Titti

2009-07-06
17:10:09

Stadsfest
Jag vet jag har varit värdelös på att uppdatera men jag har haft så mycket annat kul för mig (med tanke på att starta datorn är det värsta jag vet eftersom det typ tar en kvart så...). Det har ju som sagt varit stadsfest!

Torsdag blev det förfest med mammas jobbarkompisar, jag blev lite väl förfriskad men det avtog i lagom takt! Gick ner med Tina och vi befann oss väl mest inne på Wallmanstältet. Dock var det alldeles för mycket folk i alldeles för hög ålder så det blev en relativt tidig kväll när jag kom hem precis vid midnatt.
Förresten så köpte jag en pizzaslice på väg hem och jag bet mig i tungan så hårt att jag fortfarande har problem med att spotta (i fredags när jag vaknade kunde jag knappt prata)

Fredag blev det gummibåtsåkning på dagen men det var lite väl kallt för min del! Väl hemma igen fick jag världens migränanfall så jag la mig och sov ett par timmar sen fick Tina massera bort det onda, det hjälpte! Blev förfest hos Matilda med rhodosgänget och sedan andra gäster som jag tyckte lite sämre om. Inne på området blev det bättre med Tomas Ledin, hans glöd avtog väl efter ett tag men i början var han God himself.
Hängde med Linda hela kvällen typ men det blev mest en massa tid i en massa köer vilket var väldigt otrevligt, träffade dock Victur som jag inte gjort på jättelänge så det var väl typ höjdpunkten med kvällen! Sen åkte jag karusell med div. kågemänniskor (björn får också komma därifrån nu) och jag och Marcus var jätterädda och allt var jättehemskt. Sen gick jag hem!

Lördag blev det en långsam dag då jag mest låg i soffan men när jag väl kommit ut ur duschen var jag på topp igen!
Blev förfest med mammas kusin, pappas klasskompis och respektive. Hade hur roligt som helst och åt supergod mat!
Gick in på området rätt så tidigt och så kom min kaxighet fram. Bara någon betalar så hoppar jag bungyjump sa jag lika obrytt som vanligt, men kors i taket när pappa då sa Jamen då betalar jag väl! Sagt och gjort! Jag var så jävla rädd och var säker på att jag skulle dö, jag ville bara gråta och åka ner igen men till slut tog tjurskallen över och jag kastade mig ut! Roligt kan jag väl inte påstå att det var, men spännande! Tror inte jag vill göra det igen men däremot stärktes mitt intresse av att hoppa fallskärm!
Lördagen blev lätt roligaste kvällen då jag äntligen hann lyssna på Krutov (och rädda Enmark från alla stora killar, haha), fick träffa hur mycket människor som helst och slapp stå i kö till toaletterna (läs: bajamaja). Var ute enda tills det stängde och för första kvällen slapp jag gå hem själv utan gick precis samtidigt som mamma, pappa och AnnaKarin! FÖRRESTEN så stöttade jag även på min tremening som jag alltid umgicks med när jag var liten men som jag nu inte träffat på flera år. Det var jätteroligt!

Det var väl inte bästa stadsfesten någonsin, men det skyller jag på att det inte var något tält vid älven! Däremot var det UTAN TVEKAN den billigaste! Jag var nog för uppe i varv för att komma ihåg att köpa någonting över huvud taget (knappt öl) så  summan av kardemumman blev 950 kronor (och då är förköpet inräknat!).

Själv så hatar jag när människor skriver så här långa inlägg, men vem vet, någon själ kanske förbarmar sig!
}}}
Kommentarer:
#1: Malin

hahahaa det var ju exakt så jag sa förra året också att jag hoppar lätt ifall nån betalar ;) Farligtfarligt !!

2009-07-07 @ 12:22:13
#2: maria

jag tycker i alla fall att du och marcus var väldigt söta i kauurun (då jag hade tid att kolla bakåt dvs)

2009-07-07 @ 22:47:28
#3: madde

att du vågade hoppa bungy jump.. det är något jag aldrig någonsin skulle fixa, inte ens om jag fick pengar för det..

2009-07-10 @ 14:54:57
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: