Titti

2014-11-03
17:21:56

Stuck between me and myself
Just nu känns det verkligen som jag sitter på en plats där jag måste välja mellan pest eller kolera fast egentligen är det tvärtom. Genom att arbeta för något jag älskar har jag satt mig i en sits där jag inte alls mår bra, varken fysiskt eller psykiskt och jag vet att jag skulle må bättre av att bara gå vidare. Så varför är det då så svårt? Varför låter jag mig påverkas så mycket av en person att jag ligger sömnlös om nätterna och plågas av magkatarr på dagarna?
 
Å ena sidan känns det så lätt att bara släppa allt och lägga tiden någon annanstans, å andra sidan så vill jag inte ställa mig i ledet tillsammans med de andra som kommit i samma skottglugg utan sätta ner foten och bevisa både för mig själv och för omgivningen att det här är en storm jag klarar av att rida ut, jag klarar av att ta striden där andra fallit.
 
Tyvärr känns det just nu som att min energi bara rinner ur mig och jag är så nära att kasta in handduken och bara ge upp. Jag lovade mig själv för längesen att låta bloggen vara ett safe place där jag alltid kan ventilera om det som känns jobbigt och jag tror det är just därför jag skriver. För jag måste få ventilera det här, mest av allt med mig själv. Och genom att låta andra se hur nära jag är på att ge upp hoppas jag att jag ska kunna piska mig själv lite till. För jag vill bli den bästa människan jag kan vara. Alltid.
 
 
}}}
Kommentar:
#1: ewe

<3

2014-11-09 @ 16:28:27
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: