. Min lilla gubbe, jag kan inte förstå att jag aldrig mer kommer se honom?
image1Puss & Kram !

2007-08-13
17:26:32

Grå-dag
Min första tanke när jag vaknade imorse var "Det här känns som en dålig dag". När man börjar dagen med en sån tanke är det ganska svårt att få det att väda, speciellt när vädret är så här grått. Om man sen tänker vidare på att sommarlovet snart är slut och att 4 vänner snart ska fara och ta självmord i utlandet så känns det ännu mindre bra. Jag har helt enkelt rätt svårt att se saker från den ljusa sidan idag, och jag har hypertänkt alldeles för mycket!

Dock kom Sofie hit bara för att fördriva lite tid och det var skönt för då fick man någon att prata med och fördriva lite tid med. Sen lagade mamma hamburgare (mitt nyttiga liv och jag) och sen for Sofie och tränade. Blir nog sitta hos VG och spela Zelda ikväll igen, och det tycker jag lät som en jättebra ide. Dock tror jag det är ganska tomt där just nu, speciellt med tanke på att Veggan jobbar enda till 20., men jag funderar ändå på att dra dit snart och börja spela. Jag är för less för att sitta hemma..Puss & Kram !

2007-08-13
15:22:45

Klart det gör ont..
Igår blev en ganska lugn dag, precis som jag önskat. For hem till Sofie och sov ett tag, sen bar det vidare till VG, och vad är inte det första jag ser när jag kommer in om inte Ocarena of time på tv-rutan? Jag kände all kärlek i världen, fast jag började sakna Anna. Satt där och hjälpte Anton ett tag, jag tror alla var TOTALT insatta, tillochmed Sofie och Jonas som inte ens spelat förr.
Drog ut till krysset och käkade efter ett tag, lämnade dock Sofie hemma hos VG snarkandes. Satt där ute ett tag, var rätt så skönt. Efter det blev det springa i tofflor och sen avsluta kvällen i bodegan.

Inatt sov jag hur skönt som hellst, Sofie var så liten att det inte ens märktes att hon låg bredvid mig. Har drömt jättemycket hela natten, haha och jag tror jag måste göra något av mitt liv för jag har drömt jättemycket om fiske. Vaknade iallafall vid 12.30 men låg och drog mig en och en halv timma bara för att jag vet att jag kan, men inte mycket länge till.

Så vad händer idag? Pappa har sagt att vi måste följa med till stugan nån dag och såga träd, peppen på det finns inte ens i mina mardrömmar. Fast han sa att det skulle gå fort om vi bara gjorde det, så då tycker jag det är lika bra att få det överstökat. Kände annars peppen på att bara chilla ikväll med, typ se en film eller något. Det blir säkert bra till slut!
Varje dag går jag runt och gör mitt bästa för att vara glad, hålla igång stämningen och tänka possitivt. Jag gör det för att inte bryta ihop, för att det tjänar ingenting till. Men att säga att det inte känns, att jag inte bryr mig, det kan jag inte göra. Det är klart att det fortfarande finns kvar, och jag tänker fortfarande på det varenda dag. Men jag vet att det inte går göra någonting åt, för jag kan inte styra över andras känslor. Därför gör jag allt för att hålla modet uppe, när alla ser så vill jag visa den starka sidan, få alla, speciellt mig själv, till att tro att det här kommer gå över fort och smärtfritt.
Att sanningen är lika fin och smärtfri som jag försöker måla den, det tvivlar jag på. Som sagt, även fast jag försöker vara stark och se allt från den ljusa sidan så går det knappt en dag utan att jag "faller". Man kan försöka, men det är inte lätt att styra sina tankar när dom väl kommer. "Varför är jag så här?" "Varför är jag inte annars?" "Varför ska det bli så här när jag för en gångs skulle fått hopp?" osvosvosv. När tankarna väl börjat rulla är det mycket svårt att få stopp på dom även om jag vet att det inte blir bättre av det.
Men det är helt enkelt så, ibland måste man få släppa lös tankarna, man måste få må dåligt någon gång. Jag väljer helt enkelt när jag ska lägga den tiden, jag väljer att lägga den på natten, när jag är själv, hemma i min säng. För jag vet att om jag varje dag skulle gå och älta det här inför alla skulle mina vänner bli så extremt less på mig, och jag vet att jag till slut bara skulle förstöra deras dag. Dessutom är det bra, att öva sig på att vara stark. Då kanske man kan hålla inne tårarna någon gång då dom verkligen vill komma.
Så även om jag verkar stark och obrydd, så är det inte så. Jag önskar varje dag att sanningen kunde vara anorlunda, men nu går det inte ändra på, och jag måste lära mig leva med det. Det är bara att titta mot solen, då ser man inte skuggorna..Puss & Kram !

2007-08-12
15:00:40

Satan vilken helg !
Ja jag säger då bara det, den här helgen har varit tummen upp!
I fredags var det kräftskiva hos Falle. Vi åt och drack och det var bra stämning! Sorligt nog blev det bara kallt lite fort tyckte jag, men festligheterna fortsatte inne i soffan sen. Falle hade kommit på nån lek där det var typ golf med innebandyklubba, jag tror det spårade ur, jag gav upp ganska fort iallafall..
Jag och Jenka hade lite deeptalk på övervåningen ett tag och när jag kom ner igen var TYP alla borta. Jag somnade mer eller mindre men sen kom alla tillbaka igen och försökte dra igång stämningen. Jamen och visst, stämningen kom tillbaka! Däckar först, losar störst, den här gången var det lilla Lance som blev utsatt. Tjocka spritpennor och fulla sbh-are är helt enkelt en ganska rolig blandning ! Det slutade iallafall med att Jonas var mer svart än vit, iallafall i ansiktet. Därefter blev det sängen, och guuuuudarns vad jag har saknat den där sängen!

Tanken var att jag 15.30 skulle bege mig mot bergsbyn hem till Sofia för att börja med maten. Nu blev det ju inte riktigt så.. Klockan 16.45 ringde Sofie och väckte mig, och hon lät inte helt nöjd, kan ju iochförsig bero på att typ hela världen hade sökt mig hela dagen. For till Såffan och åt suring, och Ninni smakade, tyckte tillochmed att det inte var äckligt! Jag måste erkänna att jag är stolt över henne!
Satte oss sen inne och började förtära alkoholen igen, och tog sedan bussen hem till mig för att fortsätta där. Vi hade rätt trevligt och Andreas som var ute och klippte gräset tyckte att vi sjöng fint, haha!
Helt plötsligt så var alla borta och vem jag än ringde till fick jag samma svar av "Vi är i garaget". Så det bar sig inte bättre än att fara dit. Träffade flera kända ansikten, till och med Aya kom där på ett hörn.
Till slut blev jag less och så for vi och åt, inte för att någon var hungrig det var mer bara "för att". Försökte styra efterfest sen men det gick inge bra utan nycklar, så det blev hem till sängen!

Hade hoppats på att få sova gott hela natten men det gick inte så bra, för det var så fruktansvärt varmt. Vaknade och steg upp vid 12.30 iallafall, och städade bort efter igår. Lyckades spilla ut chips på golvet och var tvungen dra fram dammsugaren också, och var även tvungen att torka efter någon som spillt (säkert jag). Tack och lov var min lillasyster hemma med kompisar igår också, så disken lämnar jag gladerligen över till henne!

Nu längtar jag så grymt mycket efter att få hoppa in i duschen, sen ser jag framemot en kväll då jag inte ska göra någonting förutom möjligtvis ligga hemma hos Falle eller VG. En påse godis skulle faktiskt inte sitta helt fel, tror jag måste gå till Karratåget och köpa sen.
Jag är faktiskt stolt över mig själv idag, det var på MINA villkor. Vill jag inte så vill jag inte, och jag har inga som hellst planer på att gå tillbaka till mitt gamla liv. Det börjar bli dags att återskaffa respekten som jag aldrig fick. Det känns faktiskt jättebra, jag är inte bara någon docka, någons leksak. Jag är min egen person och jag bestämmer över vad jag vill och inte vill göra. Som sagt; Allt jag vill kan jag göra! Det är bara viljan som har ändrats nu senaste halvåret. Viljan är inte längre "så snygga som möjligt, så många som möjligt" för jag har lärt mig att det bara är att förstöra för mig själv. Nej, nu är viljan Det här är jag, visar du mig ingen respekt får du heller inte smaka. Jag har lärt mig att jag är värd något mer än bara en kväll, för så är faktiskt sanningen. Även om jag många gånger önskar att jag vore annars för att kunna vara andra mer till lags så är det faktiskt så här, Take it och leave it, jag duger som jag är!Puss & Kram !

2007-08-10
15:45:39

Kräfta
Taggen på topp! Vaknade imorse vid 11tiden, gick ner med Sofie till stan och köpte pressisar. När hon började jobba gick jag hem och la mig i solen med partyskivan vi brände igår. Låg där och glassade ett tag sen började jag göra mig i ordning för att sen gå och möta Sofie igen.
Nu sitter jag hemma hos henne och hon är i duschen, snart börjar festligheterna! Det här kommer bli superduper!Puss & Kram !

2007-08-10
01:03:41

kvällen innan kvällen före
Ikväll så har vi haft det rätt så trevligt. Malin, Anna, Petra och Sofia kom hit och vi såg Natural Born Killers, eller ja, försökte iallafall. Ni vet hur lätt det mest blir en massa prat när det bara är tjejer. Trevligt hade vi iallafall, åt supergoda popcorn och taggade inför lördag.
Skulle bränna skivor också, men till våran förskräckelse hade jag bara EN obränd skiva kvar. Brände iallafall den sen rensade vi musiken som var kvar som vi inte ville ha så skulle Anna bränna resten imorgon. Jajjemen, minst två skivor till iallafall. Jag tror helt enkelt vi har för bra musiksmak!
Gick till frasses och köpte glass, fast min feta vecka sa faktiskt nej och jag smarrade bara av dom andra. Satt där och njöt i värmen ett tag och pratade massa strunt. Satt just och pratade om våldtäcksmän och hur obehagligt det känns att det är så mycket våldtäcksförsök i Skellefteå nu när en man i högre medelåldern med utländsk härkomst stannade sin bil bakom oss och klev ur.
Han var faktiskt jättetrevlig, han väntade på sin son som skulle komma med bussen från Umeå. Jag tror på karma och bjöd honom på en cigarett när han frågade om någon kunde bjuda, så nu kanske jag kan få tur någongång i mitt liv också.
När kylan började tränga på började vi traska hemmåt men Malin och Sofia gjorde kiss-stopp hos mig och gullade lite med Hampe innan dom for. Fick smygse Sofias pojkvän från fönstet, höhö.
Nu väntar jag på att Sofie ska komma hit, hon ringde för en timma sen och sa att hon bara skulle tvärt in och värma sig? Om jag känner henne rätt får jag nog snart ett sms där det står att hon sover hemma istället.

Imorgon blir det nog en full dag. Ska försöka sova länge så jag inte får massa död-tid jag måste hitta på något av, sen måste jag träffa Jonas och Jon, köpa presenter till Malin och Ninni, kanske handla något till kvällen sen blir det hem och göra sig i ordning för kräftskiva hos Fallhoe. Ska bli riktigt trevligt faktiskt, även fast det nog blir räksallad för min och Sofies del. Blir nog mossa runt där hela kvällen tror jag och hoppas på att stämningen inte dör bara för att några rika tjockisar bestämmer sig för att gå ut på krogen. På tal om det måste jag även försöka hinna få tag i Anton imorgon så jag kan få mina pengar han är skyldig mig..
Men se på fan nu ringde Sofie och sa att hon är här. Så nu får det här ta slut!Puss & Kram !

2007-08-09
16:43:02

Ibland känns livet rätt så bra
Igår var en helmysig dag. Vaknade av mig själv (eller av solen rättare sagt) vid kvart i 11, och istället för att ligga och tjura i sängen så tog jag på mig bikinin och gick ut på gården och solade. När klockan närmade sig 13 ringde jag till Jenka sen for vi och badade på falkan med Agge, Gro, Calle, VG och Fredde. Kan lova att det var skönt att vara i vattnet, värmen kan verkligen slå ut en (på tal om det, stackars Fallos).
For hem och åt sen bar det iväg mot sörböle igen, det var dags för fotboll. Dock satt jag bänkad med min långtidsskada "blodiga fötter" men jag hade Jenka som stöd.
Efter det for vi hem till Sofie och åt kex ett tag, snackade lite strunt osv. Var ganska mysigt, men sen gick jag vidare mot norrböle och hem till Anna. När jag kom dit var dom i full gång med att baka kladdkaka så det blev kladdis och glass, mums! Planerade lördagen och så, JAG LÄNGTAR !

Känns verkligen som att den här helgen kommer bli superbra, och det känns underbart. Nu vill jag bara att den här dagen ska vara över så det kan bli fredag någon gång. Jag borde kanske försöka få tag i några kräftor förresten, hm.. Aja, det löser sig, det gör det alltid!
Känns som jag har haft en onyttig vecka och det fortsätter ikväll med hämtpizza och jag skrattar åt mig själv som är totalt okapabel till att göra någon seriös träning. I och för sig så funkar nog både simmning och karate, men när det kommer till sporter som kräver skor på fötterna så går det helt enkelt inte.
Senare ikväll ska iallafall Malin komma hit, vi ska bränna några skivor till helgen. Efter det har jag ingen aning vad jag ska ta mig till men det blir säkert bra iallfall.


Dagens applåd går iallafall till Kluddan som äntligen klarade körkortet! Grattis fetto, fira med dbm, jag tror du behöver det! :)Puss & Kram !

2007-08-07
17:44:35

Calles stuga
Herregud vilken mysig dag vi haft! Steg upp klockan 11 sen började jag ringa runt och väcka världen. Klockan 13 åkte vi ut till Calles stuga och där har vi varit sen dess. Har varit grymt skönt ute och det har varit underbart att åka båt, det har BARA blåst varma vindar. Dock höll jag på att bli mördad när jag och Falle åkte ring för han knockade mig hela tiden..
Jag känner ändå inte att jag blivit nåt brunare fastän vi varit ute i solen hela dagen, men det kanske kommer sen. Har hur som hellst varit hur underbart skönt som hellst!

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag börja bege mig mot Krokusvägen, Jenka och Falle ska bjuda mig på middag. Det tycker jag var snällt, wook!Puss & Kram !

2007-08-07
11:19:51

Värme
Först kan jag börja med att säga att någonstans igårkväll började min lycka att vända när först den här hemsidan vägrade fungera och sen insåg jag att valpen kissat i min säng, IGEN. Dock så sov jag ganska bra med min lillasyster inatt och trotts att det första som hände imorse var att valpen attackerade mina skavsår så tror jag det kommer bli en bra dag.

Vi pratade om igår att fara till Calles stuga bara över dagen, sola, bada, åka lite båt och sådär. Det tycker jag låter som en bra ide. Dock fick jag uppgiften att ringa och väcka alla och jag känner hur jag inte kommer vara speciellt populär, haha.
Ikväll hoppas jag att jag hinner träna, det beror på vilken tid vi kommer hem från stugan (om vi nu far dit ens), sen så känner jag faktiskt min trötthet. Jag minns inte ens sist jag steg upp innan 11 frivilligt.
Men nej, nu måste jag börja ringa runt och väcka upp kavalleriet, önska mig lycka till!Puss & Kram !

2007-08-06
17:35:02

Mohammeds många hav
Jasi, igårkväll blev ganska lugnt. Var som sagt hos Falle och såg simpsonsfilmen, sen spelade vi poker och killarna trodde dom var jättebra för dom vann 7 gånger i rad dock var det 5 killar och 2 tjejer som spelade men "OK".
For en sväng till Shell sen for jag, Falle och Jenka tillbaka och såg Apocalypto (ursäkta stavningen?). Den var faktiskt ganska bra ändå, eller ja det kändes som inte som så mycket handling egentligen men den var ändå kraftfull.

Gick hem till Sofie och sov. Jag ville mörda hela världen imorse.. Lina, Ninni och Sofies mamma kan glatt ta åt sig som förstörde min sömn som jag verkligen hade hoppats på att få. Till slut så fick jag sova iallafall för Sofie gick och handlade, sen drog vi ihop gänget och gick till falkan. Jag kan lova att mina skavsår tar mitt liv dom är ENORMA, sen så finns dom även överallt på hela mina fötter.
Det var inte så jättevarmt i vattnet men vi badade ändå nästan 2 timmar, fast jag tror alla hatade mig när vi skulle slå rekord bara för att allt egentligen var Ralles fel, haha.
Låg även och solade ett tag efter det och till slut blev jag lämnad åt mitt öde för jag inte kunde gå hem med mina skavsår men mamma kom och plockade upp mig.

Ska till Sofie och äta middag vid 18.30 och jag undrar verkligen hur jag ska få mig dit iochmed att min cyckel redan är där och jag är skeptisk till om det finns några skor som jag kan ha just nu, eller just ja förresten möjligtvis tofflorna. Sen får vi se vars det drar vidare, jag är öppen för förslag. Dock inget som innefattar att springa, förutom om jag kan vara barfota vill säga.


Vad händer imorgon då? Hör rykten om att vädret ska vara lika fint som idag om inte finare. Grolle lät taggad på att glida nerför älven men jag hörde negg från andra håll. Vem vet, kanske ska ta och höra med Anna om hon ska jobba imorgon om inte annat! På kvällen hoppas jag på träning, jag behöver det ! Då kanske man iallafall kan få i sig någon mat!Just nu känns det som att livet blir bättre igen för varje dag som går och vardagen infinner sig litegrann iallafall. Det känns bättre och bättre, normalare och normalare. Jag har helt enkelt börja infinna mig i situationen, börjat vänja mig. Dessutom hade jag helt rätt; det här kommer gå, och jag kommer kunna leva med det. Att solen tittar fram och ger lite värme gör inte saken värre heller!Puss & Kram !

2007-08-05
22:01:40

Festivalhelg
Mja livet började i fredags då Malin ringde och väckte upp mig vid 15tiden. FixarN började fixa och trotts flera bakslag så komme sig jag, Malin och Ninni till norsjö och var framme vid 21tiden ungefär. Sprang vell mest runt ungefär, hände inte så mycket. Dock så gjorde alkoholen sin verkan och det var faktiskt en helt OK kväll!
Komme mig isäng typ vid 4tiden eller något sådant och så somnade jag så sött.

Vaknade lördag 13.30 då mamma väckte mig som hon lovat. Steg upp dirr och kände stressen till att vi inte hade någon som hellst planering. Trotts ännu fler bakslag än i fredags så fick sig jag och Ninni oss till slut iväg till Luleå. Det var lite panik med tanke på att vi inte ens visste hur vi skulle få oss hem förrän vi satt på bussen och redan var i Piteå.
Raggade upp några Bodenbor som fick skjutsa oss ut till campingen där vi träffade en salig blandning kända människor. Det bjöds både på absint och mintu och jag vet inte allt vad mest det var, men nog vart man rund om fötterna. Vi skulle egentligen inte gå in på området för vi hade inte råd men alkoholen tog över och vi sprang in och såg Timbuktu iallafall.
När vi skulle ta bussen hem insåg vi att vi inte hade tillräckligt med pengar och våran skjuts fick komma och hämta oss i Luleå iallafall.. Kastade mig isäng halv 5 imorse och det har nog aldrig varit så skönt att få sova, iallafall inte själv.

Sov ut till 15 idag när jag vaknade av mig själv sen har jag mest bara legat och slappat hela dagen med Sofie. Nu sitter jag hos Fallhoe med typ alla, har sett Simpsons-filmen. Den var inte lika bra som jag trodde, den var inte så mycket "Simpsons". Men vad gör man? Natten är ju ung !Puss & Kram !

2007-08-03
15:02:21

pokernight
Jaa, jag fick äntligen komma ut igår och känna mig som en människa igen. Började hos VG sen efter Shell drog vi hem till Ralle och spelade poker. Jag tror nästan det var girls night för Agge började med att äga alla och i slutet var det bara jag, Maria och Ralle kvar. Dock så vann då Ralle för jag tror alla var för trötta och ingen orkade någonting och alla behövde på toa och ingen brydde sig längre vem som vann, haha.
Kom hem kring halv 7 imorse och då kan jag lova att jag stupade isäng, fast det blev ändå svårt att somna. Jag hatar tankar, dom förstör min vardag just nu.
Malin ringde och väckte upp mig nyss och nu ska man vell börja känna stressen för vad som händer ikväll och hur vi ska få oss dit. Aja, tumbuktu, timbuktu. Det löser sig.Puss & Kram !

2007-08-02
16:26:17

Lat dag
Varför kan det inte hända någonting? Kan iofs vara för att jag inte ansträngt mig och hört runt vad alla har för sig men.. Hittils har det här varit en riktig skitdag. Har suttit och kollat på hajprogram på animal planet för det var det absolut bästa som fanns i hela tvvärlden.
Nu är jag less och har satt mig och spelat poker ett tag, och det går frammåt så jag känner hur jag börjar bli på lite bättre humör.
Har varit mycket depp förut idag men jag känner att jag börjar komma mig på benen igen nu. Sitter fortfarande och hoppas på att något kan hända ikväll, det låter som att det blir VG. Sofie ska iallafall komma hit efter hon slutat klockan 19 så vi får vell se efter det vars det bär av.
Nej nu ska jag ta och engagera mig lite i pokern igen!Puss & Kram !

2007-08-02
13:31:47

så var det ju det här med att sova själv...
Det har faktiskt gått  rätt så bra måste jag erkänna. Somnade nästan direkt igår trotts den enorma huvudvärken och jag har sovit nästan oavbrutet hela natten. Har gått tillbaka från mardrömmarna till mina vanliga, konstiga drömmar och det känns jättebra.
Det som var jobbigt, faktiskt rätt så jättejobbigt, det var att vakna ensam och inte ha någon att krypa ihop breve och bara ligga och mysa bort halva dagen med. Det känns ungefär som en grop full av tung luft mitt i bröstet, ensamheten. Funderar hur jag ska klara av det här, men det SKA gå. Jag vägrar bli en av dom (som jag en gång redan varit) som bryter ihop pga en kille. Speciellt när slutet blev så lyckligt som det kan bli. Jag känner att jag helt enkelt inte har någon rätt att gå och tycka synd om mig själv. Dessutom så vill jag vara glad, för det är mycket roligare.

Mhm, jaha, okej, vad händer ikväll då? Rix fm festival i Luleå, men jag känner att idag finns ingen pepp till någonting över huvud taget. Fast som vanligt vill jag ändå inte sitta hemma. Åååh, jag hoppas på vattenpipa, det skulle vara jättemysigt. Aja, får se vars vindarna bär..Puss & Kram !

2007-08-02
02:22:05

Stackars mitt huvud
Jag förstår inte vad det är med mig, jag har så sjukt mycket migrän. Har nog inte haft så här ont i huvudet på mycket länge faktiskt och jag kan inte förstå varför jag har det heller.

Aja, ikväll har jag ju som sagt varit med Anna, Malin och Sofie. Alla var vi vell egentligen sugna på att hitta på nåt men det blev som ingenting av. Har suttit hemma hos mig och snackat skit hela kvällen, haha. Trevligt med sällskap iallafall och var verkligen jättekul att få träffa Anna igen, jag har faktiskt saknat henne.
Nu har dom farit hem till slut iallafall, och jag tror jag ska börja krypa isäng. Känns rätt tungt på ett sätt, nu är det som bara att börja vänja sig med att sova själv. Jag känner en djup suck i det, men bara man kommit in i det så ska det vell gå bra hoppas jag. Har ju sovit själv mer än 16 år så varför skulle 3-4 månader göra det omöjligt att ändra tillbaka igen?

Verkade iallafall inte som att det skulle bli sol imorgon så jag ska nog försöka sova hela dagen. Jag längtar verkligen, var längesen jag sov ut på riktigt. Dessutom så vill jag sova så mycket som möjligt om jag ska fortsätta ha sån här huvudvärk. Nej, nu blir det ta sig en ipren sen krypa ner under det kalla tecket och somna av sin egen kroppsvärme.
Puss & Kram !

2007-08-01
20:34:42

show me that smile
Jarå, så har man avverkat ännu en dag och kvällen är här igen! Har varit med Sofie som drog med mig på en runda på stan då jag hellst ville somna men jag överlevde det med. Blev dagens enda mål på donkan med en chicken-burger och sen for vi hem till henne och åt kex. Har suttit hos henne och gjort ingenting ett tag och nu är vi hemma hos mig.
Sitter och väntar på att Malin och Anna ska komma hit, dom är nog här när som hellst nu. Ska verkligen bli jättekul att träffa Anna det var verkligen sjukt längesen jag var med henne!
Så vad ska 4 brudar roa sig med en onsdagskväll som denna? Det galna är att jag är helt festsugen men jag sålde just ölen jag hade till Anton, och det kanske var lika bra, haha. Vet inte om det är så bra att jag super mig full just nu, men för min del känns det faktiskt som att jag kan klara av det, jag dricker alltid för att ha roligt och ingenting annat!
Jag kände bara hur jag inte orkar sitta hemma ikväll, jag VILL göra något! Regnet har iallafall gett sig och jag hoppas det inte kommer igen förrän jag gått och lagt mig iallafall.Oh, why you look so sad?
När jag är glad tycker jag att alla andra kan vara det också, bara för att det är så mycket roligare då. Allt KOMMER bli bra, jag lovar! Även om det inte alltid riktigt blir som man tänkt sig från början så kan allt lösa sig bara man vill, det gäller bara att hitta nya perspektiv. Stängs en dörr öppnas alltid en annan som dom brukar säga!Puss & Kram !

2007-08-01
13:53:30

duktigt !
Nu kan jag få känna mig duktig idag iallafall. Har varit ner på stan och hämtat ut nya p-piller + fixat nytt uttagskort. Känns alltid så bra när man gjort slag i saken och gjort sånna där grejer. Var även skönt att komma ut bland folk, även om jag kände mig som i en glasbubbla.
Känner hur jag blir på bättre humör direkt jag slipper tänka, och även när jag tänker nu så försöker jag hålla mig till possitiva tankar. Han kom hit som jag bad honom om och vi fick lösa det som vänner och vi får fortsätta vara vänner. Ska verkligen försöka tänka på att inte snoka heller utan bara försöka vara. Eftersom vi ändå ska vara vänner, varför skulle jag inte kunna fråga om det är något jag undrar över?
Hoppas bara som sagt jag kommer över det fort. Men som sagt, vi kunde vara vänner efter att jag lämnat han så varför skulle vi inte kunna vara vänner efter att han lämnat mig? Jag tycker inte om att vara ovän med folk, speciellt inte dom som får mig att må bra.
Nej som sagt, det ordnar sig!
Ska sätta mig och spela lite poker nu sen blir det nog hitta på nåt med Sofie.Puss & Kram !

2007-08-01
11:54:00

klart det tar emot...
.. men nu måste jag lära mig leva med det här. Jag vet  att det alltid är jobbigast i början och bara vi kommer igång att leva våra liv normalt så ska det knappt märkas. Jag har ändå blivit bra på att komma över saker nu för tiden, hoppas det gäller den här gången också, för jag orkar verkligen inte gå omkring och må dåligt. Life goes on som dom brukar säga, och det vet jag att det gör. Det tar bara tid helt enkelt, men jag vet att jag ska klara det.
Det är bra vissa av dom där småsakerna, till exempel att lära sig sova själv varje natt, som kommer bli jobbig. Men som sagt, bara jag ger det tid så ska det säkert gå bra. Jag vet att jag kommer klara mig igenom det här.

Hade verkligen hoppats på bra väder idag, jag skulle verkligen ha behövt det. Men icke, så nu lär det vell bli sitta hemma hela dagen, fan! Jag kan inte göra det just nu, jag måste ut och träffa folk! Kanske skulle dra en sväng på stan eller nåt? Borde gå förbi banken och fixa ett nytt uttagskort också.. Vi får se hur det blir !


Puss & Kram !

2007-08-01
02:49:11

som Timbutu brukar säga
Det ordnar sig!


Efter att ha fått ta några timmar och smälta det här så känner jag hur det förmodligen ändå är det bästa. Har han inte kvar känslorna för mig så går det inte göra något annat än att bryta, för jag är inte intresserad av att vara tillsammans med någon jag vet inte är kär i mig. Båda två känner iallafall att vi fortfarande vill vara vänner och ärligt talat så tror jag faktiskt det kommer gå. Jag är ju trotts allt fixarN!Vill dessutom tillägga att jag nog har världens bästa vänner! Gick inte många minuter efter Anton for från mig idag innan Ninni och Sofie droppade in med en kladdkaka, vilka stjärnor! När hon fått sig från ursviken kom även Malin hit och dom har verkligen varit ett jättebra stöd idag även fast vissa av dom nästan gråtit mer än vad jag gjort, haha ! Vill hur som hellst säga tack, ni är bäst !Puss & Kram !

2007-08-01
00:11:39

det ska inte vara så här..
Hur kunde det gå så här? Det skulle inte vara så.. Fan alltså, direkt man tror man ska få behålla något så flyger det iväg.
Det var inte ens min tur, jag förstår inte vad jag gjort för att förtjäna det här? Kanske borde börja tro på gud och se om jag blir behandlad bättre då, för allt verkar verkligen gå emot mig.
Hela livet känns fuckat just nu faktiskt, känns som jag verkligen skulle behöva lite tid och komma bort från Skellfteå just nu. Hoppas det blir mantorp i helgen det skulle verkligen behövas..

Tack iallafall för att du fortfarande vill vara min vän


Flames to dust,
Lovers to friends,
Why do all good things come to an end?