Titti

2009-07-17
00:32:34

Harry P & halvblodsprillen
Vilken underbar dag! Det hela började med en sovmorgon som jag tog till 1300 - bara för att jag kunde så här på min lediga dag. Sen har jag i lugn och ro bara strövat omkring i huset hela eftermiddagen och pratat strunt med min lillasyster.

Kvällen blev en riktig familefest som började på Sigrid med god mat i det sköna kvällsvädret. Efter det gick vi till trästocksfestivalen för att mamma ville se på Noice, och där måste jag erkänna att jag faktiskt fått mig en tonårsförälskelse i funky dan, jag kan inte hjälpa det haha!

Avslutningsvis blev det bio. Eftersom att jag hört sista boken/filmen som ljudbok så satt jag hela tiden bara och väntade på saker som skulle leda till händelser i nästa film så det tog väl bort en hel del spänning antar jag, men annars var den helt okej. Precis som det stod i norran var det "en mörk film" med mycket sorg och ledsamheter men det varvades med komiska romantikscener som fick en att skratta utimellan allvaren. Utan tvekan så är min idol iallafall Luna, hon är typ den kvinliga versonen av Joey Tribbiani!


Imorgon så är det back to work och en lång arbetshelg. Fast vi får väl se hur lång den kommer kännas, har ändå toppenbra arbetskamrater hela helgen så det ska nog lösa sig! För att spetsa på spänningen i det hela ska vi åka till svartå imorgon och hämta min moppe så jag kan köra den till jobbet, mitt knä är så kört nu att det inte finns en chans i världen att jag ska kunna cykla. Men jag blir själv hemma iallafall så jag hoppas det finns några dolda matlådor i frysen! Det ska nog gå bra, men nu måste jag sova!
}}}
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: