Titti

2006-12-31
17:37:54

Vilken dag!
Jag säger bara en sak, FY! Steg upp halv 11 i morse och efter frukosten så var det bara att bege sig ut i förrådet.
Jag och mamma rotade igenom hela förrådet och flyttade på varenda låda, men vi hade ingen lycka. Mina snowboardskor var helt enkelt inte där! Både mamma, pappa och tommys grejer var där, men inte mina och Fannys.
Så då satte vi oss i bilen och körde till farmor och farfar. Letade igenom ladan, ladugården och for ut till ängarna och letade igenom båda stugorna där, men skorna var spårlöst försvunna!
Så det är helt enkelt så det är, vi kommer måsta köpa nya snowboardskor åt mig! dock känner jag endast kärleken till det för mina var kalla och äckliga och gamla. SÅ jag gråter inga tårar, fick låna Alexs snowboardskor till Ammarnäs iallafall, OTROLIG MYCKET TACK!

Dessutom har jag hunnit träna idag också! Och nu kom jag nyss ut ur duschen. Nu ska jag bara göra mig klar och äta tre rätters middag innan halv 8, önska mig lycka till!


och GOTT SLUT förövrigt!

2006-12-30
23:46:50

Sista dagen
Ja, snart så är det sista dagen på det här året. Kan inte fatta, känns som bara någon månad. Känns som nyss då vi satt där hemma hos Ninni och flännade till titanic och jag var jättesur för att jag inte kunde ringa till Frida och önska henne gott nytt år.

Aja, även detta nya år ska nog starta med nya tag ska vi se ! Godnatt!

2006-12-30
14:26:22

En hel natt
Ja äntligen så slapp jag stiga upp 7 imorse! hur underbart som hellst! Har faktiskt haft en ganska produktiv dag hittils.

Mamma väckte mig halv 12 och så åt jag frukost och därefter tvingade min pappa mig att göra färdigt matten. Dock så löste ingen av oss det där jäävla näst sista talet, jag tror min pappa satt med det i evigheter. men han sa att han ska lösa det ikväll om det så är det sista han gör haha.

Därefter så, ÄNTLIGEN, fixa till i mitt rum. Fick in spegeln och nya CDn, flyttade om sängen, tvbordet osv. Lätt skönt, känns som att rummet blev mycket större.

För övrigt mår min hund bättre igen, skönt!

ikväll blir det leka med Linda och Ninni, det känns mycket trevligt måste jag säga. Vem vet, vi kanske tillochmed hittar på nåt ! PS så är det mindre än 34 timmar innan JAG FAR TILL AMMARNÄS!!! sjukt så mycket man kan längta! Snö är kärlek!
Nämen ,trevlig fortsättning på det gamla året gott folk!

2006-12-29
23:45:59

Hopeless enoght!
DAGEN! tog 12an till stan och gick till bokia för att se deras utbud på musikböcker. Det sög. Var lång kö så jag gick och chillademedM.
Gick jättebra där, gick fort och smärtfritt! Gick därefter till apoteket och köpte ett paket.
Därefter gick jag till ramus och köpte en ny musikbok och sen så lämnade jag igen den andra boken på bokia.
Sen så träffade jag Matte m.m så jag chillade med dom i väntan på bättre tider. Polisen trodde att krull skulle köpa ut åt oss så dom förföljde dom men tji fick dom för så fel hade dom!

Därefter träffade jag Evelina så vi for till Stigs och fikade. För det första så tog det typ en kvart för oss att beställa, jag tror alla började hata oss för dom gick förbi oss i kön. Sen så var det fullt inne så vi bestämde oss för att sätta oss på altanen. Där satt det endast ett par, och när vi kom blev det knäpptyst. Vi satt och babblade på ett tag innan vi började inse hur tyst det var och så tryckt spänning det var i rummet. Till slut så for dom i allafall och då blev det lite possitivare atmosfär!
Efter stigs så for vi hem till Evelina och släppte in hennes hästar och fixade en skiva som hon skulle ge sin pappa. Sen så skjutsade hon hem mig.

Andreas kom till mig och jag fick mina julklappar, höhö. Sen kom Linda och Oscar också. Satt först och datanördade (ovanligt?) sen så såg vi Så som i himlen. Sen så for dom hem och jag gick en liten promenad med min hund som för övrigt verkar ha magsjuka, han har spytt 2 gånger idag och kissat inne en gång, vilket han ALDRIG gör! Sen när vi kom in efter promenaden vägrade han äta nåt, inte ens smör! Jag hoppas han blir bättre snart, jag blir så orolig när han mår dåligt. Gamla gubben min!


I'm every kliché but I simply do it best

2006-12-29
10:42:40

Jag gjorde det
Ja, jag steg upp halv 9 imorse och ringde. Hon sa att det nog inte berodde på pillsen men att jag ska få komma dit idag klockan 1 iallafall och kolla lite grejer. Känns typ ändå skönt att få det bortgjort, även om jag ser possitivt på allt så blir det skönt att få veta så man slipper gå och oroa sig för saker.

Så nej, nu ska jag börja klä på mig och så, sen blir det staden. Önska mig lycka till!

2006-12-29
01:50:33

Umefuck
Ikväll så har jag och ninnster varit ute och gått sen kunde vi med gott samvete vräka i oss godis till American history X. Sen så skulle jag gå hem, men så blev det ju scrubs och sex and the city så jag blev kvar där ett bra tag till. Vi planerade vårat liv och det ser lovande ut!

När jag skulle gå hem så ville jag vara entusiastisk men det var SJUKT MÖRKT ute och jag är ganska paranoid av mig, så jag ringde evelina som höll mig sällskap ett tag. rang sen till några som inte ville ringa upp men så sa min mobil PIIP och så var batteriet slut. Så då fick jag gå själv, men det gick typ bra, förutom att jag sprang upp för sista backen för då kom det en bil på E4an som gav mig lite ljus där jag trodde jag skulle bli våldtagen.

Nu så har jag iallfall kommit hem välbehållen och jag tror faktiskt att jag ska ta och börja snussa kudde snart för jag måste ju som sagt ha vaknat innan 9 imorgon. Hoppas allt går bra, jag känner mig faktiskt ändå inte så orolig. Bara jag får fara till fjällen är jag nöjd!get drunk, have sex!

2006-12-28
14:21:07

hopelessly hopefull
Ja, jag steg upp 20 i 11 idag för att vi hade tvättstugan klockan 11.
Efter att ha käkat frukost och sorterat kläder så går jag ner och stoppar i första maskinen. Trycker på start och ingenting händer. Provar trycka på alla knappar och alla strömbrytare i hela rummet. Ingenting händer.
Tänker jaja och går in för att göra allt annat jag skulle hinna med idag.

Börjar med att städa undan på golvet. Inser att jag har ingenstans att ha mina väskor. Bestämmer mig för att börja möblera om men går inte länge innan jag kommer till insikt med att jag inte kommer lyckas utan mammas hjälp. Drar en suck och bestämmer mig för att äta lunch.

Öppnar skafferiet och upptäcker att det inte finns några nudlar. Går till frysen men blir lika besviken där då det endast finns rått kött och kakor. Gör ett sista försök och öppnar kylen. Allt mitt öga skådar är de få resterna av julmaten som finns kvar, det där som ingen någonsin vill äta men mormor lagar det ändå bara för att hon inte har något annat att göra på dagarna.
Bestämmer mig till slut för att äta mjölk och flingor. Tänker "idag ska jag inte ta för mycket mjölk och för lite sylt!". Tar för mycket mjölk iallafall, och alldeles för mycker sylt. Smakar typ som malda uppblöta hallonkärnor. Häller ut allt i hundskålen för att ta tag i matteläxan.

Går trögt som vanligt men eftersom att det både finns exempel och facit till alla frågor så går det ändå relativt bra. När jag gjort första sidan så tänker jag "YES snart klar!". Slår upp andra sidan och inser att det finns inte längre exempel, och första frågan tar mitt liv långsamt. Sitter i nästan en kvart med ett tal och till slut så förstår jag äntligen att facit hade rundat av svaret och jag får fram rätt siffror.
DÅ ÄR DET EN B-UPPGIFT! Gav det ett försök innan jag insåg att jag skulle skjuta mig själv innan jag listat ut det där på egen hand. Så gick till datorn och får vänta på att pappa ska komma hem och kunna hjälpa mig ...


Så det var vell som turen jag hade! Ringde föresten till servicehuset för att höra när jag ska infinna mig första dagen på APUn. Först så säger hon "ja du ska börja klockan ett" men jag hinner inte ens tänka HALLELUJA innan hon fortsätter "... och slutar klockan åtta". Men jaja, det där ska nog bli bra ska vi se. Så länge jag ska till Ammarnäs med Fjällströms på måndag kan inget förstöra mitt goda humör!


men nejnej, nu ska jag fortsätta sitta här och lyssna på fall out boy och käka skummtomtar. Snart nyår btw, jag känner ingen stress, jag hoppas bara jag ska ha kul, vars jag nu än ska vara... men jag ska ju som sagt till fjällen dagen efter så alkoholen lär vell inte kunna få ta hela mitt liv . Har för övrigt börjat spånat på nyårslöften och kommit fram till att jag nog ska börja springa 2007.... så önska mig lycka till!

2006-12-27
23:08:18

nobodys wife
Hahahha ååååååh vad jag är en elak människa! men planen är typ upplagd nu känner jag. ÅÅH JAG ÄR ELAK ELAK ELAK. men jag föddes så så.. GAME ON. det känns typ bra upplagt ändå.

idag så hade jag varit duktig och ställt väckaren på kvart i 11! hade tänkt vakna skönt men floden är ännu vid liv. menmen... gjorde mig klar i lugn och ro och tog 1 bussen till stan med Linda. Gick och drog på mellandagsrean i alla affärer men alla kläder var så fula jag kände ingen kärlek, förutom till en tröja på carlings.... Köpte en väska och en börs... Sen for jag hem och så tog livet slut. Har haft huvudvärk hela kvällen och känner mig rätt så yr. Jag skyller det på floden!

Men nej jag hade tänkt försöka strukturera upp mina nya grejer nu så gossinassi.

PSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS så blir det ammarnäs med familjen fjällström på måndag . JAG LÄNGTAR SJUKT MYCKET !! Skoter+snowboard i 4 hela dagar, TA MIG TILL FJÄLLEN OCH GÖR MIG TILL KUNG, KUNG ÖVER BACKAR OCH HAAAAV ! jag lovar jag är jätteexhalterad WOoAAAAA galetgalet!kiss my shiny metal ass!

2006-12-27
02:15:47

I natt är jag min!
IDAG började med att jag såg you got served. Sen for jag till m&m och vi såg fyrverkerierna (som btw kostar 10 000) + köpte 2 skor och ett par byxor. Sen for vi hem och så gjorde jag mig klar så hämtade vi linda och så blev det nova.

OM NÅGON MISSAT DET SÅ ÄLSKAR JAG LINDA HOLMBERG! sjukt kul måste jag säga att det var ikväll hahaha fastän mina skot ville döda mig så hahahhaha seriöst. linda och stjärtarna säger jag bara, ojojoj! Haahhah tiden gick iaf jättefort och vi dansade hela kvällen som vanligt !

sen när jag kom hem så ringde jag evelina och la på nu så nu så ska jag sova sen blir det mellandagsrea med linda i morgon!MADLOVE PEOPLE!

2006-12-25
16:51:16

Julafton
Min mamma väckte mig vid 9 och innan jag ens hann vakna så typ skrek jag god jul. tog det lugnt och åt frukost och gjorde oss klara sen så öppnade vi några paket innan vi for till drängsmark.

Där började vi med att öppna klappar, och när mormor såg den jag skulle ge henne så sa hon MEN ÄR DU FULLKOMLIGT SÄR ? jag dog av skratt och det gjorde hon också när hon insåg vad det var. Sen så fikade vi glögg och godis och sen tog vi det lite lugnt inan vi hävde i oss gröten. Jag brukar klara av gröt bra på julafton men den var halvvarm och ovanligt äcklig så jag ville dö. Petter fick mandeln och fastän han bara är 9 så vägrade han säga vad han önskade sig. Sen så såg vi Kalle Anka innan vi drog oss mot Svartå.
Petter: I våran familj är dom som bestämmer mamma sen pappa, robert, erik, jag, jaga, mixa och sist joakim. HAHHAHAHa synd !

När vi kom till svartå började vi med att äta sen så dog jag av mensvärk så resten av kvällen låg jag i soffan och ville ta mitt liv. Öppnade lite klappar och så innan vi drog oss hemmåt vid 9tiden.

När vi kom hem så hoppade jag ner i badkaret ett tag och sen så öppnade vi kvarstående presenter och jag blev extremt lycklig av massageapparaten med infravärme och grejer =)
Kom oss isäng vid 12 tiden och sov faktiskt relativt gott ! Vakande bara 2-3 gånger.

2006-12-24
00:43:00

Lilla julafton!
först vill jag börja med att säga GOD JUL GOTT FOLK!

underbart härlig dag! började ju då med att städa, sen for vi till ersmark och tränade och anders marklund följde med , trevligt , har som inte träffat han sen i sommras i malmö.. Sen så for vi hem och så gick jag och Linda och handlade på ica sen gick vi hem igen i söpsnöandet!

Så kom Fjällströms, mycket trevligt! Vi umgås så sällan så det blir nästan högtidigt att bara umgås med dom. Jag saknar vårat liv tillsammans!

Efter det så for jag hem till Linda och då vare julmiddag med taccos med brudarna. Dock tofflade maria och sofie fick sig inte till kåge men ninni och lina var där! Sen så kom orre och så började bingolotto så vi spelade och VEM VANN VEM VANN? jag är jättenöjd, jag vann en ny lott! jag tror jag ska sälja den till min mormor! Annars så spårade vi mest med kort osv, det var ganska så jättekul!

Men nu är jag sliten och kan behöva sova om jag ska orka med en hel jul imorgon! Det blir ett värre flängande, först vakna och öppna paket, sen fara och äta lunch och se kalles jul hos Nicke och Eva sen dra sig till f&f och öppna mer paket sen äta julmiddag, efter det bara ta det lugnt och njuta med livet sen tydligen hem igen och öppna ännu fler klapps?


GOD JUL !!

2006-12-23
12:21:06

Dan innan dopparedan
Så var det ännu närmare nu ... Sitter här i mitt nystädade rum och lyssnar på julmusik och börjar fakstiskt känna lite julkänsla äntligen! Så länge jag inte tittar ut och ser den nakna marken så går det ganska bra faktiskt.

Väntar nu bara på att pappa ska komma hem från evert och yvonne så vi kan fara och träna, sen blir det fara med hompa och handla mat. Fara hem igen efter det och duscha och göra sig fin sen fara till hompa och ha lilla julafton med tjejerna, jag längtar! Ska käka taccos (julmat blev nerröstat direkt), baka pepparkakor och sen så blir det uppesittarkväll med bingolotto! 60+ vid 16, det är bra! Ganska kul iallafall. Jag tror jag ska bli pensionär när jag gått ut skolan.

Men nej nu så tror jag bestämt att jag ska börja läsa gamla bloggar, jag längtar. Fast jag vet att jag kommer vara sjukt less när jag är klar, det blir man alltid. Men det har som blivit en rolig tradition.


Snart tändas tusen juleljus

2006-12-23
00:04:46

Natten före dopparenatten
Ja nu är det mindre än 24 timmar kvar till jul. Jag kan dock inte påstå att jag har vidare julkänsla. Men imorgon ska jag städa mitt rum och göra fint sen ska jag bara sitta och lyssna på julmusik sen på kvällen blir det middag med tjejerna och sen uppesittarkväll med bingolotto!

Det känns otroligt skönt att ha gjort bort sista skoldagen på ett ganska bra tag! Har vell inte gjort något speciellt idag just men vi har haft ganska trevligt med sångtävling och sharader! Men nu så är det 52 dagar innan skolan börjar om på riktigt. Måste dock fara på företagsekonomin iallafall.... men annars 28 timmars arbetsvecka tycker jag inte låter helt fel!

Ikväll så har Ninni varit här och vi har först prisonat alla avsnitt som vi hade kvar, jag vart typ besviken när det inte slutade så jättespännande, sen så har vi även sett honey och käkat melon och morötter. PS du får gärna vara vältränad, vältalig och mörk i hyn för då kan det hända att vi faller pladask med ganska stor säkerhet , ÄT MIG!

men jajajjaa nu så känner jag för att ta och sova, jag måste ändå orka med att träna i morgon!23 december, alldeles alldeles nästan God Jul

2006-12-22
07:33:46

Juletider
Sista dagen på skolan på 7 veckor ! Jag tror vi kommer måsta dra ihop till klassfest i januari ....

2006-12-21
23:01:22

Våta apor knullar bäst
JAG HADE BARA TÄNKT MEDDELA ATT JAG SKULLE HA LITE KUL PÅ DC OCH LADDA HEM MASSA GAMLA UNDERGROUND HIPHOP LÅTAR OCH HELT PLÖTSLIGT ÅTERFANN JAG KÄRLEKEN TILL WHOA OCH SOUNDCLICK, JAG KOMMER PRESSA I MOROGN HOHOOHOHOHO

2006-12-21
07:40:39

21a december
och det är 12.4 grader plus ute , KAN NÅGON BARA SKJUTA MIG ? jag blir jättearg och irriterad och vill gråta och jag vet inte ens vem jag ska skylla på. Nej det börjar nog vara dags att flytta upp till lappland snart. Jag tror jag ska gifta mig med idol-marcus.

2006-12-20
22:27:05

grattis mami
Vilken dag. Tog mig upp 25 i 7 (har en känsla av att det inte lär hända i morgon). Tog en dusch och käkade en långsam frukost, kände ingen stress i världen och blev klar precis i tid att gå till bussen.
Dock var busschauffören jättekäftig och vägrade köra fram bussen till busshållplatsen utan stannade 20 meter framför, FETTO.

för övrigt så vet jag att mattias älskar min men jag ska skjuta han för jag har G+ i matte ,ta mitt liv! men dock har jag vg+ i svenska så det vägde ändå upp och gjorde mig glad igen!
På musiken så kan jag vell inte påpeka att det är det bästa framträdandet av varken To be with you eller Everything burnes, men jag tog mig iallfall genom det. Provet känns det som jag klarade bra enda fram till färgade ackord, där blev allt som ett stort skämt.

For in till stan och hittade direkt en födelsedagspresent till min mamma i form av massageolja och fuktkräm från olive. Mamma kom och hämtade mig och vi körde över till söder och lämnade in min telefon på lagning. Åkte därefter in till stan igen och hämtade våran mat på kriti. For sen hem och åt den och det var GOTT!

Sen kom catta och tjotte för att gratta mamma så då blev det ett värre fikande och jag fick sjukt ont i magen. Sen så var jag jättesnäll och gav min mamma massage med hennes nya massageolja. Då fick jag glögg men det var inte så gott jag gillar inte glögg egentligen jag dricker det bara för julkänslans skull.

Sen så ringde andreas och vi hade vårat första bråk. Det handlade om Microsoft Office Word 2003. Grattis! Men inte mitt fel att han är korkad, men vi löste det till slut och slutade skrika och blev vänner igen sen så sa vi godnatt för jag har engelskaglosprov i morgon som jag fortfarande inte börjat plugga på, GRATTIS!


god jul föresten, snartsnartsnart


2006-12-20
07:43:18

Vad är det för en dag?
Jo det är mammas födelsedag! GRATTIS moder du börjar bli riktigt gammal snart! men det blir vell snart jag med, jag bävar verkligen efter min 21års-dag.

Men idag är det i varje dall dags att ge sig av mot skolan igen. Jag kan ändå inte påstå att jag längtar speciellt mycket. Men ska nog iallafall få veta vad jag får i engelska tror jag det är? ger hon mig G blir det slakt. Sen så är det musikprovet. Jag kan det typ, jag låtsas iallafall. Jag kommer ändå kråka sönder när jag ska sjunga och det är inget skämt..
Sen ska jag på 20 minuter hitta en födelsedagspresent till min mamma innan hon kommer och hämtar mig i stan, då blire åka ut på söder och lämna in min mobil så man får någon seriös kontakt med omvärlden igen, och har någon aning om vad klockan är.
Sen ikväll blir det vell lugna gatan bara vara hemma och äta gott och fira mammsen !

God Jul, 4 dagar kvar

2006-12-19
22:16:14

All min längtan vill jag ge
Varför är jag så reserverad?

2006-12-19
17:46:13

big girls don't cry
"Fan vad ont i huvudet jag har fortfarande den där iprenen hjälpte inte det minsta. äh, jag går och tar en till, eller en alvedon...." tar ner medicinlådan och sätter mig ner i hopp om att sätta mig på toalettstolen.
BAAM rakt ner på golvet och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta så jag gör både och.
Hittar ingen huvudvärlstablett så jag drar en djup suck och går in i köket för att börja med disken. Står ett rent glas där så jag ska ställa in det i skåpet, som misspassande nog öppnar sig precis där min panna står.
Så jag kan bara säga att jag har typ ett hål i hjärnan just ovanför mitt vänstra ögonbryn.

2006-12-19
17:00:36

shut your mouth!
JAG VILL INTE MÅ DÅLIGT LÄNGRE ! jag börjar även bli psykisk svag och det är något jag inte klarar av. Jag vill må bra, jag vill jag vill jag vill!
Men tydligen så gör jag ju det? Tydligen är jag inte sjuk längre? TYDLIGEN är jag bara hemma för att jag är en lat och bortskämd unge? fyfan, här kommer det igen..... Men förmodligen har ju du rätt och jag fel, precis som vanligt? Du verkar ju verkligen veta allt vad jag tycker, tänker och känner, ja verkligen, på pricken! Kanske vore lika bra om du bestämde allt för mig, tog alla mina beslut? för du vet ju ändå precis varenda liten detalj vad som är bäst för mig? Ja du vet ju föresten allt om alla andra också. Du är ju som vanligt bäst av alla och alla bör verkligen se upp till dig för att du är så jävla bra, och du har ju även rätten att se ner på alla och dömma alla för att fastän du aldrig träffat dom så vet du ju precis vad som är bäst för dom.
nej,ta mig hem igen. jag saknar verkligen sommaren. fast den verkar så avlägsen nu. jag saknar snowboard..

2006-12-19
11:11:50

Welcome to my black parade
God morgon? Det är typ halvrisig lunch närmare? Jag mår iallafall bättre igen idag men jag är fortfarande jätteyr pga min huvudvärk och min mage vill inte att jag ska äta över huvud taget. VARFÖR? mat är så gott :( pepparkakor med!
Var iaf tvungen att stiga upp halv 10 idag pga tandläkarn men det var nästan lika bra för jag låg ändå vaken då? gick och la mig klockan 2 inatt men du det är prima ostmacka. JAG VILL ABRA KUNNA SOVA! det är så skönt! HAHAHAHHA drömde btw om umefuck inatt och det var typ ganska roligt? tur att man kan ha kul när man sover iallafall, för det är faktiskt inte så jättekul att vara vaken just nu.
Jag vill sätta mig och se Ugly Betty nu men min lillasyster har mina högtalare och hon fick låna dom på villkoret att hon satt tillbak dom, det var 3 dagar sen! Jag börjar bli lagomt irriterad men jag ska fan inte göra hennes jobb. Hon får göra det när hon kommer hem från skolan och betala ränta i form av marabouchoklad.
Nej jag får nog slå igång en dvd-skiva med vänner istället. Dom brukar ju kunna roa mig. Sen hoppas jag att min pappa har planer på att ge mig mat snart. Men jag tror inte det, han pluggar och då brukar jag hellst vilja skjuta han i foten för att han är så otrevlig och dryg.

5 dagar kvar till jul och min storebror har gett mig antingen en cd-skiva eller en bränd dvd-skiva. Jag är jättenyfiken vad det är. Jag slog in m&ms julklapp igår, jag skrattar jättemycket för dom kommer tro att det är en micro och då kommer dom vilja slakta mig =) tur att det är något mycket värdelösare =)

2006-12-18
20:03:45

Fysisk sjukdom uns
... och då menar jag inte ätstörningen.

Jag mår så dåligt. Fysiskt dåligt. Jag tror helt seriöst inte att jag mått så här dåligt på flera år. Jag vill bara gråta och hoppas att jag somnar så jag slipper känna smärtan. Det finns inte något i min kropp som inte värker. Det är nog så här det känns att dö. God jul!

2006-12-18
12:46:32

som mamma sa
Sjuk, sjukare .... Jag känner mig inte så jättesjuk egentligen, men jag är det i allafall. Jag försökte verkligen få mig upp ur sängen i morse, men jag kom mig bara till telefonen. Ringde till mamma och la mig därefter ner i min säng igen och somnade om. Vaknade sisådär 17 gånger sen när klockan var halv 10 gjorde jag en kraftansträngning för att hitta min pappa. Det misslyckades och jag damp ner i sängen igen. Men till slut så kom pappa in. Då tryckte jag i mig lite frukost sen skjutsade han mig till skolan.
KÄRLEKEN TILL ENGELSK LÄSFÖRSTÅELSE ÄR DEN KÄRLEK SOM JAG LEVER FÖR nej inte ens nästan! fastän jag tycker att jag är så jävla smart så har jag aldrig förstått mig på det där med läsförståelser. Inte ens när jag tänkt ut något jättesmart och jättedjupt blir det rätt. Nej fy och usch. Åt sedan firrepinnar innan jag gick mot bussen hem.
Kom till busstation drygt kvart i och såg att det var proppfullt i väntrummet och jag kände inte lusten till att vara ett ap-offer idag så jaag gick helt enkelt och ställde mig där ute. Och väntade. Och väntade. Och väntade. 5 över 12 kom bussen som skulle ha brummat ut från busstation prick 12. Jag blir så irriterad när dom inte kan hålla tiderna. Satt iallafall och lyssnade på en del av grabbarna grus i bussen hem, låtsades att jag var delaktig i duskutionen men jag sa inte många ord.
Nu så blir det nog att kasta sig framför tvn och krypa ner under tecket, och stanna där i minst några timmar. Stannar hemma hela dagen i morgon för det känns jätteskönt! Nog för att jag måste upp halv 10 iallafall på grund av tandläkarn men aja sånt är livet.

Jag har för övrigt fortfarande lock för örat.

2006-12-17
21:24:38

Gradering
JIPPIE var min första tanke i morse när jag vaknade 20 i 10. Inte riktigt kanske. Men jag klev upp iallafall och det var typ ganska tur för någon hade glömt blåsa ut ljusen i köket, tänk om det hade börjat brinna och mina pepparkakor blivit förstörda :(

När jag ändå var vaken och inte hade något annat att göra så klädde jag på mig och pallrade mig ner till kågeskolans gympasal. SMOCKFULLT med folk, jag kom på mig själv med att stå och gapa i dörröppningen.
Men då fick jag syn på Nils och Sonny så jag gick fram och frågade vad som egentligen stod på. och det som stod på var 26 STYCKEN NYBÖRJARBARN + deras föräldrar. hola bandola säger jag bara, dom var tvungen att delas upp i två grupper för att dom var så många!
Chillade där med alla mina karatevänner hela dagen men succesivt försvann ju som dom flesta men det gör dom ju alltid. Nils klarade 2kuy GRATTIS GUBBE! jag kommer till våren så frukta inte! =D
vart inte lika många väl godkända som förra åren men det gick vell bra iallafall! jag tror bara tränarna börjar bli lite utslitna.

Kom hem där vid halv 5 tiden och åt mat sen tvtvtv. Jag är faktiskt friskare idag men min mage mår bara sämre och sämre. Och min hals också. Har torrhostat hela dagen.. Men jag har iallafall knappt någon feber över huvud taget! Hoppas kunna träna med Elin i morogn, men vi får vell se hur jag mår. Känns för övrigt jättejobbigt med en hel skolvecka tills jullovet kommer, tror det blir stanna hemma dom dagar vi inte har några prov...
Ska föresten till tandläkarn på tisdag också, tror jag ska be dom att slipa till min nya lagning på framtanden för den är lite hackig.

Nej du, nu måste jag ta mig en dusch känner jag, sen skulle kanske min man ringa och sen så blir det sängen sängen sängen <3
men jag har sovit så dåligt sista veckan, kan inte fatta vad det är! vet att jag haft sömnsvårigheter sen mellanstadiet och vaknat varje natt osv, men på senare tider har jag bara tvärvaknat och inte ens satt mig upp i sängen! men senaste veckan har det blivit jobbigare igen, vaknat och satt mig upp, stirrat på klockan och insett att det är 4-5 timmar kvar innan jag ska stiga upp, och sen knappt kunnat somna om sen. Det gör mig så irriterad! mer sömn åt mig tack!

2006-12-16
23:18:40

Påminnelse
Musik är liv, lycka, sorg, glädje, ilska, kärlek, hopp, empati, tro, rädsla, trygghet. Musik är helt enkelt ALLT! allt du vill att musiken ska vara, det är den. Musiken finns alltid där, det finns ingen som kan stoppa musiken. Så sätt gitarren i handen och spela, det är det som var tanken redan från början.

2006-12-16
17:20:55

Våga säga Ja till sex och droger!
Jag hade planer på att glänsa och visa upp mig totalt idag för Ted... Jag fick mig nästan inte ens upp ur sängen. Jag minns inte ens sist jag var så här sjuk, jag ville gråta för att jag inte ens kunde dricka utan att det klickade i mina öron och mitt huvud ville sprängas. Dessutom fick jag inte fram ett ord för att jag var så tjock i halsen. Så det var bara att gå och lägga sig i sängen igen.

så dagen har jag spenderat med scrubs, 2 and a half men, kalle blomqvist och pippi på de sju haven.  Sen gjorde min mamma köttfärspizza, jag såg verkligen fram emot att äta den, men den var torr och ganska tråkig, och osten smakade plast. Tur att vi ska till f&f och hämta julgranen så man får i sig något gott !Släng bort alla sorger och besvär det ligger 2 stycken marabou chokladkaka-papper i min sopkorg; en mjölkchoklad, en apelsinkrokant och en schweizernöt. igår var helt enkelt chokladigt <3 ikväll lär dock bli risa sig. grå mjukisbyxor och våga-tröja, jag tror det är livet.

2006-12-16
00:32:21

I'll be your best kept secret and your biggest misstake
Galen dag idag, jag har faktiskt haft otroligt kul vissa stunder....
 1. Tanterna från ungdoms tog upp något som helt enkelt fick mig att nästan bryta ihop! Fick sitta och hålla för näsan för att inte skratta högt och tårarna dom rann!
 2. Jag och Ninni bestämde oss för att inte ta 1 bussen hem utan vi satt helt enkelt kvar på bussen. När bussen stannade vid Spisen och varken jag eller Ninni hoppade av började vi fnissa hysteriskt och alla måste ha trott att vi var tappade, FÖR DET VAR VI!
 3. Kom fram till Byske och gick in på Ica. När vi stod där insåg vi att vi hade ingen aning vad vi gjorde där. Så vi gick och köpte en 200grams marabou choklad apelsin. Den kostade bara 17 kronor, GALET BILLIGT!
 4. När vi skulle ta bussen hem kom typ inte den tänkta bussen? Men så kom en Umeå-buss så vi hoppade på den. Sitter glatt i bussen och pratar om Umeåfuck, tills vi inser hur skadat det låter och alla i bussen tror vi fuckar med halva Umeå. Dock är inte saken sådan, utan vi har endast bekanta som kallar sig för fuck (fråga mig inte varför!)
 5. Efter någon hållplats kliver någon på som gjorde oss busted för han lär fortfarande gå och fundera vad vi hade gjort i Byske. När jag själv ska kliva av bussen i Kåge sitter denna någon och stirrar på mig och bussdörren vägrar öppnas och en än gång är jag nära på att bryta ihop av skratt. Både chaffören och glo-killen måste trott att jag var totalt bakom flötet, för det var jag!
 6. När jag kommer hem insåg jag att Ninni råkat ut för samma sak som mig när hon klev av bussen.
 7. Jag vet inte hur eller varför, men på något sett hamnade vi på holken ett tag, och det blev TOTALT URSPÅRAT !
 • Ninni har fått sparken från Disney, på grund av att hon satt över huvudet på pinoccio och sa LJUG DIN JÄVEL, LJUG!
 • stolpskottet blev helt plötsligt ett fuck
 • umefuckarna blev ytterst fuckade
 • Linda och Ninni skrattade åt mig för att min hund bet mig i armen för några år sen
 • Min man blev jättehetsig för att jag föreslog att jag och Ninni ska smyga hos in hos Micke och se Prison Break där eftersom mitt dc vägrar fungera
 • Min man blev jättehetsig igen för att jag bad Jonas fixa mitt dc
 • Ninni tog chokladkakan och gjorde den till bajs i munnen, som hon sedan inte fick lös
 • Koch såg ut som en hamster
 • Ninni och Anton blev RÖDANSIKTEEN för att dom blev busted
 • Linda dog för jag gjorde min tolkning av Fredzor - Why does it rain
Helt galet kul har jag haft och jag har skrattat hur mycket som hellst. Dock håller inte min hals med om att det är så kul, det känns verkligen som att jag har sandpapper eller stubbigt skägg i min hals.

PS jag och ninni såg ett prison break avsnitt och jag var och tärnade i skelleftehamn JAG HATAR GOLVET I AURASKOLANS IDROTTSHALL om det ens kan kallas idrottshall?


Nu så tror jag att jag ska börja fundera på att hoppa isäng, det är graderingsträning 2 timmar i morgon och jag kanske iallafall skulle försöka att vara lite fräsch, visa mig från min bästa sida och ta i som fan och visa upp mig då jag inte ska vara med och gradera på söndag...