Titti

2007-04-27
14:11:06

Tjarå!
Nu sitter vi här jag och Terese, packningen är packad och taggen är på topp! Guuud så vi längtar efter fjällen!
Det enda vi bävar lite inför att att pojkarna kommer skratta åt våran packning, eller rättare sagt, storlek på packningen. Jag stod just och granskade det hela och insåg att min och Terese packning inte är så mycket mindre än packningen vi brukar ha med när hela familjen Fjällström är i Ammarnäs.
Men det här ska bli så toppen, jag längtar JA jag längtar!
4 dagar fyllda av skoterkörning, alokoholförtäring och förhoppningsvis även lite snowboardåkning. Kan det bli mycket bättre? Jag tror inte det! och vet du vad?
JA TRIIIIVS!

2007-04-26
18:42:43

470 och så vidare!
Någon kan få kyssa mig, FÖR JAG SKA TILL FJÄLLEN I MORGON! Jag kan inte fatta att det är sannt, så SJUKT KUL vi ska ha! Fredag till Tisdag och jag kan ju bara säga att JA TRIIIIVS!
*Terese
*Ammarnäs
*Snö
*Skoter
*Bräda
*Alkohol för mer pengar än vad jag lägger ut på stugkostnader

Enda haken är att jag har dåligt samvete för att jag egentligen hade lovat att vara hemma och lovat att jag skulle vara med Linda. Det känns verkligen jättejobbigt att fara då, men samtidigt så känner jag hur jag för en gångs skull måste få sätta mig själv i första hand! Jag har tänkt ha så jävla kul!

2007-04-25
16:15:31

Mjukglass
Skön dag det här! Vaknade och var rätt så trött, kom nämligen inte i säng förän vid midnattstimmarna inatt men, dagen har verkligen flutit på ändå!

Skolan gick sjukt fort, bara matten som var en hel timma. Sen hade vi svenska då satt jag och Tina ute, och smart som jag var och hade tagit hem och gjorde svenskan i måndags så var jag klar på 10 minuter och efter det la jag mig på en bänk och solade resten av lektionen. Jag trivdes!
Efter svenskan hade vi omvårdnads, då såg vi en film sen skulle vi göra ett stress-test på datorn som tog 5 minuter, sen fick vi sluta.
Så halv 12 var skoldagen över.

Jag och Ninni gick hem till mig och stoppade in en Ristorante-pizza i ugnen som vi åt, sen gick vi ner tillstan, köpte varsin mjukglass och sen satt vi oss på torget i solen och åt. Det var verkligen sommarkänsla! Och för övrigt årets första mjukglass för min del.
När vi hade ätit klart gick Ninni till bussen och jag traskade hemmåt. När jag kom hem gick jag ut och satt mig i solen, men efter ett tag blev jag less på att sitta så jag gick in och hämtade en filt att ligga på istället. Efter det tror jag inte det tog många minuer innan jag somnade, men sen vaknade jag vid halv 4 då Tina skickade sms.
Jag kan lova att jag är söt i ansiktet, jag har legat på en stickad kudde.

Nu så väntar jag på tiden, klockan halv 5 så har jag tid hos Zedig, äntligen ska jag få fixa min fot! När jag kommer ut därifrån blir det att ringa Linda och höra vars hon är, för vi skulle hitta på nåt idag. Det är ju inte riktigt varje dag man ser henne nu för tiden så varje stund med henne är ovärdelig för mig. Fast det är ändå någonting som säger mig att hon kommer börja hänga mer runt mina kvarter nu framöver! Det tycker jag låter trivsamt.


Kanske skulle ta och berätta lite om mitt läkarbesök igår också. Det första han sa till mig var -Du har nog iallfall inte skabb. Ååååh. Nähää. Jag har bara behandlat mig mot det och gått med en äcklig salva hela helgen och det har inte blivit bättre någonting men jag trodde verkligen att jag hade det ändå? Tror han att jag är blåst eller?
När jag visade mina "utslag"/sår sa han att jag hade en kostig hudtyp (fråga mig inte vad den hette) som gör att huden är extra torr och känslig vilket på vintern när det är torr luft kan leda till att svettkörtlarna och lymfkörtlarna blir irriterade och därför börjar det klia.
Under mina 16 vintrar i livet har jag aldrig haft detta problem förr och jag har verklien alltid haft extremt tålig hud, även om jag haft dåligt läkkött och lätt för att få ärr. Men han var fast beslutsam, jag hade den här konstiga hudtypen.
Det är ingenting som går att bota, det är helt enkelt något jag får leva med, det handlar bara om att sköta om huden noga, speciellt på vintern, smörja den och så. Han sa även att jag skulle försöka sola så mycket som möjligt för att då blir huden tjockare och hårdare och får bättre motståndskraft mot irritationer, och han pekade även på att en solsemenster mitt i vintern verkligen skulle vara bra för min hud.
Jag fick iallafall två salvor, en att smörja hela kroppen med så ofta jag ville, och så en salva att smörja på där det irriterade när det irriterade. Han hade tänkt skriva ut piller mot klådan också men ändrade sig, jag skulle få komma tillbaka om det inte blev bättre istället.

Denna läkare, som kan få vara anonym, har nog aldrig haft rätt tidigare. Vi har haft honom som husläkare för att vi i min familj aldrig varit speciellt sjuka, och han är så lätt att ha och göra med för han skriver ut medicin över telefon. Men nu senaste åren när framför allt jag börjat få problem med diverse saker, har vi börjat inse att han mest bara babblar på utan att veta vad han egentligen säger. Min mamma har aldrig riktigt insett det här, för hon har aldrig varit med dit tidigare, men igår följde hon med mig in. Direkt vi gick utanför dörren sa hon "Hade han någon aning om vad han ens snackade om? Vi ska byta läkare!" ÄNTLIGEN! Jag har väntat på det här i 3 års tid och tjatat och tjatat, och nu ska det hända! JAG TRIVS! Fast först och främst nu så får vi vell se om min "ovanliga hudtyp" stämmer, ska börja behandla ikväll.


Men nu har jag inte tid att sitta här och babbla, jag måste börja dra mig mot Zedigs Kiropraktikmottagning! Puss & Kram!

2007-04-24
10:39:37

HUR KUNDE DU SÄGA TILL ALLA?

Hahaha okej, jag är erkännt sämst i världen på att skicka sms!
Och till alla som fått ett "Matte 70 Sofie 10" sms behöver inte fundera på det, för det blev inte helt rätt. Hahaha, klockan är inte ens halv 11 och jag har redan lyckats göra bort mig idag. Det är super!

Jag kan lova att jag var sliten igår, for hem från skolan vid 1 (arbetade dock hemma lite grann faktiskt!) och sen somnade jag i min säng vid 6tiden. Jag kan lova att det var skönt att ligga där och sussa, men sen kom Anton och väckte mig. Fast jag klagar inte för jag tror jag somnade om ingen när han var där haha.
Dock var det typ 100 grader varmt i mitt rum och 100 grader varmt i hela mitt hus i morse så man sovde inte så gott.

Så vad händer idag då? Känns ändå som en rätt så skön skoldag, mest uppföljningar sen så blir det gymma med Tina på idrotten. Mina stackars armar, träningsverken försvann för bara någon dag sen!
Efter skolan ska jag till Kåge till min "älskade" läkare. Jag längtar inte ens lite, jag vet vad han kommer säga. "Hm.. Nej, vet du vad. Jag förstår verkligen inte hur det kan klia på dig. Det är nog psykiskt! Det kliar nog inte egentligen." Fast vem vet, någon gång kanske han också ska utvecklas och börja inse fakta: människor kan vara sjuka.
Efter jag varit där tror jag iallafall att jag ska sätta mig och plugga lite företagsekonomi! Jag har ju trotts allt lovat mitt nya liv att börja ta tag i skolan igen, och jag måste försöka hålla det. Jag tror faktiskt jag kommer falla ganska hårt om jag ger upp mitt nya liv nu, och jag kände inte för det!Vi ska prata, och min hjärna vet vad som är bäst. Tvinga mig inte att välja.


Nu kanske jag borde försöka ta tag i mitt skolarbete igen! Fast iofs så är jag klar, men extra-uppgifterna och jag. Eller nåt. Puss & Kram!


2007-04-23
11:23:50

You braught her down, just for fun
Hej helgen!
For där i lördagskväll bort till SBH hem till Gro. Vi spelade kort och rökte vattenpipa, sen skulle vi köra det där, som jag aldrig minns vad det heter. Typ burträskbingo med bil i allafall. Vi gjorde en skitsnygg lista men sen när vi kom hem till Vg och skulle fara ut så kände både jag och Sofie däcken i våra liv, så vi for hem till henne och sov istället.

Vaknade där vid 11 tiden igår och åt frukost. Sen for vi hem till mig en snabbis och så ut till folkparken för att titta på Idolerna. Träffade Anton, Arvid, Calle och Kludd där, for med dom och körde runt lite. For bland annat ut till Falkan för att Anton kände för att bada, men det var is hela vägen till kanten så det gick inte så bra för hans lag.
For hem till han ett tag sen och så satt vi oss där bak i väggen och solade, grymt skönt!
Sen for jag och Sofie till ersmark och fotade hennes moppe sen hem till henne.
Så kom Anton och mamma Sofie gjorde jättegod middag med kyckling, ris och beanaise-sås. Vi kände oss ganska romantiska när vi satt där faktiskt. Sen kom Arvid också och så skulle vi se söndagsfilm men jag vet inte vi såg nog ingen film egentligen det blev mest bara zapp mellan flera olika. Jag tror för övrigt jag somnade ett tag.

Kom hem när klockan var vid 1 på natten och så var jag tvungen att duscha för att få bort min salva. Halleleuja moment, eller något sådant, för vi hade inget varmvatten. Jag kan lova att det inte var den skönaste dusch jag tagit i hela mitt liv, men det känns ändå bra att inte lukta äckel längre.

Otroligt skönt med skola idag sen? Jag kan inte ens låtsas. Men jag trivs ändå i min risighet, Sofies mjukisbyxor och pappas gröna SLU-tröja. Jag skulle lätt kunna somna här och nu på stolen.

Jag längtar inte heller tills jag kommer hem efter skolan, för då måste jag bädda min säng och skura upp på toan efter helgens bravader, min moder är inte nöjd för att jag skulle ha gjort det i lördags egentligen. Men vad ska jag säga? Jag är en upptagen kvinna! Haha, jag kan alltid låtsas iallafall.


Jag hade en anorulunda dröm inatt. Jag blev faktiskt förvånad över mig själv. Jag förstod aldrig vad jag gjorde där utanför hans hus, men jag stod där. Han kom inte ut, för han sov med någon. Jag hann bli tvärarg men sen lugnade Terese mig med att det bara var en killkompis. Men sen kom dom ut. Jag ville vara med han, tror jag, jag vet inte riktigt varför men tydligen ville jag det. Han hade inte tid, men han ville gärna sova hos mig senare. -Nej, sa jag, för jag ska sova med ¤. Han blev ledsen och arg. Jag ryckte på axlarna.
Drömmen kändes ändå bra på ett sätt, skönt att jag inte gjorde som jag trott att jag skulle göra. Men fortfarande är det för många tankar som snurrar i min hjärna. Jag vet att jag måste reda ut mina gamla spöken innan jag hoppar in i nya fantasier, och jag vet vad jag måste göra. Jag ska prata med han, och gå vidare. För det har jag redan börjat göra, mer eler mindre.

It never was and never will be
You don't know how you've betrayed me
And somehow you've got everybody fooled
It never was and never will be
You're not real and you can't save me
Somehow now you're everybody's fool

2007-04-21
19:08:15

Vars är festen?
Okej, igårkvällen kanske gick lite... jag vet inte riktigt vad jag ska säga?
Började med att jag och Terese for till moröhöjden till min så kallade fästman, och vi tog oss några drinkar. Men redan där började besvären, för när Anna kom hade jag just hällt upp en ny drink, men Anna skulle in till stan NU så det var bara att halsa.
Redan där i bilen kände jag hur jag var alldeles för full och hur jag nog inte skulle överleva kvällen.
När vi kom till Anton var det dock mycket mindre folk än vad jag hade väntat mig, men jag tyckte det var ganska skönt. Tog inte länge innan jag ockupperade toaletten, men jag trivdes där! Satt på golvet med en handduk över mig, pratade telefon och spottade i toan (av någon anledning har jag grymt svårt att svälja mitt saliv när jag blir för full). Jag tror alla hatade mig för att jag var så osocial men jag behövde lite tid ifred.

For vell kring 10 från Anton hem till mig, och min moder var fortfarande hemma, men jag tror alla kom väl överens där? Jag hade iallfall piggnat till och jag gjorde inte annat än att skratta åt allt och alla.
Men med tiden drog folk och till slut var det bara kvar dom som var hos Anton. Vi satt och chillade och spelade gitarr och sjöng, lyssnade på Mange och sjöng lite Queen, cred till Arvid som kunde alla Queen-låtar!
Vg och gänget kom förbi ett tag också, men då kom min mamma hem och då blev dom rädda och sprang härifrån. Blev dock kvar ett par slitna lirare, vi däckade på diverse platser i mitt hus men jag är iallfall nöjd för jag gjorde det i en säng.

Vaknade vid halv 9 och kände hur jag var helpigg, trotts att jag bara sovit 4 timmar. Så jag steg upp och började plocka undan, och insåg att vissa hade vaknat och smugit sig hemmåt. Sofie vaknade efter ett tag och sen väckte vi Anton.
Låg döda och chillade i sängen ett tag, sen for vi och åt på Frasses, jag kan lova att det var sjukt gott!

När jag kom hem igen så for jag till min farmor och letade efter några papper ute i ängarna och så bjöd hon på middag, mums säger jag om det!

Nu så ska jag ta och ringa Sofie och höra vars dom håller hus, få se om det kan bli nåt liv ikväll eller! Men nykterheten i mitt liv, jag känner hur jag behöver den! För första gången på flera veckor känner jag verkligen inte för att ta den där ölen..
time is running out for me and youMen nära, kära, bekanta och kamrater, nu drar jag mig innan min lillasyster halshugger mig för att jag jämt sitter vid hennes dator. Puss & Kram!

2007-04-20
17:50:00

Jag är en stjärna!

Den här dagen började trögt och jag satt länge vid datorn bara för att fördriva tiden.
Helt plötsligt insåg jag hur ofixad min kväll var och att jag återigen hade lovat att dyka upp på för många ställen.
Då fick fixarN-medtoderna komma in, och jajjemen, en timma senare så hade jag fixat varenda detalj!
Enda problemet som återstod var att helt plötsligt hade jag för lite tid!
Så nu, på en och en halv timma har jag:
Duschat, torkat håret, plattat håret, fixat håret, sminkat mig, hittat kläder, klätt på mig, ätit, omformulerat spriten och sprungit över på karratåget och köpt groggvirke och dessutom hinner jag sitta här och blogga!
Det är sjukt så bra jag är ibland? Snabb som vinden!

MEN DU, ikväll då festar både du och jag. Botten upp och resten i håret! Puss & Kram!


2007-04-20
08:54:37

Dreamer
Så var det fredag än en gång, och precis som Amanda just sa, det känns som dom kommer väldigt ofta nu för tiden! Och vet du vad jag säger om det? JA TRIIVS!

Igårkväll blev inte mycket till ett liv, jag tog min dusch och smörjde in mig i min salva och sen satt jag bara och väntade på att mamma och Fanny skulle gå och lägga sig så jag fick ta plats i soffan. Att bädda rent för att sova i sängkläderna en natt och sen byta igen kändes helt enkelt lite för ovärt!

Sov iallafall hur gott som hellst där i vardagsrummet inatt, våra soffor är verkligen sköna! Men jag tror det mesta av min natt försvann och glömdes bort när min sista dröm kom. Har haft liknande drömmar flera nätter i rad nu. Inte precis samma dröm, samma platser och samma årstiden,  men tanken är den samma. Han säger att han vill prata med mig, för det är något han vill berätta för mig. Han börjar berättar om vad jag och han varit med om tidigare, hur kul vi haft och hur bra vi har trivts tillsammans. Sen så ska han just börja berätta något, och jag hinner aldrig förstå om han ska berätta att han älskar mig och aldrig vill vara utan mig, eller om han ska berätta att det var kul så länge det varade men det funkar bara inte längre. Han ska just få mig att förstå vad han ska berätta, då vaknar jag.

Vad är det mina drömmar vill säga mig? Kanske är det att jag måste få veta för att kunna få ro i hjärnan och börja slappna av, eller så kanske det är att det är lika bra att jag aldrig får veta, för det man inte vet mår man inte dåligt av.
Men i min värld är det värsta att inte veta alls. Jag måste helt enkelt få veta vad han tänker.


Så idag då? 3 lektioner jag måste stå ut med ,men jag tror faktiskt jag ska ta och arbeta, för då brukar det gå mycket fortare! Sen ska jag hem och smörja lite mer salva och städa i mitt hus, för det kan verkligen behövas!
Måste nog ner på stan en tväris eller möjligtvis ut på sjungande, måste träffa Dennis iallfall.
Sen ikväll blir det partyhard! Synd att personer jag hoppades skulle dyka upp har backat ur, men vi ska nog se till att ha kul i allafall! Knallast är ballast, men penicillin-Terese ska nog se till att försöka hålla sig nykter ikväll!


Men här sitter jag och gör ingenting under datalektionen, jag kanske skulle ta och försöka göra något så jag iallfall klarar G på provet. Jag tvivlar faktiskt på det för jag har inte följt med något, men man kan ju alltid hoppas! Puss & Kram!

2007-04-19
19:45:37

Värt!
Ja, den här dagen har känts mycket framgångsrik, iallafall på skolhållet?
Jag hade ju ingen svenska idag så jag hoppade över företagsekonomin också, och det gav mig inga lektioner på hela förmiddagen. Vaknade dock 8 och släppte in Matte i mitt hus så han fick se på tv medan jag låg och sov.
Han väckte mig när han for igen klockan 10 och då steg jag upp. For till skolan halv 12 och åt lunch med Tina, sedan trodde vi att vi skulle få börja samhällskunskapen klockan 12.20. Guuuud så fel man kan ha! Nej där stod hela våran klass och väntade, men ingen Benny kom. Dvs, det blev ingen lektion.
Fick sitta och vänta till 13.20 och började idrotten då, som jag dock inte kunde vara med på för det var massa dans och grejer och min fot är inte riktigt i form för att utföra sånna rörelser. Hann gymma en kvart på slutet, sen var min skoldag slut.
Mycket givande, tycker du inte det?

For med Ninni till stan och käkade en glass på donkan och fick även igen pengarna hon varit skyldig mig, äntligen! Sen for hon och jag stannade med Malin och Anna, vi gick och köpte Annas kjol hon ska ha på studenten och så köpte vi ÄNTLIGEN min salva!
Måste dock påpeka min expedit på Apoteket. Dom som jobbar där brukar alltid vara så professionella och naturliga vad det än gäller, men när jag sa vad jag ville köpa så stirrade denna tant på mig och sa -Är du säker? HEJ, DET KLIAR PÅ HELA MIN KROPP OCH JAG VET ATT DET HÄR HJÄLPER. JA, JAG ÄR SÄKER! Vad trodde hon? Att jag bara sa någonting och hoppades att det skulle finnas? Herregud!

Efter stan for vi hem till mig och ÄNTLIGEN såg vi The notebook! Filmen var jättebra men mitt hus kan dö, för skivan funkade inte på dvdn och min dator hackade gärnet, speciellt på slutet när man verkligen ville höra. Men jag blev ändå kär, Kär i kärleken.

Nu for dom hem och jag ska ta och hoppa in i duschen och sen ska jag smörja mig! Jag längtar grymt mycket, och hoppas verkligen det fungerar, annars kommer jag slå någon. Jag är så extremt less på att det ska klia på hela min kropp, och speciellt som jag är så duktig på att klia upp sår och göra att det blir fina skorpor och ärr! Men det här ska nog gå bra. Jag litar inte på att han hör av sig när han säger han ska göra det, men jag litar i allafall på hans omdömme när det gäller det här. Han om någon borde veta!

Sen så måste jag börja läsa den där boken! Måste skicka in en läslogg till Elisabeth idag om mitt första intryck blablabla för annars blir det ogiltig frånvaro och jag orkar inte, jag tror jag har för mycket av det redan. Så jag ska vell ta och göra det och sen så kommer jag vell bara lägga mig och sova eller något? Om inte någon vill titta förbi en sväng och vara social, men det är inget jag räknar med. Jag känner mig lite negativ idag. Fast, jag är fortfarande glad!


Så HOPP in i duschen! Puss & Kram!

2007-04-18
20:50:01

Jag är hård
Dagen blev vell inte riktigt som planerat idag meen...
Blev dumpad av Anna och Malin för dom skulle rulla och så skulle Anna hjälpa Malin med nåt skolarbete, så mina hopp om att äntligen få se The notebook dog.
Gjorde iallfall engelskan, känner mig duktigt duktig! Skickade även ett mail till mig min företagsekonomilärare om att jag inte kommer i morgon, så sovmorgonen där! 12.20 - PUSS!
Hittade inga planer till mitt liv så har suttit i köket hela kvällen och snackat skit, eller jag har vell inte sagt så mycket men. En sak är i alla fall säker, när Anderssons jäntor väl öppnat käften så tar det aldrig slut! Herregud, mina öron behöver vila!
Nu gick dom för att se på Roberts lägenhet, men jag har så sjukt ont i min fot att jag gav upp. Mamma skulle försöka dra till den nyss men allt sitter stenhårt! Inte nog med att jag är låst överallt där jag kan vara låst, mina muskler är dessutom stenhårda också. Jag tror dom är lite sura på mig för att jag slarvat med stretchingen i veckan.
Så nu så ska jag krypa ner i badkaret hade jag tänkt, mjuka upp musklerna lite. Skulle lix behöva raka benen så det blir nog bra. Men för övrigt så har jag ont i hela min rygg så jag välkomnar gärna någon som masserar mig. Och fortfarande välkomnar jag även någon som kidnappar mig till fjällen!


Annars så är jag bara otrolig... Jag är bara en i mängden av sanslösa dårar som Johan sjunger. Det känns så just nu. Jag känner mig inte direkt ledsen eller så, jag känner mig bara lite hopplöst. Hopplöst förälskad skulle nog Tomas Ledin uttryckt det. Men jag är inte förälskad, och inte kär heller. Jag har bara känslor! Jag försöker förstå varför jag har dessa känslor och varför dom kommer och går precis som dom vill, men jag blir inget klokare. Nej nu måste jag sluta, jag känner hur jag börjar komma in i hypertänkandet. Nej, jag säger som Mandy Moore: Someday we'll know!

2007-04-18
13:29:30

skinka och västerbottensost-paj
Igår blev inte riktigt som jag tänkt mig, för Anton hade tydligen laddat hem en film med skitkvalla. Så det blev ingen Shooter för min del, det känns lite tragiskt. Men jag får se den någon annan gång.
Jag och Anton bestämde oss iallafall för att se film hur som hellst, så vi gick till Hemmakväll för att hya en. Jag hade dock sett alla filmer trotts att jag inte har sett några filmer men till slut bestämde vi oss iallfall för att se Hostel, för jag har hört att den är jättehemsk och jätteäcklig. Jag tror det var den största tabben som man gjort på hela den här veckan i allafall. Jag skulle inte se den filmen igen om det så var gratis. Så otroligt dryg och långtråkig film har jag aldrig varit med om! Visst var den lite äcklig där i slutändan, men herregud! Det är vad jag kallar en billig porrfilm med ett försök till handling. Nej, det var verkligen en kass film.
Efter filmen så tror jag mest vi dog i min säng? Eller jag var extremt nära på att somna iallafall, ovanligt nog, eller hur det nu brukar vara. Vi låg vell bara och snackade och, haha, såg nyheterna tro det eller ej.
Sen for han hem vid 12 och jag stupade i min säng, med kläder och smink och hela köret.

Vaknade faktiskt utan kläder, hur nu det gick till, men det gjorde jag iallfall. Och jag vaknade innan väckarklockan ringde också. Dessutom var jag inte ens trött.
Den här dagen har jag verkligen haft flyt, allt har verkligen rullat på. Hade tillochmed grönt ljus när jag gick över vägen när jag skulle till skolan, jag brukar alltid lyckas komma precis när alla bussar ska köra förbi.
Känner hur jag börjar komma in i matten igen vilket känns bra, och det var vell egentligen den enda seriösa lektionen vi hade idag.
Efter det så hade vi svenska där hon bara gav oss massa info och sa att vi inte hade någon engelskalektion idag, jag kände lyckan! På omvårdnads så gjorde vi typ bara nåt grupparbete om hur vi vill att våran arbetsmiljö ska vara, och efter det var skoldagen slut! 11.45, lagomt sådär.

Ringde till mamma och frågade om vi hade någon mat hemma eftersom att jag kände mig måttligt sugen på grönsakssoppa, men då sa hon att mormor var i stan så vi gick och åt med henne på Waynes. Jag kan lova att det var gott!
Sen dess har jag vell inte hunnit med så mycket, hittade glass i frysen när jag kom hem som jag drog i mig lite av, och sen bestämde jag mig för att landa vid datorn ett tag. Jag funderar om jag ska ta och göra mitt engelska-arbete som jag egentligen ska göra nu. Ska hålla en redovisning på 3-5 minuter om vad som hellst, kändes inte som det skulle vara allt för jobbigt att dra ihop?

Ikväll då? Mamma och mormor ska göra taccos, och så ska jag se The notebook med Anna och Malin, om jag bara kan få tag i Matte någon gång! Fast det är klart, han är säkert på skolan. Får ringa han om någon timma eller så. Det blir nog bra det här.
Men Anna ville att vi skulle se filmen tidigt, så jag vet inte, vi får vell se om man kan hitta på någonting efter det också. Jag vet vad jag tänker men jag ska inte säga det högt, men jag ska fortfarande inte bara låta det här passera utan att göra någonting åt det.
Kan börja 12.20 imorgon om jag vill, jag måste säga att det kändes extremt lockande, speciellt eftersom att jag ändå ska äta taccos till middag ikväll. Fast då far jag inte på företagsekonomin som jag lovat att jag ska bli seriös med, men en till lektion, det kan ju inte skada !


För varje dag som går, och för var stund jag känner att jag mår ännu bättre, desto mer känner jag hur du hackar ner på mig och klagar på allt jag säger. Jag undrar hur länge till jag ens kommer orka vara i din närhet, för du kan verkligen inte säga någonting positivt längre. Det enda du gör är att trycka ner mig och allt jag säger och gör, och det enda som är intressant är det du har att komma med. Jag är så extremt less att dansa efter din pipa hela tiden, och nu när jag inte längre gör det, så är du arg hela tiden. Ibland så undrar jag hur du tänker och vad du är för sorts människa egentligen. Fast någonstans så har vi nog ändå svaret: En bortskämd diva.


Vad ska jag göra åt mig själv nu då? Någonstans så är jag inte 100% säker på om det jag gör är rätt eller inte, för i ett rum inom mig så vill jag fortfarande att det ska fungera trotts missödet. Men jag ska inte fundera på det, för jag vet att det kändes som rätt sak att göra, och jag ångrar det inte. Man måste inte vara kär bara för att man tycker om en person, men det gör det ändå inte fel! Just nu så väljer jag extremt noga vilka människor jag litar på och inte, och om jag väljer att förlita mig på Dig så ska du verkligen ta det som en komplimang.
Jag tror jag ska försöka ta kontroll över det här nu, få det jobbiga överstökat och sen bara kunna se frammåt utan några hinder! Jag ser inte problemen just nu, jag ser bara möjligheterna, och kommer det ett hål i vägen så får jag helt enkelt se till att gräva igen det eller hoppa över det! Allt jag vill kan jag göra!


Två stycken ps
1. Jag har sjukt ont i min fotled, i vissa lägen vill jag hellst dö. Har vaknat flera gånger inatt av att jag haft så ont i den. Tror mamma ska få försöka dra till den ikväll, och annars är det vell bara att he sig till Zedig.
2. Idag fick vi igen argumentationerna vi skrev för några veckor sen. Jag hade skrivit om sveriges rättssystem och sexuella övergrepp, hur jag tycker att allt ihop är ett enda stort skämt som inte ens är det minsta roligt. Jag ville verkligen skriva det bra, men jag tyckte inte jag fick ihop det alls. Men Elisabeth gav mig MVG ! Sjukt stolt känner jag mig just nu, känns verkligen som att ett bra betyg inom svenskan ligger nära inpå!Nu tror jag faktiskt att jag ska ta tag i den där engelskagrejen! Om jag bara anstränger mig så är det säkert klart på en halvtimma eller nåt! Mer tid över för annat! Puss & Kram!

2007-04-17
15:33:03

Gamla fotleder och nya byxhål
Igårkväll gick jag från datorn halv 10, jag hade tänkt vara duktig och börja läsa min roman. Men jag hann knappt lägga mig i sängen förän mina ögon slogs igen och jag däckade på mitt tecke i morgonrock med tänd lampa.

Hade en rätt så jobbig natt, drömde drömmar som kändes jätteverkliga, och jag tror jag var ganska aktiv för jag vaknade flera gånger av att jag pratade så högt i sömnen och det bara rann svett från min. Ändå så låg jag totalt inrullad i mitt tecke? Drömde om en massa olika människor och det mesta var faktiskt rätt så roligt, men min hjärna är allt för fast i tanken på alkohol tror jag.
För övrigt vaknade jag inte så skönt heller, jag trodde det var min hjärna som höll på sprängas men tydligen var det bara gubbarna som installerar fjärrvärmen som borrade hål just utanför mitt fönster.

Höll på komma försent till skolan för att jag hellst av allt ville raka av mig allt hår på hela huvudet, och sen så hade vi ingen samhällskunskap så vi skulle ha 3 omvårdnadslektioner efter varann. Sen så finns det ju dessa dagliga irritationsmoment som jag även idag råkade ut för. Men jag bara svalde min ilska och tittade åt ett annat håll, jag sparar hetsen till vredesutbrottet som väntar.
Min braiga dag fortsatte på idrotten, vet inte riktigt va djag gjorde men jag föll och slet upp min gamla fotledsskada som jag har sen mellanstadiet, och dessutom brände jag hål på mina byxor och fick en sån där äcklig brännskada på knäet. Tack och lov var det mitt friska knä! Annars så skulle jag nog inte ens må lite bra.

Trotts att den här dagen har varit fel enda från början så har jag känt mig glad hela dagen. Jag vet inte vad det är, men jag har lyckats hålla mitt humör uppe! Det kanske är mitt nya liv som håller min låga uppe, kanske min nyfunna kraft från påsklovet eller kanske så är det bara jag? Jag som vill må bra och vara glad. Jag tror nästan det.
Fast kanske är jag glad för att jag ska få se Shooter ikväll och jag tycker verkligen det verkar vara en jättebra film? Men ärligt så är jag lite rädd att det ska vara fel film, eftersom att den inte ens kommit ut på bio i Sverige än och Anton ändå kunde ladda hem den? Men jag är inte så teknisk, jag får helt enkelt ta och lita på han!


Vad håller du på med egentlgien? Jag förstår verkligen inte hur du tänker just nu, och du gör mig extremt förvirrad. Tur att jag tror på mig själv och står upp för mig själv nu, för om jag levde kvar i mitt gamla liv skulle du verkligen kunna krossa mig totalt.
Näe, helt seriöst, jag har aldrig stött på någon som beter sig på det här sättet förut. Vad är det du vill få ut av det här egentligen? Jag får myror i huvudet av att ens försöka lista ut vad som försegår inne i din hjärna, så jag tror jag låter bli. Får vell höra vad du har att säga om det, se om jag blir något klokare av det.
Kände mig iallafall duktig idag att jag inte tofflade till, jag dansar inte efter din pipa nu. Jag har bestämt att jag ska se film, och jag har verkligen längtat efter det, och då tänker jag inte ändra mig bara på grund av dig!
Nejtack, nu känner jag mig rätt så stark. Men tack tipsen osv, kanske kan behövas ...


Nu ska jag ta och linda min fotled sen ska jag försöka sätta mig och läsa den där romanen! Om jag kan koncentrera mig i allt oljud vill säga, kändes faktiskt lite tveksamt.. aja. Puss & Kram!

2007-04-16
20:54:16

Skola

Jag vill sucka och stonka och gråta och lägga mig ner i sängen och vakna när jag är pensionär. Men det kommer inte att fungera. Jag har nu bestämt mig för att rycka upp mig, det är bara 8 veckor kvar innan sommarlovet och det SKA jag klara!
Mitt första steg började jag faktiskt med idag, jag tar tag i matten igen! Jag känner hur min hjärna inte fattar någonting längre, om det är för att jag stängt av den eller för att jag supit bort alla mina hjärnceller funderar jag över, men någonting är det. Jag måste få igång mina energiknölar igen!
Mitt andra steg är att jag ska göra företagsekonomiprov nästa måndag. Jag ska plugga på det och verkligen försöka lära mig!
Utgift = Anskaffande
Kostnad = När man använder det man anskaffat
Jag har redan börjat, ser du? Jag känner mig redan lite bättre till mods och tror att jag kanske faktiskt kan klara det!

Ikväll har jag haft provgradering på karaten också. Jag känner hur jag ska ta tag i den med nu! Det är 5 veckor kvar till graderingen, och nu ska jag rycka upp mig! Sen så kan man ju tänka jamen då är det bara ett år kvar till 1 kuy och sen är det bara ett år kvar till svart bälte, så jag kanske borde tänka längre... Men nej jag orkar inte det, just nu så ser jag mitt 2 kuy några veckor bort, och det är så långt jag orkar satsa! Vad som händer efter det får vi se!

Jag ska nog hur som hellst efter graderingen börja träna karate bara 2 gånger i veckan, fighting med marcus och kata med robin, och sen ska jag gymma istället. Får se hur det går med att börja springa, tills vidare tror jag att jag satsar på promenader, för det känns mindre ouppnåerligt!Det känns som att jag rycker upp mig själv nu, och mitt nya liv följer med fortfarande! Den här veckan som varit och även den här veckan som kommer nu är lite bergochdal-bana, men det handlar inte om hjärnspöken, schizofreni eller deprissioner, det är helt enkelt min biologiska klocka som kläcker ägg! Och till åt det finns det faktiskt inte så mycket att göra, det är bara att rycka på axlarna och ta dom dåliga tankarna med en klackspark, för man vet att det är snart över igen!


Dock så finns det vissa irritatonsmoment i vardagen som kan slå regält på mitt humör. Många av irritationsmomenten klarar jag av att kasta iväg, gå någon annan stans eller börja prata med någon av mina vänner, men sedan finns det irritationsmoment som sitter fast som blodiglar.
Det jobbiga med irritations-blodiglar är att om du väl låtit dom börja suga så är det näst intill omöjligt att få dom att sluta, och om du väl bestämt dig för att du inte tänkt stå ut med det längre så är det en lång process att gemomgå!
Varje irritations-blodigel är unik, och det finns olika sorter, som suger ut olika saker. Just nu så kan jag komma att tänka på en igel i mitt liv. Denna igel suger väldigt mycket av mig: energi, tålamod, humör, självförtroende... Listan kan nog göras ganska lång om vi ska gå in på detaljer. Jag har levt med detta en lång tid nu, men nu är jag less! Fast det är först nu jag insett hur lång processen kommer vara, för jag vill inte döda denna igel, jag tycker bara den kan suga på någon annan! Men jag ska klara det här , för med mitt nya liv klarar jag precis vad jag vill!Jag insåg just en sak. Vissa människor tror på Gud. Jag tror på mitt liv. Mitt liv är min Gud. För jag vet, att utan mitt liv, så skulle jag aldrig nångonsin levat! Nu ska jag äta och duscha, sen väntar sängen. Puss och Kram!


2007-04-15
19:35:53

kom om du vill testa, att festa med den bästa
Igår blev en rätt så bra kväll faktiskt! Haha det kanske spårade egentligen men jag hade roligt!

Började med att Sofie och Ninni kom hit och vi gick till Kvantum för att köpa godis. Där träffade vi Elin och Borre som var på väg till någon spännande fest så vi skulle höras senare, och sen så kom Linda. Då gick vi till brännan hem till Mange där det var folk. Lite gamla, lite nya, det var trevligt!
Tog oss några groggar och snackade skit, lyssnade på musik och hade allsång. Det var rätt så chill helt enkelt!

Sen vet jag inte riktigt hur det blev så, men helt plötsligt så satt vi uppe på kågevägen hemma hos Rille! Jag förstår inte riktigt varför vi for dit egentligen men jag gissar att det var för att dom bjöd på både sprit och godis. Hade iallafall trevligt där också, gjorde vell ungefär samma sak som vi gjort på brännan.
Hade en rätt intressant disskution med Buffy också, och jag säger bara att jag skrattar inombords åt ..........

Helt plötsligt så hade Ninni och Sofie dragit och lämnat mig ensam med grabbarna full, fullare och fullast. Gick dock bara 5 minuter innan Rebecka kliver in genom dörren! Har inte träffat henne på hur länge som hellst, så det var jättetrevligt!
Fast någonstans gick det snett, jag minns inte ens varför jag gick in i sovrummet men det var nog en tabbe för jag däckade på ungefär 2 sekunder. Vaknade en timma senare av att Mike kom och kastade sig över mig och mitt onda knä, jag trodde bara jag skulle dö i ett par minuter.
Klev iallafall upp då igen och satt mig i köket med Sebbe och Rebecka (ganska uppenbart kanske, eftersom att dom var dom enda som fortfarande var vakna). Försökte fixa pengar till att gå ner på Satoil och till slut så lånade vi Sebbes kort och så gick jag och Rebecka ner.

Jag tycker rätt synd om killen som jobbade på Statoil, och jag tror han tyckte vi var inte fullt så normala där vi kom instormandes där klockan 7 en söndagmorgon både knallast och ballast.
Jag gick aldrig tillbaka till Rille utan började promenera hem istället. Gemfört med Rebecka hade jag känt mig rätt så nykter men när jag gick där och vinglade på läkarvägen insåg jag att jag nog fortfarande var rätt så full.
Kom mig iallafall hem och kröp äntligen ner i min säng när klockan var halv 8. Sov i nästan 4 timmar sen vaknade jag och var hungrig.

Jag tryckte i mig ett paket nudlar och sen kom Terese hit. Vi gick till Carlings och lämnade in hennes jacka på lagning sen så gick vi till Ainas och köpte glass. Jag kan lova att det var gott! Efter det gick vi hem till mig igen och dog i soffan. Sen for hon hem och jag åt middag. Sen dog jag i soffan igen. Och nu är jag död vid datorn. Jag känner mig helt enkelt rätt så inte levande idag!
Jag och mamma ska färga håret på varann ikväll och efter det blir det nog ta en tidigkväll! Känns inte kul att skolan börjar om i morgon, hela min kropp suckar bara jag tänker på det.Det är konstigt hur snabbt man kan ändra uppfattning om en person. Speciellt en person som man trodde man skulle spendera mycket framtid med, ha roligt med, skratta med, trivas med. Det gick på en vecka ganska precis tror jag. Nu förstår jag vad Ajja menade när hon sa "Jag säger ingenting så du får skaffa dig en egen uppfattning". Hade hon sagt sin uppfattning om personen hade jag nog lagt ner redan där.
Men nu när det på 10 sekunder blev så här, så vet jag inte vad jag ska göra. Eller jo det vet jag, jag ska visa att man inte kan behandla mig hur fan som hellst, för jag är less på att vara trasdocka. Visa mig att jag behövs, annars så får det vara. Jag lägger inte ner mer energi på den här personen nu! Inte förän den personen bevisat för mig att all skit jag hört är falsk.

Vissa människor tänker "jamen det är ju bara att ljuga ihop ännu fler lögner. Sånna där svin ljuger ju ändå bara hela tiden. Klart att det hon har hört är sannt". Jag tror inte på det. Jag vet själv hur extremt mycket av det som snackas som är falskt, jag har ju faktiskt själv MÅNGA GÅNGER fått höra av olika personer om saker som jag tydligen sagt och gjort. Människor hatar mig för dessa saker jag "har sagt och gjort". Enda problemet är att, av all skit som snackas om mig, så kan jag lova att minst hälften inte ens nästan är lite sant!Jag måste iallfall få säga tack för en trevlig kväll igår och tack för ett jättebra påsklov! Fastän det inte blev något fjällen så har jag klarat mig och jag har faktiskt haft jättekul! Puss & Kram!

2007-04-14
17:55:26

Rom och cola
Igår blev faktiskt en rätt så bra dag! Började med att jag gick ut och gick med Sofie och efter det städade jag huset och sen skjutsade Anna mig och mamma till Myckle.
Där var det romantisk middag och Murre tog sin grillar-oskuld och det blev faktiskt jättegott! Fast flintasteken kanske var i det blodigare slaget ...............
Haha men det var kul iallafall, och Evelina bjöd på Mintu-oboy jag har aldrig druckit det förut men det var ju sjukt gott!
Satt där i Myckle och trivdes till halv 12 tiden eller något sådant, sedan kom Anna och hämtade mig igen. Skjutsade mig till Anton och dom var på väg ut så vi for till max sen tillbaka till Anton igen. Vi chillade och så men jag kände mig rätt deprimerad och så dog batteriet i min telefon så jag kände inte lyckan. Somnade tillslut iallafall och jag kan lova att jag sov som en stock, vaknade inte ens när Anton gick och skrämde Sofie så hon skrek så högt att Anton blev räddare än henne, haha.

Vaknade vid halv 12 i dag och började promenera hemmåt. Mötte min mamma vid ramus och hon var lite bakis och jag var lite hungrig så då gick vi till frasses och köpte mat sen satte vi oss på torget och åt. Kan lova att det var gott och varmt och skönt och sommarkänsla!
Efter det gick vi och köpte hårfärg och sen gick vi hem och satt oss på baksidan i solen! Kändes nästan elakt att sitta där och glassa med coca cola när Andreas och hans tjej var ute och krattade löv, men livet är inte rättvist alla gånger tyvärr.
Haha men karman tar en, för sen for dom bort och när vi skulle gå in insåg vi att Andreas låst ytterdörren så jag var tvungen att klättra in genom ett fönster haha.

Så vad händer ikväll då? Festar du så festar jag, det blir nog fan fest varje dag! Jag sitter och funderar vad jag ska dricka ikväll, jag var sugen på att grogga men vi har bara coca cola hemma och det kändes inte så kul? Fast jag kan iofs gå förbi karratåget.. Aja vi får se hur jag gör det blir nog bra hur som hellst!
Ska iallafall få umgås med Linda ikväll och det har jag väntat sjukt länge på! Det kommer bli superduper!


För övrigt så tror jag nu att jag börjar få klarhet i det stora hela förvirringsområdet! Du vet vad som säger "personen som är värd dina tårar skulle aldrig kunna få dig att gråta". Jag har insett att den här personen verkligen inte är värd mina tårar, och därför ska jag spara dom! Jag orkar inte må dåligt över något som inte spelar någon roll, det känns faktiskt ändå mycket bättre än vad det gjorde vid den här tiden igår. Att inte veta är det jag tycker är jobbigast, och nu vet jag ju. Även om det inte blev som jag hade hoppats så fick jag iallafall någon klarhet, så nu kommer jag förhoppningsvis både lätt och smidigt kunna gå vidare. Jag och  mitt nya liv ska gå vidare! Lätt som en plätt, för allt jag vill kan jag göra!Nejdu, nu ska jag ta och hoppa in i duschen så jag blir klar någon gång! Sen blir det party hard med tummen upp, den här kvällen kommer bli chill för jag vill det! Botten upp och resten i håret! Puss & Kram!

2007-04-13
16:09:27

Veckans topp 3 kommentarer
Plats nummer 3
Evelinas otaliga gånger då hon kallade megafonen för gramofon!

Plats nummer 2
Evelina: Alltså Malin jag tycker synd om din mamma, hon måste ju föda 4 ungar mer i månaden än vad det är meningen till!
Total tystnad. Följt av ett totalt gapskratt av alla närvarande
Evelina: ALLTSÅ JAG MENADE JU MAT!

Plats nummer 1
Malin: Åh vilken guppig säng du har Titti
Titti: Jag vet, men den tjuter ganska mycket
Malin: Oj, vad utför du för övningar här då?
Anna: Nu fick jag bilder... Ånej...
Malin: På vilka?
Anna: Ånej...vilka bilder...
Malin: PÅ VILKA?
Anna: Titti naken är hemskt nog!

2007-04-13
12:33:39

Så vare fredag igen
Igår blev en rätt så trevlig kväll till slut! Jag pratade lite med Jocke och Linda som fick mina tankar att snurra lite anorlunda, och sen for jag och tränade. Då när jag kom hem var jag verkligen på bra humör igen! Sen kom Anna och Malin och vi skulle se The notebook men den fanns inte NÅGONSTANS! Men fick till slut låna 300 iallafall så vi såg den.
Jag tror förövrigt vi var trötta klubben för alla somnade typ sen kan jag lova jag däckade dirr dom for hem.

Sov faktiskt bara till halv 11 idag, men låg dock och drog mig tills klockan började närma sig 12, det var rätt så skönt. Drömde för övrigt en dröm inatt som jag NÄSTAN önskar va sann. Lägg märke till nästan. Jag tror jag drömde om vad jag tror är verkligheten. Jag hoppas inte verkligheten ser ut så. Vi får vell se ikväll...

Jag är fortfarande förvirrad, men som sagt extremt tack till Jocke och Linda! Linda som för övrigt äntligen kommer hem idag, det känns faktiskt mycket bra!

Men nu måste jag göra något innan mina tankar börjar rulla, jag vill inte vara lika depp som jag var igår. Puss & Kram!

2007-04-12
18:20:53

Skitdag!
Den här dagen kan TYP inte bli sämre. Den har innehållit EN bra timma, och det var när jag satt ute i solen och pratade med Linda i telefon. Annars har den här dagen sugit rakt igenom!
Jag har för det första inte gjort någonting av värde, och jag har för det andra inte haft varken lust eller ork till det heller. Jag har endast suttit hemma och tjurat och varit arg och ledsen och på dåligt humör. Jag hatar hormoner. Speciellt veckan innan veckan så att säga, det är verkligen döden!

Det sjuka är att ett enda telefonsamtal, eller ett enda sms, skulle kunna vända på mitt humör helt. Jag tycker inte riktigt om när det är så, det gör att man ligger och vinglar på någon nervsammanbrottsgräns hela tiden.
Men fastän det är lite jobbigt nu så ska vi se att jag tar mig igenom det, jag försöker bara koncentrera mig på att leva i mitt nya liv med mina nya tankar så kommer det mesta att ordna sig! Och ordnar det sig inte av sig självt får vell jag se till att ordna det då!

Nej nu ikväll så ska jag först träna med Robin, sen ska jag se The notebook med Anna och Malin. Jag vet inte riktigt vad den handlar om egentligen men mina hormoner säger mig att det kommer spruta tårar.

Imorgon kommer Linda hem iallafall! Jag längtar jättemycket!

FÖR ÖVRIG INGET FJÄLLEN VI SKULLE EGENTLIGEN FARA IDAG MEN DET BLIR INGET AV MITT HJÄRTA BRISTER KOM HIT MED KARLSSONS KLISTER. helt seriöst jag går under, jag som hade sett fram emot det så mycket. Men nej, blir sitta hemma i skitskellefteå hela helgen. Eller jag funderar på att dra med mig Terese och fara till Malå och åka lite bräda där faktiskt! Nog för att jag kommer dö för mina bindningar är trasiga men ändå. Dessutom vill jag köra skoter, men hur jag ska lösa det har jag inte riktigt kommit fram till än!
Men hur som hellst så gråter mitt hjärta för att det inte får fara till fjällvärlden, för nu lär det ju inte bli något mer fjällen i vinter. Det är tragiskt och sorligt och jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till för det var inte det här jag var inställd på.


Så bara så alla vet är det fullt lagligt att kidnappa mig till fjällen nu så vi kan åka bräda och köra skoter! Puss & Kram!

2007-04-12
00:08:39

Tjockis!
Jag måste säga att det här har varit en otroligt nyttig dag? Hah! Trodde jag?

Vaknade iallafall kvart över 12 i morse och tänkte vara nyttig, så jag åt flingor till frukost med en fullkornsmacka på sidan om. Hann just äta klart då ringde Evelina och ville äta lunch på frasses, och jag är för svag för att motstå det. Åt sånna där chickensticks, var rätt så gott och kändes inte lika fett som det säkert är. Efter det for vi hem till mig och så kom Anna hit också. Vi satt här och nördade ett tag innan vi for till ursviken och nördade där.
När Anna och Malin skulle äta hamburgare till middag skulle jag och Evelina stå över för vi var fortfarande mätta sen lunchen, men det slutade ändå med att vi delade på en burgare, och jag lovar dig dom var inte små!
Efter ursviken for vi till ica och köpte lite gott och blandat sen for vi hem till mig och nördade tv, förutom Eve och Maria som for till akuten med Marias bitna finger som var tvungen att få antibiotika.
Satt då här hemma, smällde för övrigt i oss nästan en hel pizza också, och sen nu for just Anna och Malin hem för alla vill sova. Utom Malin, men då får hon fanken sitta och nörda sig hemma hos Jens istället.
Vi är lite elaka men det hör till våran image :)

Nu känner jag mig tjock och äcklig och min säng vill ha mig mer än livet själv, men Sofie är på väg hit för vi ska ut och gå en kvällsprommis först! Det känns faktiskt som att det kan behövas rätt så mycket efter dagens förtäring!


Jag trodde det skulle vara som att ingenting hänt idag, men det verkar fortsätta i det där mönstret iallafall. Jag håller nästan på att lägga ner, men jag tror jag först måste anstränga mig lite till. Den här gången känns det faktiskt bättre att sluta som efterhängsen än att träffas om tio år och höra honom säga "men jag trodde du var less på mig, jag var ju jätteintresserad av dig". Den risken tänker jag inte ta den här gången, för den här gången vill jag att det ska gå.
Jag får vell plocka fram mina hundögon, Anton säger att dom funkar i alla lägen!


Men nejdu, nu ska jag ta och plocka på mig lite tjockare kläder innan Sofie kommer så jag är redo för våran marsh! Ha en trevlig natt och fortsatt alkoholiserat lov! Puss & Kram!

2007-04-11
00:49:35

Crusingtisdag
Jag är extremt nöjd över mig själv idag måste jag säga! Iallfall då vi var och gymmade.
Började med att köra spinning i en kvart. Sen körde vi styrke, jag körde igenom hela benen och så lekte jag lite med armarna också. (ps mina lår klämmer 170 kilo, SUG PÅ DEN!) Därefter körde vi 20 minuter step och jag tror mina vader kommer ha lite träningsvärk i morgon. Sen körde vi massagesängen och sen stretchade jag. Var borta nästan 2 timmar, härliga tider så skönt det kändes att äntligen röra på kroppen igen!

Jag hann knappt komma hem och ut ur duschen innan Anna hade hittat något att göra resten av kvällen. Hon kom och hämtade mig och så for vi till Max och plockade upp Malin, Petra och Sofia som satt där och tryckte glass. Vi drog en crusing ute på söder, körde ut till Falkan osv. Trevligt trevligt! Sen bar det av till Max igen för Malin kunde inte sluta prata om chilicheese, fast när vi kom dit blev det ändå pommesmål för hela slanten. Gott var det i allafall, smältost och kärleken.

Nu är jag iallafall hemma igen och mina ögon håller på att falla ihop, men jag undrar om jag kunner komma sova med all denna mat i magen (fick föresten en rulltårta av Petra). Annars får jag vell lägga mig och läsa min bok som jag hatar, jag måste verkligen byta ut den! Men jag tror ändå sömnen lockar mest av allt, tror jag ska ta och sova riktigt länge i morgon! Sen kanske det blir gymma med Anna om jag inte har så mycket träningsvärk, eller gå ut och gå med Sofie om det är tillräckligt bra väder. Sen på kvällen ska min bror komma och försöka fixa internet och datorerna igen, och mamma ska köpa hem pizza, jag längtar! Förutom det har jag inga planer för morgondagen, men jag hoppas att det löser sig! Trotts allt så brukar det ju alltid göra det !


För övrigt känns det lite bättre igen nu. Skönt att få höra en röst. Och mina hjärnspöken som levde ett ganska vilt liv i min hjärna i morse är nu som bortblåsta! Får vell se vad som kan hända och ske i morgon, jag ska bara ta det lugnt och guppa med i vågorna hade jag tänkt. Jag tror faktiskt att det här kommer lösa sig, och det känns skönt att vara så här positiv. Jag känner mig inte så där äckligt positiv att man inte ens kan sitta stilla man måste bara pussa på alla i hela världen, utan jag känner mig mer sådär lagomt positiv, hälsosamt positiv! Ska dessutom verkligen försöka göra det här jag sa till Linda ikväll att jag ska göra, för jag tror det behövs för mitt eget bästa!ps så läste jag i en tidning på gymmet idag det här om endorfiner och sex och sånt. Enligt någon undersökning så blir man lika lycklig av att ha sex som av att vinna 300 000 kronor och personer som är tillsammans har vanligtvis 30% mer sex än en singel, och det betyder att en singel måste vinna 700 000 kronor för att bli lika lycklig som en person som lever i ett förhållande.Nejnejnej, nu kallar sängen på mig igen! Skulle vara extremt mycket mysigare om det låg en stor nallebjörn och snarkade där men man kan inte få allt här i livet! Puss & Kram!

2007-04-10
17:50:12

Vadå? Sorry!
I och med att jag öppnade mina ögon idag dog alla planer. Blåsten är tillbaka och det SNÖAR! Jag hade nästan fått lite hopp om att sommaren skulle komma men jag vet ju hur april brukar vara så jag blir nästan irriterad på mig själv att jag ens är förvånad. Men som sagt, blev varken någon biltvättning eller fönsterputsning. Dock kände jag typ inte ens peppen, eller jo typ ändå på att tvätta bilen! Men torka fönster, nja...

Låg och drog mig i sängen ett tag och lite sånt, sen kom Anna hit! Vi skulle vara duktiga och gå ner på stan och hitta biniki, men vi drog vell mest omkring. Följde dock Maria till Björkis och köpte efterskottspresenter till Castor som fyllde 3 häromdagen.
Sen gick vi hem till mig igen, fast vi gjorde ett snabbt stopp på Karratåget, känn glassen i livet!
Landade framför soffan och såg lite serier, sen for vi en snabbis förbi Daniels jobb för att överaska han, men det verkade inte som han älskade att se oss där? Haha han är ju knäpp..
Efter det skjutsade Anna hem mig igen och jag värmde upp några biffar sen i lördags, det var inte speciellt gott!

Nu for mamma och tränade men jag känner ingen pepp. Jag har verkligen inte min vanliga känslan för karaten just nu, jag känner mig endast less och uttråkad. Jag kan knappt koncentrera mig längre. Det jag brukar tycka känns skönast med karaten är just det där att när jag tränar försvinner allt annat, men nu finns inte det där längre! Fastän jag tränar är det andra tankar som snurrar i mitt huvud, och då känns det inte ens värt att träna för att jag inte kan ge gärnet. Jag tror jag har bestämt mig nu, jag ska börja träna med Marcus och med Robin, sen så ska jag styrketräna 2 gånger i veckan istället, och försöka gå ut och gå så ofta som möjligt. Det tycker jag lät som en bra plan!

Så ikväll blir det Edda med Anna! Kul att träna styrke någon annan stans än på Balderskolan, jag måste ju erkänna att jag inte hoppar av entuseasm av hur många olika maskiner det finns där... Men så ja, fastän det inte blir karate ikväll så kommer jag träna och känna mig duktig, och det känns bra för min kropp behöver verkligen röra på sig just nu! Så det blir nog bra det här, sen får vi se vad som kan hittas på efteråt. Men det löser sig, jag och Anna brukar vara duktiga på att roa oss själva faktiskt!Hur blev det så här? Hahaha. Helt seriöst, VARS GICK DET SNETT? Egentligen kanske det inte är någon megagrej som man ska haka upp sig på och så men jag tror alla förstår min irritation. Jag hade gått igenom varenda möjliga alternativ, men det här hade jag verkligen inte räknat med! Jag satt vid telefonen och gapade! Jag trodde verkligen inte att jag var så osynlig? Jag trodde verkligen att jag fanns där? Men tydligen så gjorde jag inte det. Jaja, som sagt orkar jag ändå inte haka upp mig på det, så jag tar det med en klackspark och försöker skaffa mig nya grepp istället!  Jag ger inte upp det här så lätt, jag ska fortfarande tro på mig själv!


Blää jag tycker Linda kan komma hem NU! Jag saknar henne och jag trivs inte riktigt med att ha henne där borta! Tycker att hon kan komma hem igen och bo här i stan och så kan vi bara vara. För det trivs jag med.
Sen så tycker jag även att det kan bli sommar! Sommar, sol, värme och festivaler! Det gillas!


Men nej nu tror jag att jag ska ta och byta om så jag är färdig när Anna ätit klart. Puss & Kram!

2007-04-09
22:35:32

Städmani
Det måste ju vara något fel på mig? Det är inte det att jag känner att jag måste ha rent om mig eller något, jag är faktiskt ganska duktig på att ha en riktig svinstia i mitt rum. Det handlar mer om att jag måste ha någonting att göra! Hålla igång hela tiden, för direkt man stannar upp så börjar tankarna komma, och jag är så mycket lyckligare när jag inte tänker. Dessutom sover man bättre på nätterna om man inte bara sitter inne vid tvn och datorn hela dagarna!

Jag har för övrigt faktiskt lyckats ganska bra med mina uppdrag idag! Jag städade Terranon, gjorde allt jag skulle i mitt rum, ja, jag dammtorkade tillochmed alla mina pokaler! Det brukar faktiskt inte inträffa allt för ofta, typ 2 gånger per år eller något sånt. Sen så måste jag erkänna att det känns grymt skönt att ha lagat hålet på duntecket, nu kanske man inte behöver dammsuga 3 gånger i veckan!

En sak idag som förvånade mig, det är skitigheten på bilen! Hur kan Terranon som varit uppe hos oss vara skitigare än Golfen som varit nere hos pappa? Jag tror han städade den innan han kom hit eller nåt! Men jag gav upp att tvätta Terranon, det var så sjukt kallt ute och dessutom började det bli lite mörkt, och då jag måste stå ute och tvätta den kände jag hur jag gav upp tanken. Men om det är varmt ute imorgon kanske jag hinner göra det då!

Pappa far ju då hem i morgon, och han tar hunden med sig. Jag skulle ljuga om jag sa att det inte känns skönt. För det första så känns det extremt skönt att slippa ha hunden liggandes i min säng och ge mig snöloppor hela dagarna och för det andra så känns det skönt att slippa dammsuga var annan dag för att det ligger dammråttor stora som Spanien i hörnen.
Sen så när det började bli så jobbigt mellan mig och pappa idag så är det lika skönt att han far ner igen. Det är kul när han kommer hem, men det är lika skönt varje gång han far ner igen. Tid utan han betyder tid att andas, tid att slappna av och tid för oss tjejer att ha det lite enklare!

Det är en till sak jag inte hunnit med idag, och det är att ta en promenad! Visst skulle jag kunna göra det nu, men jag tycker det är olustigt att gå själv när det är så mörkt ute och ingen vill gå med mig. Jag tror jag är lite mobbad just nu. Eller så är alla bara mörkrädda och lata? Jag skulle hur som hellst vilja gå jättemycket. Kan inte någon bara ta sig i kragen och följa? Annars så får jag vell ta en riktig långpromenad imorgon istället!

För övrigt funderar jag på att putsa fönster i morgon! Och om det är varmt ute så ska jag ta och tvätta bilarna, Terranon om jag hinner och annars bara Golfen. Annars så har jag inga planer, eller jag undrar om det är träning i Ersmark, skulle verkligen behövas.. Men jag hade ju tänkt lägga om min träning nu, bara karata med Marcus och Robin. Hm, jag får försöka överlägga det här!


Sen så är det ju en intressant dag idag. Hörde rykten om att det var fint väder upp i fjälltrakterna. Det kan betyda sena kvällar för vissa människor. För andra människor kan det endast betyda ännu mer förvirring. Jag skulle verkligen vilja ta den där promenaden! Sen så skulle jag vilja gå och lägga mig, jag känner mig rätt så trött faktiskt. Det är vell sockerhalten i mitt blod som tagit slut, har ätit upp det sista påskgodiset idag. Menja, vi får vell se vad som kan hända och ske. Jag har inga förväntningar alls, varken possitiva eller negativa. Jag har lärt mig ta konflikter när dom dyker upp och inte oroa mig för dom innan dom ens existerar! Det är bara slöseri på energi!

Nu ska jag försöka ta tag i mitt liv, jag har suttit vid datorn alldeles för länge. Puss & Kram!

2007-04-09
14:31:42

Petter 9 år
Ja, jag kom just hem från Drängsmark där jag varit och firat min kusin. Det är sjukt hur fort åren går, jag minns fortfarande när vi var på BB och hälsade på när han just var född. Jag kan inte förstå att det var 9 år sen...
Det var hur som hellst rätt så kul, min lillasyster skulle skriva på tårtan och skrev Peter istället för Petter, det var tillochmed sämre än förra året när mormor skrev 9år istället för 8. Fick dessutom se på valparna, 2 veckor gamla, de har inte ens öppnat ögonen än. Sjukt söta var dom iallfall, såg verkligen ut som små björnungar!


Igårkväll var en rätt så rolig kväll! Åkte hem till Daniel i skelleftehamn och grillade med Anna och Malin. Grymt mysigt faktiskt, och vi åt oss rätt tjocka på våra korvar, pinnbröd och marsmallows. Sen blir man alltid sådär lagomt mysigt kladdig också! Hade iallafall jättekul, har alltid så roligt i deras sällskap!
Sen blev det dock en tidig kväll, tog 22.50 bussen hem och sen så var det mer eller mindre stuprätt ner i sängen! Gud så skönt!

Dessutom så var det nog rätt så tur att jag la mig tidigt, för mamma drog upp mig ur sängen klockan 10 imorse. Jag hade egentligen planer på att sova till 12, men det blev ju dock inte så. Kanske lika tur ändå, för jag hade ju tänkt hinna med så mycket idag!
1. Gratta Petter
2. Städa Terranon
3. Tvätta Terranon (funderar dock på att bojkotta det, jag tycker det är så kallt ute)
3. Dammtorka i mitt rum
4. Hitta hålet i mitt duntäcke
5. Byta sängkläder
6. Dammsuga (vet att jag gjorde det igår men efter jag bytt sängkläder så kommer det vara dun ÖVERALLT igen)
7. Träna (dock bara hemma, fösöka hitta på något roligt med mina hantlar osv)
8. Gå ut på en promenad (om någon är sugen på att följa är det bara att höra av sig!)
Men det är ju som sagt bara idag, sen får vi se vad som händer ikväll! Känner hur planlös jag var då, pappa kommer vell be om att jag ska stanna hemma för att det är hans sista kväll innan han åker ner till skinnsberg igen, men jag känner inte ens suget lite, jag är så sjukt irriterad på han idag!

Har faktiskt gått rätt bra den här gången han varit upp. Första dagen så hamnade vi i en konflikt men sen dess så har vi faktiskt inte bråkat någonting. Eller jag har bara skitigt i vad han sagt och klarat mig ifrån irritationer, om han varit förbannad på mig utan att jag vet om det har jag iofs ingen aning om.. Men sen idag så, jag vet inte vad som hände, jag blev bara så gud förbannat less på att han alltid ska sitta i baksätet och klaga på hur jag gör och jag känner mig lite känslig just nu och jag ska snart ha mens så det var helt enkelt inte rätt tillfälle för han att hetsa! Ja, blev som sagt en ganska grov disskution där och alla blev ovänner och blä....... men sen dess har vi inte pratat så jag har börjat lugna ner mig igen.


Annars så tycker jag det är en lite intressant dag idag faktiskt. Det är måndag den 9e april. Vi får vell se vad det kan leda till. Det kan nog faktiskt egentligen bara leda till två saker. Alternativ 1 är ett telefonsamtal och alternativ 2 är en förbannad Titti. Jag hoppas verkligen på det första alternativet, dock så kanske det senare kan leda till alternativ 2, men jag tar inte ut någonting i förskott!


Men nej, ut och städa bilen nu! Får vell se om jag hinner uppdatera mitt liv senare, eller om jag hittar mig ett liv istället! Puss & Kram!

2007-04-08
19:22:39

Konsten att finna lugnet

Jag kände mig tvungen att slänga ut en till blogg idag!

Jag hade tänkt gå direkt från datorn ut till bilarna när jag bloggat klart tidigare under dagen, men då skrev just Malin, och jag tror det var rätt så tur. Först är det lite sorgligt för att jag insåg vi har inte pratat ut på hur länge som hellst för hon visste inte ens om startskottet i det jag kallar mitt nya liv. Så jag berättade om henne om hur glad och lycklig jag varit senaste tiden och även om varför jag var så förvirrad idag.
Då kom jag på en sak. Den här personen har aldrig tidigare gjort mig något som hellst ont, aldrig behandlat mig dåligt och aldrig brutit ett löfte till mig. Varför ska jag då gå och oroa mig för att vara jobbig, ivägen, efterhängsen, äcklig, liten och obetydlig? Förmodligen så är det något hinder som blockerar att kontakta. Och om det skulle visa sig att det var på något annat sätt så får vi ta itu med det då det visar sig att det är så!
Det är bara onödigt att jag ska gå och oroa mig i onödan när jag inte alls har någon aning om vad det är som händer, och att förbereda sig på det värsta är bara att dra ner sig själv i onödan. Varför haka upp sig på problem som kanske inte ens finns? Nej, jag föredrar faktiskt att tänka positivt och tro att det här har en helt naturlig förklaring!

Jag blir nästan förvånad och överrumplad av mig själv att jag tänker så här, om det här vore bara för en månad sen skulle jag flrmodligen ligga i min säng med tårar i ögonen och en godispåse gömd under tecket. Jag skulle tänka att den här personen hatar mig och är så extremt less på mig att jag borde skämmas att jag ens lever.
Jag förstår inte hur jag har orkat leva med mig själv när jag haft den attityden? Och inte nog med att jag levt med det, jag har samtidigt tyckt att jag varit lycklig? Hur går det ihop? Jag kan verkligen inte förstå det! Men en sak är iallafall säker, och det är hur grymt skönt det är att jag kommit mig ut ur det!


Efter jag pratat med Malin tog jag mig iallafall ut och började städa men insåg att jag aldrig skulle hinna städa båda bilarna. Så jag städade ur Golfen, dammtorkade och dammsugade. Den var faktiskt inte lika skitig som jag hade trott den skulle vara, men det är bara skönt att göra något som får tiden att gå. Men man blir bara lite ledsen när man är klar, och så smäller man igen dörren och ser ingen skillnad. Jag tror jag ska försöka hinna ta och tvätta utsidan på den där skithögen någon dag här under lovet också!
Men i morgon så blir det nog försöka hinna ta utsidan OCH insidan på Terranon, jag lovade min pappa att göra det om han skulle skjutsa mig till hamn ikväll. Nog för att jag hade tänkt göra det i allafall men det vet inte han!

Nu väntar jag bara på att klockan ska gå och pappa ska komma hem från vars-han-nu-är-och-tränar. Då blir det fara till hamn och grilla med Malin och Anna, jag längtar! Vi ska se att det blir nog riktigt myspys! På tal om det måste jag komma ihåg att springa över på karratåget och köpa marsmallows innan jag far! Det känns för övrigt sjukt skönt att vara ledig en hel vecka nu istället för att måsta kravla sig till skolan varje dag, det känns som att jag kan behöva den här ledigheten för att komma igång i skolan igen! Ska försöka få gjort en hel del nu under lovet, första målet är att tvätta bilarna och sen får vi vell se, har säkert massa saker som borde ha varit gjorda ute i stugan! Annars så brukar ju jag och Sofie vara duktiga på att hitta på något! Och om inte annat så får jag vell ringa Tobbelito och fråga om han har några bilar som ska städas eller tvättas.


Nej tamme rackars, jag hade ju tänkt hinna omformulera min sprit och dammsuga rummet innan jag for! Får ta och skynda mig lite nu tror jag! Men vi ses en annan dag! Puss & Kram!


2007-04-08
15:26:09

Lilla gumman...
Jag hade sett fram emot en höjdarkväll igår, men det blev mest chill och det kanske var lika bra, annars hade nog risken för att ringa och göra bort mig ökat med ett ganska högt procentantal...

Först kom mina kusiner hit hur som hellst, vi satt och snackade lite skit och åt varma mackor. Men sen var jag lite otrevlig mot dom och for hemifrån.

Klockan hade då redan hunnit passera 21.00 så jag kände stressen och började halsa min sprit direkt jag öppnade dörren. Förfesten ägde rum mellan mitt hus och sörböleskolan, och jag hade redan hunnit bli onykter när jag träffade upp pojkarna.

Vi gick hem till Simon och spelade tv-spel, käkade chips, drack lite sprit och chillade mest. Det var rätt så trevligt och sen kom Mike och och några också.
Men jag kände mig ändå lite smått dryg för mitt humör var inte riktigt på topp, och det plingade i min telefon stup i kvarten och största delen av kvällen tror jag faktiskt jag spenderade med Tina i Albins trasiga telefon.

Men pojkarna försvann eftersom och till slut var det bara jag, Simon och Mike kvar. Var rätt trevligt det med, satt och shottade lite och såg på top gear, men när klockan började närma sig 1 så kände jag hur tunga mina ögonlock blev.

Mike följde mig till parkbron och sen ringde Ninni, och på andra sidan bron hittade jag ett litet troll vid namn Anton som följde med mig hem för att vara lite social. Dock så kände jag mig inte lika trevlig. Tror jag däckade efter 3 minuter eller något sådant och han ringde runt till halva sverige kändes det som innan han hittade en vänlig själ som ville komma och hämta han.

Jag kan lova att jag sov som en stock hela natten, drömde att Jenny Olofsson ledde en safari och vi skulle samla på olika djurs bajs? Dessutom så skulle vi sova 5 stycken i en liten låda på flaket på hennes jeep. Totalt sjukt!

Vaknade iallafall vid halv 2 tiden idag och kände mig fortfarande lika trött. Dock så är jag fortfarande inte ens lite bakis efter 3 dagars supande. Det är bara kroppen som börjar känna sig lite sleten!
Linda ringde så jag pratade med henne ett tag, kändes skönt, jag saknar henne grymt mycket! Jag tycker verkligen att hon bara kan komma hem och ge mig en kram, jag tror verkligen att jag skulle behöva det!


Jag känner mig faktiskt lite smått deprimerad idag, och datorn gör det inte ett dugg bättre. Jag måste verkligen ta och hitta på nåt! Jag funderar på att ta och städa bilarna som jag har tänkt göra så många dagar men hindrats av pga vädret. Jag tror faktiskt att jag ska ta och göra det! Fördriva tiden och få tankarna på annat håll. Sen får vi se vad som kan hända ikväll.


Fast helt seriöst, vad ska jag ta och göra av mig själv? Jag hade nästan glömt hur jobbigt det var att ha känslor. Dessutom hinner jag just känna mig helt trygg och lugn, då floppar det på det här sättet. Eller floppar och floppar, men jag kan ju lova att det här känns inte ett dugg bra och jag trivs inte med mig själv. Men egentligen så ska jag inte tänka så för jag har inte gjort något fel faktiskt, jag springer inte och jagar och jag drar inte den totala dissen. Jag försöker bara vara trevlig! Och vill du inte vara trevlig tillbaka så missar du lika mycket kul som jag. Fast om det inte tutar i min mobil under hela idag så vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Jag tror inte jag ska göra någonting. Men vad ska jag göra av mig själv då? Jag tror jag måste hitta på saker som gör att jag fördriver tiden! För att sitta vid den här burken och vara ledsen gör ingenting bättre! I mitt nya liv ingår inte minst 3 timmars datanördande varje dag! Jag ska bli en friluftsmänniska! Eller nåt sådant iallafall, jag orkar hur som hellst inte sitta inne och ruttna bort..


Sen så måste jag nu ta tag i det här i mitt nya liv den här viktiga saken. Men jag tycker att jag försöker ganska bra! Jag orkar inte ens med det här längre, jag är så less på att bara bli hackad på och skrattad åt och nertryckt. Nej jag tar mig bort från det nu. Och det kommer kännas så skönt, för jag är så sjukt ÖVER DET! Ja, jag är verkligen ÖVER DIG!


Men nej, nu ska jag ta och klä mig sen he mig ut till skitbilarna! Puss & Kram!

2007-04-07
14:17:07

Trubaduren & Ronan Keating

Okej, jag måste få säga att jag hade riktigt riktigt kul igår!
Började lite lätt hos Sofie med tjejerna, blev vell inte så mycket alkohol där speciellt inte för mig som inte hade något groggvirke, men vi myste på där med hockeyn ett tag.
Gick hem till Anton och började förtära alkoholen. Satt och spelade gitarr och sjöng, PS arvid och antons låt är jättebra! Tycker vi hade sjukt trevligt där med allsången. Calle tror jag dock kände sig lite utsatt av Ninni som skrattade åt att han kunde varenda smörlåt. Träffade förövrigt Kim som jag inte gjort på hur länge som hellst! Satt och pratade gamla minnen men jag tror hellst av allt att jag ville glömma haha!

De flesta drog sen in på station, men jag måste erkänna att även om jag kunnat tror jag inte jag skulle gjort det. Alldeles för många olustiga människor som var ute under alkoholens verkan igårkväll! Vi som var kvar drog iallafall på Max och åt för iallafall jag höll på svälta ihjäl, och vad sitter finare i kistan än ett minimål när man är så där lagomt onykter?
Därefter hade dom tänkt dra hem till Sofie men jag som skulle sova hemma kände då att jag helldre kunde gå raka vägen hem, men då följde visst alla med. Slutade med att vi låg 7 pers i min 120säng hahaha. Finns det hjärterum så finns det stjärterum brukar man ju säga och jag tror det stämde ganska bra!
Folket började dock droppa eftersom men vi blev ändå 4 stycken som sov i min lilla säng hela natten, eller hela natten, blev iallafall nästan 4 timmar för min del. Jag tror jag var rätt så trött, för när vi vaknade klagade dom andra på hur svårt det hade varit att sova för det var så trångt.

Sen försvann dom där en efter en och till slut var det bara jag kvar. Mamma gjorde våfflor till lunch som då även blev min frukost, satt faktiskt rätt så fint! Därefter kan jag lova att jag städade i mitt rum (som för övrigt inte luktade lika illa som jag trodde det skulle göra) och att hoppa in i duschen var grymt skönt! Om jag bara får sova i en halvtimma nu så kommer jag vara som en ny människa och vara fit for fight for tonight! Men enda festen som verkar finnas är ute i hamn, och jag kände mig verkligen lagomt peppad på att fara dit. Nej tack, då stannar jag faktiskt helldre hemma. Kanske skulle bli vattenpipakväll men det är ju kul om någon ids köpa kol osv!
Fast min pappa kom föresten just in med rykten om att mina kusiner skulle komma förbi ikväll, så jag måste nog stanna hemma och vara trevlig först ett tag! Får vell se vad som kan hända och ske sen, jag tror hur som hellst att det kommer bli en relativt chill kväll.


Linda ringde igårkväll och tyckte att jag skulle ta en buss upp till Hemavan idag, men jag gav upp... Hörde att det ändå var snöstorm där och så, då känns det inte så jättekul att sätta sig själv på en buss och åka dit. Ska ju trotts allt dit på torsdag iallafall! Men får vell se om jag hinner träffa Linda nåt, jag hoppas verkligen det men jag får nog ändå inte ha för stora förhoppningar...................... För övrigt baby tack för att du finns, you make my day, every day!


Första dagen, första dagen sen 15e mars. När jag imorse vaknade och insåg fakta så ville jag hata mig själv och så, men jag är faktiskt inte lika förkrossad som jag trodde jag skulle vara? Egentligen, det är ju ingen stor sak! Och jag orkar inte haka upp mig på sånna där grejer, det förstör bara tillvaron, och jag trivs med att tänka possitivt! Det här blir nog bra i allafall!Men nej nu ska jag gå och vara lite trevlig med släktingar! Puss & Kram!


2007-04-06
17:17:20

Har ni fest eller?

Jag tror kvällen igår spårade ur. Det började med att jag fick den briljanta idén om hur skönt det skulle vara att spendera kvällen på Tereses altan, drickandes öl och trycka chips. Dock så hade vi inga öl, så vi bestämde oss för att göra lite drinkar istället.

Det började bra, vi chillade på och hade det riktigt mysigt. Men någonstans mellan att Tobbe kom ut och att vi gick till Johan för att hämta mer dricka så spårade det hela ur. Nu tror jag att jag kom på var det gick snett! Allting utom spriten tog slut så vi började shotta, eller som jag brukar ha en tendens att göra, halsa renspriten.

Stunden det tog att gå från lagomt glad och lullig till att vara hysteriskt lycklig och dansa salsa tog inte lång stund igår. Någonstans på vägen där jag var nykter i flera månader så tappade jag min kontroll, på något sätt så har jag inte längre den dära stoppen, "nu räcker det för mig ikväll". Jag måste alltid ta det steget längre nu för tiden, "bara en öl till". Men jag jobbar på att ta kontrollen tillbaka, så svårt är det ju inte!

Jag och Sofie hade tänkt åka tillbaka med Per till stan, men smart som han var drog han i sig både en och annan alkoholhaltig dryck. Jag gör mycket dumma saker i mitt liv, men åka med någon som är rattfull, där går fan gränsen! Efter att vi ringt och väckt halva våra umgängeskretsar (jag var även sjukt nära på att ringa min MORMOR!) så kom iallafall Jonas och hämtade oss! Tusen tack till han, en riktig stjärna!
Vi for hem till Emil där det där gänget var. Det kändes jättekul att träffa dom jag har inte umgåtts med dom på flera år känns det som, och det är verkligen ett par härliga lirare dom där! Vi satt och hade frågesport med frågorna ur "Familjegeniet" eller vad det där spelet hette, jag höll på skratta ihjäl mig många gånger av smartheten i rummet!

När klockan började närma sig halv 5 så gav de flesta upp, vi också, för Sofie hade redan hunnit däcka i soffan en gång. Så då drog vi hem till Sofie och sov där, rätt så skönt jag är kär i hennes sängkläder!

Gick hem i blåsten där vid 1 tiden och slängde i mig lite nudlar och efter det tog jag mig en behövlig powernap. Har sen suttit och snackat med halva Sverige känns det som i telefon och sett Lena Ph på tv. Shlagern i mitt liv nu för tiden säger jag bara.

För övrigt så tror jag mina känslor svallade över igår? Jag blir nästan rädd för mig själv att jag har så starka känslor för någon jag kännt under så kort tid, men på något sätt känns det ändå skönt. Det känns tryggt helt enkelt. Jag vet inte om jag borde oroa mig egentligen, men jag gör inte det. Jag tycker det här känns bra och rätt, och det är vell ändå huvudsaken, just nu i alla fall?
Känns jätteskönt att inte längre springa och söka den där bekräftelsen hos alla, jag behöver inte längre någon bekräftelse. Inte från någon annan än just från den här personen. Det är också något som känns tryggt. Jag trivs i mitt nya liv!

Något jag dock inte trivs med är att Linda far till hemavan idag! Hon ska vara där till på fredag, och jag åker ner torsdagkväll. Totalt missanpassat, jag är verkligen jätteledsen. Men vi får vell telefonnörda som vanligt, det känns bara så hemskt att hon är så långt ifrån mig. Hon är trotts allt den som stöttar mig mest just nu i mina val och i allting i mitt liv, jag skulle verkligen inte klara det här om det inte vore för henne! Så att spendera hela påsklovet utan henne känns rent utsagt förjävligt. Men keep on beeing strong! Det är det bästa man kan göra!

Men nej jag borde inte sitta här jag borde skynda mig att hoppa in i duschen och äta mat och byta kläder och göra mig klar för det vore faktiskt ganska bra om jag vore hos Sofie innan klockan 6! Tur att jag är räsersnabb! Men ja gott folk, då ses vi ikväll då! In i dimman bara !


2007-04-05
15:06:39

Påsklov?
Ja, så var det äntligen påsklov! Dock har jag varit hemma från skolan sedan i tisdags, så jag känner ändå inte den där superlyckan som man brukar ha när man kommer hem efter den där sista dagen i skolan på över en vecka.

Hade egentligen tänkt fara till skolan i dag, men när jag blev väckt klockan halv 5 i morse och fick valen att fara hem och fara till skolan eller ligga kvar i den varma sängen till klockan 12, då blev mitt val inte så svårt. Så jag ställde helt enkelt väckaren på 7 och slängde iväg ett sms till mamma då om att "förlåt för att jag aldrig kom hem igår men jag far till skolan nu" så att hon inte skulle hetsa sönder på mig, och sedan sussade jag så sött enda tills jag blev väckt där tio över 12. Jag kan lova att det kändes rätt så skönt!

Så som sagt, nu är det påsklov, och vad ska vi göra då? Det känns som att alla far till fjällen och dom som inte far till fjällen är torra, personligen skulle jag hellst ta och grilla och sedan sätta mig på en inglasad altan med en drink i handen! Skulle inte sitta helt fel faktiskt! Så var är alla människor som vill hitta på något roligt? Sofie ringde i morse och jag tror hon var på gränsen till nervsammanbrott, jag får nog ringa till henne och höra om vi ska hitta på något!

Planer för lovet annars? Jag har lovat mig själv att leva med mitt nya liv och inte sitta framför tvn och datorn så mycket. Jag tror mitt första uppdrag blir att städa bilarna! Bara det kan sluta blåsa någon gång, det är inte alls roligt ute när det blåser så här sjukt mycket! Annars så får vi se vad jag kan hitta på för uppdrag, just nu så hade jag ganska torrt om idéer.
Ser iallfall ut som att det blir på torsdag (dvs en vecka från idag) som vi far till Hemavan, och då blir vi där till på söndag då. Känns faktiskt otroligt skönt med lite snö, bara vädret kan vara fint! Känns inte så värt att fara till fjällen och så är det bara skitväder! Men då lär det ju dock bli desto mer alkohol. Stackars min arma kropp!
För övrigt om någon har någon idé om vad vi ska roa oss med detta lov så får den ju gärna höra av sig! Dock så får jag inte bada, på grund av den där sprutan. Jag tycker inte om den! Men det kanske finns annat att göra om vi bara har lite fantasi!


Annars så kan jag vell säga att jag tror inte livet blir så mycket bättre än så här! I höstas så satt jag och påpekade hur lycklig jag var med mitt liv och allt sånt, men gemfört med livet nu så var ju det där ett skämt !
För någon som aldrig haft sånna där hemska hjärnspöken så går det nog inte förstå. Man vill säkert förstå, men det är verkligen en extremt obehaglig upplevelse att leva med de där spökena. Dom sitter där i ens hjärna och gömmer sig hela dagarna, men direkt det blir tyst så kommer dom fram.
- Du duger inte
- Ingen tycker om dig
- Du har inga riktiga vänner
- Tror du verkligen någon kille skulle vilja ha dig för något annat än sex?
- Du är värdelös
Dom ligger där och påminner dig om alla dina brister och får dig att glömma alla possitiva sidor. Dom älskar dessutom att riva upp gamla sår och påminna om misstag som man gjort tidigare i livet. Det spelar ingen roll hur lycklig du vill vara och vill tro att du är, dessa hjärnspöken finns där ändå. Varje tyst sekund kommer dom, och varje natt kryper dom fram.

Jag har levt med dessa hjärnspöken i flera års tid, jag minns knappt när jag var utan dom sist. Men plötsligt hände något. Det som hände var det jag kallar mitt nya liv. I och med att jag bestämde mig för att leva i detta nya liv, så har mina hjärnspöken försvunnit. Det är så grymt skönt att äntligen få tyst i hjärnan på nätterna, att äntligen kunna sova ostört. Sen mina hjärnspöken försvann så har jag börjat uppskatta mitt liv och framför allt mig själv så otroligt mycket mer! Och nu känner jag verkligen att jag är lycklig, lycklig på riktigt!
Jag har haft 2 eller 3 nätter med återfall, mina hjärnspöken har återvänt. Men nu så klarar jag av att stänga ute dom, att knuffa ut de dåliga tankarna, och koncentrera mig på det som gör mig glad och lycklig!
Jag kan inte nog många gånger säga tack till mig själv och de vänner som hjälpt mig in i mitt nya liv! Det är verkligen det bästa som har hänt mig!

2007-04-04
15:18:19

Feber
Jag vaknade i morse och kände mig ovanligt pigg och fräsch, även om jag fortfarande var lika trött som jag är hela tiden just nu. Jag var tillochmed så pigg att jag tog en dusch och rakade benen! Jag tog även på mig jeans och plattade håret !
Men sen när jag kollade tempen: 38,2! Jag hoppas någon skämtar april med mig för det är inte ens nästan kul? Egentligen så borde jag verkligen ligga i sängen och snora och hosta just nu känns det som? Fast trotts allt kanske jag inte är så pigg som jag utger mig för att vara, Matte kom hit för att vara social men jag kände mig verkligen bara dryg och otrevlig mot han, sen somnade jag i soffan, det var ju jättesnällt !

Men nu får vi vell se vad som händer och sker i eftermiddag, jag orkar verklingen inte vara sjuk... men samtidigt känner jag mig inte tillräckligt frisk för att fara till skolan i morgon, och företagsekonomiprovet som ligger och väntar gör mig inte ett dugg piggare!

Annars så är det en bra dag idag också, jag känner hur jag går runt och ler för mig själv. Dessutom så är min kropp hur pigg som hellst, det är ovanför nacken det jobbiga börjar. Min hjärna är helt slut. Men som sagt, annars leker det mesta! Får se om jag har några djupare tankar att komma med ikväll, just nu så har jag för mycket huvudvärk för att ens orka tänka. Puss och kram!

2007-04-03
20:14:46

Possitiviteten

Haha,jadu. Jag gick och la mig klockan halv 10 igår, låg vaken och pratade med Linda ett tag men halv 11 så däckade jag verkligen!
Steg upp som vanligt (tyckte dock det var konstigt att jag somnat om efter jag snoozat det brukar jag aldrig göra) och åt frukost. Då insåg jag att det här inte skulle funka. Jag hade fortfarande lika hög feber som igår och min huvudvärk var inte nådig! Så jag gick och la mig isängen igen och somnade om direkt.
Vaknade klockan 10 över 1 och var fortfarande lika trött, men insåg att jag var tvungen att he mig upp och ner till stan för att köpa Ipren. Man kan tycka att efter nästan 15 timmars sömn så ska man vara pigg och sprallig.
Jo tjenare, pigg och sprallig my ass! Åt mina nudlar och köpte sen ipren (lite 3.90 godis råkade även hitta till mina händer av någon konstig anledning) sen gick jag hem och la mig framför tvn med ett tecke. Jag orkade inte tänka, jag orkade inte lyssna och jag orkade inte ens se. Så jag mer eller mindre somnade om, men sen kom Fanny hem och började leva om.

Kvällen har jag spenderat framför datorn, fortsatt rensa ur mitt gamla liv, idag ha jag rensat bilder. Vissa bilder skäms jag verkligen över, hur har jag vågat visa dom över huvud taget? Men ung och dum, det är vell så det är. Lite manipulerad också ibland tror jag att jag varit. Herregud, jag har verkligen varit pinsam vissa gånger i mitt liv. Men jag lär av mina misstag! Hoppas jag iallfall haha!
Jag fick även ett il och började ladda hem gammal musik, svensk underground hiphop JAO! men jag blev lite besviken när de flesta tagit bort sina gamla låtar, det är inte precis så att jag tänkt sitta och börja pressa hiphop igen? Nej jag ville bara återuppliva lite gamla minnen, och det var rätt så roligt ! Jag blev faktiskt på väldigt bra humör.

Något annat som gjort mig på bra humör idag är att det visat sig att piteåtävlingen är helgen vecka 16! Det vill säga: HEMAVAN HELGEN VECKA 15! Jag vill helt seriöst gråta av lycka, så fruktansvärt härligt! Jag har verkligen sett fram emot att få åka till fjällen en sista gång innan sommaren, och nu verkar det äntligen som att det kommer bli så! Hoppas bara att vi kan ta med oss MXZan, men jag tror det kommer gå bra! Nu måste jag bara investera i ett par nya snowboardbindningar så jag vågar åka nå bräda också! Guuuud så otroligt mycket jag längtar! Sen får vi vell se hur det ska te sig med alkoholförtäringen, jag är så rädd att supa med Terese hon ska alltid spåra ur så mycket. Hahaha nämnen seriöst, det här ska nog bli superbra! KYSS MIG!

Så fastän jag har feber och huvudvärk och är allmänt sjuk och jag hatar att bara sitta hemma och göra ingenting så är jag faktiskt på jättebra humör idag! Jag tror mycket beror på att jag helt enkelt trivs så bra med mitt nya liv just nu, det känns verkligen som att allt är på väg upp!
Om jag vore inne i mitt gamla liv skulle jag säga "jag är så rädd för jag är på väg upp, och när man sitter på toppen så kan man bara falla". Men mitt nya liv orkar inte ens tänka så! För just nu så känns allt så otroligt bra! Och jag orkar inte hålla på och klanka ner på mig själv längre, för jag mår mycket bättre när jag tycker att jag duger. Fastän jag har feber och halsbränna och huvudvärk. Det är inga problem! För det löser sig! Och jag är så glad! Och så lycklig!

Tack till mitt liv ! Utan det skulle jag trotts allt inte leva !


2007-04-02
20:51:57

Tillbakablickar
Idag så var det dags igen, helgen var över. Kändes faktiskt inte lika tungt som det brukar, tror det kan handla om att det knappt var någon skola förra veckan, och även att jag ser påsklovet framför mig.

Dagen gick rätt så bra ändå, och jag tog äntligen tbc-sprutan. Har väntat på det sjukt länge nu! Tyckte att jag var jättesmart som äntligen fick göra bort det, det jag glömde bort var att man inte får ta sprutan när man är sjuk, och jag har ett virus i kroppen som länge har legat och lurat. Så nu ikväll när jag skulle på träningen hade jag feber. Känns lagomt kul. Men ja, gjort är gjort.

Har spenderat kvällen mest framför datorn då, har rensat ut massa gamla diariuminlägg på kära apberget. Har planer på att lägga ner datorn så mycket som möjligt, försöka att bara ladda upp bilder och blogga, men då vill jag först rensa ur överallt. Var otroligt skönt att rensa så otroligt, jag brukar hafsrensa ibland och bara ta bort det onödigaste, men idag rensade jag riktigt ordentligt. Skönt att få bort alla dom där skitinläggen om J. Dom gör mig bara deprimerad.
Vissa inlägg kunde jag dock inte ta bort, jag var tvungen att spara de där långa inläggen från när jag mådde riktigt dåligt. För jag behöver det ibland, sätta mig och läsa gamla darieinlägg, och komma ihåg hur sjukt dåligt jag faktiskt har mått. Det fanns en tid då jag verkligen inte ville leva. Jag minns det än idag, hur jag satt där som en zombie framför datorn och bara grät och skakade. Jag åt knappt, och det var sällan jag fick mer än 4 timmars sömn per natt. Jag hade sjukt mycket hjärnspöken och jag hatade allt som hade med livet att göra. Jag ville verkligen bara dö just då.

Jag är så otroligt tacksam att jag tagit mig upp ur allt det där! Jag undrar vad det var som fick mig att komma upp ur det egentligen. Jag tror det var sommaren. Sommaren 2005. Jag kan inte nog många gånger tacka alla som var en del av mitt liv den sommaren, det var verkligen den bästa sommaren i hela mitt liv!
Fast 2007 ska självklart bli ännu bättre! Jag längtar jättemycket, så grymt skönt att få spendera en sommar i full glädje, för just nu så finns det inget som kan stoppa mig och mitt nya liv. Jag är så lycklig! Jag kan ärligt säga att det här är första gången sen jag blev kär i C där i 6an som jag verkligen känner att jag mår helt bra. Det är klart att det finns dagar då jag är lite paranoid, men mina hjärnspöken har försvunnit och jag börjar äntligen känna att jag duger som människa och att jag är värdefull!

Jag har alltid levt så som jag trott varit rätt, men jag har senare upptäckt att jag har faktiskt strulat till det för mig själv. Men nu känns det som att jag håller på att reda ut allt! Det känns som att jag är en helt ny människa nu, en helt ny tanke, en helt ny själ. Det känns så extremt skönt att bara slippa alla dåliga tankar och få vara glad inombords! Tack mitt liv, tack mig själv, tack tack tack!
Och ett extra speciellt tack till Linda Holmberg, du är det bästa jag har! Jag vet att jag tjatar om det, men det är verkligen så det är! Jag skulle aldrig klara mig utan dig, och att du stödjer mig i allt det här betyder så extremt mycket! Jag hoppas du vet att jag alltid finns här för dig och att jag älskar dig med hela mitt hjärta!

2007-04-01
23:23:11

April April!

Jag skäms nästan över mig själv hur få aprilskämt jag dragit i år. Jag brukar annars vara ganska bra på det! Förra året var en guldstjärna då alla trodde jag var gravid, hahahah sjukt hur kul vi hade där uppe i Jäckvik!
Jag saknar det jättemycket, Jäckvik alltså. Det har som blivit en del i livet, att åka dit upp varje år med Frida och Maggan och ha underbara dagar i snöyran. Men nej, nu verkar det vara mer eller mindre över :( Jag har ett brustet hjärta!

Idag så for jag och Terese till piteå och badade. Det var rätt så kul men jag kände mig ändå inte så superhajj för jag var hungrig och jag trivs verkligen inte med min kropp just nu. Jag måste ta och rycka upp mig. Det kanske borde bli en del i mitt nya liv, kunna vara nöjd med min kropp. För jag vill också kunna gå i dom där små snygga bikinisarna på sommrarna, men nej min självbild hindrar mig. Jag är så extremt stolt över mig själv att jag ens vågar visa mig i hotpants, men fortfarande så är det inte sådär supersnygga linjer man får. Men jag insåg det idag, förra sommarn var första sommaren sen jag var typ 10 som jag inte använde shorts. Det är ändå ett framsteg!

Såg hockeyn när jag kom hem, jag är så stolta över grabbarna att dom höll sig kvar där uppe! Jag måste vell erkänna att jag aldrig varit det minsta intresserad av hockey egentligen, jag har mest skämts över AIK när dom gjort bort sig. Men i höstas gick jag på en AIK-match för första gången i mitt liv, och det är ingenting jag ångrar. Jag tycker verkligen det är jättekul med hockey, och under vinterns gång har jag faktiskt hunnit bli rätt så insatt i spelet!
Ställa mig på ett par skrillor och prova själv kommer nog aldrig bli nåt av då jag är Bambi på hal is för det mesta, men att se hockey är faktiskt extremt kul, heja fram sitt lag och vara en del av något stort. Jag trivs!

Annars har det varit rätt lugnt ikväll. Kände mig otroligt less på allt som hette hemma så jag drog med Sofie ut på en promenad där vid niotiden. Hade bara tänkt gå rundan upp runt sjukhuset och allt det där, men vi gick en riktig långsväng ner vid nordannå och vid älven upp mot landskyrkan och så också. Det var faktiskt riktigt skönt ute och fastän vi var ute och gick i en och en halv timma så skulle jag lätt kunnat gå ännu längre. Det är så skönt att bara få he sig ut och gå och prata av sig och få frisk luft. Dessutom känner man sig lite duktig och kroppen börjar må så bra av att få röra på sig.


För övrigt så trivs jag ändå med det här. Fick en liten chock idag som gjorde att jag nog kommer vara lite på min vakt med rädsla för att vara med om något som liknar det minsta relationen jag hade med J. Om det nu kan kallas relation ens. Haha. Utnyttjande av minderårig kanske man borde kalla det? För om jag var något annat än manipulerad och utnyttjad så skrattar jag då åt det. För den som säger att jag var något annat ljuger.
Men nej usch, jag orkar inte tänka på allt det där, det gör mig bara osäker.
Det känns ändå så bra nu, att jag vill bara att det här ska bli fortsatt bra. För jag behöver det här. Och han gör mig trygg. Jag måste påminna mig själv att tacka honom för att han kom in i mitt liv. För jag tror det har förändrat mig rätt mycket. Okej jag har inte kännt honom speciellt länge, men om jag bara ser på hur jag agerade under fredagkvällen så kan jag stå helt rak i ryggen och säga jag var en helt annan person än vad jag var för en månad sen. Och det är dagens sanning!

Har kommit fram till en annan sak i mitt liv också, och det är att jag ska ytterst noga börja se över en annan del av mitt liv. En extremt viktig del som påverkar mig i så gott som alla beslut jag gör. Jag ska börja ta avstånd från det som gör mig ledsen, arg och osäker, och fästa mig mer vid det som gör mig glad, lycklig och trygg. På ett sätt så kommer det bli rätt så jobbigt, men jag tror ändå att jag behöver det, och när det är över så kommer det kännas mycket bättre. Jag ska inte göra något drastiskt utan bara ta det steg för steg så ska vi se att alla kan vara vänner iallfall. Bara på ett annat plan.


Nej tamme rackarns, det är faktiskt en dag imorgon också! Ska nog lägga mig i sängen och läsa ett kapitel ur min bok med den deprimerande tjejen. Jag måste hitta en ny bok att läsa, verkligen. För jag klarar inte av huvudrollsinnehavaren, hon är så sjukt deprimerad att jag inte ens orkar med henne.
Men som sagt, det blir nog det jag ska göra. Slänga iväg ett sms till Linda ska jag också ta och göra! Sen i slutet av dagen är det alltid sängen som vill ha mig mest! Godnatt och trevlig fortsättning!