Titti

2009-07-23
23:06:11

Alkisvarning
Tur att det är sommar, annars skulle jag varit tvungen att tänka över mitt alkoholintag denna vecka. I måndags blev det som sagt vinkväll, mycket trevligt. Igår blev det ännu mer partaj, nämligen station med Anna och Malin! Dock lämnade jag dom i ett tidigt skede medans jag fortfarande höll humöret uppe, stötte på Granis och Elin men spenderade nog mesta delen av kvällen med att dansa med Kith som fick bli kvällens kanon! Tyvärr blev det ingen maxmat för mig då min mage sa stopp och det var bara hem och lägga sig, ändå kom jag inte isäng förrän halv 4?

Upp med tuppen imorse, eller inte direkt, men alldeles för lite sömn blev det iallafall. Hade fortfarande ont i magen när jag vaknade men det var bara att bege sig till jobbet iallafall, började 12. Haft en lugn arbetsdag men min mage dödar mig, jag har hickat och rapat precis hela dagen, någon som har en aning om vad det kan bero på? Det är jävligt irriterande.
Matte fick vara snäll och komma och hämta mig efter jag slutat sen har vi legat utslagna i varsin soffa och glott på Rånarna. Konstigt nog första gången jag sett den filmen fastän vi haft den i flera år, jag hade bara sett sista tio minuterna förrut! Men jag blev irriterad, hon var en sån tönt den där tjejen det handlade om!

Nu så blir det lagomt att jag ska gå och lägga mig, imorgon är det jobb som gäller igen! Hoppas på att ha en lugn och stillsam dag, sedan blir det sprätta en öl och bege sig mot pdol efter påtryckningar från Anna och Malin. Jag tror det kommer bli roligt, jag börjar faktiskt längta till och med. Frågan som finns kvar är bara hur fan vi ska få oss hem? Smart som jag är har jag paxat Vikturs lägenhet om det skulle skita sig totalt, jag VÄGRAR ta nattbussen hem! Det är pengar jag hellre lägger på annat, typ öl!
}}}
Kommentar:
#1: Malin

King, ses snart =)!!!

2009-07-24 @ 08:43:06
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: