Titti

2011-08-03
09:20:00

Morgontrött?
Min skoter är ledsen. Vi for till garaget igår för att skruva bort gayförlängningen på karossen vilket gick bra, Robert och hans pappa planerade även den nya - fina - förlängningen de ska hjälpa mig med.
Men så skulle jag kolla oljenivån i kedjehuset och upptäcker att en bult att skjutits ut GENOM kåpan till kedjehuset. Stackars pärlan. Undra hur länge jag kört runt sådär?
Tack och lov verkar det inte som att någonting annat än kåpan gått sönder, som det ser ut är det bara något klatter som skruvat fast bulten för dåligt så den rallat upp. Robert skulle fixa fram något verktyg och sen får vi se om det går att ordna upp till veckan.

På tal om något helt annat vaknade jag imorse av att Roberts mobil larmade och han inte stängde av larmet. Jag försökte sparka på honom men bara för att inse att han inte låg kvar i sängen. Han var inte ens kvar hemma.
Han hade farit på jobbet och tagit fel mobil med sig. Fråga mig inte hur han lyckas då våra mobiler inte ens är lite lika. Han insåg det inte heller förrän en timma senare då larmet på min mobil började.
Yrvaken?

}}}
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: