Titti

2009-07-31
18:50:44

lanternan
Igår var det fest, det kan du skriva upp! Anna hämtade mig efter jag slutat jobba sen blev det sitta på hennes balkong och ta en öl innan vi började göra oss klara.
Förfesten blev på Amandas balkong och det var riktigt, riktigt trevligt. Fyllde i varandras luckor från pdol och skrattade åt vissa beteenden, tex kleptomani (Malin kan känna sig träffad), drack öl och lyssnade på musik.

Eftersom att Amanda glömt när bussen gick fick hennes mamma skjutsa oss till Byske där det blev lanternan. Kludd blandade en jättegod drink av mig och jag tror nästan jag övertalade honom om att följa till Rhodos nästa år!
Kan inte riktigt säga vad jag gjorde väl inne på Lanternan, känns som att jag mest gled runt utan att egentligen vara med någon? Roligt hade jag iallafall!

Till och med efterfest pallade jag, i något hus i Byske. Tycker det var mest okända människor där men det var roligt iallafall, satt och lyssnade på musik och drack öl. Somnade väl där vid halv 8 imorse för att bara få sova ett fåtal timmar, sen blev det fara hem och däcka i soffan, mamma väckte mig vid halv 5.

Kan lova att jag är en risgris idag eftersom jag inte ens orkat tvätta bort sminket än, ikväll lär det bli dega i soffan, fast jag borde först gå på karra och köpa cola och choklad! Matte och Robert kanske skulle komma förbi också, får väl se om dom vänder i dörren när dom ser mig eller, haha.
}}}
Kommentar:
#1: madde

Du måste bara vara med nästa gång vi bjuder på festligheter! Må gott!

2009-08-01 @ 11:21:51
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: